Gość: JaceK IP: *.Red-80-58-212.staticIP.rima-tde.net 12.06.08, 08:42 Dzisiaj strzeli na pewno 1 bramke. jacekn.freevar.com/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Logik "SE": Roger nikogo się nie boi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 08:43 Śmieszy mnie nazywanie tego piłkarza Rogerem. Przecież to jego imię. To tak jakby mówić o Krzynówku tylko i wyłacznie Jacek. Ludzie, Guerreiro, czyli np. "świetna gra Guerreira" a nie "świetna gra Rogera". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aris Re: "SE": Roger nikogo się nie boi IP: *.acn.waw.pl 12.06.08, 09:03 Nie rozumiesz specyfiki portugalskich i brazylijskich nazwisk. Dlatego tez Mielismy Ronaldo, ROnaldinho, RIvaldo anie Ronaldo Luís Nazário de Lima, Ronaldo de Assís Moreira albo Rivaldo Vitor Borba Ferreira. U nich pisze sie imie/pseudonim taka specyfika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek ze szwecji Re: "SE": Roger nikogo się nie boi IP: 192.121.232.* 12.06.08, 09:24 taak? A w Szwecji na Ibra mowia Zlatan, i co ty na to cwaniaczku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fatality Re: "SE": Roger nikogo się nie boi IP: *.e-wro.net.pl 12.06.08, 11:15 a we Włoszech ibra cadabra :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Agaton Re: "SE": Roger nikogo się nie boi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 12:14 A ty się naucz czytać ze zrozumieniem. Mowa jest o portugalskich i brazylijskich piłkarzach a nie o szwedzkich... Co ma piernik do wiatraka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale_jestem_spocona Roger jedyną szansą IP: *.tvkdiana.pl 12.06.08, 09:01 Leo musi odejść Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fds Re: Roger jedyną szansą IP: 80.54.10.* 12.06.08, 09:30 Sama odejdź. Nawet jak dzisiaj przegrają to Leo powinien koniecznie zostać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marlena Re: Roger jedyną szansą IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.08, 09:55 Szerze cię popieram . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marlena Re: Roger jedyną szansą IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.08, 09:55 I przyjdzie Janas .Człowieku co ty piłeś.Leo zrobił wiele dla polskiej piłki i ma odejść .Kogoś pogięło Odpowiedz Link Zgłoś
przejrzysty Po co w ogóle cytować brukowca? 12.06.08, 09:16 Czy "GW" nie może znaleźc poważniejszych źródeł informacji? Normalne media powinny bojkotować tego szmatławca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sabaku.no.gaara Re: Po co w ogóle cytować brukowca? IP: 195.20.110.* 12.06.08, 09:21 brameczka albo napewno asysta. Pachnie mi tu, ze ze Smolarkiem moga ostro powalczyc. Byleby Lewandowski byl jeszcze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jajcarz Re: Po co w ogóle cytować brukowca? IP: 151.193.220.* 12.06.08, 10:13 A ty wchodzisz na tego 'szmatlawca' zwiekszajac mu ogladalnosc i dochody tylko po to, zeby to powiedziec? Wez chlopie wyluzuj :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puchowy Dzięki Roger ze chcesz być Polakiem IP: *.chello.pl 12.06.08, 09:47 Dzięki Roger ze chcesz być Polakiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Axel Springer IP: 85.222.86.* 12.06.08, 09:54 też interesuję się mistrzostwami - jak zwykle wierzę w Polaków... wczoraj kupiłem i Dziennik , i Przegląd Sportowy.... czytam i oczom nie wierzę: mam jedną gazetę!!! Niemcy albo oszczędzają, albo robią nas w konia! AXEL SPRINGER to oszust!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marlena Re: Axel Springer IP: *.adsl.inetia.pl 12.06.08, 09:57 Nie wiem czy ciędobrze zrozumiałam,ale chodzi ci o to,że wszędzie piszą to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: typek "SE": Roger nikogo się nie boi IP: *.mtvk.pl 12.06.08, 09:59 Leo musi zostać zrobił wszystko co było w jego mocy reszta w nogach i głowach piłkarzy. Z przeciętnych graczy jest drużyna na średnim pozomie z niemcami nie wygramy, ale z austrią możemy wygrać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cichy Wszyscy Kibice za Rogerem??? IP: *.ssp.dialog.net.pl 12.06.08, 10:01 Roger, nigdy nie będziesz Polakiem... a sympatii na pewno nie zyskasz po tym jak wymieniłeś się koszulką z niemcem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leszeczek Re: Wszyscy Kibice za Rogerem??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 10:06 Chyba się gościu za dużo czterech pancernych naoglądałeć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Victorino Wszyscy normalni kibice są za Rogerem IP: *.riz.pl 12.06.08, 12:29 Puknij sie w głowę człowieku...Lewandowskiego też będziesz wyzywał za to że wymienił sie koszulkami z Lukasem Podolskim?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emka Re: Wszyscy Kibice za Rogerem??? IP: 91.104.77.* 12.06.08, 13:41 A ty nigdy nie będziesz inteligentny frustracie.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leszko "SE": Roger nikogo się nie boi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 12:00 Więcej wiary. Napewno wygramy i wyjdziemy z grupy. Może nie zdobędziemy mistrzostwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kumpel rogera Re: "SE": Roger nikogo się nie boi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.06.08, 12:27 roger jest gosc!z niemcami pokazal co potrafi a jeszcze niedawno takie podzielone zdania na jego temat byly. na tej kanwie nawet reklamki nota bene dowcipne powstaly: oto co znalazlem na youtube: pl.youtube.com/watch?v=307g7AdU3Ws Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kx Roger sam wygra z Austrią! IP: *.spray.pl 12.06.08, 13:15 Tak mi sie wydaje. Byleby nie czekał do końca, lecz pokazał od początku, co potrafi. Niech zawstydzi tych naszych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Barwa "SE": Roger nikogo się nie boi IP: *.chello.pl 12.06.08, 13:24 Moim zdaniem to za duzo szumu sie o tym robi, ze 'Jasiu' bedzie tajna bronia, i ze poprowadzi nas do zwyciestwa, w/g mnie to takie pisanie, ze 'Roger nikogo się nie boi' to tylko presja dla tego chlopaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jhghjghj "SE": Roger nikogo się nie boi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.08, 13:26 On po prostu kocha grać, a im groźniejszy przeciwnik tym dla niego lepiej. Tym się różni mentalność brazylijczyków od polaków, i niech Roger pokaże na co go stać, i stanie się wzorem dla młodych w tym kraju, a może kiedyś coś z tego będzie. Mam nadzieję że wyprowadzi nas do ćwierćinałów. Ma u mnie wielki respect za to co mówi, i jak gra, licze na to że po ME trafi do jakiegoś wielkiego klubu, o będzie w jeszcze lepszej formie na MŚ 2010 :) Roger Goooolaaaaaa !!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anka Dysleksja??? IP: 79.97.10.* 12.06.08, 14:47 Rany, poziom artykułów na tym portalu jest porażający. Włosy stają dęba, kiedy się czyta zdania w stylu: "Jak sam przyznaje w San Paulo, czyli swoim rodzinnym mieście, wielu jego rodaków...." Dwa byki - gramatyczny i ortograficzny w tak krótkim fragmencie. Skąd Wy bierzecie tak znakomicie wykształconych dziennikarzy? Przydałaby się jakaś selekcja. A może nie ma z czego wybierać? Odpowiedz Link Zgłoś