Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Polacy nie dają szans Czarnogórcom - ME coraz b...

IP: *.chello.pl 16.05.08, 18:38
    po zejściu z boiska Świderskiego miałam wrażenie, że gra AZS Częstochowa :) z
    (nie)wielkimi dodatkowy Wlazłym, Plińskim i Ignaczakiem. Brawo Panowie!!
    Jestem z Was dumna:) Wszystkiego najlepszego dla Krzyśka Ignaczaka :)
    Obserwuj wątek
      • Gość: kirft Wika nie Mika IP: *.chello.pl 16.05.08, 18:51
      • Gość: azs Polacy nie dają szans Czarnogórcom - ME coraz b.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.08, 19:03
        azs częstochowa + wlazły z plińskim!!!
      • Gość: ps Bliźniaczo ?...chyba trojaczo podobnych setach ;-) IP: *.generacja.pl 16.05.08, 19:09
      • Gość: Lopez Polacy nie dają szans Czarnogórcom - ME coraz b.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.05.08, 19:52
        "Rywale zdobyli jeszcze dwa punkty, ale to po ich błędzie zakończył się set i mecz."

Nie? Set i mecz zakończyły się po asie serwisowym Nowakowskiego, a nie po
        błędzie Czarnogórców.
      • Gość: negative transmisja IP: *.gprs.plus.pl 16.05.08, 20:09
        Jezeli ktos nie ma dostepu do telewizji, to transmisja z komentarzem leci na ixi.pl
      • neiden Polacy nie dają szans Czarnogórcom - ME coraz b.. 16.05.08, 21:28
        nie przesadzajcie zespol czarnogorski jest jeden z gorszych w
        europie. nie ma sie czym chwalic.
        • Gość: dzekson2 Re: Polacy nie dają szans Czarnogórcom - ME coraz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.08, 04:10
          niech w portugalii wywalczą awans a nie tu z 3 rzędu europejskiego
          gromią drużyny s13.bitefight.onet.pl/c.php?uid=53376
      • Gość: Ewcia Polacy nie dają szans Czarnogórcom - ME coraz b.. IP: *.adsl.inetia.pl 17.05.08, 13:12
        jak dla mnie to polacy sa najlepsi!! i 3 95%wywalcza sobie awans na
        IO a i wygraja awanas na mistrzostwa Europy:) ja trzyma kciuki i
        ogladam mecze!! do boju POLSKO!!!
        • Gość: Y_Sam Re: Polacy nie dają szans Czarnogórcom - ME coraz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.08, 16:27
          Ten turniej to nasi powinni wygrać chodząc po parkiecie na rękach i odbijając piłki nogami, ale z awansem na IO to już tak łatwo nie będzie. Myślę, że niestety nie pojadą.
      • Gość: kibic Polacy nie dają szans Czarnogórcom - ME coraz b.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.08, 20:09
        WIKA nie Mika!!!!!!!!!!!!!!!Czopy!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka