Gość: tomasz iwan IP: *.lanet.wroc.pl 01.09.03, 19:22 no i mnie nie powolal janas a już sobie koszulkę kupilem ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: SEVEN mysle, ze nadawalbym sie do pracy w red. sportowej IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 01.09.03, 19:46 tez potrafie pisac seriami artykuly na ten sam temat, powtarzajac ciagle to samo w kolko i kolko. jak jestes taki madry panie wolowski to przedstaw swoja wymarzona jedenastke, mozemy wtedy podyskutowac. w koncu odwiedzasz forum sportowe gazety- zabieraj na nim glos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo a to ciekawe... IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.03, 19:56 Gość portalu: SEVEN napisał(a): > tez potrafie pisac seriami artykuly na ten sam temat, powtarzajac > ciagle to samo w kolko i kolko. > jak jestes taki madry panie wolowski to przedstaw swoja > wymarzona jedenastke, mozemy wtedy podyskutowac. w koncu > odwiedzasz forum sportowe gazety- zabieraj na nim glos. Ty także w kółko to samo. Pisz, pisz może Ci odpiszą!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEVEN Re: a to ciekawe... IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 01.09.03, 22:58 nie wiedzialem, ze mam tu fana, dla twojej wiadomosci, ja jestem hetero, wiec przestan sie do mnie slinic Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Droga SEVEN IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 02.09.03, 18:14 Gość portalu: SEVEN napisał(a): > nie wiedzialem, ze mam tu fana, dla twojej wiadomosci, ja > jestem hetero, wiec przestan sie do mnie slinic fana? co Ty wypisujesz? wciąż przeklepujesz te same żale. a skoro jestes taka dumna, że jestes hetero no to moje gratulacje. chcesz kogoś poszukać, to nie te strony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEVEN Re: Droga SEVEN IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 03.09.03, 22:09 Gość portalu: olo napisał(a): > Gość portalu: SEVEN napisał(a): > > > nie wiedzialem, ze mam tu fana, dla twojej wiadomosci, ja > > jestem hetero, wiec przestan sie do mnie slinic > > fana? co Ty wypisujesz? wciąż przeklepujesz te same żale. a > skoro jestes taka dumna, że jestes hetero no to moje gratulacje. > chcesz kogoś poszukać, to nie te strony. jak pokaze tego posta znajomym to padna trupem ze smiechu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bnew Re: a to ciekawe... IP: 217.153.8.* 02.09.03, 08:14 ty jesteś żałosny, naucz się najpierw ortografii i stylistyki zanim zaczniesz cokolwiek pisać na forum bo sie ośmieszasz: -pobór to się po pierwsze pisz przez o z kreską (Ó) -po drugie pobór to może byś prądu u ciebie w domu, na stanowisko np. dziennikarza to może być najwyżej nabór chamie Gość portalu: olo napisał(a): > Gość portalu: SEVEN napisał(a): > > > tez potrafie pisac seriami artykuly na ten sam temat, > powtarzajac > > ciagle to samo w kolko i kolko. > > jak jestes taki madry panie wolowski to przedstaw swoja > > wymarzona jedenastke, mozemy wtedy podyskutowac. w koncu > > odwiedzasz forum sportowe gazety- zabieraj na nim glos. > > > Ty także w kółko to samo. Pisz, pisz może Ci odpiszą!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sqnk heh...BNEW to chyba ten żałosny pismak WOŁOWSKI IP: 195.116.48.* 03.09.03, 01:21 ...no ewentualnie Miodek, obrońca polskiej ortografii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bnew Re: heh...BNEW to chyba ten żałosny pismak WOŁOWS IP: 217.153.8.* 03.09.03, 11:59 cóż za trafny komentarz, chyba się zaraz popłaczę tak mi dosadziłeś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bnew Sorry olo IP: 217.153.8.* 02.09.03, 08:18 Sorry olo to nie miało być do ciebie, nie wiem dlaczego wrzuciło mi tutaj moją wypowiedź, miała być dla gościa o nicku Piju ość portalu: olo napisał(a): > Gość portalu: SEVEN napisał(a): > > > tez potrafie pisac seriami artykuly na ten sam temat, > powtarzajac > > ciagle to samo w kolko i kolko. > > jak jestes taki madry panie wolowski to przedstaw swoja > > wymarzona jedenastke, mozemy wtedy podyskutowac. w koncu > > odwiedzasz forum sportowe gazety- zabieraj na nim glos. > > > Ty także w kółko to samo. Pisz, pisz może Ci odpiszą!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamyck Re: Dariusz Wołowski: Kadra przed meczem o zachow IP: *.acn.waw.pl 01.09.03, 19:47 po co Karwan, ja chętnie zagram na prawie stronie. Od Karwana jestem szybszy a przez 90 min. coś dorzucę w pole karne, w końcu będę miał bite póltorej godziny. Wziąłbym tez kumpla. On zagrałby w ataku. Nie czy coś strzeli ale chętnie zagra. Gwarantuję gorszy nie będzie. Chętnie się sprawdzimy. Czekam na powołanie. Oto mój adres mailowy j.pa@wp.pl Na Łotwę powinniśmy zdążyć, tylko niech Janas się pospieszy bo będę musiał wziąć wolne w pracy, żeby dojechać... Odpowiedz Link Zgłoś
mihal_04 Re: Dariusz Wołowski: Kadra przed meczem o zachow 01.09.03, 19:53 Porażki przeplatane klęskami: felietony bez ładu, składu i stylu - tak wyglądały ostatnie miesiące w wykonaniu Dariusza Wołowskiego i reszty redakcji sportowej "Gazety Wyborczej". Czy może być jeszcze gorzej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: przemek Re: Dariusz Wołowski: Kadra przed meczem o zachow IP: *.euv 01.09.03, 20:00 kurde, jak tak krytykujesz tych kadrowiczow to miej odwage i podaj nazwiska tych, ktorzy graja lepiej no bo latwo karwana kose zurawia lewandowskiego i inn. objezdzac ale juz zaryzykowac pomylke to sie dziennikarzyno boisz?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qbex Re: Dariusz Wołowski: Kadra przed meczem o zachow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.09.03, 21:56 Powinni grać młodzi, ambitni zawodnicy z polskiej ligi (np. Burkhart, Mila, Dawidowski, Surma) - oni przynajmniej będą walczyć zamiast chodzić po boisku jak cioty. Zawodnikom z zagranicy nie chce się za bardzo wysilać bo może trener w bundeslidze pozwoli im zagrać ostatnie 10 minut meczu ligowego;) Uważam, że powinni grać zawodnicy nawet teoretycznie słabsi z Polski, którzy regularnie grają niż ?gwiazdy? grzejące ławy zagranicznych klubów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SEVEN Re: Dariusz Wołowski: Kadra przed meczem o zachow IP: *.krakow.sdi.tpnet.pl 01.09.03, 23:00 akurat dawidowski juz gral.. tragicznie.. ja nie widze nikogo na prawa pomoc.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zezik Re: Dariusz Wołowski: Kadra przed meczem o zachow IP: *.chello.pl 01.09.03, 23:59 Ja moge zagrac skoro juz nikt inny sie nie nadaje;) ostatnio sporo cwiczylem wrzutek nawet mi niezle wychodzily:D pozdr. P.S. Boli mnie kolano ale jak przyjdzie powolanie to nie bedzie ze boli ja nie Oli!!!;) Reprze sie nie odmawia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: someone else Re: Dariusz Wołowski: Kadra przed meczem o zachow IP: *.zgora.sdi.tpnet.pl 01.09.03, 23:16 Całe te gadanie jest goowno warte: przecież nie od dziś wiadomo że obecna sytuacja jest bez wyjścia: stara gwardia nie spełnia się od lat, czasami może mają przebłyski formy, młodzież nie jest ta tyle ograno w światowej piłce by móc stawić czoło nawet europejskim średniakom, a mówienie żeby powoływać bohaterów jednego czy dwóch meczów w polskiej de facto miernej lidze, to już było, z wiadomymie nikłymi skutkami. A teraz czeka nas w gazetach seria artykułów że jest nadzieja na wygranie najbliższych meczów, że jednak jest nadzieja, bla, bla. Na co? Na kolejną kompromitację w kolejnych mistrzostwach? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: modi Re: Dariusz Wołowski: Kadra przed meczem o zachow IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 01.09.03, 23:54 powinni grac Ci, na ktorych sie nie stawia. jesli ktos w polsce jest uwazany za dobrego, to sztywnieje ze strachu przed utrata reputacji i podaje do najblizszego w tyl zeby nie zszargac swojego gwiazdorstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hoe Re: Dariusz Wołowski: Kadra przed meczem o zachow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.03, 16:00 milam nic tu nie pisac ale jak zobaczylem nazwiska dawidowskiego i surmy to mi sie zachcialo. ci goscie nie umia grac w pilke i sie nie naucza juz chyba, bo nie widac u nich zadnych postepow przez ostatni czas. marcin powinien zagrac ale niestety zaden trener go nie wystawi bo on ma jeszcze czas... taa to by bylo na tyle com chcial napisac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muka! Panie Wołowski! Bądź pan obiektywny!!! IP: *.chello.pl 01.09.03, 22:20 Najgorsza reprezentacja w historii polskiej piłki? Ho, ho, pióro pana poniosło, panie Wołowski. Nie jest dobrze tak bezgranicznie wierzyć w swoje dziennikarskie talenty. A już pan zapomniał, jak Jan Furtok musiał strzelić gola San Marino ręką, bo inaczej nasza drużyna nie potrafiła? A nie pamięta pan fenomenalnych występów pod kierunkiem trenera Łazarka? A nie pamięta pan, jak kilkanaście lat temu polscy kibice krzyczeli: "Portugalia! Portugalia!" w meczu eliminacyjnym do ME z tą drużyną, bo nasz zespół grał tak fatalnie, że naprawdę nie zasłużył na doping? Bo ja to wszystko pamiętam. I dzięki temu wiem, że pisze pan pierdoły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Les Re: Panie Wołowski! Bądź pan obiektywny!!! IP: *.piekary.net / 192.168.20.* / *.piekary.net 01.09.03, 23:53 Gość portalu: muka! napisał(a): > A nie pamięta pan, jak > kilkanaście lat temu polscy kibice krzyczeli: "Portugalia! > Portugalia!" w meczu eliminacyjnym do ME z tą drużyną, bo nasz > zespół grał tak fatalnie, że naprawdę nie zasłużył na doping? Nie bylo juz szans na awans i ten mecz byl celowo przegrany by nie awansowal ZSRR... Ogladam mecze grubo ponad 30 lat , dzisiejsza reprezentacja jest chyba najslabsza.W czasach swietnosci Gornika i Legii pilkarz o umiejetnosciach Jopa mialby problem by zagrac w ich rezerwach. Les Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piju Wolowski jestes żałosny ty w tej krytyce to chyba .... IP: *.atol.com.pl / 10.0.2.* 02.09.03, 02:37 kompleksy leczysz żal mi ludzi takich jak ty i tomaszewski musza sie znizac do takiego pułapu by chciano ich drukowac PS. gdzies słyszałem że w tej gazecie pracują najlepsi z najlepszych , po tym co czytałem u Wołoskiego to wydaje mi sie że pobur był prowadzony z brukowców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bnew Re: Wolowski jestes żałosny ty w tej krytyce to c IP: 217.153.8.* 02.09.03, 08:16 ty jesteś żałosny, naucz się najpierw ortografii i stylistyki zanim zaczniesz cokolwiek pisać na forum bo sie ośmieszasz: -pobór to się po pierwsze pisz przez o z kreską (Ó) -po drugie pobór to może byś prądu u ciebie w domu, na stanowisko np. dziennikarza to może być najwyżej nabór chamie Gość portalu: Piju napisał(a): > kompleksy leczysz żal mi ludzi takich jak ty i tomaszewski musza > sie znizac do takiego pułapu by chciano ich drukowac > PS. gdzies słyszałem że w tej gazecie pracują najlepsi z > najlepszych , po tym co czytałem u Wołoskiego to wydaje mi sie > że pobur był prowadzony z brukowców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: andiron Re: Dariusz Wołowski: Kadra przed meczem o zachow IP: 212.244.61.* 02.09.03, 07:46 Panowie kadrowicze przestańcie myśleć tylko jak tu przespacerować mecz i nie złapać kontuzji, weźcie się ostro do pracy. Koszulka z orłem do czegoś zobowiązuje !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marlewy1975 Re: Dariusz Wołowski: Kadra przed meczem o zachow 02.09.03, 08:39 Panie mądry Wółowski- w krytyce jesteście świetni, ale macie teraz za swoje- wasza nagonka na Engela przyniosła skutki! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bogbra Re: Dariusz Wołowski: Kadra przed meczem o zachow IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.09.03, 08:46 Red. D. Wołowski napisał: "Porażki przeplatane klęskami: gra bez ładu, składu i stylu - tak wyglądały ostatnie miesiące w polskiej piłce. Czy może być jeszcze gorzej?" Pomyłka Panie Redaktorze. Tak gramy od spotkania z Koreą na MŚ. Pyta Pan "czy może być jeszcze gorzej?" Tak, może być gorzej. Gorzej, gdy wygramy z Lotwą. TO BĘDZIE SUKCES TRZYDNIOWY !!! Bo w czwartym dniu sprowadzą nas Szwedzi do parteru. Przegrana z Łotwą może wpłynąć pozytywnie na polską piłkę nożną. Padną zarozumialcy z PZPN, padnie wspomnień czar z lat 70-tych i 80-tych. Może dojdzie do świadomości ludzi związanych z piłką nożną i decydujących o tej piłce, że jesteśmy rzeczywistym, trzecim "koszykiem" Europy. Że powinniśmy się cieszyć z wygranych spotkań z San Marino, Estonią itp., że remis z Węgrami to autentyczny sukces. Nie rozbudzajmy nadziei na ME w tej edycji i w następnej. Piłkarsko jesteśmy nijacy, średniaczki i w dodatku strachliwi jak w meczu ze Szwecją. Trzecie miejsce w naszej grupie uważam za sukces piłkarzy, całej gromady szkoleniowców, polskich "menago" i VIP-ów z PZPN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rs600 Re: Dariusz Wołowski: Kadra przed meczem o zachow IP: *.coig.katowice.pl 02.09.03, 08:51 i co zaczynacie juz zalowac swojej nagonki na Jurka Engela - dziennikarze od siedmiu bolesci, specjaliscy od wszystkiego i na wszystkim sie znajacy eksperci... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czytelnik Re: Dariusz Wołowski: Kadra przed meczem o zachow IP: 62.233.205.* 02.09.03, 09:20 Panie Wołowski , od dłuższego czasu pańskie przemyślenia są druzgocące . Może podzieli sie pan działką tego co pan bierze i wtedy wszyscy będziemy na wielkim gazie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reprezentant Re: Dariusz Wołowski: Kadra przed meczem o zachow IP: *.cvx1-b.pop.dial.ntli.net 02.09.03, 09:48 a ja w miniona sobote gralem w Londynie na lakach w Hackney w turnieju prafialnym (przegralismy karnymi) proboszcz-trener mnie nie zmienil!moge wziac urlop z pracy by zagrac u Janasa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skox Re: Dariusz Wołowski: Kadra przed meczem o zachow IP: *.crowley.pl 02.09.03, 11:46 w pełni zgadzam się z p. Wołowskim. z tego składu reprezentacji nic już nie będzie i każdy o tym wie. młodzi piłkarze też nie mają szansy sie rozwinąć bo mogą wpaść pod opiekuńcze skrzydła "znakomitych" i "doświadczonych" kolegów z kadry, którzy nie nadają się nawet do ligi chińskiej, a jedyne co potrafią to bzykać kurwy na zgrupowaniach i handlować przemycanymi szlugami. moja rada: niech ktoś pojedzie do afryki, kupi 50-60 mlodych, zdolnych czarnuchów - wytrenuje ich (ale kto, chyba jedynie Heniu Kasperczak - pracował na czarnym lądzie), załatwi się im długoletnie kontrakty na grę w naszej chromej lidze ("extra"klasa tylko na tym zyska), załatwi wszystkim obywatelstwo w tempie expresowym i w końcu będziemy mieli drużynę na medal. a w kwestii szmaciarzy którzy grają wciąż w eliminacjach: panowie, zajmijcie się jakimś biznesem. pootwierajcie jakieś burdele czy też warzywniaki bo do gry w piłkę zdecydowanie się nie nadajecie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Velvet Re: Dariusz Wołowski: Kadra przed meczem o zachow IP: Zaphod:* / 172.17.250.* 02.09.03, 13:11 Pierdolisz facet, że głowa mała! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomo Re: Dariusz Wołowski: Kadra przed meczem o zachow IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.03, 14:11 Polska goola...bla blaa już mi sie chyba nie chce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skox Re: Dariusz Wołowski: Kadra przed meczem o zachow IP: *.crowley.pl 02.09.03, 15:28 Gość portalu: Velvet napisał(a): > Pierdolisz facet, że głowa mała! czy to twój argument przeciwko mojej wypowiedzi? jeśli tak to słabo z twoją głową... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dev Re: Dariusz Wołowski: Kadra przed meczem o zachow IP: 195.116.121.* 02.09.03, 15:58 Tak ,macie rację krytykuję DW. Bo tak naprawdę to ta nasza NArodowa gra świetnie, po prostu rewelacja. Wygrywamy pewnie z San Marino, walczymy ze szczęściem z Estonią. Są realne szanse wygrać w Rydze. W pucharach tylko pech spowodował, że poodpoadały NAsze drużyny. Poodpadały, bo słabych rywali już nie ma (dlatego sukces Groclinu to megasukces, tak rozwalić przeciwnika na jego boisku w tych czasach). W sumie więc, jak na 40mln kraj to jesteśmy piłkarską potęgą. Polacy błyszczą na stadionach Austrii, Cypru i w słabszych drużynach z Grecji. W lidze pada mnóstwo bramek przy ogłuszającym dopingu tysięcy (a dokładnie dwóch tysięcy) kibiców w Polkowicach, Wronkach, Grodzisku, Łęcznej (ach co za wspaniały team) i Nowym Dworze. Satdiony są supernowoczesne, bo generalnie ekologiczne. Całe szczęście, ze skończyły się paskudne futbolowo lata 70te i 80te, których zwieńczeniem były zwycięstwa z Portugalią na MŚ, Grecją (4-1 na wyjeździe), Norwegią (3-0 na wyjeździe). Teraz jest lepiej, lepsi są reprezentanci, wiec co ten Wołowski pieprzy, no nie? A teraz do ataku na mnie, bo przedstawię jak wg mnie powinna wyglądać obecnie reprezentacja (z zawodników 100% zdrowych, bo pamiętam o Kusiu i Smolarku): Dudek (Boruc ,Kuszczak, Nalepa) Mila, Stasiak, JArzębowski, Głowacki, Baszczyński, Bąk, Zewłakow, Kłos Sobolewski, Grzelak, Kosowski, Krzynówek, Zając, Dawidowski, Zieńczuk, T.Sokołowski I, Burkhardt, żadnego Szymkowiaka Saganowski, Zurawski, Kryszałowicz, Rasiak, Niedzielan Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: papa Re: Dariusz Wołowski: Kadra przed meczem o zachow IP: 213.155.178.* 02.09.03, 18:58 Mam jedną prośbę do wszyskich oceniających. Czy mogli by przedstawić swoje kwalifikacje w tej dziedzinie? Ja uprzedzam, że mam niewielkie bo jedynie telewizyjno-podwórkowe. Poza tym czy mogli by wymienić Ci z kwaliwikacjami według jakich kryteriów ocenia się indywidulanie zawodników i całą drużynę. Które kryteria są ważniejsze i jak ważą te krytria w końcowej ocenie. PS. red. Wołowski też mógłby się pochwalić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Goliant Re: Dariusz Wołowski: Kadra przed meczem o zachow IP: 80.51.242.* 02.09.03, 22:52 Niby wszystko się zgadza. Oprócz jednego. Nieszczęściem polskiej piłki - i sportu w ogóle - jest fakt, że prawie nikt, ani trenerzy, ani sami sportowcy, ani mędrkujący na tematy sportowe dziennikarze, NIE ROZUMIE, że od Zidana i innych gwiazd nasi kopacze nie odstają umiejętnościami i wyszkoleniem, ale wspomaganiem i właśnie AMBICJĄ i boiskowym TUPETEM. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sqnk ZNOWU WOŁOWSKI PSUJE KLIMAT..... IP: 195.116.48.* 03.09.03, 01:14 przeczytałem 2 pierwsze zdania i od razu wiedziałem, że to artykuł tego gościa....dalej już nie czytałem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gula Re: Dariusz Wołowski: Kadra przed meczem o zachow IP: *.qc.sympatico.ca 03.09.03, 03:04 Ten sklad nie jest w stanie niczego pokazac,chyba fiuta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luki dziennikarstwo-wymarzony zawód IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.09.03, 17:28 Niezależnie od mizernego poziomu polskiej pilki -jak i innych dziedzin naszego krajowego życia trzeba jasno powiedzieć że dziennikarz to zawód marzeń. Czy trzeba 5 lat studiów wyższych żeby niezalżenie od dziedziny życia kpić ,krytykować ,szkalować, wchodzić ludziom z buciormi w żyie itp itd ....naprawdę taka czynnośc wymaga rzeczywiście wieloletniej edukacji. Jedyne plusy tej profesji to wyrzucanie na światło dzienne afer i przekrętów oraz czasami presja na publiczne osoby tzw,,decydentów " i to wszystko czasami to wiele ale jednak rzadko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek.wro Re: dziennikarstwo-wymarzony zawód IP: *.wro.vectranet.pl / 10.10.1.* 03.09.03, 20:54 Dziennikarz jest po to, aby pisać o tym co jest, a nie o tym co być powinno. Brawo red. Wołowski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazzii WARA od Szymka. Wara od Żurawia. Wara od Kosy!!!!!!!!! IP: *.nawojka.ds.uj.edu.pl / 192.168.1.* 03.09.03, 21:22 "Kolejną szansę otrzyma Mirosław Szymkowiak. Zawiódł w Sztokholmie, zawiódł w bojach Wisły o Ligę Mistrzów, może wreszcie zagra dobrze? Może" A niby kto ma grać jak nie Szymkowiak? Żewłakow, co grzeje ławkę w Anderlechcie?? "Niedawno Kamil Kosowski przyznał, że w reprezentacji zagrał dobrze tylko jeden raz - przed 17 miesiącami w sparingu drużyny Jerzego Engela z Wyspami Owczymi. Nie szkodzi - w kadrze Janasa miejsce ma pewne." A kto ma grać zamiast Kosy?? Może też Żewłakow?? A może inny eksperyment?? "Podobnie jak Maciej Żurawski, który w reprezentacji jest jak dotąd całkowicie niespełniony." A kto jest spełniony?? Kontuzjowany Oli wyklęty przez Hajto i ksenofobów-rasistów-pseudokibiców??? "Do nudy i słabości drużyny narodowej przyzwyczaili nas piłkarze i tylko oni odzwyczaić nas mogą. Nie możemy żądać, żeby grali jak najlepsi, bo do Zidane'a, Ronaldo, Beckhama im za daleko. Umiejętnościami nie dorastają najlepszym do pięt i w cztery dni ani Janas tego nie zmieni, ani nawet sam diabeł." To już wiemy od dawna. Znów kolejny kandydat do PRZEKRĘTU SPORTOWEGO wyrabia wierszówkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie-mać Re: WARA od Szymka. Wara od Żurawia. Wara od Kosy IP: *.dsl.mindspring.com 04.09.03, 19:25 Gość portalu: mazzii napisał(a): > "Kolejną szansę otrzyma Mirosław Szymkowiak. Zawiódł w > Sztokholmie, zawiódł w bojach Wisły o Ligę Mistrzów, może > wreszcie zagra dobrze? Może" > > A niby kto ma grać jak nie Szymkowiak? Żewłakow, co grzeje ławkę > w Anderlechcie?? Żewłakow nie gra na pozycji Szymkowiaka, więc nie porównuj go niego (chyba, że widziałbyś Szymka na lewej obronie). > > "Niedawno Kamil Kosowski przyznał, że w reprezentacji zagrał > dobrze tylko jeden raz - przed 17 miesiącami w sparingu drużyny > Jerzego Engela z Wyspami Owczymi. Nie szkodzi - w kadrze Janasa > miejsce ma pewne." > > A kto ma grać zamiast Kosy?? Może też Żewłakow?? A może inny > eksperyment?? Krzynówek. > > "Podobnie jak Maciej Żurawski, który w reprezentacji jest jak > dotąd całkowicie niespełniony." > A kto jest spełniony?? Kontuzjowany Oli wyklęty przez Hajto i > ksenofobów-rasistów-pseudokibiców??? Żuraw dostał już tyle szans jak nikt inny; Pora zrozumieć, że on tak jak inny były snajper z Reynonta - Kmiecik, czy tak jak Warzycha dobrym może być tylko w lidze, więc teraz czas na kogoś innego (choćby Sagana). > > "Do nudy i słabości drużyny narodowej przyzwyczaili nas piłkarze > i tylko oni odzwyczaić nas mogą. Nie możemy żądać, żeby grali > jak najlepsi, bo do Zidane'a, Ronaldo, Beckhama im za daleko. > Umiejętnościami nie dorastają najlepszym do pięt i w cztery dni > ani Janas tego nie zmieni, ani nawet sam diabeł." > To już wiemy od dawna. Znów kolejny kandydat do PRZEKRĘTU > SPORTOWEGO wyrabia wierszówkę Trochę obietywizmu - Ty jakbyś mógł to wstawiłbyś całą Wisłę do reprezentacji na czele z Jopem, od którego lepsi są dziadkowie: Zieliński, Ratajczyk, czy nawet Jóźwiak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rosynant !! rada dla naszej reprezentacji !! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.03, 07:01 Rada dla reprezentacji: Panowie a tyłki to wazeliną posmarujcie. Pójdzie gładko a może i pod koniec meczu na waszej twarzy wreszcie zagości uśmiech. Bo nie ulega wątpliwości, że znów dacie dupy. Każdy robi to co potrafi najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś