Gość: jamas IP: *.net.kn.pl / 10.102.4.* 03.10.03, 18:47 Brawo!!! W koncu wiecej koszykowki w tv, bo cosik mi sie wydaje, ze w TVP i tak sie nic nie zmieni... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
huboo Re: Mecze ligowe koszykarzy Śląska w TV4 03.10.03, 19:23 no wreszcie zawsze wiedzialem ze tv4 to najlepsza stacja:P a moze by tak zrobic z niej stacje sporotwa:> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maksio Re: Mecze ligowe koszykarzy Śląska w TV4 IP: *.jgora.dialog.net.pl 03.10.03, 19:59 Brawo,Brawo,Brawo!!!!!!!!!! Grzesiu,jeszcze tylko dobrego centra i zmiennika dla Pfelpsa i będzie miodzio!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: McCuskey Jaka komisja śledcza? IP: *.insite.pl 03.10.03, 21:26 A kogo interesują krasomówcze wywody pana Rokity, czy bzdurne wypowiedzi pani Beger? Wywieźć ich wszystkich na taczkach! Nie będą piepszyć bez sensu za nasze pieniądze. Chcemy kosza w TV! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeje Re: Jaka komisja śledcza? IP: *.visp.energis.pl 03.10.03, 21:33 to prawda, tylko mam wrażenie że kibice nie-dolnoślązacy nie będą chcieli meczów z udziałem Idei oglądać , ale to ich problem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fan Śląska Mecze ligowe koszykarzy Śląska w TV4 IP: *.dtvk.tpnet.pl 03.10.03, 21:45 Nie wiem co ktorys z tych co sie wypowiadal,mowiac ze za rok sprawa bedzie otwarta,bo Slaskowi konczy sie umowa z Centertelem?! Czyzby liczyl na to,ze Idea wycofa sie ze sponsoringu?! CZy moze,ze umowa bedzie inaczej sformalizowana i bedzie w niej zapis,ze Slask moze miec na koszulkach logo ligi (min.konkurenta Idei)?! Mysle,ze mimo wszystko Idea nie zrezygnuje ze sponsoringu-ma teraz ogromna reklame,bo wszedzie podczas meczow Slaska wymieniana jest tez nazwa "Idea"! Boje sie tylko,ze jesli Schetyna bedzie chcial zmienic nazwe na Slask to Idea sie moze od nas wtedy odwrocic...tfu,tfu!!! A wtedy trzeba by znalezc innego sponsora...mam juz nawet jednego na mysli...od kilku lat(odkad jest Euroliga) meczami Slaska interesuje sie...POLSAT!!! Idealny kandydat na przyszlego sponsora,niekoniecznie z nazwa w zespole... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan.u Re: Jaka komisja śledcza? IP: *.escom.net.pl 03.10.03, 23:41 Jeżeli myślisz, że poza Dolnym Śląskiem wrocławianie nie mają kibiców, to bardzo się mylisz. A jeśli przypuszczasz, że kibice innych drużyn nie potrafią docenić dobrego kosza, to brak mi słów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: FOX Re: Mecze ligowe koszykarzy Śląska w TV4 IP: *.lodz.mm.pl 03.10.03, 22:16 Super. Polsat to jest zajebista telewizja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo uwaga na parkiet. IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 04.10.03, 01:08 tylko, żeby nie polewali parkietu wodą tak jak to robią w sekcji piłkarskiej. będzie mało ciekawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kruk Re: Mecze ligowe koszykarzy Śląska w TV4 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.10.03, 23:13 jestem z wrocławia więc te przedsięwzięcie mi się podoba ale moim zdaniem dla TV4 nie będzie to nic dobrego pokaał to "super basket". Dla telewizji ogólnopolskiej coś takiego nie ma sensu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Larry oprócz komisji śledczej może być jeszcze biały papa IP: *.promax.media.pl 04.10.03, 23:31 albo jakieś inne anioł pański czy ziarno, mogą być zmuszeni nadać kuriera bo jak pisał Romański polsat jest w stanie przewrócić ramówkę ale nie nasza ukochana medialna antyreklamówka - TVP. SOLORZ KUP PRAWA DO CAŁEJ PLK!!!!! Może kosz tak jak siatkówka i żużel doczeka się porządnej oprawy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piopan Re: Mecze ligowe koszykarzy Śląska w TV4 IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 09.10.03, 08:16 :-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EDI ekstra, ze I mecz ze Spójnią IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.10.03, 13:24 komisji sledczej juz nikt nie chce ogladac bo trwa i trwa, a kosz mialby pewnie wieksza ogladalność Odpowiedz Link Zgłoś