Gość: bryk IP: *.lanet.net.pl 08.06.08, 17:32 cepy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Viking "Panowie Europy" chyba wygrali 2 wojne swiatowa :) IP: *.elisa-laajakaista.fi 08.06.08, 17:35 POLSKA GOLA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Porażająca pieśń Niemców IP: *.sie.vectranet.pl 08.06.08, 17:36 no faktycznie porazajaca. nie dosc ze nic nie slychac to moge siezalozyc ze to pijani polacy spiewaja "porazajace" piosenki w knajpach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Porażająca pieśń Niemców IP: 80.50.231.* 08.06.08, 17:36 A nasz prezydent własnie powiedzial na TVP1, że wygramy z Niemcami, bo z kazdym MŚ wygrywalismy, m.in. z Wielką Brytanią w Chorzowie. Odpowiedz Link Zgłoś
uzaz Porażająca głupota publikatora. 08.06.08, 17:44 Najwyższa już pora zaprosić cenzora. Odpowiedz Link Zgłoś
barej Porażająca pieśń Niemców 08.06.08, 17:52 Dokopać tym ćwokom!!! Ale to są prostaki! Nigdy takich nie widziałem.Ciekaw jestem czy oni zdaja sobie z tego sprawę! Helmuty "przegrata" i grajcie sobie w klipę,ćwoki.Pozdrawiam was Winfridy,Edeltraudy,Manfredy,Hanse,Ottony,Johany,Hildegardy!Macie od NAS bańki aż wam bokiem wszysto wyjdzie.Zapomnicie cepy gdzie mieszkacie.Na biegun północny z wami tam wasze miejsce Hainrihy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kill B. Webmaster !!!! IP: *.dip.t-dialin.net 08.06.08, 17:52 Nie znam Pana czy Pani. Poraza mnie Pana nieskonczony brak odpowiedzialnosci. Albo calkowity brak znajomosci jezyka niemieckiego. Ci Kibice spiewali w swoim jezyku narodowym, Niemcy Niemcy - bedziemy Mistrzami Europy. Co takiego zlego zrobili ?? Czy Niemcy nie mamja praw czlowieka ?? Dlaczego WEBMASTER jest kims kto SZCZUJE ludzi na ludzi ??? Powyzszy wpis, mam nadzieje ukaze sie, skopiuje sobie go mimo to, i jak bedzie wytarty, opublikuje na innych forach innych gazet. Zycze szybkiego powrotu do zdrowia i normalnosci, choc to moze byc trudno - przy tej skali nienawisci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emigrant Re: Webmaster !!!! IP: *.pools.arcor-ip.net 08.06.08, 18:38 Czy naczelny ktorego szanuje stracil kontrole nad tymi, ktorzy reprezntuja jego do tej pory szanowana gazete. Przypominam slowa ktore Pan, Panie Adamie kiedys powiedzial "Pewnych rzeczy nie robimy". Mam nadzieje, ze bedzie Pan trzymal agresywnych i niezrownowazonych na smyczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Menschenfresser Re: Webmaster !!!! IP: *.dip.t-dialin.net 08.06.08, 19:39 Popieram - to "zeglowanie" na falii anty, czyli dolewanie oliwy do szowinizmu albo po ludzku: tzw. "podjudzanie" - fuj! Glupi wybor scenki i idiotyczny tytul !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ubu Porażająca pieśń Niemców IP: *.dip.t-dialin.net 08.06.08, 18:55 pijane krzyki młodych niemców Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lesiu hehe Porażająca pieśń Niemców IP: 89.130.140.* 11.06.08, 09:23 nawet nie umiom spiewac Odpowiedz Link Zgłoś