Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Mateja - spec od nowinek technicznych i demonst...

IP: *.acn.waw.pl 03.04.08, 19:29
    Odczepcie się od Matei, wielu wielkich trenerów było przeciętnymi
    sportowcami (i wielu wielkich sportowców okazało się do d... trenerami)
    Obserwuj wątek
      • Gość: aaaaaale Nowinki... Chodzi o innowacje? IP: 193.192.62.* 03.04.08, 19:30
        Z kamerą będzie stał i przyglądał się jak Małysz ćwiczy. Dobra fucha.
        • mikolaj.plank Re: Nowinki... Chodzi o innowacje? 03.04.08, 19:44
          W ramach stawki na trenerów z zagranicy : Eddie The Eagle czy jak mu tam też już
          skończył karierę.
      • Gość: mkl Mateja - spec od nowinek technicznych i demonst.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 19:45
        tak , zgadzam sie , mateja moze i zostac swietnym trenerem, to prawda, ale za
        pare lat i nie dla malysza, poniewaz nie bedzie tutaj zadnej relacji
        trener(autorytet) - zadonik , kruczek ? ma malyszowi mowic co robic ? widze
        dno , dno widze , a chodzi mi przede wszystkim o relacje trener - zawodnik
        • Gość: matiz Re: Mateja - spec od nowinek technicznych i demon IP: *.piotrkow.net.pl 03.04.08, 20:16
          Taki sztab szkoleniowy wyobrażam sobie ,ale nie za Małysza. Troche
          wydaje mi sie to Absurdalne: Mateja i Kruczek będą mówić Małyszowi
          jak ma skakać ,a sami nigdy nie skakali tak jak ON.
          • Gość: mała Mi Re: Mateja - spec od nowinek technicznych i demon IP: *.chello.pl 03.04.08, 20:36
            nie wiem czy masz tego świadomość, ale Kojonkoski też nigdy nie
            skakał jak Małysz...
            • Gość: khysiek Ale w przeciwienstwie do nich IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.04.08, 22:29
              Kojonkowski udowodnił wcześniej ze jest dobrym trenerem. Praca z Małyszem to nie
              miejsce na debiutowanie i uczenie sie sztuki trenerskiej !!!!!!!!
              • Gość: fan zasiłek dla ulomnych mu lepiej dajcie!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 03.04.08, 22:37
                ludzie przeciez czarno na białym widać, ze ten gość nie ma pojecia o
                trenowaniu czegokolwiek i kogokolwiek. po znajomosci chlopu robote
                dali, zeby nie spedzał dnia na kanapie i sie nie rozpil. ku..
                kosztem sportu i za nasze pieniadze. tajner z wlasnych pieniędzy
                będzie mu płacił pensje???? dno. porownanie do kojonkoskiego ma sie
                jak piesc do nosa. mateji bym nie dał żadnego odpowiedzialnego
                zajęcia bo to jest malowana bezjajeczna ci.. i to wystarczający
                powód, ktorego mateje sie powinno odsunąc od skokow
                • Gość: le ming Re: zasiłek dla ulomnych mu lepiej dajcie!!!!!!!! IP: *.aster.pl 03.04.08, 23:18
                  "Z psychologii jestem slaby, ale pogadac z Adamem moge".

Kwintesencja "mysli trenerskiej" pana Matei.
                  • krzych.korab Kto słyszał o Górskim zanim został trenerem kadry? 04.04.08, 07:10
        • Gość: kibic Re: Mateja - spec od nowinek technicznych i demon IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.08, 21:09
          to jest nie prawdą nie możliwe.
      • appfunds Mateja - spec od nowinek technicznych i demonst.. 03.04.08, 19:53
        Liczę, że TVP przeprowadzi transmisję z treningów prowadzonych przez Mateję z
        jak zwykle fachowym komentarzem Szaranowicza i Tajnera.
        Czekam z niecierpliwością.
        • taki_i_owaki o to chodzi 03.04.08, 20:00
          by Tajner mogl trenowac kadre zza plecow figurantow.
      • Gość: ogrodnik oskar! oskar! oskar! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 20:01
        Wajda w tym roku nie dostał, ale Tajner w przyszłym to stuprocentowy
        pewniak za scenariusz!
        takiego since-fiction jeszcze nikt nie wymyślił!
      • Gość: krzyho Prima aprilis dalej trwa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.08, 20:07
        Jak przeczytałem nazwisko Kruczka za Lepistoe pomyslałem, że to
        żart. Ale przy nazwisku Matei myslę, że Ktoś robi tu jakiś sabotaż
      • Gość: supersonic poziom tych artykulow to dno IP: *.wireless-pennnet.upenn.edu 03.04.08, 20:09
        i zchlebianie najnizszym instynktom motlochu. Gratulacje za swietny poziom gazety!
        • Gość: Kamil Gdzie Tonio IP: *.aster.pl 03.04.08, 20:15
          ja uważam,że bardziej Tajner mógł zaszaleć tylko dająć Tonia Tajnera na trenera
      • Gość: gosc Re: Mateja - spec od nowinek technicznych i demon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 20:20
        zgadzam się, Mateja moze okazać się dobrym trenerem. Pamiętacie Bońka, najlepszy
        piłkarz a najgorszy trener. Nie trzeba być wybitnym sportowcem aby być dobrym
        trenerem. Dlaczego Tajnera nie krytykujecie, że nie był dobrym skoczkiem:)
      • guru133 Ratujmy Małysza przed Mateją!!! Małysz ma skakać 03.04.08, 20:24
        a nie spadać z progu skoczni!
      • Gość: Tajner Nie podskakiwać mi tu. Skoki to ja, Ja stworzyłem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 20:27
        Małysza, Ja, nikt mi go nie odbierze i ja, ja go zniszczę
      • Gość: Fanprofan Mateja - spec od nowinek technicznych i demonst.. IP: *.toya.net.pl 03.04.08, 20:30
        Heh... sytuacja na treningu (Zakopane):

Adam - No i jak skok? 141 metrów nic dodać nic ująć!
        Mateja - Jesteś w dużym błędzie Adam. Wejdziesz na górę i skoczysz
        zgodnie ze shematem 154a... no i przypomnij sobie demonstrację
        ruchową "niebowzlot robcia"
        Adam - Co ty p...?
        Kruczek - Dobra Adaś nie świruj tylko do roboty... no juz już.
      • Gość: bbb Re: Mateja - spec od nowinek technicznych i demon IP: *.proxy.aol.com 03.04.08, 20:35
        No wlasnie np. Boniek
      • Gość: toldo Re: Mateja - spec od nowinek technicznych i demon IP: *.ssp.dialog.net.pl 03.04.08, 20:37
        ćwok trenuje mistrza? hehe
      • Gość: blebleble Mateja - spec od nowinek technicznych i demonst.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 20:40
        "demonstracje ruchowe" - robert do adasia - "a teraz nauczę cie jak
        sie spada na bule...." :)
      • Gość: jatoznaczyon Dziwki? IP: *.toya.net.pl 03.04.08, 20:47
        >nowinki techniczne i "demonstracje ruchowe"<

Będą chodzić na dziwki w ramach treningu??
      • Gość: jozef Mateja - spec od nowinek technicznych i demonst.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 20:53
        spokojnie feliks stamm nie byl nigdy bokserem a jakim byl wspanialym
        trenerem /to nie tajner ktory mial niesamowitego farta/
      • Gość: Zbig Mateja - spec od nowinek technicznych i demonst.. IP: 195.116.238.* 03.04.08, 20:56
        Uczył Marcin, Marcina a sam głupi jak ......!Życzę powodzenia!Szkoda,
        zmarnowany sezon 2008/9 będzie.Dokoptował bym wam jeszcze Skupienia!!!Pięknie
        klaskał się po kolanach przed spadnięciem z buli, musi tego nauczyć Małysza i
        resztę.
      • Gość: zatroskany Re: Policyjny Serwis Informacyjny : IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.04.08, 20:57
        to już koniec skoków
      • euroklecha Mateja - nigdy dobrze nie skakal 03.04.08, 20:58
        skoro tego sam nie umie to jak ma uczyc innych. A to jest generalnie zenda ze
        Malysz ktory wygral 3 raz puchar swiat a 4 razy
        byl mistrzem swiata nagle zapomnil skakania????????

Wydaje mi sie ze wsrod tych skoczkow powinno sie jako trenera zatrudnic
        psychiatre, postepy bedy szybkie zwalszcza jak psychiatra wylowi sposrod nich
        paru glupkow i wyrzuci ich z kadry.
      • morfeusz_1 Mateja - spec od nowinek technicznych i demonst.. 03.04.08, 21:14

Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeć Adaaaaaaaaaaaaaaaaaam Leeeeeeeeeeeeeeeeeeeć!!!®
      • jego.ekscelencja Mateja - spec od nowinek technicznych i demonst.. 03.04.08, 21:21
        To troche tak jakby Sebastian Mila uczył "techniki" i "ruchów" samego Cristiano
        Ronaldo.
        Dla mnie bomba!!!!!
      • Gość: mkl Mateja - spec od nowinek technicznych i demonst.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 21:25
        jak czytam te opinie i widze przyklady bonka i innych , ze nie byli swietnymi
        skoczkami , to ja sie was pytam, mieliscie kiedys do czynienia ze sportem
        powyzej rangi mistrzostw szkoly podstawowej na 60 m ??? powtarzam, chodzi o
        autorytet trenera, o przekonywanie , ze to co robia jest dobre i sluszne.
        mateja i kruczek zadne autorytety dla malysza, dla reszty mlodych to tak ,
        ale nie oni, a wracajac do bonka , pamietajce i ze boniek byl swietnym
        kopaczem i pokolenie z ktorego mial kadre skrecic biegalo za czasow bonka po
        boiskach szkolnych i jak strzelilo gola to krzyczalo ja jestem boniek , wiec on
        dla nich byl autorytetem , lepszym lub gorszym , ale byl
        • Gość: Kaz Re: Mateja - spec od nowinek technicznych i demon IP: 213.17.140.* 04.04.08, 08:26
          Ten stary komuch, Tajner, traktuje PZN jak swój prywatny folwark.
          Żeby dwóch głąbów trenowała Adama Małysza?! Tajnera, za to co zrobił
          z Lepistoe, powinno się przepędzić na cztery wiatry. A tak, to ten
          prymitywny sklepikarz dalej miesza. Po nim nie zostanie już nic.
          Taki jest właśnie cały polski sport.
      • Gość: Jump Fanatic Mateja Małyszowi to może napoje podawać IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 21:43
        Wolę nie przekonywać się czy jest dobrym trenerem czy nie. Niech sobie poćwiczy
        na Murańce
      • Gość: citizen Mateja - spec od nowinek technicznych i demonst.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 21:46
        A to nie był prima aprilis. Kogoś poj...ło
      • Gość: prokwo Mateja - spec od nowinek technicznych i demonst.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.08, 21:53
        A buloladowacz Robert Mateja, jakby miał za grosz honoru, godności i samokrytycyzmu to by sie nigdy nie zgodził zostać trenerem takiego zawodnika jak Małysz. Wstyd panie Mateja

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka