Gość: hmm IP: *.acn.waw.pl 03.04.08, 19:29 Odczepcie się od Matei, wielu wielkich trenerów było przeciętnymi sportowcami (i wielu wielkich sportowców okazało się do d... trenerami) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aaaaaale Nowinki... Chodzi o innowacje? IP: 193.192.62.* 03.04.08, 19:30 Z kamerą będzie stał i przyglądał się jak Małysz ćwiczy. Dobra fucha. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj.plank Re: Nowinki... Chodzi o innowacje? 03.04.08, 19:44 W ramach stawki na trenerów z zagranicy : Eddie The Eagle czy jak mu tam też już skończył karierę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mkl Mateja - spec od nowinek technicznych i demonst.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 19:45 tak , zgadzam sie , mateja moze i zostac swietnym trenerem, to prawda, ale za pare lat i nie dla malysza, poniewaz nie bedzie tutaj zadnej relacji trener(autorytet) - zadonik , kruczek ? ma malyszowi mowic co robic ? widze dno , dno widze , a chodzi mi przede wszystkim o relacje trener - zawodnik Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: matiz Re: Mateja - spec od nowinek technicznych i demon IP: *.piotrkow.net.pl 03.04.08, 20:16 Taki sztab szkoleniowy wyobrażam sobie ,ale nie za Małysza. Troche wydaje mi sie to Absurdalne: Mateja i Kruczek będą mówić Małyszowi jak ma skakać ,a sami nigdy nie skakali tak jak ON. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mała Mi Re: Mateja - spec od nowinek technicznych i demon IP: *.chello.pl 03.04.08, 20:36 nie wiem czy masz tego świadomość, ale Kojonkoski też nigdy nie skakał jak Małysz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: khysiek Ale w przeciwienstwie do nich IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.04.08, 22:29 Kojonkowski udowodnił wcześniej ze jest dobrym trenerem. Praca z Małyszem to nie miejsce na debiutowanie i uczenie sie sztuki trenerskiej !!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fan zasiłek dla ulomnych mu lepiej dajcie!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 03.04.08, 22:37 ludzie przeciez czarno na białym widać, ze ten gość nie ma pojecia o trenowaniu czegokolwiek i kogokolwiek. po znajomosci chlopu robote dali, zeby nie spedzał dnia na kanapie i sie nie rozpil. ku.. kosztem sportu i za nasze pieniadze. tajner z wlasnych pieniędzy będzie mu płacił pensje???? dno. porownanie do kojonkoskiego ma sie jak piesc do nosa. mateji bym nie dał żadnego odpowiedzialnego zajęcia bo to jest malowana bezjajeczna ci.. i to wystarczający powód, ktorego mateje sie powinno odsunąc od skokow Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: le ming Re: zasiłek dla ulomnych mu lepiej dajcie!!!!!!!! IP: *.aster.pl 03.04.08, 23:18 "Z psychologii jestem slaby, ale pogadac z Adamem moge". Kwintesencja "mysli trenerskiej" pana Matei. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Re: Mateja - spec od nowinek technicznych i demon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.08, 21:09 to jest nie prawdą nie możliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
appfunds Mateja - spec od nowinek technicznych i demonst.. 03.04.08, 19:53 Liczę, że TVP przeprowadzi transmisję z treningów prowadzonych przez Mateję z jak zwykle fachowym komentarzem Szaranowicza i Tajnera. Czekam z niecierpliwością. Odpowiedz Link Zgłoś
taki_i_owaki o to chodzi 03.04.08, 20:00 by Tajner mogl trenowac kadre zza plecow figurantow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ogrodnik oskar! oskar! oskar! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 20:01 Wajda w tym roku nie dostał, ale Tajner w przyszłym to stuprocentowy pewniak za scenariusz! takiego since-fiction jeszcze nikt nie wymyślił! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyho Prima aprilis dalej trwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.08, 20:07 Jak przeczytałem nazwisko Kruczka za Lepistoe pomyslałem, że to żart. Ale przy nazwisku Matei myslę, że Ktoś robi tu jakiś sabotaż Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: supersonic poziom tych artykulow to dno IP: *.wireless-pennnet.upenn.edu 03.04.08, 20:09 i zchlebianie najnizszym instynktom motlochu. Gratulacje za swietny poziom gazety! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kamil Gdzie Tonio IP: *.aster.pl 03.04.08, 20:15 ja uważam,że bardziej Tajner mógł zaszaleć tylko dająć Tonia Tajnera na trenera Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Mateja - spec od nowinek technicznych i demon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 20:20 zgadzam się, Mateja moze okazać się dobrym trenerem. Pamiętacie Bońka, najlepszy piłkarz a najgorszy trener. Nie trzeba być wybitnym sportowcem aby być dobrym trenerem. Dlaczego Tajnera nie krytykujecie, że nie był dobrym skoczkiem:) Odpowiedz Link Zgłoś
guru133 Ratujmy Małysza przed Mateją!!! Małysz ma skakać 03.04.08, 20:24 a nie spadać z progu skoczni! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tajner Nie podskakiwać mi tu. Skoki to ja, Ja stworzyłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 20:27 Małysza, Ja, nikt mi go nie odbierze i ja, ja go zniszczę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fanprofan Mateja - spec od nowinek technicznych i demonst.. IP: *.toya.net.pl 03.04.08, 20:30 Heh... sytuacja na treningu (Zakopane): Adam - No i jak skok? 141 metrów nic dodać nic ująć! Mateja - Jesteś w dużym błędzie Adam. Wejdziesz na górę i skoczysz zgodnie ze shematem 154a... no i przypomnij sobie demonstrację ruchową "niebowzlot robcia" Adam - Co ty p...? Kruczek - Dobra Adaś nie świruj tylko do roboty... no juz już. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: Mateja - spec od nowinek technicznych i demon IP: *.proxy.aol.com 03.04.08, 20:35 No wlasnie np. Boniek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toldo Re: Mateja - spec od nowinek technicznych i demon IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.04.08, 20:37 ćwok trenuje mistrza? hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blebleble Mateja - spec od nowinek technicznych i demonst.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 20:40 "demonstracje ruchowe" - robert do adasia - "a teraz nauczę cie jak sie spada na bule...." :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jatoznaczyon Dziwki? IP: *.toya.net.pl 03.04.08, 20:47 >nowinki techniczne i "demonstracje ruchowe"< Będą chodzić na dziwki w ramach treningu?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jozef Mateja - spec od nowinek technicznych i demonst.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 20:53 spokojnie feliks stamm nie byl nigdy bokserem a jakim byl wspanialym trenerem /to nie tajner ktory mial niesamowitego farta/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zbig Mateja - spec od nowinek technicznych i demonst.. IP: 195.116.238.* 03.04.08, 20:56 Uczył Marcin, Marcina a sam głupi jak ......!Życzę powodzenia!Szkoda, zmarnowany sezon 2008/9 będzie.Dokoptował bym wam jeszcze Skupienia!!!Pięknie klaskał się po kolanach przed spadnięciem z buli, musi tego nauczyć Małysza i resztę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zatroskany Re: Policyjny Serwis Informacyjny : IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.08, 20:57 to już koniec skoków Odpowiedz Link Zgłoś
euroklecha Mateja - nigdy dobrze nie skakal 03.04.08, 20:58 skoro tego sam nie umie to jak ma uczyc innych. A to jest generalnie zenda ze Malysz ktory wygral 3 raz puchar swiat a 4 razy byl mistrzem swiata nagle zapomnil skakania???????? Wydaje mi sie ze wsrod tych skoczkow powinno sie jako trenera zatrudnic psychiatre, postepy bedy szybkie zwalszcza jak psychiatra wylowi sposrod nich paru glupkow i wyrzuci ich z kadry. Odpowiedz Link Zgłoś
morfeusz_1 Mateja - spec od nowinek technicznych i demonst.. 03.04.08, 21:14 Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeć Adaaaaaaaaaaaaaaaaaam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeć!!!® Odpowiedz Link Zgłoś
jego.ekscelencja Mateja - spec od nowinek technicznych i demonst.. 03.04.08, 21:21 To troche tak jakby Sebastian Mila uczył "techniki" i "ruchów" samego Cristiano Ronaldo. Dla mnie bomba!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mkl Mateja - spec od nowinek technicznych i demonst.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 21:25 jak czytam te opinie i widze przyklady bonka i innych , ze nie byli swietnymi skoczkami , to ja sie was pytam, mieliscie kiedys do czynienia ze sportem powyzej rangi mistrzostw szkoly podstawowej na 60 m ??? powtarzam, chodzi o autorytet trenera, o przekonywanie , ze to co robia jest dobre i sluszne. mateja i kruczek zadne autorytety dla malysza, dla reszty mlodych to tak , ale nie oni, a wracajac do bonka , pamietajce i ze boniek byl swietnym kopaczem i pokolenie z ktorego mial kadre skrecic biegalo za czasow bonka po boiskach szkolnych i jak strzelilo gola to krzyczalo ja jestem boniek , wiec on dla nich byl autorytetem , lepszym lub gorszym , ale byl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaz Re: Mateja - spec od nowinek technicznych i demon IP: 213.17.140.* 04.04.08, 08:26 Ten stary komuch, Tajner, traktuje PZN jak swój prywatny folwark. Żeby dwóch głąbów trenowała Adama Małysza?! Tajnera, za to co zrobił z Lepistoe, powinno się przepędzić na cztery wiatry. A tak, to ten prymitywny sklepikarz dalej miesza. Po nim nie zostanie już nic. Taki jest właśnie cały polski sport. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jump Fanatic Mateja Małyszowi to może napoje podawać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 21:43 Wolę nie przekonywać się czy jest dobrym trenerem czy nie. Niech sobie poćwiczy na Murańce Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: citizen Mateja - spec od nowinek technicznych i demonst.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 21:46 A to nie był prima aprilis. Kogoś poj...ło Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prokwo Mateja - spec od nowinek technicznych i demonst.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 21:53 A buloladowacz Robert Mateja, jakby miał za grosz honoru, godności i samokrytycyzmu to by sie nigdy nie zgodził zostać trenerem takiego zawodnika jak Małysz. Wstyd panie Mateja Odpowiedz Link Zgłoś