m.a.v.e.r.i.c.k 14.09.03, 12:07 Gratuluje Zurawowi, i wszystkich ktorzy w niego wierzyli, bo dwie bramki i jeszcze jako kapitan to razem... bodajze 22 punkty, jezeli wisla nie obejmie prowadzenia. Czyli calkiem niezle :-). Pozdrawiam prezesow Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
benek854 Re: Żuraw! Żuraw! 14.09.03, 12:45 Ja mam zurawua na kapitana :))) i kryszala tez mam, a on strzelil i asystowal :) Odpowiedz Link Zgłoś
klembus Re: Żuraw! Żuraw! 14.09.03, 13:12 No i Kryszal strzelil zwycieska bramke;) Tez mam ich obu, a Zuraw to moj kapitan;) Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
gilgamesz1 Re: Żuraw! Żuraw! 14.09.03, 20:36 Nie wiem czym Wy się tak ekscytujecie. Przeanalizujcie sobie składy drużyn pierwszej pięćdziesiątki. Niemal co drugi ma w swoim składzie Żurawskiego, Kryszałowicza i Rasiaka, co w przypadku ustawienia Żurawia na kapitana daje razem 40 punktów. Odpowiedz Link Zgłoś
klembus Re: Żuraw! Żuraw! 14.09.03, 23:58 A co w tym zlego? Ja sie ciesze ze ich mialem, bo lepiej bylo ich miec niz nie miec. A pierwsza piecdziesiatka niech sobie ma kogo chce;) Odpowiedz Link Zgłoś
m.a.v.e.r.i.c.k Re: Żuraw! Żuraw! 15.09.03, 15:39 Tak, a z Twojej wypowiedzi wynika,ze ich nie masz :-). A ja sie tylko ciesze, bo mi caly czas cieniacko szlo. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś