Gość: Piotruś IP: 217.30.131.* 12.04.01, 00:09 Czy Gosiaczek i Klaudiusz powinni odejść z domu Wielkiego Brata za naruszenie regulaminu? Kto powinien odejść za nominacje: Sebastian czy Piotr Lato? Co myślicie o Karolinie,czy jest "pusta"? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Picasso Re: BIG BROTHER IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.01, 00:14 Tak, Piotrusiu. Karolina jest pusta, ale idź sobie na inne forum, bo to jest sportowe!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odie Re: BIG BROTHER IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 12.04.01, 01:35 Piotrusiu zmień pieluchę, idź spać i więcej się tutaj nie pokazuj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotrus Re: BIG BROTHER-do Pikkassow IP: *.proxy.aol.com 12.04.01, 03:16 To pocalujcie mnie w pieluche pedaly.Jedyna moja nadzieja wlasnie w tym.Calujac przez pieluche,przynajmniej gownem,ktore w mordach waszych po ostatniej minetce pozostalo,mojej cnotliwej dupy nie ubrudzicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudy Re: BIG BROTHER-do Pikkassow IP: *.cs.bialystok.pl 12.04.01, 12:12 Gość portalu: Piotrus napisał(a): > To pocalujcie mnie w pieluche pedaly.Jedyna moja nadzieja wlasnie w tym.Calujac > > przez pieluche,przynajmniej gownem,ktore w mordach waszych po ostatniej minetce > > pozostalo,mojej cnotliwej dupy nie ubrudzicie. A fe Piotruś.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudy Re: BIG BROTHER-do Pikkassow IP: 194.204.131.* 12.04.01, 12:12 Gość portalu: Piotrus napisał(a): > To pocalujcie mnie w pieluche pedaly.Jedyna moja nadzieja wlasnie w tym.Calujac > > przez pieluche,przynajmniej gownem,ktore w mordach waszych po ostatniej minetce > > pozostalo,mojej cnotliwej dupy nie ubrudzicie. A fe Piotruś.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zeus PROŚBA DO WSZYSTKICH NORMALNYCH IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 12.04.01, 13:15 LUDZIE !!! IGNORUJCIE TEGO ZBOCZEŃCA JAKKOLWIEK BY SIĘ NIE PRZEZWAŁ (aol.com) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czarek Re: PROŚBA DO WSZYSTKICH NORMALNYCH IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 12.04.01, 18:39 BUHAHAHA - ale was " aol.com " w Ch... zrobil!!! Odpowiedz Link Zgłoś