Gość: Ataman Parszywy teleexpress !!! IP: *.toya.net.pl 09.06.08, 17:28 W teleexpresie nie powiedziano ani slowa o pogrzebuie Agaty. Wstyd i hanba , wazniejsza byla informacja o krasnalach, a do tej pory uwazalem go za najlepszy program informacyjny. Ale sie pomylilem. Celowo pisze nazwe tego partactwa z malej litery. Odpowiedz Link Zgłoś
kazimierzp Telewizja "publiczna"!?! 09.06.08, 17:29 Włączyłem na Teleekspress, aby zobaczyć migawki z pogrzebu jednej z najwspanialszych postaci naszego sportu! Guzik! Mąż ośmielił się nie przyjąć orderu dla zmarłej żony z rąk Kaczyńskiego, to pogrzebu w "plepleekspresie" nie puścili! Kiedy te pomioty proPISWowskie. proLPRowskie i proSamoobronne" nie zostaną usunięte z mediów publicznych!?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mojżeszzgór Pogrzeb Agaty Mróz-Olszewskiej IP: *.crowley.pl 09.06.08, 17:37 ciekawe czy szanowny wdowiec bedzie miał jaja odmówić równiez przyjęcia stypendium które ministerstwo sportu chce przyznać córce nieboszczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oho Re: Pogrzeb Agaty Mróz-Olszewskiej IP: *.chello.pl 09.06.08, 18:51 Pan x vel mojżesz z gór vel gopolandgo ma chyba schizifrenię? Wyjątkowy doopek. Nie ma kszty szacunku dla Zmarłej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mojżeszzgór Re: pusty, polityczny gest meza. IP: *.crowley.pl 09.06.08, 17:40 Gość portalu: mamdość napisał(a): > pusty jest twój łeb. Pan prezydent powinien rok temu objąć patronatem leczenie > Agaty,powinien załatwić jej klinikę gdzie być może nie dostałaby > posocznicy,gdzie nie musiałaby czekać na szpik,gdzie idiota Ziobro nie miałby > nic do powiedzenia w sprawie transplantologii. Teraz niech sobie ten smieszn > y > facet wsadzi ten order w buty,może będzie wyższy,póki co jest politycznym i > ludzkim karłem... tak tak pan prezydent powinien osobiscie popełnić harakiri a wtedy święta Agatka by żyła sama zamiast się leczyć wolała rodzić dzieci jej wybór ani prezydent ani ziobro ani nikt inny tu nie jest winny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puba Re: pusty, polityczny gest meza. IP: 217.153.97.* 09.06.08, 18:32 mojżeszzgór, przeczytałeś to co napisałeś gnido? to przeczytaj bo kazda literka z poniższego potwierdza jaki z ciebie śmieć: Gość portalu: mojżeszzgór napisał(a): > tak tak pan prezydent powinien osobiscie popełnić harakiri a wtedy święta Agatk > a > by żyła > sama zamiast się leczyć wolała rodzić dzieci > jej wybór > ani prezydent ani ziobro ani nikt inny tu nie jest winny Odpowiedz Link Zgłoś
robertw18 Re: pusty, polityczny gest meza. 09.06.08, 21:41 "powinien załatwić jej klinikę gdzie być może nie dostałaby posocznicy," Jakoś mąż wypowiadał się, że lekarze powinni dostać order... To ten Kaczyński roznosi posocznicę po szpitalach? Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: defetysta Re: uch jaki on madry...najmadrzejszy IP: *.aster.pl 09.06.08, 17:43 przestań mierzyc innych swoją (jakże mikrą) miarą. to, że tobie wszystko kojarzy się z sporami epigonów AWS i PZPR rozsianych dzisiaj mniej więcej po równo pod innymi szyldami, nie oznacza, że inni też tak mają. wyobraz sobie, ze sa ludzie, ktorzy widzą na świecie coś poza sporami między PO i PiSem i o zgrozą są też tacy (teraz usiadź, bo to może wstrząsnąc twoim malenkim rozumkiem), ktorzy nie identyfikuja sie po zadnej ze stron tego mialkiego sporu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pepin Pogrzeb Agaty Mróz-Olszewskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 17:51 Kaczykartofel chce zbić kapitał polityczny na smierci Agaty, a gdzie był, gdy dziewczyna chorowała? Udzielił wsparcia i pomocy? NIE !!! Czy ktos z was pamięta, jak w sprawie znajomej zrobił awanturę w warszawskim szpitalu, jako prezydent W-wy ? Na skutek jego interwencji jedna z pielegniarek została wyrzucona z pracy, bo się osmieliła zwrócić mu uwagę, ale sąd ją przywrócił. Spadaj dziadu! Odpowiedz Link Zgłoś
olias Pogrzeb Agaty Mróz-Olszewskiej 09.06.08, 17:52 przez szacunek do jego żony wstrzymam się z komentarzem. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa646 Agata niech dla nas zostanie symbolem miłości! 09.06.08, 18:03 Agata pokazała nam czym jest prawdziwa miłośc, miłość kobiety, która pragnie zostać matką. Wstyd mi za mój kraj ogarnięty chorobą nienawiści - po co te ohydne wpisy, po co to podjudzanie dziennikarzy węszących sensacje?! Ja dziś chcę zapalić za Nią świeczkę, pomyśleć o Jej życiu, które zakończyło się tak wcześnie... Odszedł Wielki Człowiek, a my znowu nic nie zrozumieliśmy ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roland Re: Agata niech dla nas zostanie symbolem miłości IP: *.as.kn.pl 09.06.08, 18:35 Niestety muszę przyznać rację... Ludzie w Polsce są niereformowalni chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Honorata Pogrzeb Agaty Mróz-Olszewskiej IP: *.icpnet.pl 09.06.08, 18:08 Cześć jej pamięci!Była i zostanie w naszej pamięci. Odpowiedz Link Zgłoś
tppiotr Re: Parę dni temu płakałem 09.06.08, 18:26 "przyznała ... POLSKA" czy "panie prezesie, melduję o wykonanu zadania" ? kołku markusku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roland Re: masz telewizje WSI(TVN) i UB(POlsat) to ci wy IP: *.as.kn.pl 09.06.08, 18:33 Ludzie, jesteście nienormalni. W taki dzień, na takim forum, robicie jatkę. Trochę szacunku dla Agaty. Idźcie się żreć na inne fora! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: masz telewizje WSI(TVN) i UB(POlsat) to ci wy IP: *.crowley.pl 09.06.08, 19:20 Pogrubiona czcionka "newsa dnia" w GWnie nas do tego zacheca:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roland Re: masz telewizje WSI(TVN) i UB(POlsat) to ci wy IP: *.as.kn.pl 09.06.08, 20:03 No to choć raz na nią nie zwracajcie uwagi :| Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roland Re: masz telewizje WSI(TVN) i UB(POlsat) to ci wy IP: *.as.kn.pl 09.06.08, 20:09 BTW - ja się nie podniecam tą czcionką. W tej smutnej chwili interesowało mnie ogólnie to co jest w artykule. Od paru dni czytam wiele o tej wspaniałej osobie, jako że nie znałem jej wcześniej. I z tego co czytam wnioskuję, że na prawdę była wspaniała. Nie wydaje mi się żeby należało robić sensacje z takich rzeczy - nie dajmy się zwariować. Każdy może też popełnić gafę - rzeczywiście trochę zaskakująca reakcja Jacka, ale czy ktoś jest idealny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Pogrzeb Agaty Mróz-Olszewskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 18:33 Tego dnia co Agata zmarło wiele ludzi.Dlaczego Oni nie dostali orderów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zal Re: Pogrzeb Agaty Mróz-Olszewskiej IP: *.193.206.murka.net 09.06.08, 18:54 Popieram autora z góry. gdyby nie reszta zespolu to Agata nie bylaby taka gwiazda. Zal mi tych ludzi ktorzy pisza na forum ze Agata byla taka kochana,bohaterska. Mowia tak jakby ja znali osobiscie i z nia mieszkali i najwyrazniej nie znaja znaczenia pojecia "Bohater" a w czym byla taka bohaterska ?? Ocalila czyjes zycie ?? pomagala rannym w potrzebie ?? raczej nie ! tak wiec gdzie tu bohaterskosc ? ale to nie temat na takie rozmowy . Minuta ciszy z mojej strony za zmarla Siatkarke .Niech odpoczywa... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Roland Re: Pogrzeb Agaty Mróz-Olszewskiej IP: *.as.kn.pl 09.06.08, 19:05 Po pierwsze, dokonała wiele w siatkówce - nie odbieraj jej tego. Oczywiście, że zespół, ale to ona w nim była. Różni ludzie zgodnie oceniają ją jako bardzo wybitną... Po wtóre. Wielu jej nie zna, ale jest wiele świadectw w prasie, z których można sobie ukształtować jej obraz. Czy ocaliła kogoś. Prawdopodobnie wiele istnień, jeśli to co zainicjowała będzie trwać. Więc nie deprecjonuj tych rzeczy. Niech spoczywa. ["]["]["] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Pogrzeb Agaty Mróz-Olszewskiej IP: 81.168.185.* 09.06.08, 18:44 wielki smutek i zal... trudno powstrzymac sie od lez... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Pogrzeb Agaty Mróz-Olszewskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 18:52 całkowicie zgadzam się z decyzją męza Agaty. Ona dawała z siebie wszystko, ale niestety nie udalo się jaj pojkonać choroby, nie będzie mogla cieszyć się tym odznaczeniem, jednak lekarze, którzy walczyli z nią, mieliby wolę walki, którą mogliby napawać innych, potrzebującym pomocy, nie mniej niż Agata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zal Re: Pogrzeb Agaty Mróz-Olszewskiej IP: *.193.206.murka.net 09.06.08, 18:56 gdyby zyla to nie dostalaby odznaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pat Pogrzeb Agaty Mróz-Olszewskiej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 19:05 dobrze zrobił Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Czy to jest dla GWna sportowy news dnia? IP: *.crowley.pl 09.06.08, 19:18 . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adaś wyróżnienia IP: *.aster.pl 09.06.08, 19:51 z tym wyróżnieniem to bym nie przesadzał. równie dobrze można je wręczyć każdemu z 40 mln. życie sportowców na pewno nie anonimowe ale nie różni się specjalnie od życia robotnika w fabryce. każdy robi swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adaś śmierć IP: *.aster.pl 09.06.08, 19:54 każdego dnia umierają ludzie. nie przesadzajmy z tą ostentacją bo zaczyna być to niesmaczne. ofiarą szopki medialnej staje się spokój i pamięć Agaty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edzio wartościowanie śmierci IP: *.aster.pl 09.06.08, 19:58 jak umiera Kowalski to pies z kulawą nogą się nie zainteresuje, umiera słynny zawodnik - naród jest wstrząśnięty. czy to jest normalne, hmm dla mnie to zakłamanie. Odpowiedz Link Zgłoś
unamatita [...] 09.06.08, 20:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Artur Widać mąż to kolejny pełen nienawiści wyborca PO IP: *.kolornet.pl 09.06.08, 20:07 tak wygląda skutek prania mózgu przez jego ekipę skłucająca Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
roman337 Gość portalu: Artur.. bez gimnazjum, ćwoku? 09.06.08, 20:13 "skłUcająca".. baran Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hertona Re: pusty, polityczny gest meza. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.06.08, 20:30 już widzę i słyszę bunt Polaków ,ze leczy sie jedna osobę a wielu ma problemy. prezydent postapił własciwie , bo czy myslał ,ze umrze,a medal zostałbt pamiatką dla córki ,zeby wiedziała ,ze jej matka była wspaniałą matką, sportcmenką i kobieta. I dlatego uwazam,ze mąż nie postapił własciwie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian pazdzioch Po Stypendium Łapy Wyciaga IP: *.t-mobile.co.uk 09.06.08, 20:42 Po kase, stypendium, zaproponowane przez ministra PO to łapy wyciaga, a jak bo sie nalezy,-warchoł- sam bedzie dysponowal corki kasa, a jak nalezy sie a medal dla pani AGATY? nie jej juz sie nie nalezy! bo od prezydenta a prezydent z pis. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marian pazdzioch Re: Po Stypendium Łapy Wyciaga IP: *.t-mobile.co.uk 09.06.08, 20:53 Pani Agatko pokazała nam pani piękną postawę życiową, jednym dodajesz sił, innym zaś pokazujesz jak postępować w życiu. Takich lekcji sie nie zapomina, zawsze będziesz w naszych sercach. Będziemy Ciebie pamiętać jako wspaniała Matka Polka-przede wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz [...] 09.06.08, 21:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
niemiec.niemiec smutne 09.06.08, 21:23 Widac, ze maz nawet w dniu pogrzebu wlasnej zony musi ostro politykowac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: www Re: smutne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.06.08, 15:20 nie miałaby siły,żeby cos powiedzieć,gdy umiera mi bliska osoba. Odpowiedz Link Zgłoś