a.adas 20.05.08, 14:38 na razie mam deja vu ciekawe czy za miesiąc będę miał kaca? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bekas Trzeba drugi raz przejść do historii IP: 194.171.56.* 20.05.08, 14:41 a ja sprzedam kebabow w czestochowie i nie place podatkow i jezdze po pijanemu i molestije swoje kelnerki i zatrudniam nielegalnych immigrantow w restauracja a policja to je u mnie szaorme Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cesaurus Trzeba drugi raz przejść do historii IP: *.ruch.com.pl 20.05.08, 14:42 ależ artykuł!! Jak się nie ma co napisać, to się pisze byle co> kompletnie bez treści. Artykuł dnia, dużymi literami i na czerwono. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pio Trzeba drugi raz przejść do historii IP: *.rze.vectranet.pl 20.05.08, 14:43 "Próbowałem już wykonać na treningu no look pass." - Majewski powoli zbliża się do poziomu juniora z przeciętnej zachodnioeuropejskiej szkółki piłkarskiej? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ya Re: Trzeba drugi raz przejść do historii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 14:47 -> a.adas Wszystko zależy ile wypijesz. Ya pamięta, że jak mało pił (albo wcale), to nie miał kaca. Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Re: Trzeba drugi raz przejść do historii 20.05.08, 14:53 pełna zgoda tylko, cholera, nie bardzo wiem jak wysokiej klasy trunkiem jest ta nasza kadry, ile można jej zdegustować... i przeżyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ubu Re: Trzeba drugi raz przejść do historii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 21:13 Jak na razie jest dobrze przedestylowanym, wysokiej jakości samogonem ;-) Zobaczymy, może okaże się, że to koniak ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagiellonia Fan Trzeba drugi raz przejść do historii IP: *.ca-ib.com.pl 20.05.08, 14:55 Juz nie chce mi sie czytac tego p...lenia. Za kazdym razem mowia to samo. Chetnie poczytalbym jakies fakty, a nie myslenie zyczeniowe w ramach wywiadu. Wszystko zweryfikuje boisko. Wtedy niech beda mocni. Odpowiedz Link Zgłoś
arek.gazeta Trzeba drugi raz przejść do historii 20.05.08, 14:56 Jeśli na Euro uda się ćwierć no look passa wykonać jakiemuś polskiemu piłkarzowi to będzie sukces. Euro to nie finał P.Ekstraklasy ani trening z kolegami przed obiadem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Zurawski na rower! IP: *.hsd1.nj.comcast.net 20.05.08, 15:35 Oderwij sie od peletonu. Pograj w mini-golfa. Potrenuj ping-ponga w swietlicy. Zrob downloading Grnd Theft Auto. I naucz sie biegac za pilka!!! Nie tak jak dwa lata temu z Niemcami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gucio Re: Trzeba drugi raz przejść do historii IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.08, 15:40 Taką grupę co my mamy można nazwać obiadem, albo przystawką. Pomyślcie co zrobiłyby Nasze "Orły" na miejscu Rumuni. Z Francją 0:3, Włochami 0:4, Holandią 0:7. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: billy Re: Trzeba drugi raz przejść do historii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 15:54 rumunia se poradzi. wow,do HISTORII. megalomania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Re: Trzeba drugi raz przejść do historii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 16:00 A uwazajcie tylko , by po drodze do tej historiinie wpadniecie do jakiejs gnojowki ,(tak np 5 do 0 dla Niemiec), do ktorej zepchniemy was , my Niemcy.Oj , bedziecie potem strasznie smierdziec i dlugo probowac sie oczyscic.Jeszcze Polska z nami, Niemcami N I G D Y nie wygrala. Jestescie zbyt strachliwi przed nami.Ten strach probujecie ukryc smieszna polska buta i bufonada.My ,Niemcy zalatwimy was na zimno, bez emocji ,nie beda te wasze lajzy wiedzialy gdzie opuszcza sie stadion. Pewnie odbiora wam tez organizacje przyszlych ME , nie nadazycie pewnie za Ukraina. Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Re: Trzeba drugi raz przejść do historii 20.05.08, 16:10 a teraz napisz to po niemiecku, oki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: it Re: Trzeba drugi raz przejść do historii IP: 151.54.245.* 20.05.08, 16:11 vai a farti fottere brutto pezzo di merda tedesca, ci puoi ciucciare la nostra minchia polacca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Re: Trzeba drugi raz przejść do historii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 17:03 Noch mal eine Korrektur : Gość portalu: it napisał(a): > vai a farti fottere brutto pezzo di merda polacca, ci puoi ciucciare > la nostra minchia tedesca... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Libra 75 Johannku... IP: *.punkt.pl 21.05.08, 14:10 Już ci wczoraj pokazałem jaki tępy jesteś... Nie miałeś odwagi odpisać na moje pytanko... Nie wygłupiaj się i przestań pisać te swoje idiotyczne prowokacje... Z politowaniem należy spoglądać na te twoje pierdoły o wyższości rasy 'pa(ca)nów' nad resztą świata... Prawda jest taka, że może ty byś chciał być Niemiaszkiem, ale takim pustym prostaczkom obywatelstwa nie dają;) Pamiętaj manto to dostaliście WY od Kanady na ostatnich MŚ w Hokeju! Może dzisiaj mi przypomnisz ile tam było? 11-1? 10-1??? A potem wskaż mi proszę kiedy wygraliście więcej niż 2 bramkami (bo to można uważać za manto i to mocno naciągając temat...)??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ibroy Re: Trzeba drugi raz przejść do historii IP: *.75.59.196.brzesko59.ptc.pl 20.05.08, 19:53 to nie beda mecze z Legiją jak barszcz cieniutką...daj ci Panie Boze takie podania...i coby je jeszcze wykorzystywali.... Odpowiedz Link Zgłoś
dr.h.ouse historia ich lubi 20.05.08, 16:32 Kapitan Pewniak Przybywa Zuraw lubi przechodzic do histori:) chyba dwa lata temu przeszedl do histori jako lider druzyny w ktorej pierwszy raz w dziejach wystepow na Mistrzostwach Swiata napastnicy niezdobyli bramki pozycjie na ktorej gra nasz pseudokapitan znamy :) oraz po raz pierwszy polski pilkarz zobaczyl czerwien Ach te powody do dumy PRAWIE jak orly gorskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudolf Re: Trzeba drugi raz przejść do historii IP: *.nwrk.east.verizon.net 20.05.08, 16:34 Do jakiej tam historii. Trzeba uwaznie zagrac w obronie, zneutralizowac Balacka, i pare razy wjechac po mesku w Kloseta. Tak jak Leo powiedzial ta dzisiejsza ich reprezentacja jest przecietna. Ton w Bundeslidze nadaja obcokrajowcy. Odpowiedz Link Zgłoś
lord_qulag a ja jestem optymistą!!!! 20.05.08, 17:24 personalnie może Niemcy nie mają takiego składu jak choćby Anglicy, ale jednak w przeciwieństwie do wyspiarzy mają drużynę - i tutaj jest taki wspólny mianownik reprezentacji Polski i Niemiec - obie drużyny grają dużo lepiej niż wskazywałyby na to ich składy... a biorąc pod uwagę różnice klas zawodników polskich i niemieckich ciężko mówić, że ich drużyna jest przeciętna w stos. do naszej - oni są nadal sporo przed nami :) ale nie ma co przypisywać Niemcom od razu 3pkt - po blamażu z Ekwadorem duża część naszych kochanych polskich "optymistów" już wróżyła wyniki rzędu 0:5 czy nawet 0:7 - a Niemcy musieli się mocno napocić by w ogóle wygrać 1:0... podobne analogie były przed meczami z Portugalią - wielu było wręcz pewnych blamażu, a po meczach musieli ugryźć się w język i czekać aż do meczu z USA, by znów triumfować i cieszyć się z porażki ich drużyny (jak to moi zawistni rodacy uwielbiają robić) i tym razem znowu słyszymy o porażkach 5-6 bramkami "co i tak będzie dobrym wynikiem" - a ja myślę, że będzie dobrze! na pewno postawimy trudne warunki i zagramy dobry mecz! może przegramy - ktoś w końcu musi i to nie będzie zaskoczenie jeżeli dostaniemy 2:0 - ale każdy remis lub wygrana Polski to będzie super sensacja i zapewne sportowa wiadomość dnia w wielu europejskich krajach ;) a szanse na pewno mamy - bo choć obrońców, pomocników i napastników nasi sąsiedzi mają lepszych, to jednak w bramce Niemcy nie mają atutów - nieobliczalny Lehmann może być pewnym punktem ale też zawalić mecz... on, oraz dwóch powolnych środkowych obrońców to nasze największe szanse - i nadzieja, że jednak wygramy ten mecz... kiedyś w końcu musimy!!!! :> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Johann Re: a ja jestem optymistą!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 17:41 Wolno ci nim byc,rzeczowo analizujesz wasze i nasze mozliwosci.Na koniec wymieniles , moim zdaniem , najwiekszy wasz , polski atut- pania Statystyke.Kiedys sie to musi stac, ale jeszcze nie teraz.Nasz Papst do tego nie dopusci.W koncu on tez jest kibic, niemiecki Kibic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Libra 75 Johannku... IP: *.punkt.pl 21.05.08, 14:14 Powiedz jak to jest, że niemiecki dumny naród to w większości nacje napływowe? Z Polski, Rosji, Turcji, Afryki... Jakie macie statystyki?;))) Czy w tych mistrzostwach choć jeden prawdziwy Niemiec strzeli gola dla waszej reprezentacji?;) Nie liczymy swojaków!;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WIERZE Re: a ja jestem optymistą!!!! IP: *.chello.pl 20.05.08, 20:00 ja tam niejestem super optymista,pamietam co sie dzialo w koreii i w niemczech ale teraz czuje ze moze niewyjdziemy z grupy ale powalczymy do konca i postawimy trudne warunki naszym rywalom, moze nawet wyjdziemy z grupy,ale jednego jestem pewien historia z poprzednich imprez juz sie niepowtórzy,wkurzaja mnie takie komentarze - ''dostaniemy 6-0''niechcesz nieoglądaj ja wierze w sukces:) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejzaremba no nie moge 20.05.08, 17:21 jak mnie wkurzaja takie komentarze - z niemcami przegramy, jestesmy do bani, zurawski to pala... jak sie chcecie palowac, to u siebie w domku, u mamusi. z niemcami dajemy rade, leo to potrafi, wazna jest mentalnosc zwyciezcy. kto z was superznawcow stawial 4 lata temu na grekow? zaloze sie, ze wszyscy;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Polska wygra! IP: *.hsd1.nj.comcast.net 20.05.08, 18:12 Niemcy nie sa lepsze od Portugalii. Czechy udowodnily ze Niemiecka obrona (a nawet druga linia) nie sa tak doskonale jak kiedys. Problemem nie bedzie rowniez psychika. Z Niemcami Poacy zagraja na calego. Prawdziwa bronia zachodnich sasiadow jest przygotowanie fizyczne. Za ewentualne zwyciestwo z Niemcami Bialo-Czerwoni pewnie zaplaca remisem lub porazka z Austria. Ale to bedzie mala cena. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: Polska wygra!ale w cymbergaja IP: *.dip.t-dialin.net 20.05.08, 18:33 tak po kolei: Polska tez nie jest lepsza od Portugali Czechy udowodnily ze bez motywacji(awans byl zapewniony)traci sie klase(Niemcy) Psychika Polskich Orlow to duzy problem,zwlaszcza z Niemcami Ze zagraja na calego, Polacy,to jest pewne ale to ....za malo zeby wygrac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: Polska wygra!ale w cymbergaja IP: *.hsd1.nj.comcast.net 20.05.08, 19:54 "Polska tez nie jest lepsza od Portugali" DWA mecze i jeden punkt a spotkaniach z Polska. Czechy udowodnily ze bez motywacji(awans byl zapewniony)traci sie > klase(Niemcy) Klase sie traci gdy sie ja posiada Peter. NRD by nie przegralo 3:0:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Peter Re: Polska wygra!ale w cymbergaja IP: *.dip.t-dialin.net 20.05.08, 20:02 1:4,dokladnie,III druzyna MS nie ma klasy-:ciekawy wniosek. Specjalisci"3meczow"maja klase zawsze...na trzeci mecz, szkoda ze po tym meczu trzeba manatki pakowac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alek Trzeba drugi raz przejść do historii IP: *.pools.arcor-ip.net 20.05.08, 18:30 Jezeli Kubica daje rade, to dlaczego nie mieliby dac rady pilkarze? Nie Johann ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SWIETY Trzeba drugi raz przejść do historii IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.08, 18:52 I TAK Z NIEMCAMI NIE PRZEGRAMY I WYJDZIEMY Z GRUPY NA 100PROCENT!MOZECIE JUZ OBSTAWIAC! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1tafer no look pass IP: *.chello.pl 20.05.08, 18:56 pamiętam taką kadrę Strejlaua to tam wtedy wszyscy grali no look passy - patrzył się w jedną stronę a podawał w drugą,przeważnie do przeciwnika.... ale to się zaczęło już za Łazarka, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drabcio27 Trzeba drugi raz przejść do historii IP: 89.100.15.* 20.05.08, 18:59 Do historii przejdą,czy do histerii nas doprowadzą.Oglądałem żuraw kilka twoich występów, liga grecka to za wysoko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: byk Te słowa w ustach tego cieniasa to profanacja IP: 77.223.195.* 20.05.08, 19:22 Gwiazdka wykreowana przez media,która rozegrała około 40 meczy w repr.za dużo powinna udać się czym predzej do psychiatry.Zabrać może z soba tych co ją tworzyli[tworzą] pisząc po jednym dobrym zagraniu w ciągu meczu że dzięki Żurawiowi itd.W słabęj Larissie nie ma placu w podstawowym składzie z gry strzelił ledwo dwie bramki a pismaki pieją z zachwytu no to cianiasowi dalej palma bije.Przed poprzednimi mistrzostwami miast pilnowac formy udał się na wczasy,ktore przedłużył sobie na czas mistrzostw..W drużynie gdzie taki cienias robi za gwiazdę nie może być dobrej atmosfery,widać to na boisku gdy zapie..cze[krzynówewk czy Lewandowski odsuwają od piłek pozoranta Żurawia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kas Trzeba drugi raz przejść do historii IP: *.bielsko.dialog.net.pl 20.05.08, 20:00 ojjj wierzę w Was chłopaki. A szkopom dokopiemy bez dwóch zdań - bardziej boję się o Chorwatów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FAN MAJEWSKIEGO Trzeba drugi raz przejść do historii IP: *.swlan.wu-wien.ac.at 20.05.08, 20:12 ALE TEN MAJEWSKI MI SIE PODOBA! BEDZIE Z NIEGO GRAJEK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwet21 Żygać sie chce!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.08, 20:15 Ciągle tylko czytam czy pokonamy Niemców?? Juz pokonali Polacy Grunwald,Hitlera..ale nigdy w piłce nożnej jak takie dupki grac będa ,jak nie będa światowi zawodnicy zakupieni ,jak afera przekrętu gonić będzie afere to posłuchajcie co Iwetka Wam powie..NIGDY Polacy Niemców nie pokonaja!!. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pawel Żuraw a widziałeś się juz ze swoją formą?! IP: *.ssp.dialog.net.pl 20.05.08, 20:19 Nie wiem po co Zurawski przychodzi na te konferencje, dzisiaj ani nie jest gwiazdą kadry, ani liderem. Zamiast opowiadać głupoty lepiej niech pomyśli o sobie bo Euro to nie Grecja i żadna Larissa. Juz 2 wielkie imprezy Maciuś położył, więc jeśli chce jeszcze pograć w kadrze niech zda sobie sprawę, że dla niego to ostatni, poważny sprawdzian jego klasy i przydatności dla kadry! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał16 Trzeba drugi raz przejść do historii IP: *.chello.pl 20.05.08, 21:54 Mam nadzieję,ze nasi nie przegrają tego meczu już w szatni... Mam nadzieję,że nauczyli sobie radzić z presją,bo przecież większość z kadrowiczów ma za sobą występy na mundialu w Korei i Niemczech. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerry Re: Trzeba drugi raz przejść do historii IP: *.dsl.wlfrct.sbcglobal.net 21.05.08, 01:39 Napewno wygraja z Niemcami,ale na play station,bo to glowne ich zajecie na zgrupowaniu. Odpowiedz Link Zgłoś