Gość: pyra IP: *.icpnet.pl 15.03.08, 09:40 uważam,że wybudownie kilkopoziomowych parkingów będzie wielkim błędem! już teraz jak wyjeżdzam ze stadionu są straszne korki,a co to będzie jak będa wyjeżdzać samohody z tych kilkopziomowych parkingów? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: karo(L) Re: Stadion Lecha bez nazwy IP: *.dslgb.com 15.03.08, 15:01 www.legia-cwks.pl proponuję nazwę: stadion im. "Poznańskich słowików" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lechita Re: Stadion Lecha bez nazwy IP: *.icpnet.pl 15.03.08, 15:38 A ja proponuję tobie,żebyś udał się do swojego lekarza- na terapie do samsona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karo(L) Re: Stadion Lecha bez nazwy IP: *.dslgb.com 15.03.08, 22:50 www.legia-cwks.pl słyszałem, że Samson leczył słowiki loooooool Odpowiedz Link Zgłoś
lmblmb Re: Stadion Lecha bez nazwy 16.03.08, 07:59 Gość portalu: karo(L) napisał(a): > słyszałem, że Samson leczył słowiki loooooool Widziałem, że cię olali na tym forum. Trollowanie nie wyszło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kkk dziwie sie że komuś IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.03.08, 09:12 chce sie rozmawiać z kacapem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic lecha Stadion Lecha bez nazwy IP: *.adsl.inetia.pl 15.03.08, 19:44 szkoda że warty poznań nie wziął drzymała= Odpowiedz Link Zgłoś
wolf2007 Re: Stadion Lecha bez nazwy 16.03.08, 00:15 przeciez to normalne. po co mial brac warte ktora sie wlecze w lidze i w dodatku jest z miasta gdzie jest juz jeden klub pierwszoligowy jak mogl wziasc slask ktory prawdopodbnie awansuje i jest z wroclawia czyli miasta nie dosc ze wiekszego i prezniej sie rozwijajacego to na dodatek tam klub nie bedzie mial konkurencji Odpowiedz Link Zgłoś
independence Re: Stadion Lecha bez nazwy 16.03.08, 11:26 Skoro stawiasz tezę, że Wrocław rozwija się prężniej od Poznania, to podaj jakieś dowody, albo fakty, które to potwierdzą. Bo na razie jest to tylko i wyłącznie gołosłowie. Dodam, że oba miasta znam bardzo dobrze, więc łatwo zweryfikuję Twoją ewentualną argumentację. Ale wątpię, żebym się jej doczekał. Odpowiedz Link Zgłoś
wolf2007 Re: Stadion Lecha bez nazwy 16.03.08, 14:26 dziwne pytanie rownie dobrze moglbys zaprzeczac ze wroclaw jest wiekszy od poznania wiec nie widze sensu maglowania.natomiast odbiegles od tematu.ja gdybym byl wlascicielem groclinu tam samo bym wybral wroclaw gdyz jak mowilem lokalizacja kapitalu jest tam duzo korzystniejsza.wroclaw nie ma klubu pierwszoligowego natomiast w poznaniu mialby konkurencje. Odpowiedz Link Zgłoś
independence Re: Stadion Lecha bez nazwy 16.03.08, 16:21 Wrocław jest większy od Poznania - to fakt i w żadnym momencie mojej wypowiedzi go nie kwestionuję. Natomiast to, które miasto się prężniej rozwija, nie jest wcale takie oczywiste. Dlatego moje pytanie było jak najbardziej na miejscu. Jeśli stawia się tezę, trzeba poprzeć ją argumentami. Ty tego nie potrafisz zrobić. Co do inwestycji właściciela Groclinu, chciałem Tobie przypomnieć, że Zbigniew Drzymała w pierwszej kolejności chciał umieścić swój kapitał w Poznaniu, a gdy okazało się to niemożliwe, zaczął szukać alternatywy i zdecydował się na Wrocław. Dlatego Twoje twierdzenia z poprzedniej wypowiedzi, jakoby inwestował w Śląsk, bo są tutaj dużo lepsze warunki, niż w Poznaniu, są co najmniej pozbawione logiki. Zgadzam się natomiast z tym, że właściciel Groclinu postępuje rozsądnie i przyszłościowo, lokując swój kapitał we Wrocławiu. Odpowiedz Link Zgłoś
wolf2007 Re: Stadion Lecha bez nazwy 17.03.08, 16:56 no coz to w takim raziemyslisz inaczej niz wszyscy ekonomisci w naszym kraju tego ja nie zmienie.drzymala moze i chcial zainwestowac w lecha ale raczej nie w momencie kiedy juz amica go wchlonela.a wczesniej ze chcial w poznaniu to normalne w koncu wielkopolanin i bylo blizej.natomiast mowiac wroclaw i poznan w sensie gdzie teraz mial lepiej mialem na mysli dwa kluby slask z wroclawia i warte z poznania. natomiast chyba nie rowumiem tematu postu.o ile sie orientuje to stadion miejski w poznaniu ma nazwe wiec raczej post moglby brzmiec : stadion lecha bez nowej nazwy. Odpowiedz Link Zgłoś
independence Re: Stadion Lecha bez nazwy 17.03.08, 18:15 Po prostu ręce opadają... Gdzie w mojej wypowiedzi powiedziałem, że Poznań rozwija się prężniej od Wrocławia? Napisałem jedynie, że nie jest to takie oczywiste. Obserwuję tutaj brak czytania ze zrozumieniem i rzucanie ogólnikami bez żadnego dowodu. Natomiast określenie "wszyscy ekonomiści w naszym kraju" po prostu rozłożyło mnie na łopatki - to ma być argument? Podaj źródło, z którego wywnioskowałeś, albo się dowiedziałeś, że WSZYSCY ekonomiści uważają Wrocław za miasto, które rozwija się prężniej od Poznania. I zauważ, że nie przesądzam w tej chwili o Twojej racji lub jej braku - chcę tylko, żebyś uzasadnił swoje twierdzenie, czego nie potrafiłeś zrobić w dotychczasowych wpisach. Odpowiedz Link Zgłoś
wolf2007 Re: Stadion Lecha bez nazwy 18.03.08, 01:37 no to super negujesz cos co mowie jednoczesnie nie negujac. to fenomen.ale jednak nielogiczny.natomiast znowu odeszlo sie od tematu.o ile wiem staion lecha ma nazwe nawet sprawdzilem to jest im jakiegos szyca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brewery Re: Stadion Lecha bez nazwy IP: *.b-ras1.dbn.dublin.eircom.net 18.03.08, 08:28 Jakiego Szyca ??? Skoro nie wiesz czegos to nie pisz bzdur... Masz linka i sobie poczytaj... pl.wikipedia.org/wiki/Stadion_im._Edmunda_Szyca Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ProkuratorKryminał Re: Stadion Lecha bez nazwy IP: 195.117.171.* 18.03.08, 10:00 Nie było by dzisiaj dyskusji o pieniądzach na stadion. Pamietam Stadion na Dolnej Wildzie.Tysiące ludzi - 60 tys na meczach, Wyścigach Pokoju,zawodach lekkoatletycznych, komu to przeszkadzało? W niejasnych okolicznościach sprzedany w 1998 roku. Zbieżność dat z rozpoczęciem urzędowania przez Prezydenta Grobelnego- przypadkowa?. Dlaczego nie wyremontowano stadionu Warty,Dlaczego władowano 500 milionów w stadion przy Bułgarskie. Warszawa tego nie zrobiła,buduje w miejscu stadionu X lecia. Czy naprawdę musimy się zgadzać na taką grabież naszych pieniędzy przez panów Grobelneg, Frankiewicza i in. Wszyskie pieniądze na EURO 2012 a co potem- kto to utrzyma. Kto za to zapłaci!!Poznaniacy opamiętajcie się!!!i Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: st Re: Stadion Lecha bez nazwy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.03.08, 13:37 nie dawaj przykładów z Warszawy, bo Azji nie da sie u nas zrobić, na szczęście...ps. przebudowa stadionu Warty, który wszyscy wiedzą jest na bazie kopca nie byłby tańszy niż budowa tego przy Bułgarskiej, a koszty utrzymania po Euro dotyczyłby w przypaku jednego i drugiego stadionu, mam nadzieję że po sfinalizowaniu sprzedaży stadionu im Szyca Warta będzie miała stadion na ok 30tyś, ludzi, Odpowiedz Link Zgłoś
wolf2007 Re: Stadion Lecha bez nazwy 22.03.08, 01:29 zobacz ja wygladaja niektore miasta w azji dzieciaku a potem porownaj do nich poznan.pozatym idac tym tokiem myslenia ktory chcesz narzuucic to poznan bylby azja do warszawy i to gleboka. Odpowiedz Link Zgłoś
wolf2007 Re: Stadion Lecha bez nazwy 22.03.08, 01:35 no coz to nie moja wina ze na super stronach typu wikipedia takie rzeczy wypisuja prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
independence Re: Stadion Lecha bez nazwy 18.03.08, 16:50 Nie wiem, czy jesteś tak mało inteligentny, czy tylko takiego udajesz... Co prawda ironia Tobie nie obca, ale o czytaniu ze zrozumieniem nie masz NAJMNIEJSZEGO POJĘCIA. Skoro według Ciebie neguję Twoją tezę, że Wrocław rozwija się prężniej od Poznania, to ZACYTUJ ten fragment mojej wypowiedzi, w którym to faktycznie robię!!! Nigdzie we wszystkich moich postach czegoś takiego nie napisałem. Prosiłem jedynie, byś poparł dowodami i faktami twierdzenie, które wypowiedziałeś na tym forum, a Ty ciągle ten temat pomijasz i nie potrafisz przedstawić nawet JEDNEGO SENSOWNEGO ARGUMENTU. Jeżeli masz mi kolejny raz odpowiedzieć, wymyślając na poczekaniu jakieś własne bajki w stylu "tak jest bo tak i wszyscy tak uważają" lub czego to ja nie powiedziałem, to naprawdę sobie daruj, bo szkoda na to czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
leftt Re: Stadion Lecha bez nazwy 18.03.08, 17:40 Daj sobie spokój, nie oczekuj normalnej dyskusji od wolfa. Spodziewaj się raczej słowotoku (bez kropek i przecinków) uzasadniającego, że Poznań to najgorsze miasto w Europie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brewery Re: Stadion Lecha bez nazwy IP: *.b-ras1.dbn.dublin.eircom.net 19.03.08, 02:44 plus to , ze kibice lecha ze stadionu im. Szyca obrzucali dzieci w Krakowie sztucznymi ogniami ;-) hehe Odpowiedz Link Zgłoś
wolf2007 Re: Stadion Lecha bez nazwy 22.03.08, 01:33 z tego co widze to jedynie ja tutaj normalnie pisze.chyba ze ty swoje poparcie dla bandytow uwazasz za normalne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brewery Re: Stadion Lecha bez nazwy IP: *.b-ras1.dbn.dublin.eircom.net 22.03.08, 03:08 normalnie piszesz ??? skoro tak uwazasz to przestrzegaj ortografii wolfoglupku... Odpowiedz Link Zgłoś
wolf2007 Re: Stadion Lecha bez nazwy 30.03.08, 00:48 tak jak mowilem ja nie bede obrazal tak jak wy innych.tutaj wchodza ludzie z calej polski i widza na jakim niskim poziomie sa kibole lecha Odpowiedz Link Zgłoś
wolf2007 Re: Stadion Lecha bez nazwy 22.03.08, 01:32 i kto tu nie jest inteligentny.skoro nie negujesz to niby po co tak uproczywie sie dopytujesz co? wlasnie tymi pytaniami negujesz to co mowie.a co ja mam ci za argumenty tutaj podawac? rownie dobrze moglbym ci tlumaczyc czemu czarny kolor jest ciemniejszy od bialego.chcesz argumentow to poszukaj na google roznych wskaznikow i sie dowiesz czemu tak mowie a nie glupoty piszesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: brewery Re: Stadion Lecha bez nazwy IP: *.b-ras1.dbn.dublin.eircom.net 22.03.08, 03:11 podaj linki wofodurniu... Odpowiedz Link Zgłoś
wolf2007 Re: Stadion Lecha bez nazwy 30.03.08, 00:47 no tak teraz ty zaczynasz obrazac ludzi ale to widze tutaj wsrod kiboli lecha calkiem normalne.ale zmartwie cie ja ci nie bede tym samym odpowiadal.niec inni wchodza i widza jacy jestescie Odpowiedz Link Zgłoś
chester1983 Re: Stadion Lecha bez nazwy 17.03.08, 14:01 MARKETING SPORTOWY strona www: www.marketing.sportowy.prv.pl/ blog: marketing-sportowy.blogspot.com/ grono: grono.net/forum/28284/0/ DOŁĄCZ DO NAS!!! ps. szukamy osób chętnych do pomocy przy prowadzeniu blogu Odpowiedz Link Zgłoś