Gość: Maciek IP: 194.106.192.* 14.04.08, 20:36 Gdzie się to da zobaczyć w sieci ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Fan Re: Radwańska walczy z Domachowską na żywo IP: *.zabrze.net.pl 14.04.08, 20:48 JAk ktoś wie - niech napisze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Policyjny Serwis I Policyjny Serwis Informacyjny : IP: 62.233.214.* 15.04.08, 05:39 ==[][ Policyjny Serwis Informacyjny : www.policyjnyserwisinformacyjny.fora.pl/viewforum.php?f=3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Policyjny Serwis I Policyjny Serwis Informacyjny : IP: 62.233.214.* 15.04.08, 05:40 ========= Policyjny Serwis Informacyjny : www.policyjnyserwisinformacyjny.fora.pl/viewforum.php?f=3 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Thelaststand Re: Radwańska walczy z Domachowską na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.08, 20:49 A ja zapraszam do mnie: www.thelaststand.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;D Re: Dajesz Martula! IP: *.adsl.inetia.pl 14.04.08, 21:15 mYśle że Ona niE dajE ;Pp Heh ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PZ Re: Dajesz Martula! IP: 91.192.250.* 14.04.08, 21:52 Daje, daje... radę! Wygra 2:1 Odpowiedz Link Zgłoś
rev.pl Re: Dajesz Martula! 14.04.08, 21:55 Będzie 6:3 dla Marty w III secie :))! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrzej Prawie zgadłeś! IP: *.chello.pl 14.04.08, 22:31 rev.pl napisał: > Będzie 6:3 dla Marty w III secie :))! Faktycznie 6-3, ale nie dla Marty...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kibic Relacja na żywo + statsy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.08, 21:22 Relacja na www.familycirclecup.com/ odnośnik live scoring :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Relacja na żywo + statsy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.08, 22:14 dzieki za linka Marta do przodu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;D Radwańska walczy z Domachowską na żywo IP: *.adsl.inetia.pl 14.04.08, 21:57 moze lepiej niech radwanska wygra.. jestem za Marta ale ona potem moze sobie nie dac rady.. osobiscie wolalabym zeby marta wygrala ale aga ma jakbywiecej doswiadczenia pod pewmym wzgledem ;pp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja i po Marcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.08, 22:31 Marta odpadla ale przynjmniej powalczyla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Radwańska bez formy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.08, 22:33 Znowu 3 sety z jakąś miernotą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PZ Re: Radwańska bez formy IP: 91.192.250.* 14.04.08, 22:39 Trochę dobrych manier by się przydało. Kim jesteś żeby wyzywać Domachowską od miernoty? Ja wciąż wierzę w talent Marty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt a niby na czym ten h. polegał? IP: *.aster.pl 14.04.08, 22:37 ktoś z nożem biegał po korcie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzul Re: a niby na czym ten h. polegał? IP: *.cust-adsl.tiscali.it 14.04.08, 23:02 Na to wyglada. No bo jesli kazda trzysetowka to horror, to Redakcja musi miec strasznie zszargane nerwy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrzej Aga! IP: *.chello.pl 14.04.08, 22:38 Aga!... Ty wiesz, że Marcie te punkty bardziej niż tobie by się przydały, wiesz na pewno. No to teraz, jedyna droga, by się zrehabilitować za dzisiejsze... masz wejśc do ćwierćfinału w tym turnieju. Przynajmniej!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Radwańska walczy z Domachowską na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.08, 22:50 nie jestem expertem ale Marta powinna chyba popracowac nad kondycja ostatnio gra 3 setówki i je przegrywa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ada Radwańska walczy z Domachowską na żywo IP: *.dclient.hispeed.ch 14.04.08, 22:53 Aga gra lepiej, jest na extra wysokim miejscu w rankingu i jest tez troche ladniejsza od Marty Odpowiedz Link Zgłoś
rev.pl Re: Radwańska walczy z Domachowską na żywo 14.04.08, 22:54 Gość portalu: Ada napisał(a): > Aga gra lepiej, jest na extra wysokim miejscu w rankingu i jest tez > troche ladniejsza od Marty Jesteś pewien? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PZ Re: Radwańska walczy z Domachowską na żywo IP: 91.192.250.* 14.04.08, 23:01 Mocne stwierdzenie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grzegorz Re: Radwańska walczy z Domachowską na żywo IP: *.ludik.cz 14.04.08, 23:04 Marta grzechu warta..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aethur Re: Radwańska walczy z Domachowską na żywo IP: *.rev.stofanet.dk 15.04.08, 07:39 Gość portalu: Ada napisał(a): > Aga gra lepiej, jest na extra wysokim miejscu w rankingu i jest tez > troche ladniejsza od Marty mnie jest wszystko jedno ale musiales Age ogladac stojac na glowie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asam Radwańska walczy z Domachowską na żywo IP: *.173.6.126.tesatnet.pl 14.04.08, 23:43 Polscy kibice, w sensie Ciastoń? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wisla Radwańska walczy z Domachowską na żywo IP: *.net.autocom.pl 14.04.08, 23:53 No i znow Krakow pokonal Wawe :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :D A co redaktor MOP nie palił IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.08, 00:52 marihuany? Spie..j Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Proszę Cię Układ? IP: *.chello.pl 15.04.08, 02:02 A ja tam widzę prowokacyjny napis PROKOM. Układ ani chybi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dzekson2 Radwańska wygrała z Domachowską IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.08, 04:25 no to było raczej do przewidzenia dzieli ich 60 miejsc ponad s13.bitefight.onet.pl/c.php?uid=53376 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: slosar3 Radwańska walczy z Domachowską na żywo IP: *.dsl.pltn13.sbcglobal.net 15.04.08, 06:38 Widzialem Domachowska tylko raz (z Venus w Australian Open) i zrobila na mnie duzo lepsze wrazenie niz Radwanska. Lepsza fizycznie i bardziej agresywna - brakowalo tylko troche roznorodnosci zagran... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fvk Re: Radwańska walczy z Domachowską na żywo IP: *.chello.pl 15.04.08, 10:00 Wszyscy widzieli Domachowską ten jeden raz: w przegranym meczu z Williams. Radwańskiej nie widzieli ani razu, m.in. wygranej z Venus. Stąd bierze się powszechne przekonanie, że pojedynek w Charlestone powinien być zacięty. Nie był. Z przebiegu meczu na live score i ze statystyk wynika, że Radwańska w pełni kontrolowała grę. W miarę wyrównany był tylko drugi set, ale w trzecim Domachowska nie miała punktu zaczepienia, bo Radwańska wygrywała wszystkie kluczowe piłki. Doświadczenie wzięło górę. Odpowiedz Link Zgłoś
medrek_forumowy dla mnie był to mecz 100-lecia 15.04.08, 10:33 bez dwóch zdań, dwie najwybitniejsze tenisitki wszech czasów starły sie w bezpośrednim pojedynku niemalże na śmierć i życie w mieście Charleston w Południowej Karolinie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Radwańska walczy z Domachowską na żywo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.08, 10:50 uważam że Radwańska jest przereklamowana. Szło jej dobrze bo to nie ona była dobra, ale w słabej dyspozycji były jej przeciwniczki. Wystarczy spojrzeć co dzieje się gdy gra z kimś w formie, ostatnie przegrane mecze nie są przypadkiem. Tak samo musiała się namęczyć z Domachowską. Czas i kolejne mecze wszystko zweryfikują, nie pałam sympatią do pani Radwańskiej i jej siostry stojących na uprzywilejowanej pozycji dzięki posadzie tatusia ( typowy układ wg. Pis :P ) niemniej jednak życzę paniom Radwańskim i Domachowskiej sukcesów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WG Re: Radwańska walczy z Domachowską na żywo IP: *.ghnet.pl 15.04.08, 11:07 mógłbys przybliżyć o jaka posadę ci chodzi? pewnie papa Radwański jest z WSI, a dziadek Radwański z KPP?...aha...już rozumiem:-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w1ktor Re: Radwańska walczy z Domachowską na żywo IP: *.chello.pl 15.04.08, 12:48 "Szło jej dobrze bo to nie ona była dobra, ale w słabej dyspozycji były jej przeciwniczki." sorry za szczerość ale tak "mądre" zdanie może napisać tylko ktoś kto jeszcze nie nauczył się myśleć i może już się nigdy nie nauczy, a może teraz to rywalki Agnieszki grają dobrze bo nie grają dobrze ale w słabiej dyspozycji jest ich przeciwniczka ? nie pomyślałeś o tym ? Federer nigdy nie grał dobrze ale przez kilka lat jego rywale byli w słabszej dyspozycji prawda? Henin też kilka lat wygrywała ale teraz się okazało że to nie ona była dobra ale jej rywalki miały słabszą dyspozycję prawda? w sporcie zwycięnstw i porażek niczym się nie tłumaczy poza tym że wygrywa zawsze lepszy a przegrywa słabszy reszta to dziecinada Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DORA Dobra a co z Ulą która gra w SAINT-MALO(Francja) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.08, 11:27 TAK SIĘ ZACHWYCACIE TYM MECZEM A O ULI ZAPOMNIELIŚCIE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dora Dobra a co z Ulą która gra w Saint-Malo(Francja) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.08, 11:30 tak się zachwycacie tym meczem Radwańska Domachowska że o Uli zapomnieliście. Ja rozumiem że to wydażenie ale bez przesady Odpowiedz Link Zgłoś