Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Trzeba drugi raz przejść do historii

20.05.08, 14:38
    na razie mam deja vu
    ciekawe czy za miesiąc będę miał kaca?
    Obserwuj wątek
      • Gość: bekas Trzeba drugi raz przejść do historii IP: 194.171.56.* 20.05.08, 14:41
        a ja sprzedam kebabow w czestochowie i nie place podatkow i jezdze
        po pijanemu i molestije swoje kelnerki i zatrudniam nielegalnych
        immigrantow w restauracja a policja to je u mnie szaorme
      • Gość: cesaurus Trzeba drugi raz przejść do historii IP: *.ruch.com.pl 20.05.08, 14:42
        ależ artykuł!! Jak się nie ma co napisać, to się pisze byle co>
        kompletnie bez treści. Artykuł dnia, dużymi literami i na czerwono.
      • Gość: Pio Trzeba drugi raz przejść do historii IP: *.rze.vectranet.pl 20.05.08, 14:43
        "Próbowałem już wykonać na treningu no look pass." - Majewski powoli zbliża
        się do poziomu juniora z przeciętnej zachodnioeuropejskiej szkółki piłkarskiej? :)
      • Gość: Ya Re: Trzeba drugi raz przejść do historii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 14:47
        -> a.adas

Wszystko zależy ile wypijesz. Ya pamięta, że jak mało pił (albo wcale), to nie miał kaca.
        • a.adas Re: Trzeba drugi raz przejść do historii 20.05.08, 14:53
          pełna zgoda

tylko, cholera, nie bardzo wiem jak wysokiej klasy trunkiem jest ta nasza kadry,
          ile można jej zdegustować... i przeżyć...
          • Gość: Ubu Re: Trzeba drugi raz przejść do historii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 21:13
            Jak na razie jest dobrze przedestylowanym, wysokiej jakości samogonem ;-)

Zobaczymy, może okaże się, że to koniak ;-))
      • Gość: Jagiellonia Fan Trzeba drugi raz przejść do historii IP: *.ca-ib.com.pl 20.05.08, 14:55
        Juz nie chce mi sie czytac tego p...lenia. Za kazdym razem mowia to
        samo. Chetnie poczytalbym jakies fakty, a nie myslenie zyczeniowe w
        ramach wywiadu.

Wszystko zweryfikuje boisko. Wtedy niech beda mocni.
      • arek.gazeta Trzeba drugi raz przejść do historii 20.05.08, 14:56
        Jeśli na Euro uda się ćwierć no look passa wykonać jakiemuś polskiemu piłkarzowi
        to będzie sukces. Euro to nie finał P.Ekstraklasy ani trening z kolegami przed
        obiadem
        • Gość: Chris Zurawski na rower! IP: *.hsd1.nj.comcast.net 20.05.08, 15:35

Oderwij sie od peletonu. Pograj w mini-golfa. Potrenuj ping-ponga w
          swietlicy. Zrob downloading Grnd Theft Auto.

I naucz sie biegac za pilka!!! Nie tak jak dwa lata temu z Niemcami.
        • Gość: Gucio Re: Trzeba drugi raz przejść do historii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.08, 15:40
          Taką grupę co my mamy można nazwać obiadem, albo przystawką.
          Pomyślcie co zrobiłyby Nasze "Orły" na miejscu Rumuni.
          Z Francją 0:3, Włochami 0:4, Holandią 0:7.
          • Gość: billy Re: Trzeba drugi raz przejść do historii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 15:54
            rumunia se poradzi.
            wow,do HISTORII. megalomania.
          • Gość: Johann Re: Trzeba drugi raz przejść do historii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 16:00
            A uwazajcie tylko , by po drodze do tej historiinie wpadniecie do
            jakiejs gnojowki ,(tak np 5 do 0 dla Niemiec), do ktorej zepchniemy
            was , my Niemcy.Oj , bedziecie potem strasznie smierdziec i dlugo
            probowac sie oczyscic.Jeszcze Polska z nami, Niemcami N I G D Y nie
            wygrala. Jestescie zbyt strachliwi przed nami.Ten strach probujecie
            ukryc smieszna polska buta i bufonada.My ,Niemcy zalatwimy was na
            zimno, bez emocji ,nie beda te wasze lajzy wiedzialy gdzie opuszcza
            sie stadion. Pewnie odbiora wam tez organizacje przyszlych ME , nie
            nadazycie pewnie za Ukraina.
            • a.adas Re: Trzeba drugi raz przejść do historii 20.05.08, 16:10
              a teraz napisz to po niemiecku, oki?
            • Gość: it Re: Trzeba drugi raz przejść do historii IP: 151.54.245.* 20.05.08, 16:11
              vai a farti fottere brutto pezzo di merda tedesca, ci puoi ciucciare
              la nostra minchia polacca...
              • Gość: Johann Re: Trzeba drugi raz przejść do historii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 17:03
                Noch mal eine Korrektur : Gość portalu: it napisał(a):

> vai a farti fottere brutto pezzo di merda polacca, ci puoi
                ciucciare
                > la nostra minchia tedesca...

• Gość: Libra 75 Johannku... IP: *.punkt.pl 21.05.08, 14:10
              Już ci wczoraj pokazałem jaki tępy jesteś... Nie miałeś odwagi odpisać na moje
              pytanko... Nie wygłupiaj się i przestań pisać te swoje idiotyczne prowokacje...
              Z politowaniem należy spoglądać na te twoje pierdoły o wyższości rasy
              'pa(ca)nów' nad resztą świata... Prawda jest taka, że może ty byś chciał być
              Niemiaszkiem, ale takim pustym prostaczkom obywatelstwa nie dają;) Pamiętaj
              manto to dostaliście WY od Kanady na ostatnich MŚ w Hokeju! Może dzisiaj mi
              przypomnisz ile tam było? 11-1? 10-1??? A potem wskaż mi proszę kiedy
              wygraliście więcej niż 2 bramkami (bo to można uważać za manto i to mocno
              naciągając temat...)???
        • Gość: ibroy Re: Trzeba drugi raz przejść do historii IP: *.75.59.196.brzesko59.ptc.pl 20.05.08, 19:53
          to nie beda mecze z Legiją jak barszcz cieniutką...daj ci Panie Boze takie podania...i coby je jeszcze wykorzystywali....
      • dr.h.ouse historia ich lubi 20.05.08, 16:32
        Kapitan Pewniak Przybywa
        Zuraw lubi przechodzic do histori:) chyba dwa lata temu przeszedl do
        histori jako lider druzyny w ktorej pierwszy raz w dziejach wystepow
        na Mistrzostwach Swiata napastnicy niezdobyli bramki pozycjie na
        ktorej gra nasz pseudokapitan znamy :) oraz po raz pierwszy polski
        pilkarz zobaczyl czerwien Ach te powody do dumy PRAWIE jak orly
        gorskiego
      • Gość: rudolf Re: Trzeba drugi raz przejść do historii IP: *.nwrk.east.verizon.net 20.05.08, 16:34
        Do jakiej tam historii. Trzeba uwaznie zagrac w obronie,
        zneutralizowac Balacka, i pare razy wjechac po mesku w Kloseta.
        Tak jak Leo powiedzial ta dzisiejsza ich reprezentacja jest
        przecietna. Ton w Bundeslidze nadaja obcokrajowcy.
        • lord_qulag a ja jestem optymistą!!!! 20.05.08, 17:24
          personalnie może Niemcy nie mają takiego składu jak choćby Anglicy, ale jednak w
          przeciwieństwie do wyspiarzy mają drużynę - i tutaj jest taki wspólny mianownik
          reprezentacji Polski i Niemiec - obie drużyny grają dużo lepiej niż wskazywałyby
          na to ich składy...

a biorąc pod uwagę różnice klas zawodników polskich i niemieckich ciężko mówić,
          że ich drużyna jest przeciętna w stos. do naszej - oni są nadal sporo przed nami :)

ale nie ma co przypisywać Niemcom od razu 3pkt - po blamażu z Ekwadorem duża
          część naszych kochanych polskich "optymistów" już wróżyła wyniki rzędu 0:5 czy
          nawet 0:7 - a Niemcy musieli się mocno napocić by w ogóle wygrać 1:0... podobne
          analogie były przed meczami z Portugalią - wielu było wręcz pewnych blamażu, a
          po meczach musieli ugryźć się w język i czekać aż do meczu z USA, by znów
          triumfować i cieszyć się z porażki ich drużyny (jak to moi zawistni rodacy
          uwielbiają robić)

i tym razem znowu słyszymy o porażkach 5-6 bramkami "co i tak będzie dobrym
          wynikiem" - a ja myślę, że będzie dobrze! na pewno postawimy trudne warunki i
          zagramy dobry mecz!

może przegramy - ktoś w końcu musi i to nie będzie zaskoczenie jeżeli dostaniemy
          2:0 - ale każdy remis lub wygrana Polski to będzie super sensacja i zapewne
          sportowa wiadomość dnia w wielu europejskich krajach ;)

a szanse na pewno mamy - bo choć obrońców, pomocników i napastników nasi
          sąsiedzi mają lepszych, to jednak w bramce Niemcy nie mają atutów -
          nieobliczalny Lehmann może być pewnym punktem ale też zawalić mecz... on, oraz
          dwóch powolnych środkowych obrońców to nasze największe szanse - i nadzieja, że
          jednak wygramy ten mecz...

kiedyś w końcu musimy!!!! :>
          • Gość: Johann Re: a ja jestem optymistą!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 17:41
            Wolno ci nim byc,rzeczowo analizujesz wasze i nasze mozliwosci.Na
            koniec wymieniles , moim zdaniem , najwiekszy wasz , polski atut-
            pania Statystyke.Kiedys sie to musi stac, ale jeszcze nie teraz.Nasz
            Papst do tego nie dopusci.W koncu on tez jest kibic, niemiecki Kibic.
            • Gość: Libra 75 Johannku... IP: *.punkt.pl 21.05.08, 14:14
              Powiedz jak to jest, że niemiecki dumny naród to w większości nacje napływowe? Z
              Polski, Rosji, Turcji, Afryki... Jakie macie statystyki?;))) Czy w tych
              mistrzostwach choć jeden prawdziwy Niemiec strzeli gola dla waszej
              reprezentacji?;) Nie liczymy swojaków!;)
          • Gość: WIERZE Re: a ja jestem optymistą!!!! IP: *.chello.pl 20.05.08, 20:00
            ja tam niejestem super optymista,pamietam co sie dzialo w koreii i w niemczech
            ale teraz czuje ze moze niewyjdziemy z grupy ale powalczymy do konca i postawimy
            trudne warunki naszym rywalom, moze nawet wyjdziemy z grupy,ale jednego jestem
            pewien historia z poprzednich imprez juz sie niepowtórzy,wkurzaja mnie takie
            komentarze - ''dostaniemy 6-0''niechcesz nieoglądaj ja wierze w sukces:)
      • andrzejzaremba no nie moge 20.05.08, 17:21
        jak mnie wkurzaja takie komentarze - z niemcami przegramy, jestesmy do bani, zurawski to pala... jak sie chcecie palowac, to u siebie w domku, u mamusi. z niemcami dajemy rade, leo to potrafi, wazna jest mentalnosc zwyciezcy. kto z was superznawcow stawial 4 lata temu na grekow?
        zaloze sie, ze wszyscy;)
        • Gość: Chris Polska wygra! IP: *.hsd1.nj.comcast.net 20.05.08, 18:12
          Niemcy nie sa lepsze od Portugalii. Czechy udowodnily ze Niemiecka
          obrona (a nawet druga linia) nie sa tak doskonale jak kiedys.
          Problemem nie bedzie rowniez psychika. Z Niemcami Poacy zagraja na
          calego. Prawdziwa bronia zachodnich sasiadow jest przygotowanie
          fizyczne. Za ewentualne zwyciestwo z Niemcami Bialo-Czerwoni pewnie
          zaplaca remisem lub porazka z Austria. Ale to bedzie mala cena.
          • Gość: Peter Re: Polska wygra!ale w cymbergaja IP: *.dip.t-dialin.net 20.05.08, 18:33
            tak po kolei:
            Polska tez nie jest lepsza od Portugali
            Czechy udowodnily ze bez motywacji(awans byl zapewniony)traci sie
            klase(Niemcy)
            Psychika Polskich Orlow to duzy problem,zwlaszcza z Niemcami
            Ze zagraja na calego, Polacy,to jest pewne ale to ....za malo zeby
            wygrac
            • Gość: Chris Re: Polska wygra!ale w cymbergaja IP: *.hsd1.nj.comcast.net 20.05.08, 19:54
              "Polska tez nie jest lepsza od Portugali"

DWA mecze i jeden punkt a spotkaniach z Polska.

Czechy udowodnily ze bez motywacji(awans byl zapewniony)traci sie
              > klase(Niemcy)

Klase sie traci gdy sie ja posiada Peter. NRD by nie przegralo 3:0:)
              • Gość: Peter Re: Polska wygra!ale w cymbergaja IP: *.dip.t-dialin.net 20.05.08, 20:02
                1:4,dokladnie,III druzyna MS nie ma klasy-:ciekawy wniosek.
                Specjalisci"3meczow"maja klase zawsze...na trzeci mecz, szkoda ze
                po tym meczu trzeba manatki pakowac
      • Gość: alek Trzeba drugi raz przejść do historii IP: *.pools.arcor-ip.net 20.05.08, 18:30
        Jezeli Kubica daje rade, to dlaczego nie mieliby dac rady pilkarze?
        Nie Johann !
      • Gość: SWIETY Trzeba drugi raz przejść do historii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 18:52
        I TAK Z NIEMCAMI NIE PRZEGRAMY I WYJDZIEMY Z GRUPY NA 100PROCENT!MOZECIE JUZ
        OBSTAWIAC!
      • Gość: 1tafer no look pass IP: *.chello.pl 20.05.08, 18:56
        pamiętam taką kadrę Strejlaua to tam wtedy wszyscy grali no look
        passy - patrzył się w jedną stronę a podawał w drugą,przeważnie do
        przeciwnika....
        ale to się zaczęło już za Łazarka,
      • Gość: drabcio27 Trzeba drugi raz przejść do historii IP: 89.100.15.* 20.05.08, 18:59

Do historii przejdą,czy do histerii nas doprowadzą.Oglądałem żuraw kilka twoich
        występów, liga grecka to za wysoko
      • Gość: byk Te słowa w ustach tego cieniasa to profanacja IP: 77.223.195.* 20.05.08, 19:22
        Gwiazdka wykreowana przez media,która rozegrała około 40 meczy w repr.za dużo powinna udać się czym predzej do psychiatry.Zabrać może z soba tych co ją tworzyli[tworzą] pisząc po jednym dobrym zagraniu w ciągu meczu że dzięki Żurawiowi itd.W słabęj Larissie nie ma placu w podstawowym składzie z gry strzelił ledwo dwie bramki a pismaki pieją z zachwytu no to cianiasowi dalej palma bije.Przed poprzednimi mistrzostwami miast pilnowac formy udał się na wczasy,ktore przedłużył sobie na czas mistrzostw..W drużynie gdzie taki cienias robi za gwiazdę nie może być dobrej atmosfery,widać to na boisku gdy zapie..cze[krzynówewk czy Lewandowski odsuwają od piłek pozoranta Żurawia.
      • Gość: Kas Trzeba drugi raz przejść do historii IP: *.bielsko.dialog.net.pl 20.05.08, 20:00
        ojjj wierzę w Was chłopaki. A szkopom dokopiemy bez dwóch zdań - bardziej boję
        się o Chorwatów
      • Gość: FAN MAJEWSKIEGO Trzeba drugi raz przejść do historii IP: *.swlan.wu-wien.ac.at 20.05.08, 20:12
        ALE TEN MAJEWSKI MI SIE PODOBA! BEDZIE Z NIEGO GRAJEK
      • Gość: iwet21 Żygać sie chce!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.08, 20:15
        Ciągle tylko czytam czy pokonamy Niemców?? Juz pokonali Polacy
        Grunwald,Hitlera..ale nigdy w piłce nożnej jak takie dupki grac
        będa ,jak nie będa światowi zawodnicy zakupieni ,jak afera przekrętu
        gonić będzie afere to posłuchajcie co Iwetka Wam powie..NIGDY Polacy
        Niemców nie pokonaja!!.
      • Gość: pawel Żuraw a widziałeś się juz ze swoją formą?! IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.05.08, 20:19
        Nie wiem po co Zurawski przychodzi na te konferencje, dzisiaj ani nie jest
        gwiazdą kadry, ani liderem. Zamiast opowiadać głupoty lepiej niech pomyśli o
        sobie bo Euro to nie Grecja i żadna Larissa. Juz 2 wielkie imprezy Maciuś
        położył, więc jeśli chce jeszcze pograć w kadrze niech zda sobie sprawę, że dla
        niego to ostatni, poważny sprawdzian jego klasy i przydatności dla kadry!
      • Gość: Michał16 Trzeba drugi raz przejść do historii IP: *.chello.pl 20.05.08, 21:54
        Mam nadzieję,ze nasi nie przegrają tego meczu już w szatni... Mam
        nadzieję,że nauczyli sobie radzić z presją,bo przecież większość z
        kadrowiczów ma za sobą występy na mundialu w Korei i Niemczech.
        • Gość: Jerry Re: Trzeba drugi raz przejść do historii IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 21.05.08, 01:39
          Napewno wygraja z Niemcami,ale na play station,bo to glowne ich
          zajecie na zgrupowaniu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka