Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Stadion Lecha bez nazwy

IP: *.icpnet.pl 15.03.08, 09:40
    uważam,że wybudownie kilkopoziomowych parkingów będzie wielkim błędem! już
    teraz jak wyjeżdzam ze stadionu są straszne korki,a co to będzie jak będa
    wyjeżdzać samohody z tych kilkopziomowych parkingów?
    Obserwuj wątek
      • Gość: karo(L) Re: Stadion Lecha bez nazwy IP: *.dslgb.com 15.03.08, 15:01
        www.legia-cwks.pl
        proponuję nazwę: stadion im. "Poznańskich słowików"
        • Gość: lechita Re: Stadion Lecha bez nazwy IP: *.icpnet.pl 15.03.08, 15:38
          A ja proponuję tobie,żebyś udał się do swojego lekarza- na terapie do samsona.
          • Gość: karo(L) Re: Stadion Lecha bez nazwy IP: *.dslgb.com 15.03.08, 22:50
            www.legia-cwks.pl
            słyszałem, że Samson leczył słowiki loooooool
            • lmblmb Re: Stadion Lecha bez nazwy 16.03.08, 07:59
              Gość portalu: karo(L) napisał(a):

> słyszałem, że Samson leczył słowiki loooooool

Widziałem, że cię olali na tym forum. Trollowanie nie wyszło.
              • Gość: kkk dziwie sie że komuś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.08, 09:12
                chce sie rozmawiać z kacapem...
      • Gość: kibic lecha Stadion Lecha bez nazwy IP: *.adsl.inetia.pl 15.03.08, 19:44
        szkoda że warty poznań nie wziął drzymała=
        • wolf2007 Re: Stadion Lecha bez nazwy 16.03.08, 00:15
          przeciez to normalne. po co mial brac warte ktora sie wlecze w lidze i w dodatku
          jest z miasta gdzie jest juz jeden klub pierwszoligowy jak mogl wziasc slask
          ktory prawdopodbnie awansuje i jest z wroclawia czyli miasta nie dosc ze
          wiekszego i prezniej sie rozwijajacego to na dodatek tam klub nie bedzie mial
          konkurencji
          • independence Re: Stadion Lecha bez nazwy 16.03.08, 11:26
            Skoro stawiasz tezę, że Wrocław rozwija się prężniej od Poznania, to podaj
            jakieś dowody, albo fakty, które to potwierdzą. Bo na razie jest to tylko i
            wyłącznie gołosłowie. Dodam, że oba miasta znam bardzo dobrze, więc łatwo
            zweryfikuję Twoją ewentualną argumentację. Ale wątpię, żebym się jej doczekał.
            • wolf2007 Re: Stadion Lecha bez nazwy 16.03.08, 14:26
              dziwne pytanie rownie dobrze moglbys zaprzeczac ze wroclaw jest wiekszy od
              poznania wiec nie widze sensu maglowania.natomiast odbiegles od tematu.ja gdybym
              byl wlascicielem groclinu tam samo bym wybral wroclaw gdyz jak mowilem
              lokalizacja kapitalu jest tam duzo korzystniejsza.wroclaw nie ma klubu
              pierwszoligowego natomiast w poznaniu mialby konkurencje.
              • independence Re: Stadion Lecha bez nazwy 16.03.08, 16:21
                Wrocław jest większy od Poznania - to fakt i w żadnym momencie mojej wypowiedzi
                go nie kwestionuję. Natomiast to, które miasto się prężniej rozwija, nie jest
                wcale takie oczywiste. Dlatego moje pytanie było jak najbardziej na miejscu.
                Jeśli stawia się tezę, trzeba poprzeć ją argumentami. Ty tego nie potrafisz zrobić.
                Co do inwestycji właściciela Groclinu, chciałem Tobie przypomnieć, że Zbigniew
                Drzymała w pierwszej kolejności chciał umieścić swój kapitał w Poznaniu, a gdy
                okazało się to niemożliwe, zaczął szukać alternatywy i zdecydował się na
                Wrocław. Dlatego Twoje twierdzenia z poprzedniej wypowiedzi, jakoby inwestował w
                Śląsk, bo są tutaj dużo lepsze warunki, niż w Poznaniu, są co najmniej
                pozbawione logiki. Zgadzam się natomiast z tym, że właściciel Groclinu postępuje
                rozsądnie i przyszłościowo, lokując swój kapitał we Wrocławiu.
                • wolf2007 Re: Stadion Lecha bez nazwy 17.03.08, 16:56
                  no coz to w takim raziemyslisz inaczej niz wszyscy ekonomisci w naszym kraju
                  tego ja nie zmienie.drzymala moze i chcial zainwestowac w lecha ale raczej nie w
                  momencie kiedy juz amica go wchlonela.a wczesniej ze chcial w poznaniu to
                  normalne w koncu wielkopolanin i bylo blizej.natomiast mowiac wroclaw i poznan w
                  sensie gdzie teraz mial lepiej mialem na mysli dwa kluby slask z wroclawia i
                  warte z poznania.
                  natomiast chyba nie rowumiem tematu postu.o ile sie orientuje to stadion miejski
                  w poznaniu ma nazwe wiec raczej post moglby brzmiec : stadion lecha bez nowej nazwy.
                  • independence Re: Stadion Lecha bez nazwy 17.03.08, 18:15
                    Po prostu ręce opadają... Gdzie w mojej wypowiedzi powiedziałem, że Poznań
                    rozwija się prężniej od Wrocławia? Napisałem jedynie, że nie jest to takie
                    oczywiste. Obserwuję tutaj brak czytania ze zrozumieniem i rzucanie ogólnikami
                    bez żadnego dowodu. Natomiast określenie "wszyscy ekonomiści w naszym kraju" po
                    prostu rozłożyło mnie na łopatki - to ma być argument? Podaj źródło, z którego
                    wywnioskowałeś, albo się dowiedziałeś, że WSZYSCY ekonomiści uważają Wrocław za
                    miasto, które rozwija się prężniej od Poznania. I zauważ, że nie przesądzam w
                    tej chwili o Twojej racji lub jej braku - chcę tylko, żebyś uzasadnił swoje
                    twierdzenie, czego nie potrafiłeś zrobić w dotychczasowych wpisach.
                    • wolf2007 Re: Stadion Lecha bez nazwy 18.03.08, 01:37
                      no to super negujesz cos co mowie jednoczesnie nie negujac. to fenomen.ale
                      jednak nielogiczny.natomiast znowu odeszlo sie od tematu.o ile wiem staion lecha
                      ma nazwe nawet sprawdzilem to jest im jakiegos szyca.
                      • Gość: brewery Re: Stadion Lecha bez nazwy IP: *.b-ras1.dbn.dublin.eircom.net 18.03.08, 08:28
                        Jakiego Szyca ??? Skoro nie wiesz czegos to nie pisz bzdur...
                        Masz linka i sobie poczytaj...
                        pl.wikipedia.org/wiki/Stadion_im._Edmunda_Szyca
                        • Gość: ProkuratorKryminał Re: Stadion Lecha bez nazwy IP: 195.117.171.* 18.03.08, 10:00
                          Nie było by dzisiaj dyskusji o pieniądzach na stadion. Pamietam
                          Stadion na Dolnej Wildzie.Tysiące ludzi - 60 tys na meczach,
                          Wyścigach Pokoju,zawodach lekkoatletycznych, komu to przeszkadzało?
                          W niejasnych okolicznościach sprzedany w 1998 roku. Zbieżność dat z
                          rozpoczęciem urzędowania przez Prezydenta Grobelnego- przypadkowa?.
                          Dlaczego nie wyremontowano stadionu Warty,Dlaczego władowano 500
                          milionów w stadion przy Bułgarskie. Warszawa tego nie zrobiła,buduje
                          w miejscu stadionu X lecia. Czy naprawdę musimy się zgadzać na taką
                          grabież naszych pieniędzy przez panów Grobelneg, Frankiewicza i in.
                          Wszyskie pieniądze na EURO 2012 a co potem- kto to utrzyma. Kto za
                          to zapłaci!!Poznaniacy opamiętajcie się!!!i
                          • Gość: st Re: Stadion Lecha bez nazwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.08, 13:37
                            nie dawaj przykładów z Warszawy, bo Azji nie da sie u nas zrobić, na
                            szczęście...ps. przebudowa stadionu Warty, który wszyscy wiedzą jest
                            na bazie kopca nie byłby tańszy niż budowa tego przy Bułgarskiej, a
                            koszty utrzymania po Euro dotyczyłby w przypaku jednego i drugiego
                            stadionu, mam nadzieję że po sfinalizowaniu sprzedaży stadionu im
                            Szyca Warta będzie miała stadion na ok 30tyś, ludzi,
                            • wolf2007 Re: Stadion Lecha bez nazwy 22.03.08, 01:29
                              zobacz ja wygladaja niektore miasta w azji dzieciaku a potem porownaj do nich
                              poznan.pozatym idac tym tokiem myslenia ktory chcesz narzuucic to poznan bylby
                              azja do warszawy i to gleboka.
                        • wolf2007 Re: Stadion Lecha bez nazwy 22.03.08, 01:35
                          no coz to nie moja wina ze na super stronach typu wikipedia takie rzeczy
                          wypisuja prawda?
                      • independence Re: Stadion Lecha bez nazwy 18.03.08, 16:50
                        Nie wiem, czy jesteś tak mało inteligentny, czy tylko takiego udajesz... Co
                        prawda ironia Tobie nie obca, ale o czytaniu ze zrozumieniem nie masz
                        NAJMNIEJSZEGO POJĘCIA. Skoro według Ciebie neguję Twoją tezę, że Wrocław rozwija
                        się prężniej od Poznania, to ZACYTUJ ten fragment mojej wypowiedzi, w którym to
                        faktycznie robię!!! Nigdzie we wszystkich moich postach czegoś takiego nie
                        napisałem. Prosiłem jedynie, byś poparł dowodami i faktami twierdzenie, które
                        wypowiedziałeś na tym forum, a Ty ciągle ten temat pomijasz i nie potrafisz
                        przedstawić nawet JEDNEGO SENSOWNEGO ARGUMENTU. Jeżeli masz mi kolejny raz
                        odpowiedzieć, wymyślając na poczekaniu jakieś własne bajki w stylu "tak jest bo
                        tak i wszyscy tak uważają" lub czego to ja nie powiedziałem, to naprawdę sobie
                        daruj, bo szkoda na to czasu...
                        • leftt Re: Stadion Lecha bez nazwy 18.03.08, 17:40
                          Daj sobie spokój, nie oczekuj normalnej dyskusji od wolfa.
                          Spodziewaj się raczej słowotoku (bez kropek i przecinków)
                          uzasadniającego, że Poznań to najgorsze miasto w Europie.
                          • Gość: brewery Re: Stadion Lecha bez nazwy IP: *.b-ras1.dbn.dublin.eircom.net 19.03.08, 02:44
                            plus to , ze kibice lecha ze stadionu im. Szyca obrzucali dzieci w Krakowie
                            sztucznymi ogniami ;-) hehe
                          • wolf2007 Re: Stadion Lecha bez nazwy 22.03.08, 01:33
                            z tego co widze to jedynie ja tutaj normalnie pisze.chyba ze ty swoje poparcie
                            dla bandytow uwazasz za normalne.
                            • Gość: brewery Re: Stadion Lecha bez nazwy IP: *.b-ras1.dbn.dublin.eircom.net 22.03.08, 03:08
                              normalnie piszesz ??? skoro tak uwazasz to przestrzegaj ortografii
                              wolfoglupku...
                              • wolf2007 Re: Stadion Lecha bez nazwy 30.03.08, 00:48
                                tak jak mowilem ja nie bede obrazal tak jak wy innych.tutaj wchodza ludzie z
                                calej polski i widza na jakim niskim poziomie sa kibole lecha
                        • wolf2007 Re: Stadion Lecha bez nazwy 22.03.08, 01:32
                          i kto tu nie jest inteligentny.skoro nie negujesz to niby po co tak uproczywie
                          sie dopytujesz co? wlasnie tymi pytaniami negujesz to co mowie.a co ja mam ci za
                          argumenty tutaj podawac? rownie dobrze moglbym ci tlumaczyc czemu czarny kolor
                          jest ciemniejszy od bialego.chcesz argumentow to poszukaj na google roznych
                          wskaznikow i sie dowiesz czemu tak mowie a nie glupoty piszesz.
                          • Gość: brewery Re: Stadion Lecha bez nazwy IP: *.b-ras1.dbn.dublin.eircom.net 22.03.08, 03:11
                            podaj linki wofodurniu...
                            • wolf2007 Re: Stadion Lecha bez nazwy 30.03.08, 00:47
                              no tak teraz ty zaczynasz obrazac ludzi ale to widze tutaj wsrod kiboli lecha
                              calkiem normalne.ale zmartwie cie ja ci nie bede tym samym odpowiadal.niec inni
                              wchodza i widza jacy jestescie
      • chester1983 Re: Stadion Lecha bez nazwy 17.03.08, 14:01

MARKETING SPORTOWY

strona www:
        www.marketing.sportowy.prv.pl/
        blog:
        marketing-sportowy.blogspot.com/
        grono:
        grono.net/forum/28284/0/
        DOŁĄCZ DO NAS!!!

ps. szukamy osób chętnych do pomocy przy prowadzeniu blogu

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się