Gość: koosa IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 09:11 Świetne zdjęcie, takie słodziutkie minki, przytulanki :D. Mam nadzieję, że po wczorajszym meczu z Macedonią to co mówią okaże się prawdą... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mentor Znowu kurde ta sama gadka 2008,2006 i teraz 27.05.08, 09:15 damy rade silni zwarci gotowi no moze do 3 razy sztuka przynajmniem mamy trenera a nie jaks rzezbe Odpowiedz Link Zgłoś
kocis1 Lewandowski: Nie awansowaliśmy za piękne oczy 27.05.08, 09:24 Kończ Waść , wstydu oszczędż .. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: (L)eon Re: Lewandowski: Nie awansowaliśmy za piękne oczy IP: 81.219.42.* 27.05.08, 10:53 A co awansowali za piekne oczy...?! sam kończ i sie nie udzielaj a na euro kibicuj Niemcom... czy wygrywasz czy nie ja i tak kocham Cie w moim sercu Polska i na dobre i na złe...TY(L)KO POLSKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: acor Lewandowski: Nie awansowaliśmy za piękne oczy IP: *.magma-net.pl 27.05.08, 09:31 3 szybkie przegrane i wrócicie do Polski. Powodów tych przegranych znajdziecie mnóstwo: -piłka zbyt okrągła, -było za ciepło/zimno, -murawa za zielona, -przemęczenie przygotowaniami do euro, -brak "świeżości", -"nie wiemy co się stało", -nie było źle, bo pierwsze 5 minut zagraliśmy bdb., -itp. itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Lewandowski: Nie awansowaliśmy za piękne oczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.08, 09:37 a może zagrasz sobie w szachy lub innego krykieta ... ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter Re: Lewandowski: Nie awansowaliśmy za piękne oczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 09:39 Szczególnie fryz jednego, ala chłopek pańszczyźniany Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic niemarzyciel otwarte oczy IP: 85.232.226.* 27.05.08, 10:22 Najgorsze jest to, że ja nie widze polotu w grze naszej reprezentacji. Wyjście z grupy naszej druzyny byłboby ogromną niespodzianką dla mnie, bo nigdy nie liczyłem taki awans. Mimo wszystko chciałbym zobaczyć grę, walkę na boisku, a widzę tylko niemrawe poruszanie się (patrz:Polska-USA). Wiem dobrze, że poziom naszej piłki jest na marnym poziomie, że korupcja, że kiepscy trenerzy...wiem o tym. Oczekuję tylko, żeby pokazali ducha walki...nie więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Lewandowski: Nie awansowaliśmy za piękne oczy IP: *.nokia.com 27.05.08, 10:46 "Potrafiliśmy wygrać bardzo trudną grupę eliminacyjną" Faktycznie to wlasciwie byla eliminacyjna grupa smierci, mozna by rzec. Kazahstan, Armenia, Azerbejdzan, Finlandia, same potegi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muka! Re: Lewandowski: Nie awansowaliśmy za piękne oczy IP: *.aster.pl 27.05.08, 11:37 Ale zdobyć 4 punkty na Portugalii nie każdy potrafi (Serbia na nasze szczęście załatwiła się sama w meczach z innymi rywalami). Fińscy drwale nie tylko nam stawili dzielny opór (w tym wypadku to oni mogą mówić że nie każdy 4 punkty potrafi wywalczyć na Polsce) i idę o zakład że równie dobrze sprawiliby się w każdej innej grupie. A ci wykpiwani przez ciebie szaracy rwali punkty praktycznie wszystkim silniejszym w grupie. Oczywiście byłoby dużo fajniej, gdybyśmy na przykład grając zamiast Szkotów wygrali grupę z Francją i Włochami. Ale przypominam też, że wspomniana Szkocja po wygranych z Francją przegrała na wyjeździe z Gruzją w meczu, w którym mogła sobie zaklepać start w ME. Tak to już obecnie wygląda piłka nożna w Europie i wykpiwanie pewnych reprezentacji, a jeszcze bardziej wykpiwanie zawodników, którzy mówią, że te reprezentacje to "ciężki przeciwnik" jest co najmniej nie na miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzysztof Re: Lewandowski: Nie awansowaliśmy za piękne oczy IP: *.nokia.com 27.05.08, 13:32 Ja nie wykpiwam zadnej reprezentacji tylko wykpiwam mowienie, ze to byla ciezka grupa. To jaka bylaby lzejsza, wskaz mi grupe lzejsza od naszej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edekzfabrykikredek Re: Lewandowski: Nie awansowaliśmy za piękne oczy IP: *.imbasymetria.pl 27.05.08, 10:48 Tak, tak panie Mariuszu, styl gry jaki pokazaliście w meczu z Macedonią sprawia, że Ja też jestem dziwnie spokojny że te mistrzostwa na długo pozostaną w naszej pamięci... niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwet21 Na oczy Smolarka!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.08, 11:03 I tylko dlatego Polska po raz pierwszy awansowała!!!.Bundesliga do tego gola go trenowała i ....nie zmarnujcie tej szansy!!.I tak wylecą po trzech meczach chyba,że Niemców szlag trafi po oglądaniu swoich zza Odry przeciwników.Mam na myśli mecz Z Macedonia,Szwajcarią i dzis z Albania-grupami śmierci.Tylko tak możemy sie Niemców,którym kibicuję pozbyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Heniek Apostel Re: Lewandowski: Nie awansowaliśmy za piękne oczy IP: *.aster.pl 27.05.08, 11:29 Ciekawe, co Lewandowski bedzie mowil, jak przegramy z Niemcami i tradycyjnie nie wyjdziemy z grupy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Lewandowski: Nie awansowaliśmy za piękne oczy IP: *.aster.pl 27.05.08, 11:31 Ile razy już slyszeliśmy, że nie pekną i niemal zawsze wychodzą na mecz z pełnymi gaciami np. mecze na Wembley Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz 3 mecze i do domu Panie Lewandowski IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 27.05.08, 11:46 Smutne, ale niestety prawdziwe.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dahlen puszczak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.08, 14:06 ales ty piekny, cud miod :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fafkulec za piękne oczy to na pewno nie, sądząc po zdjęciu IP: 213.17.172.* 27.05.08, 15:43 hehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Lewandowski: Nie awansowaliśmy za piękne oczy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.05.08, 16:04 za piękną gre też nie;/ Odpowiedz Link Zgłoś
winnix Re: Lewandowski: Nie awansowaliśmy za piękne oczy 27.05.08, 16:28 "Jestem dziwnie spokojny, że naszym kibicom ten turniej na długo zapadnie w pamięć." Mnie tam ostatnie turnieje również mocno w pamięć zapadły. A długo ją katowałam alkoholem, żeby jednak zapomnieć... Ale żeby nie było, że w nich nie wierzę, jadę na mecz z Austrią, więc do roboty chłopaki, żeby moje zdarte gardło nie poszło na marne:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robson Re: Lewandowski: Nie awansowaliśmy za piękne oczy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.08, 16:57 Dzisiaj wszystko bedzie wiadomo.Nie chodzi o to czy wygramy chodzi o to ze rdzen druzyny bedzie mial szanse pokazac czy ma charakter,czy po tym jak oni sami i ich zmiennicy zrujnowali ich wizerunek w meczach z USA,II liga szwajcarska i Macedonia, maja poczucie wstydu, czy ich zlosc sportowa zostala poruszona.15 minut gry ktora pokarze ze o dwie klasy wyprzedzaja Albanie a potem moga przegrac 4:1i powiedziec to trening!Ci z kopaczy ktorzy kompromitowali sie wczoraj to ewentualni zmiennicy a Ci potrafia wzniesc siena wyrzyny tylko w dobrym towarzystwie.Jezeli okarze sie ze jest w tej kadrze 5-6 zawodnikow umiacych grac i majacych charakter to spoko i czekamy na finaly ale jezeli nie to w tej grupie powinien odbyc sie mecz o drugie miejsce Ausria-Chorwacja a chlopaki niech jada na wakacje regenerowac sily (ktorych tak im brak) na EMŚ!!!Benhaker tu nie poradzi:)Limit cudow i szczescia wyczerpali w eliminacjach teraz cudow nie bedzie.Teraz musza poprostu byc lepsi od rywali.Trudno mi w to uwierzyc ale czekam i kibicuje!!!POLSKA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danny Gdyby każdy grał jak Lewandowski byłbym spokojny.. IP: *.eranet.pl 28.05.08, 22:42 To chyba najlepszy a zarazem najbardziej niedoceniany piłkarz naszej kadry. Oby reszta grała równie solidnie i z sercem jak on. Cuda się zdarzają, nie traćmy wiary. Odpowiedz Link Zgłoś