Gość: Pierwszy!! IP: *.sds.uw.edu.pl 18.04.08, 23:32 Kolejorz!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: baartek Juskowiak: Lech jest faworytem derbów IP: *.icpnet.pl 18.04.08, 23:44 Komentarz tutaj, ale nie dotyczy tego wywiadu, ale kolejnych glupot wygadywanych przez Pogorzelczyka i dotyczacych meczu z Groclinem, pod tamtym artykulem niestety nie mozna zamieszczac komentarzy. Nie jestem w stanie pojac tego, ze w przypadku aktualnej sytuacji w tabeli Pogorzelczyk wszem i wobec oglasza, ze ten mecz prawdopodobnie zadecyduje o wicemistrzostwie. Jesli dobrze rozumiem jego logike, to w przypadku remisu po meczu pan Pogorzelczyk pogratuluje Groclinowi zajecia drugiego miejsca w tabeli, a ze jeszcze 4 mecze do rozegrania beda i jeszcze Legla ma szanse na wicemistrzostwo...Czemu tacy ludzie sa w tym klubie i decyduja o jego obliczu!? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kolator Gienio www.legia-cwks.pl IP: *.dslgb.com 19.04.08, 00:34 Miszczem Polski bedzie Legia! www.legia-cwks.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacniew Re: www.legia-cwks.pl IP: *.pub.sarocom.net 19.04.08, 14:26 Koleś... Coś ty palił? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HENRY UOMO Juskowiak: Lech jest faworytem derbów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.08, 00:33 JUSKO to super facet.Ma trafne spojrzenie na p.nożną.Cenię go.Myślę,że będzie remis i kilka bramek. Tak często bywa w derbach.Jestem kibicem LECHA ale patrzę na ten mecz realnie.Kibicuję też SIKORZE,bo to on zdobędzie koronę króla strzelców.Adrian gra w tym meczu trzeba cały czas o tym pamiętać.LEO popełnił nieodwracalny błąd pomijając tak wartościowego napastnika.LEO poszedł na ilość powołując kilku miernych napastników.Którzy nie grają w klubach i nie strzelają bramek.Będzie bardzo źle.Wracając do meczu derbowego myślę,że będzie to dobre widowisko.Oceniając te drużyny obiektywnie na dzień dzisiejszy "Kolejorz"ma więcej szczęścia od Grodziska.Mecz z Wisłą pokazał braki drużyny F.Smudy.Dyskobolia ma wyrównany skład i może wygrać z każdym.Na Bułgarskiej powinno być ciekawie.Nadal myślę, że będzie remis z małym wskazaniem na DYSKOBOLIę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pacal ok, niech będzie 6:3 dla Lecha IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.08, 14:35 po 3 bramkach Sikory :) Nie mam nic przeciwko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lx Groclin Dyskobolia Śląsk Wrocław IP: *.net.fone.pl 19.04.08, 01:14 Ja się tak grzecznie pytam - kto zagra w pucharach Groclin Grodzisk Wlkp., czy Śląsk Wrocław, który przestał walczyć o awans... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Belmi Re: Groclin Dyskobolia Śląsk Wrocław IP: *.icpnet.pl 19.04.08, 09:21 to ja CI odpowiadam: Groclin Wrocław Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Nie jesteś kibicem Lecha!!! IP: 62.148.81.* 19.04.08, 13:59 Kibicem jest ten kto jest przekonany że jego drużyna wygra a nie jakiś tam remis. Ja uważam że Lech wygra 1:0 może 2:0 i już do końca sezonu będzie na 2 miejscu dzięki czemu trener Smuda zachowa swoją posadę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Typer Re: Nie jesteś kibicem Lecha!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.08, 14:13 Czym innym jest kibicowanie swojej drużynie, a czym innym realna ocena możliwości. Też uważam, że będzie remis. A komentarz Jusko to fajna ocena , widać że ma spojrzenie z zewnątrz na całą sytuację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T-1000 Sen proroczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.04.08, 15:09 Dziś o 21:45 przekonacie się moi drodzy, że miałem rację mówiąc iż Kolejorz wygra 3:1 po bramkach Injaca, Rengifo oraz Reissa. Tylko KKS! Odpowiedz Link Zgłoś