Gość: shawn IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.08, 18:02 "Miał być kaloryfer, a wyszedł termofor." Hahahah :)) Brawo panie Tomku, oby więcej sportowców z takim poczuciem humoru i podejściem do tego co robią, a wyniki przyjdą same :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: Tomasz Majewski: Częściej poznają mnie w warz IP: *.pai.net.pl 10.09.08, 19:30 Termofory tak, kaloryfery nie!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xixunna Tomasz Majewski: Częściej poznają mnie w warzyw.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.08, 18:01 On ma brzuch?? Rany, przecieć on ma cudowną atletyczną sylwetkę, wąskie biodra, bez śladu piwnego brzuszka. popatrzciesobie na tego srebrnego z Pekinu, Catwella czy jak mu tam, przeciez to zapasiony świniak, Tomek do niego nie jest ani trochę podobny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antonówka Tomasz Majewski: Częściej poznają mnie w warzyw.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.09.08, 19:07 Jak dla mnie to jest ideał mężczyzny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pati Re: Tomasz Majewski: Częściej poznają mnie w warz IP: *.adsl.inetia.pl 11.09.08, 19:26 Fajny koles z niego a przy okazji robi wyniki nie to co inni,np obrazona na caly swiat i sfovhowana sylwia gruchala... Odpowiedz Link Zgłoś
konstanty52 Re: Tomasz Majewski: Częściej poznają mnie w warz 12.09.08, 09:57 Gość portalu: pati napisał(a): > Fajny koles z niego a przy okazji robi wyniki nie to co inni,np > obrazona na caly swiat i sfovhowana sylwia gruchala... Oj, pati, na sporcie się ani troche nie znasz. Powiedz po prostu, że zazdrościsz jej urody, mała zawistnico. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lsls Tomasz Majewski: Częściej poznają mnie w warzyw.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.08, 19:58 Panie Tomku - nie wiem czego bardziej gratulować - medalu czy poczucia humoru, które mnie po prostu rozbraja ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ziutek-kovvalski Re: Tomasz Majewski: Częściej poznają mnie w warz 11.09.08, 20:35 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janosik Tomasz Majewski: Częściej poznają mnie w warzyw.. IP: *.cust.tele2.pl 11.09.08, 20:42 Ludzie!!! Wyobraźnia moja już pracuje. Mały kaczorek , dekorujący WIELKIEGO KULOMIOTA. Tomek sportowcem roku.Głosujcie na niego. On robi swoje. Pozdrawiam. Życzę wielu sukcesów. Odpowiedz Link Zgłoś
prober Bardzo inteligentny facet. 11.09.08, 21:58 Wśród wywiadów z "fachowcami" i "autorytetami" sportowymi rzadko spotyka się takie perełki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bobby X po skończonej karierze zapraszam na dżointa... IP: *.wfd102.dsl.pol.co.uk 11.09.08, 22:32 ...do Gdańska. Gość z jajami. SZACUNEK Odpowiedz Link Zgłoś
konstanty52 Re: po skończonej karierze zapraszam na dżointa.. 12.09.08, 09:59 "Na jointa"? Ty na pewno na szacunek nie zasługujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
kcramsib To cieszy 11.09.08, 22:47 To właśnie cieszy: praktycznie wszyscy nasi tegoroczni medaliści to nie tylko wybitni sportowcy ale, po ludzku, po prostu fajni ludzie... zero sodówki, samozachwytu, pokazywania "co to ja nie jestem"... jaki kontrast w zestawieniu z takimi "Złotkami", Sylwią "Feel" Gruchałą czy "Motylkiem"... te postacie to chyba jedyny dla nas pozytyw Pekinu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolt Tomasz Majewski: Chcę wygrać tegoroczny ranking IP: *.acn.waw.pl 12.09.08, 00:30 Bez sensu. Nie ma żadnego rankingu. Są zawody finałowe, Odpowiedz Link Zgłoś
rrosemary Tomasz Majewski: Częściej poznają mnie w warzyw.. 12.09.08, 00:32 uwielbiam tego człowieka :) a w kwestii kaloryferów....to kobiety mają w zwyczaju zabierać do łóżka termofory a nie kaloryfery ;) Odpowiedz Link Zgłoś
konstanty52 Re: Tomasz Majewski: Częściej poznają mnie w warz 12.09.08, 10:02 "a w kwestii kaloryferów....to kobiety mają w zwyczaju zabierać do łóżka termofory a nie kaloryfery" Taaaa...? Pewnie dlatego, że zazwyczaj nie mają wyboru, bo Polacy są zapasieni i malo wysportowani ;-). Ja, ze swoim kaloryferkiem, nie narzekam :-). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mann I tak mu zazdroszcze IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.09.08, 11:24 bo ja nawet nie mam termoforu tylko bojler. Odpowiedz Link Zgłoś