Gość: dziekn a co z wóda IP: *.netcorp.pl 28.08.08, 09:36 Hmm ciekawe Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Nutty Re: Dziekanowski: Leo nie grał fair! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.08, 09:40 Woda i wariatkowo, warto z kims takim rozmawiac? dostal druga szanse w reprezentacji jak poszedl na "leczenie" to jeszcze mu zle, trenowal tylko juniorow, wiec o czym ten czlowiek mowi. 44 lata i zero osiagniec, gratulacje Dziekan. Idz na flakona z Wojcikiem, Swierczewskim i Majdanem. Odpowiedz Link Zgłoś
h5n1_kaczory To było widać na Euro 2008 28.08.08, 11:40 Dziekan ma racje! Leo otoczył się holenderskimi kumplami, a polskich asystentów podczas meczów Euro 2008 wysłał na trybuny!?! A na ławce siedzieli sami jego kumple handlarze żywym towarem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p ludzie, ale wy krotka pamiec macie IP: *.pljtelecom.pl 28.08.08, 13:43 Umowa z Holendrem byla: AWANS DO EURO = HISTORYCZNY SUKCES. Tak wiec jest historyczny sukces. Teraz jest nastepna umowa: wyjscie z grupy na Mistrzostwach Swiata. No i co? p Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rt holenderscy ściemniacze IP: 212.76.37.* 28.08.08, 09:40 Hoek zdecydowanie nalegał, aby Artura Boruca w bramce zastąpił Łukasz Fabiański. - Rozgorzała bardzo ostra dyskusja na ten temat. Frans twierdził, że Boruc nie jest przygotowany ani fizycznie, ani mentalnie. Do tego zbyt nonszalancki. Później zobaczyłem wywiad z Hoeka, w którym wychwalał Artura pod niebiosa. Uznałem, że szczerość tej wypowiedzi jest mocno wątpliwa. Były asystent wyznał także, że nie spodziewał się, że Leo Beenhakker pożegna się z nim w taki sposób. Zaprzeczył również, że jest z Holendrem w dobrych stosunkach. - Nigdy nie powiedział mi tego wprost. Wspomniał tylko, że jakieś zmiany będą.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obserwator Dziekanowski: Leo nie grał fair! IP: *.limes.com.pl 28.08.08, 09:43 TO NIC NOWEGO Panie Darku! ..to, że nie jest on człowiekiem godnym zaufania czuje wielu kibiców w kraju! Oczywiście wielu powie, że takie wypowiedzi jak ta Pańska są spowodowane frustracją, ale powiem inaczej inni nie mówią bo się boją!!! Jestem zdania, że LEO (kibice szykujcie transparenty LEO GO HOME) powinien odejść po EURO 2012, razem z tym, który go ściągnął Michałem L. Będąc tylko hobby psychologiem widzę, że Leo jest osobą arogancką, upartą, nie respektującą innych (szczególnie nieco "kanciatych", ale z jajami piłkarzy). Głupocie PZPN-u z jego (niestety jeszcze) szefem Michałem L. zawdzięczamy tą holenderską klikę! Jestem za zatrudnieniem zagranicznego trenera, ale respektującego kraj w którym pracuje!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wujekzielarz Re: Dziekanowski: Leo nie grał fair! 28.08.08, 14:56 Gość portalu: Obserwator napisał(a): "to, że nie jest on człowiekiem godnym zaufania czuje wielu kibiców w kraju! Oczywiście wielu powie, że takie wypowiedzi jak ta Pańska są spowodowane frustracją, ale powiem inaczej inni nie mówią bo się boją!!!" Swięta racja! Ja to na ten przsykład tak się boję, że już nie śpię! A jak już uda mi się zasnąć, to śni mi się anioł śmierci z siwą czupryną trzymajacy na łańcuchu Darka Dziekanowskiego. Nie wiem co robić, dwa dni temu próbowałem skrytykować Beenhakera i kiedy już zdobyłem się na odwagę, nagle poczułem przeszywający ból w piers. Cały się trzęsę,Boże, dlaczego jest tak zimno, tak zimno.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filip Dziekanowski: Leo nie grał fair! IP: *.159.31.78.cable.morena.jarsat.pl 28.08.08, 09:43 o co mu chodzi? przypominam ze na usuniecie wszystkich asystentów benhakera nalegały leśne dziadki z panem lato na czele i dopieli swego wiec zamiast sie im takimi wypowiedziami podlizywać( bo krytyka benhakera to miód dla laty) krytykuj gamoniu tych co cie wyrzucili Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tetsuro kumase no właśnie, dziekanowskiego zwolniły leśne dziadki IP: *.cityboard.pl 28.08.08, 10:05 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Re: Dziekanowski: Leo nie grał fair! IP: *.wwnet.info 28.08.08, 10:16 ale on jest psychiczny i nie wie co gada Odpowiedz Link Zgłoś
h5n1_kaczory Re: Dziekanowski: Leo nie grał fair! 28.08.08, 11:43 Gość portalu: ww napisał(a): > ale on jest psychiczny i nie wie co gada - KARMEL ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a zemsta: Dziekanowski zostal wyrzucony po Euro... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.08, 09:53 typowa zemsta porzuconego Dziekanowskiego, Beenhaker wyrzucil go po Euro i teraz odgrywa sie... zal mi go Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nika100 Dziekanowski: Ciągle piję. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.08, 09:58 Zgadza się. Dziekanowski ciągle ma problemy z alkoholem. Powinien milczeć, bo jeszcze ktoś nim się zainteresuje... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: masto dziekanowski jak szczur... IP: 158.75.68.* 28.08.08, 10:01 ...przyparty do muru...kąsa. Zapomniał już jak Leo wyciądnął do niego pomocną dłoń kiedy sam był w rynsztoku, po uszy zayopiony w bagnie. Leo mu pomógł a teraz "Dziekan" mu za to dziękuje. Nie kąsa się pomocnej dłoni. Dziekan jest dla mnie nikim... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek_ Re: dziekanowski jak szczur... IP: *.hsd1.nj.comcast.net 28.08.08, 12:29 tak, teraz dziekanowski nagle o lojalnosci sobie przypomnial. a zapomnial szybko, jak Leo mu pomogl, gdy pil i wstyd sobie i co gorsza reprezentacji przynosil. teraz nagle lojalny sie robi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vicentee Dziekanowski: Leo nie grał fair! IP: *.static.korbank.pl 28.08.08, 10:17 kiedyś był taki program dokumentalny na tvp2 w ktorym kadra polskich bezdomnych grala w MS bezdomnych, pan Dziekanowski miał przyjechac do chlopaków i ich potrenowac, podzielić sie wsazówkami itd...przyjechał na mniej wiecej 10 minut, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adwokat Dziekanowski: Leo/ wielu tak IP: *.limes.com.pl 28.08.08, 10:20 mówi, nie tylko Dziekan! .. proszę państwa przestańcie alkohol, zemsta..?? a kto ma mówić? ci co są na garnuszku Leo lub Listkiewicza? jasne, że oni milczą (jeszcze! póżniej będzie za póżno, bo Leo będzie na Trinidad & Tobago, albo Wyspie Św. Heleny..., bedzie się śmiał z Polski - fiskusa, kibiców i .... asystentów). Żurawski, też swoje powiedział, inni też, takiej reprezentacji - grupy ludzi nie będącej zespołem! nie pamiętam dawno!!!! ... Kuszczak, Wichniarek, Błaszczykowski, Dziekanowski, Smuda i wielu innych, z którymi "obcy Holender" (od początku chciał być obcy!) ma problemy i konflikt!!! koncentruje się na współpracy z mafijnymi pośrednikami/ doradcami zawodników, którzy wylądują gdzieś daleko i będą grzać ławę! Odpowiedz Link Zgłoś
stolat3 Re: Dziekanowski: Leo/ wielu tak 28.08.08, 10:36 Jasne . Promujmy alkoholików i tym podobnych. Dziekanowskiemu krzywdę zrobili za młodu dziennikarze wmawiając mu wielki (ale niestety zmarnowany talent). Alkoholików i obiboków mamy dosyć pod kioskami. W kadrze mają być ludzie godni orzełka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nutty Re: Dziekanowski: Leo/ wielu tak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.08, 10:50 Daj jakies zrodla do tego kto tak mowi, bo pisac to sobie mozna. Beenhaker moze nie chcial byc obcy ale jak tu nie byc obcy jak znajac zycie zaden z naszych pilkarzy, co graja w polskiej lidze po angielsku to moze najwyzej piwo zamowic. A co do zespolu to nie widzialem aby nasza reprezentacja na mundialu w Korei lub za janasa tworzyla w czasie imprezy jakis mur jak muszkieterowie. Zurawski klocil sie o kase za gorace kubki czy cos tam a Janas nie wzial Frankowskiego, co w oczach druzyny bylo troche nie fair bo sie chlopak nabiegal w eliminacjach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wicki-klicki Przestrzegałem ! IP: *.adsl.inetia.pl 28.08.08, 10:35 Od początku przestrzegałem przed holenderskim desantem na polską kasę. Wypalony stary trener nie tylko sam zaczął cyckać i doić kasę ale przyciągnął do hojnego cycka swoich rodaków: trenera bramkarzy Hoeka(po co?),handlarza żywym towarem i truskawkami De Zeeuwa w roli menedżera(sic!)i wreszcie fizjologa niejakiego Lindemana też Holendra, który zarżnął szybkościowo i kondycyjnie cała reprezentację tuż przed ME 2008.Było dużo marketingu,gadania,czarowania a wyniki gorsze niż za Janasa czy Engela. Listkiewicz zatrudnił holendra po nieudanych MŚ 2006, ratując swoją d..ę ale teraz kiedy wyszło szydło z worka, że kupił kota w worku jaki jest sens pozwalać na dalszy ciąg dojenia i cyckania polskiej kasy przez cwany holenderski desant? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: qwerty Re: Przestrzegałem ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.08, 10:45 Co ty pieprzysz? Dzieki Benhakerowi po raz pierwszy w historii zagralismy na Euro - ciekaw co wypisywales na forum w dniu awansu? Pewnie - Janas wroc! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wicki-klicki Re: Przestrzegałem ! IP: *.adsl.inetia.pl 28.08.08, 11:02 Masz chyba klapki na oczach.Mieliśmy łatwą grupę i tyle.przypomnij sobie na jakie drużyny nadziewaliśmy sie przed laty:Holandia, Niemcy,Anglia a w dodatku było trudniej bo w Euro grało tylko 8 drużyn.Z takimi zespołami jak miał Leo w kwalifikacjach Janas czy Engel też by sobie poradzili. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mike Re: Przestrzegałem ! IP: *.pronet.jaslo.pl 28.08.08, 11:40 Zapominasz kolego, że 16 drużyn występuje na Euro od 92 albo 96 r. (nie pamiętam dokładnie). Wtedy też czołowi przedstawiciele polskiej myśli trenerskiej przegrywali eliminacje. Nawet u siebie z Łotwą... Holandia? Niemcy? Anglia? Teraz mieliśmy Portugalię - byłego wicemistrza Europy i 4 drużynę świata (że w Chorzowie byli bez formy to już jest ich problem). Sam występ na Euro pod wodzą Beenhakkera też daleki jestem od nazywania totalną kompromitacją. Przegraliśmy w otwartej walce z Niemcami (późniejszym wicemistrzem Europy), gospodarzem (tutaj przyznaję - styl był żenujący) i naszpikowaną niezmiernie utalentowanymi zawodnikami Chorwacją. Jesteśmy Europejskim kopciuszkiem i wszyscy powinni to zrozumieć. Sam awans do Euro JEST sukcesem. Pytam zatem ile punktów zdobyła w 2004 r. Łotwa, z którą przegraliśmy eliminacje? 1 punkt. Tyle co my w 2008. Nie chcę tutaj bałwochwalczo bronić Beenhakkera. Niestety widać, że zespół mu się sypie. Trzeba mu natomiast oddać to, że z drużyny na dnie po mundialu zrobił solidnego średniaka, który w końcu zdołał awansować. Odpowiedz Link Zgłoś
ambl Re: Przestrzegałem ! 28.08.08, 14:28 Gość portalu: mike Lotwa awansowala dzieki dobrej woli Szwecji Odpowiedz Link Zgłoś
fifakk Re: Przestrzegałem ! 28.08.08, 14:32 Trudno mówić, że zwycięstwo na samym początku eliminacji było wielką zasługą Benhauera. Oceniać należy późniejsze mecze a od tamtego zwycięstwa jedynym sukcesem było zwycięstwo nad Belgią w listopadzie 2007. A tak to pasmo remisów, porażek lub wymęczonych zwycięstw z zespołami typu Albania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nutty Re: Przestrzegałem ! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.08, 10:53 To wez jeszcze musisz nas zaczac przestrzegac przed wichurami i trabami powietrznymi jasnowidzu ;) U nas nie bylo kogo zarzynac kondycyjnie bo sami sie zarzneli slabym przygotowniem w klubach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p_xi_p Benwałker do domu IP: *.cm.umk.pl 28.08.08, 12:08 już wystarczy. Żegnamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niesmak Dziekanowski: Leo nie grał fair! IP: 212.160.234.* 28.08.08, 10:38 Panie Darku przestań pan. Jeśli tak było to jest pan niewiarygodnym źródłem. Po pierwsze gdzie jest napisane że trener bramkarzy nie może być asystentem? Po drugie Pan powinien być wdzięczny tym ludziom że pozwolili Panu wrócić do kadry po swoich wyskokach. Nie twierdzę że Leo jest święty, ale śmiesznie brzmią oskarżenia z ust człowieka który nic znaczącego nie osiągnął... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: baburiba Nowe przygody Holendra: Holender wśród pijaków IP: *.acn.waw.pl 28.08.08, 10:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierri Dziekanowski: Leo nie grał fair! IP: 83.1.136.* 28.08.08, 10:52 BRAWO DZIEKAN! Odważyłeś się to powiedzieć i bardzo dobrze. Tak trzeba, bo Leo zaczynał tworzyć nam Holenderski ZPN. Jesteśmy Polakami i nie damy się poniżać nawet wielkim ludziom tylko dlatego że są znani. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trojan Panie dziekanowski.. przestan pan CHLAĆ WÓDE.. IP: 217.96.27.* 28.08.08, 11:00 ona nie jednego zniszczyla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZNAMSIE Re: Dziekanowski: Leo nie grał fair! IP: *.zabrze.net.pl 28.08.08, 11:04 WOLE "HOLENDERSKI ZPN" NIZ POLSKI PZPN, BO TEN HOLENDER DOBRZE GADA (WYWIAD PRZED MECZEM WISLA-BARCA) I DAJE NADZIEJE , POPELNIA BLEDY JAK KAZDY, ALE JEST NAJLEPSZY Z DOTYCHCZASOWYCH TRENEROW... TAK, WOLE ZDECYDOWANIE HOLENDERSKI ZPN Z NADZIEJA NA LEPSZA GRE NIZ POLSKI PZPN Z WSPOMNIENIAMI Z WEMBLEY ... PRZEZ DZIEKANOWSKIEGO GORYCZ PRZEMAWIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cthulhu Ale na tym portalu na forum panuje gigantyczne IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.08.08, 10:58 stężenie moherowych kibiców, fanów Leo a nie Polski. Ktoś kto się interesuje piłką o starciu Dziekan-Hoek wiedział już dawno. Ponoć do rękoczynów prawie doszło. I ja chciałbym spytać tego kretyna Hoeka, który jeszcze bramkarz "nieprzygotowany fizycznie i mentalnie" jest w stanie zagrać takie rewelacyjne zawody jak Boruc z Austrią? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZNAMSIE Re: Ale na tym portalu na forum panuje gigantyczn IP: *.zabrze.net.pl 28.08.08, 11:13 PONOĆ TO POLSKA TO BOGATY I NORMALNY KRAJ, PONOĆ POLACY WRACAJA ZZA GRANICY BY SIE BOGACIĆ.... WIDZIALES ZEBY DOCHODZILO TAM DO REKOCZYNOW? SWOJA DROGA CO NAM PO REWELACYJNYCH ZAWODACH BORUCA NA EURO, NIC, JAK RESZTA PAJACÓW BOI SIE PIŁKI KOPNĄĆ BO SIE WYSTRASZYLI WIELKIEJ IMPREZY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk® D.Tuzimek, S. Ryczel (nsport), to dziennikarze IP: *.wro-com.net 28.08.08, 10:59 którzy pili z piłkarzami! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: seth Benhaaker to stary cwaniak IP: *.ntlworld.ie 28.08.08, 11:07 Dali jazda - na emeryturę, razem ze swoją sitwą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SG39 Re: Benhaaker to stary cwaniak IP: *.zwm.osi.pl 28.08.08, 11:15 Na emeryture wnuki bawić a nie kasować dodatek do emerytury Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: exe Dziekanowski,!!!! IP: *.szczecin.mm.pl 28.08.08, 11:08 Typowe dla nas,pijaczyna autorytetem?a poczytajcie sobie kibole Wikipedia-Dariusz Dziekanowski,tam jest on w całej krasie.Gościa odsunięto od kasy/głównego celu życia i teraz pitoli co mu slina na jezyk przyniesie,uczuciowy patriota,od kiedy-cale dorosłe życie wskazuje na zupełnie coś innego.Jak mu wreszcie podano pomocną dłoń to gryzie,Żałosny DUPEK. Odpowiedz Link Zgłoś
loppe to miażdżąca krytyka polityki personelnej Benhakra 28.08.08, 12:35 jeśli dodać do tego że na Boruca, czyli najlepszego polskiego reprezentanta, boski selekcjoner wpadł dopiero za trzecia próbą (najpierw był Dudek, potem Kowalewski), a kapitanem zrobił Żurawskiego no to doprawdy genialna polityka selekcyjna Odpowiedz Link Zgłoś
fifakk Re: to miażdżąca krytyka polityki personelnej Ben 28.08.08, 14:39 Zauważam pewną prawidłowość (jakby niektórzy powiedzieli mądrość trenerską) Leosia. Otóż powołuje teraz do kadry zawodników, którzy świetnie grali wiosną tego roku. Np. Benhauer odkrył Bosackiego czy Brożka. Niedługo też Zieńczuk dojdzie. Można więc śmiało powiedzieć, że piłkarzy, którzy są obecnie w wysokiej formie powołania dostaną gdzieś koło marca 2009. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ale Dziekanowski: Leo nie grał fair! IP: *.toya.net.pl 28.08.08, 11:17 A co się dzieje z Dudkiem?Mnie się wydaje, że wśród reprezentantów jest grupa ludzi, którzy mają pewien poziom umiejętności ale ambicjie i chęć do większego wysiłku skromne i nie powinno być ich w reprezentacji.Czy Boruc wie co robi?Kontroluje to?Jeśli Strachan oficjalnie się wypowiada o jego wyczynach krytycznie to znaczy, że Jest z nim naprawdę problem.Leo jest w trudnym położeniu bo ma przeciwników wśród niektórych kadrowiczów.Pozostaje mu sięgnięcie po młodzież , która chce grać, rozwijać się i nie bawi się w tumiwisizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Irol Dziekanowski: Leo nie grał fair! IP: 193.28.178.* 28.08.08, 11:53 A Pan Dziekanowski, to oczywiście sam niczemu nigdy nie zawinił. Trochę te jego rewelacje są mimo wszystko pokrętne. Jakoś nikt z kadrowiczów nie dawał sygnałów, że coś takiego mialo miejsce. Jak Pan Dziekanowski miał osobiste problemy zdrowotne i rodzinne, to jakoś sztab szkoleniowy nie odsunął go od reprezentacji, a jedynie wysłał na urlop. To świadczy, że jednak miano szacunek do Dziekanowskiego skoro nawet na Euro pojechał. Mam wrażenie, że jednak Polska zawiść zaczyna wyłazić... Nic nowego, wszyscy jak już spadną ze stołka publikują rewelacje, żeby popsuć atmosferę, zasłaniając się jakimiś dzwymi histaoriami, których nie publikowali dla większego dobra i lojalności. BZDURA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bamf Re: Dziekanowski: Leo nie grał fair! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.08, 13:38 Tak Dziekan mial takie problemy zdrowotne ze dwa dni pozniej gral w jakis "meczu Gwiazd na lodowcu" i strzelal bramki. Wylali go za chlanie a pozniej dali wrocic. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mekanik Dziekanowski: Leo nie grał fair! IP: *.london.corp.yahoo.com 28.08.08, 12:00 maly darek sie poplakal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Laik Dziekanowski: Leo nie grał fair! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.08, 12:24 Pismaki i chłopaki od kopanki krajowej. Już za chwilę wróci prawdziwy trener z Polski i znowu będzie przepięknie. Jeszcze trochę cierpliwości. Trochę jeszcze trzeba pokopać po kostkach i holenderski Lew spakuje walizki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K6 Dziekanowski: Leo nie grał fair! IP: *.lot.pl 28.08.08, 12:59 Śpiewają sklepy monopolowe, że Dziekanowski ma słabą głowę!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gościu Re: Dziekanowski: Leo nie grał fair! IP: *.adsl.inetia.pl 28.08.08, 13:15 Dokładnie. Nie wierzcie pieprzonemu menelowi. Leo wyciągnął go z szamba, a ten sam tam wrócił. Alko mu już wyżarło resztkę mózgu. Miejsce takich ludzi jest w rynsztoku. Żałosne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cichy Wariat IP: *.ssp.dialog.net.pl 28.08.08, 13:17 czy p. Dziekanowski to się przypadkiem nie leczy psychicznie? czy to nie on mówił, że warszawskie powietrze jest lepsze niż gdzie indziej? po co w ogóle słuchać opinii takiego człowieka. Leo się poprostu na nim poznał i zrobił to co każdy by zrobił na jego miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
loppe i znów obrzydliwy atak 28.08.08, 13:23 na wielkiego fachowca z Holandii - jak możesz twierdzić że taki fachowiec wybiera sobie... Odpowiedz Link Zgłoś