Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

BIG BROTHER

IP: 217.30.131.* 12.04.01, 00:09
    Czy Gosiaczek i Klaudiusz powinni odejść z domu Wielkiego Brata za naruszenie
    regulaminu?
    Kto powinien odejść za nominacje: Sebastian czy Piotr Lato?
    Co myślicie o Karolinie,czy jest "pusta"?
    Obserwuj wątek
      • Gość: Picasso Re: BIG BROTHER IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.01, 00:14
        Tak, Piotrusiu. Karolina jest pusta, ale idź sobie na inne forum, bo to jest
        sportowe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
      • Gość: odie Re: BIG BROTHER IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.01, 01:35
        Piotrusiu zmień pieluchę, idź spać i więcej się tutaj nie pokazuj.
      • Gość: Piotrus Re: BIG BROTHER-do Pikkassow IP: *.proxy.aol.com 12.04.01, 03:16
        To pocalujcie mnie w pieluche pedaly.Jedyna moja nadzieja wlasnie w tym.Calujac
        przez pieluche,przynajmniej gownem,ktore w mordach waszych po ostatniej minetce
        pozostalo,mojej cnotliwej dupy nie ubrudzicie.
        • Gość: rudy Re: BIG BROTHER-do Pikkassow IP: *.cs.bialystok.pl 12.04.01, 12:12
          Gość portalu: Piotrus napisał(a):

> To pocalujcie mnie w pieluche pedaly.Jedyna moja nadzieja wlasnie w tym.Calujac
          >
          > przez pieluche,przynajmniej gownem,ktore w mordach waszych po ostatniej minetce
          >
          > pozostalo,mojej cnotliwej dupy nie ubrudzicie.

A fe Piotruś....
        • Gość: rudy Re: BIG BROTHER-do Pikkassow IP: 194.204.131.* 12.04.01, 12:12
          Gość portalu: Piotrus napisał(a):

> To pocalujcie mnie w pieluche pedaly.Jedyna moja nadzieja wlasnie w tym.Calujac
          >
          > przez pieluche,przynajmniej gownem,ktore w mordach waszych po ostatniej minetce
          >
          > pozostalo,mojej cnotliwej dupy nie ubrudzicie.

A fe Piotruś....
      • Gość: zeus PROŚBA DO WSZYSTKICH NORMALNYCH IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 12.04.01, 13:15
        LUDZIE !!!
        IGNORUJCIE TEGO ZBOCZEŃCA JAKKOLWIEK BY SIĘ NIE PRZEZWAŁ (aol.com)
        • Gość: czarek Re: PROŚBA DO WSZYSTKICH NORMALNYCH IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 12.04.01, 18:39
          BUHAHAHA - ale was " aol.com " w Ch... zrobil!!!
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka