Gość: ja IP: *.chello.pl 30.05.08, 19:46 te, Kubicki, z ciebie taki szef jak z koziej dupy trąba Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ww A Mustafa szakur? IP: 193.189.116.* 30.05.08, 20:45 Mustafa gra swietnie,nie egoistycznie.Byłem widziałem go wielokrotnie w akcji.Nie rzuca zbyt wiele ale jest najlepszym rozgrywającym. T.Kisner jest znacznie słabszy.Mustafa to rozwojowy i przyszłościowy zawodnik. Nie mozna o nim zapominać Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Grzegorz Kubicki: Prokom blisko złota. Dylewicz.. IP: *.docsis.tomkow.pl 30.05.08, 21:36 A ciekawe co zrobią jak Z-gc zdąbedzie mistrzostwo hehehe.....;> Bo zazwyczaj z mistzowskiej drużyny jest MVP......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leo70 Grzegorz Kubicki: Prokom blisko złota. Dylewicz.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.05.08, 08:42 Dobry artykuł ... być może podczas sopockiej walki o MVP Turów wygra mecz nr 6 i trzeba będzie rozszerzyć grono kandydatów ! Tymczasem ...www.eurobasket.com/ranking.asp ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: śląsk Grzegorz Kubicki: Prokom blisko złota. Dylewicz.. IP: *.magma-net.pl 31.05.08, 17:08 A ktoś mi mówił że Prokom jest był pewny mistrzostwa ze wygra w Sopocie ale przegral brawo Saso Filipvski teraz wygrać u siebie Odpowiedz Link Zgłoś