Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

olbrzymia porazka Lecha

IP: *.math.put.poznan.pl 01.08.01, 21:36
    czy teraz po tej sromotnej porazce LechPoznan spotka nastepujaca przygoda:

a) kibice odwroca sie od klubu
    b) KP zerwie kontrakt sponsorski
    c) pilkarze beda zrywac kontrakty
    d) klub przejma nastepcy Orzecha i Bogumila Krzyzana
    Obserwuj wątek
      • Gość: Ces Re: olbrzymia porazka Lecha IP: *.stok.bial.pl 01.08.01, 21:41
        Witam
        Na początku chciałbym sobie pogratulować zwycięstwa :). Co do kibiców Lecha to
        jestem pewien w 100% , że nikt rozsądny nie odwórci się od klubu. Przecież to
        Lech a nie jakaś tam legia. KP nie zerwie kontraktu , był to mecz pucharowy i
        Lech nie dał z siebie 100% sił , bo awans miał zapewniony,( a moze dal , ale
        nie wiem nie ogladałem ).
        Pozdr.
        Ces

P.S. I tak razem z Jagą, Lech awansuje do I Ligi.
        • Gość: Sergio Re: olbrzymia porazka Lecha IP: 212.126.22.* 01.08.01, 22:58
          Gratulacje z okazji zwycięstwa i powodzenia w lidze
          Pozdrowienia dla Białegostoku :-)
          • Gość: Ces Re: olbrzymia porazka Lecha IP: *.stok.bial.pl 01.08.01, 23:11
            Czołem
            Dziekuje, dziekuje , ale na prawde nie trzeba :) podnosząc swoja prawice ku
            gorze niczym Staszewski serdecznie wam dziekuje.
            Pozdr. Poznan i Błażejewko :)
            Ces
      • Gość: Radost Re: olbrzymia porazka Lecha IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 22:44
        Gość portalu: gosc napisał(a):

> czy teraz po tej sromotnej porazce LechPoznan spotka nastepujaca przygoda:
        >
        > a) kibice odwroca sie od klubu
        > b) KP zerwie kontrakt sponsorski
        > c) pilkarze beda zrywac kontrakty
        > d) klub przejma nastepcy Orzecha i Bogumila Krzyzana

Prowokator??? Olbrzymia porazka?? bezsensu piszesz bezsensu!! jka olbrzymia
        porazka mozna nazwac awans???

• Gość: gosc Re: olbrzymia porazka Lecha IP: *.math.put.poznan.pl 01.08.01, 22:54
          > Prowokator??? Olbrzymia porazka?? bezsensu piszesz bezs
          > porazka mozna nazwac awans??? _______

nie czujesz klimatu, wiec sie wyluzuj. po 2 zwyciestwach
          kibice lecha obwiescili zdobycie mistrzostwa swiata.
          ja wieszcze upadek po 1 przegranej.

miejmy zimna krew, a nie popluczki.
          • Gość: Radost Re: olbrzymia porazka Lecha IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 22:58
            u Ciebie tez emocje:) hehhe Kto obwiescil mistrzostwo swiata?? w sumie nawet
            dobrze zimny prysznic bez zadnych konsekwencji:) to pozwoli zawodnikom i
            trenerowi wyciagnac wnioski! spoko chlopie:)
            • Gość: Loki Re:cel został osiągnięty IP: *.echostar.pl 01.08.01, 23:30
              no właśnie ,a o to chodziło-Lech zagrał w rezerwowym składzie, więc fajerwerków
              być nie mogło
              Brawo dla Jagi za walkę-niestety nie zawsze czystą
              pozdro
              • Gość: darek Re:cel został osiągnięty IP: *.um.poznan.pl 02.08.01, 08:41
                Przegralismy, to fakt, ale obie bramki Jagi byly ladne. Najwazniejszy jest awans i czekamy na Slask.
                Ps. Nie przesadzajmy z tym rezerwowym skladem. Podobno mamy 25 rownorzednych zawodnikow
                i mozemy grac w dowolnym zestawieniu. Chlopaki troche zlekcewazyli Jage po wyjazdowym 3:0
                i tyle. Mam nadzieje, ze dotrze do nich, ze w kazdym meczu trzeba grac na maksa, zwlaszcza w P-niu.
                • Gość: misza Re:cel został osiągnięty IP: *.elite.com.pl 02.08.01, 08:56
                  To był rezerwowy skład. Tacy zawodnicy jak Magdziarz, Truszczyński, Białek
                  raczej w lidze nie zagrają. Może się czepiam, ale mam mieszane uczucia. Wiem,
                  że względy szkoleniowe, szeroka kadra,ale... była transmisja, ludzie zapłacili
                  za bilety i... wystawiono 10 rezerwowych (nie dam sobie powiedzieć- to są
                  rezerwowi).....A okazało się, że awans wcale nie był taki pewny (jeszcze 1
                  bramka dla Jagi i zrobiłoby sie bardzo nerwowo)
                  • Gość: Camara Re:cel został osiągnięty IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.01, 11:22
                    Przepraszam misza, ale ci wg. Ciebie rezerwowi rozpieprzyli Jage w ubiegla
                    srode 3:0. Moim zdaniem na taki, a nie iny wynik wplyw mialy::
                    1. Strzal zycia Dzidka Zuberka (moze go kiedys powtorzy, pamietacie jak
                    Miazszkiewicz zalatwil kiedys 2 strzalami w to samo okno Kokosza remis
                    Petrochemii, mimo, iz nic nie zagrali?).
                    2. Wzmocnienia (zapowiadane) Jagi i zgranie ich zespolu. "Baryla" wyraznie
                    mowil, ze ma sklad grajkow, ktorzy zobaczyli sie na 3 minuty przed sezonem.
                    3. Pokutujaca wsrod lechitow swiadomosc, iz awans jest i tak juz pewny.
                    4. Brak mobilizacji i slabsza dyspozycja Lecha.
                    5. Troche rowniez brak szczescia przy wykonczeniu akcji.
                    6. To wszystko
                    7. Aha, nie wszystko.....rozpieprzymy wqroclawskiego psa.......zapomnialbym
                    dodac.....w 3 rundziePL....hehe.
                    • Gość: Ces Re:cel został osiągnięty IP: *.stok.bial.pl 02.08.01, 11:27
                      Gość portalu: Camara napisał(a):

> 7. Aha, nie wszystko.....rozpieprzymy wqroclawskiego psa.......zapomnialbym
                      > dodac.....w 3 rundziePL....hehe.

Moim zdaniem , troszke przesadziłes , nie musisz używać ostrych słów. A swoją
                      drogą dopiero teraz dowiemy sie na co tak na prawde Lecha stać .
                      Pozdr.
                      Ces

• Gość: Camara Re:cel został osiągnięty IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.01, 11:31
                        Ces------wybacz. Ale Guerra mnie zrozumie.
                        • Gość: Ces Re:cel został osiągnięty IP: *.stok.bial.pl 02.08.01, 11:42
                          Witam

Camra , Guerry to Ty w to nie mieszaj :) Po prostu nie wyzywaj kogoś od
                          psów i w ogole nikogo nie wyzywaj.
                          Pozdr.
                          Ces
                          • Gość: canemuto do goscia "panikarza":) IP: *.icpnet.pl 02.08.01, 11:51
                            drogi gosciu (panikarzu???), zaprezentuje ci probke myslenia w twoim stylu.
                            po tym jak np. twoja matka przypalila w haniebny sposob JEDEN obiad spotka ja
                            nastepujaca przygoda:
                            a) odwroci sie od niej rodzina
                            b) towj ojciec/jej maz zarzada podzialu wspolnoty majatkowej
                            c) po chwili dojdzie do rozwodu, ty jako jej dziecko zarzadasz pozbawienia jej
                            praw rodzicielskich
                            d) nastepny maz to przestepca
                            co ty na to??? tak, moim zdaniem to tez stek bzdur - podobnie jak
                            twoja "prognoza" dotyczaca lecha. wyluzuj, uspokoj sie i pomysl zanim cos
                            napiszesz. konkurs 100000 watkow na nowy miesiac juz sie zakonczyl. pozdro:)
                          • Gość: Maciej Re:cel został osiągnięty IP: *.unima.com.pl 02.08.01, 11:56
                            Podoba mi sie styl Cesa, rzeczywiście nie musimy nikogo wyzywać, po co,
                            niektórym powinna wystarczyć świadomość skad są, to wystarczajace
                            upokorzenie... ;))
                            A tak serio.... Badźmy kulturalni i niech bedzie cool.

Pozdrowionka dla Kolejowców oraz sympatyków z całej Polski.
                            • Gość: Camara Re:cel został osiągnięty IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.01, 15:31
                              Hm.kurka wodna..nic juz nie rozumiem. Kogo to ja niby wyzwalem?? Bo nie wiem,
                              pewnie jako i Wy..kto to jest wqroclawski pies? A niech to...przytrafila sie
                              zagadka....hehehe.
                    • Gość: misza Re:cel został osiągnięty IP: *.elite.com.pl 02.08.01, 15:29
                      Oczywiście Camara że masz rację. Przeze mnie przemawia trochę ekonomista, taki
                      wiesz z krwi i kości. W myśl nie przystającej do sportowej rzeczywistości
                      zależności:płacę więc wymagam.A pierwsza głupia myśl, że może jednak trzeba
                      było zagrać I składem.... Taka przekora wrodzona. Ale cel został osiągnięty, a
                      najważniejsza i tak jest liga.Poza tym mam nadzieję, że ostudzi to wszystkich,
                      którzy myśleli, że Lech po 2 zwycięstwach jest już 1 nogą w I lidze
                    • Gość: Sergio Re:cel został osiągnięty IP: 212.126.22.* 02.08.01, 19:27
                      Po tych początkowych zwycięstwach gazety już teraz, na początku sezonu,
                      rozpisały się o rychłym awansie Lecha do ekstraklasy. To podbudowuje ale
                      i psuje. Zimny prysznic był nieunikniony, i uważam, że to się przyda i
                      piłkarzom, i nam kibicom. Należy się cieszyć, że odbyło się to tak bezboleśnie,
                      bez dotkliwych konsekwencji, bo w końcu i tak awansowaliśmy.
                      Mądrością jest umieć wyciągać właściwe wnioski z niepowodzeń, aby na przyszłość
                      ich uniknąć. A swoją drogą uważam, że gdyby w Białymstoku Lech zaledwie
                      zremisował albo wygrał nieznacznie, to tu w Poznaniu zagrałby zupełnie inaczej.
                      Lecha prowadzącego tak otwartą grę dawno nie widziałem.
                      Chwalą Białka i Golińskiego. Pytam za co? Mnie dużo bardziej zaimponował Matlak
                      (jak on szarpał pod koniec!), Bugaj i... Ślusarski. A druga bramka dla Jagi to
                      kompromitacja dla naszej obrony. Jakie jest wasze zdanie na ten temat?
                      • Gość: canemuto Re:cel został osiągnięty IP: *.icpnet.pl 02.08.01, 22:57
                        Gość portalu: Sergio napisał(a):

> Po tych początkowych zwycięstwach gazety już teraz, na początku sezonu,
                        > rozpisały się o rychłym awansie Lecha do ekstraklasy. To podbudowuje ale
                        > i psuje. Zimny prysznic był nieunikniony, i uważam, że to się przyda i
                        > piłkarzom, i nam kibicom. Należy się cieszyć, że odbyło się to tak bezboleśnie,
                        >
                        > bez dotkliwych konsekwencji, bo w końcu i tak awansowaliśmy.
                        > Mądrością jest umieć wyciągać właściwe wnioski z niepowodzeń, aby na przyszłość
                        >
                        > ich uniknąć. A swoją drogą uważam, że gdyby w Białymstoku Lech zaledwie
                        > zremisował albo wygrał nieznacznie, to tu w Poznaniu zagrałby zupełnie inaczej.
                        >
                        > Lecha prowadzącego tak otwartą grę dawno nie widziałem.
                        > Chwalą Białka i Golińskiego. Pytam za co? Mnie dużo bardziej zaimponował Matlak
                        >
                        > (jak on szarpał pod koniec!), Bugaj i... Ślusarski. A druga bramka dla Jagi to
                        > kompromitacja dla naszej obrony. Jakie jest wasze zdanie na ten temat?

to prawda - stali i czekali, az gosciu poda do kogos na spalonym, zamiast go
                        atakowac... w koncu koles podal do tego wysokiego rudzielca (pokazujacego za
                        kazdym przejsciem kolo sektorow nr 2 i 3 kibicom srodkowy palec - brawo! co za
                        kultura!), ktory faktycznie byl na spalonym, ale sedzia tego nie zauwazyl i bylo
                        po ptakach. ale zaspali - to fakt. pozdro:)
                      • Gość: misza Re:cel został osiągnięty IP: *.elite.com.pl 03.08.01, 12:41
                        Na przyzwoitym poziomie zagrał tylko Matlak. Bugaj mógł się wyróżniać, ale
                        tylko na tle słabych partnerów (spodziewałem się trochę więcej). Białek często
                        był przy piłce, ale niewiele z tego wynikało. Goliński miał kilka sztuczek
                        technicznych i chyba ze dwa razy dość ładnie rozegrał piłkę z Ślusarskim (ten
                        wniósł jak zwykle sporo ożywienia w grę ofensywną, ale to trochę za mało.
                        Reszta bardzo, bardzo przeciętnie. Koniec euforii, czas do pracy. To nie jest
                        MU, żebyśmy mieli dwie równorzędne 11. Aha, żeby awansować do I ligi trzeba
                        wygrać jeszcze ze 20 razy
                        • Gość: Loki Re:cel został osiągnięty IP: *.echostar.pl 03.08.01, 12:55
                          bardzo zasmuciła mnie postawa Luncika-głównie stał,nie wychodził na przedpole a
                          i na linii nie był zbyt aktywny.Spodziewałem się czegoś więcej po nim-w końcu
                          walczy o miejsce z Tyrajskim
                          może to tylko moje odczucie,więc jestem ciekaw Waszych opinii
                          pozdr
                          • Gość: Camara Re:cel został osiągnięty IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.01, 14:12
                            Bylem przed sezonem na podwojnym sparringu Lecha z Zaglebiem Lubin w Trzciance.
                            Tam, Luncik powalil mnie na kolana, naprawde dal pokaz gry, za wyjatkiem
                            strzalu z rzutu wolnego, kiedy to zle ustawil mur (vide bramka Zuberka z meczu
                            z Jaga). Ale swoja postawa w ubiegla srode zawiodl mnie osobiscie na calej
                            linii. Teraz nie widze w nim konkurenta dla Tyrajskiego, co przyznaje ze
                            smutkiem i zalem.
                            • Gość: Loki Re:cel został osiągnięty IP: *.echostar.pl 03.08.01, 14:26
                              miejmy nadzieję,że była to tylko chwilowa niedyspozycja-może był na kacu albo
                              zdechł mu pies:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka