Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Walkower dla Hutnika w meczu z Wisłą II

IP: 157.25.125.* 18.09.03, 17:55
    Zgodnie z oczekiwaniami!

Za wybryki pseudokibiców do których doszło podczas niedzielnego meczu drużyny
    rezerwowej z Hutnikiem Kraków, Wydział Dyscypliny Lubelskiego Związku Piłki
    Nożnej zdecydował, że wynik zostanie zweryfikowany jako walkower na korzyść
    Hutnika.

Dodatkowo klub musi zapłacić 10 000 złotych kary i rozegrać jeden mecz 50 km
    od Krakowa.

Kara dotknęła także Hutnika. Klub z Suchych Stawów musi zapłacić 5000 złotych
    i rozegrać dwa mecze bez udziału publiczności.

P.S. Dlaczego kara dla Hutnika? Przeciez to tzw. kibice (?) Wisły biegali po
    boisku i przerwali mecz.
    Obserwuj wątek
      • Gość: duch olabogi Re: Walkower dla Hutnika w meczu z Wisłą II IP: *.jagiellonia.krakow.pl 18.09.03, 18:00
        niedlugo bedziesz recenzowac mecze pilkarskie rozegrane na Marsie...
        • Gość: www Re: Walkower dla Hutnika w meczu z Wisłą II IP: 157.25.125.* 18.09.03, 18:11
          Przeciez to dotyczy zdolnej młodzieży wislackiej, z ktorej częśc juz biega lub
          niedługo będzie biegac po pierwszoligowych murawach.

Jakbym był złośliwy to bym zapytał: co to teraz stolicę okręgu macie w
          Lublinie? Oj nie dośc że trzeba do stolicy kraju jeździc do W-wy to jeszcze w
          pomniejszych sprawach do Lublina. Biedni Krakowiacy. No ale to byłaby wyjątkowa
          zlośliwość. Więc tak nie mówię :)))
          • Gość: Bury Re: Walkower dla Hutnika w meczu z Wisłą II IP: gateway:* / 192.168.32.* 19.09.03, 08:01
            Gość portalu: www napisał(a):

> Jakbym był złośliwy to bym zapytał: co to teraz stolicę okręgu macie w
            > Lublinie? Oj nie dośc że trzeba do stolicy kraju jeździc do W-wy to jeszcze w
            > pomniejszych sprawach do Lublina. Biedni Krakowiacy. No ale to byłaby
            wyjątkowa
            >
            > zlośliwość. Więc tak nie mówię :)))

A ja jestem złośliwy i Ci powiem, że do tzw. stolycy nie jeżdżę, bo nie mam po
            co, a i samo miasto nie robi żadnego pozytywnego wrażenia, w przeciwieństwie do
            np. takiego Wrocławi, Pragi czy Wiednia. Spływa natomiast po paru dniach do
            Warszawy moja kupa... Możesz ją zatrzymać.
            A co do Lublina - w tym roku wyszło, że to lubelski OZPN organizuje rozgrywki
            trzecioligowe w Małopolsce. O ile się orientuje jest to obowiązek cyklicznie
            się zmieniający. Mnie to nie przeszkadza.
            No, ale jeśli ktoś ma zaściankowe kompleksy to już trudno. Podobne niezłe
            skutki daje kozetka u psychoanalityka - widziałem to na amerykańskim filmie.
            • mastermixer Re: Walkower dla Hutnika w meczu z Wisłą II 19.09.03, 11:51
              > Spływa natomiast po paru dniach do
              > Warszawy moja kupa... Możesz ją zatrzymać.

Nareszcie Cię poznalem, Bury! Ja jestem uczniem w szkole przy warszawskich
              wodociongach i kanalizacji ze specjalnoscią kanalizacja. Miałem ostatnio
              praktyki nad Wislom i tam jeden majster pokazał mnie, co płynie rzekom z
              Krakowa. I ja też sie przyglondam i widze, że kupa płynie. To mówie mu: kupa
              płynie, panie majster. A on patrzy i mówi: a tak, kupa Burego z Krakowa. To ja
              go pytam skąd wie, że to kupa Burego. A on mi mówi: ty ślepy jesteś i nie
              widzisz, że z jednego końca ta kupa jest wklensła? No bo Bury to przecież pedał
              bierny jest!
              • Gość: Bury Re: Walkower dla Hutnika w meczu z Wisłą II IP: gateway:* / 192.168.32.* 19.09.03, 14:26
                mastermixer napisał: jak umiał, a że nie nauczył się ortografii to napisał,
                jak napisał. Poza tym - smacznego!
                • mastermixer Re: Walkower dla Hutnika w meczu z Wisłą II 19.09.03, 15:02
                  Gość portalu: Bury napisał(a):

> mastermixer napisał: jak umiał, a że nie nauczył się ortografii to napisał,
                  > jak napisał. Poza tym - smacznego!

Ja chodze do szkoły zawodowo przyzakładowej i ortografi u nas nie uczo. Ale
                  poznawac pedalską kupę uczo.
                  Wole być kanalizatorem bez wykształacenia ortograficznego niż biernym pedałem,
                  który Wisłom wysyła do Stolicy swojom wklensłom kupem.
      • peteen Re: Walkower dla Hutnika w meczu z Wisłą II 18.09.03, 18:02
        naparzali się razem, dlatego kara dla obu stron...
        za każdym razem, kiedy debile robią zadymę, żal mi karanych klubów, tak samo
        jest i teraz, ale czy przez sekundę pomyślałem, że to coś zmieni ? nie !!!
        bydło pozostanie bydłem bez względu na kary dla ich hłe, hłe "ukochanych"
        klubów...
        :c(
        • Gość: www Re: Walkower dla Hutnika w meczu z Wisłą II IP: 157.25.125.* 18.09.03, 18:07
          Oj chyba razem sie nie naparzali. Hutnik był w "klatce".
          Najgłupsze jest to, ze młodzi wislacy prowadzili...
          • Gość: duch olabogi Re: Walkower dla Hutnika w meczu z Wisłą II IP: *.jagiellonia.krakow.pl 18.09.03, 18:45
            stadion Wawelu to fajny kameralny obiekt pamietajacy chyba jeszcze czasy kiedy
            pilka nozna nie wywolywala tak wielkich emocji jak dzisiaj. Tego meczu nie
            nalezalo tam po prostu organizowac, tam nie ma warunkow do odseparowania od
            siebie kibicowskich band... coz kapiel sie wylala razem z dzieckiem...
            • berserk75 Re: Walkower dla Hutnika w meczu z Wisłą II 18.09.03, 21:30
              najlepsi działacze na świecie tego też nie wiedzieli? ciekawe... ;-)))
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka