Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

pary mieszane

05.11.08, 13:52
    towarzyskie - młody, prawo jazdy, buty, szczotka... Poszukuje kogoś do dwójek mikstowych:-)
    Jeżeli liczba kandydatek spełniających warunki będzie większa niż liczba wolnych miejsc (czyli jedno), zastrzegam sobie możliwość zarządzenia przetargu, którego przedmiotem będzie wyłonienie jednej osoby.:-)
    Dlatego apeluję o spokój i niezapychanie mi skrzynki mailami.

Pozdrawiam
    Tomek Korolko

P.S. Może jeszcze maila na wszelki wypadek podam: t.korolko(at)gmail.com
    Obserwuj wątek
      • lobuz_kkc-w Re: pary mieszane 06.11.08, 15:52
        Jeśliby było więcej chętnych do kolegi wyżej to bardzo chętnie ułatwie mu wybór
        i przyjmę panią do teamu. W razie chętnych mój mail bartosz.lobaza@vp.pl
        • kasia_mcc Re: pary mieszane 06.11.08, 17:56
          to płeć piękna ma nie lada dylemat...
      • geslak_mcc Poszukiwana dama do dwójek mikstowych 11.11.08, 20:48
        Poszukuję partnerki do startu w Mistrzostwach Polski Par Mieszanych. Jeśli
        któraś z pań chciałaby zagrać a nie ma jeszcze z kim to się polecam. Mój mail:
        qrual@o2.pl

P.S. Jeśli trzeba mogę wysłać CV :)

Pozdrawiam
        Kamil Gęśla MCC
      • krzychbe Re: pary mieszane 18.11.08, 10:55
        Hej!

Wątek miał wprawdzie mieć charakter towarzyski, a mój post jest odmiennej natury, ale jako że z tematem zwiazany, to postanowiłem go wpisać właśnie tu.

Zaczęła się procedura zgłoszeń do MPPM i kilka par może być zainteresowanych problemem kaucji. Uspokajam, wszystkie sprawy związane z czarną listą i kaucjami wciąż NIE DOTYCZĄ MPPM.

Dlaczego o tym wspominam? W wyniku ostatnich modyfikacji, z RegMP omyłkowo zniknął zapis wykluczający MPPM z procedur związanych z czarną listą, co mogło zostać zauważone przez uważnego czytelnika. Błąd został zauważony i zapis został przywrócony.

Nikt niczego nie zamierzał zmieniać, bo i argumenty pozostały niezmienne - brak możliwości posiadania rezerwowych, brak możliwości dołączenia kogokolwiek do składu, brak możliwości kończenia turnieju w niepełnym składzie i wątpliwa dla wielu uczciwość zwolnień lekarskich. Zatem jedynym kłopotem w wypadku ew. wycofania się pozostaje utrata wpisowego.

Pozdrawiam. K.
        • geslak_mcc Re: pary mieszane 24.11.08, 15:48
          Pisałem już jedno ogłoszenie a teraz je ponawiam.

Nadal poszukuję partnerki do występu na MPPM. Chciałbym tam zagrać i powalczyć.
          Mimo, że napisałem już do kilku klubów to jeszcze nie znalazłem zainteresowanej
          osoby. Może moje zdolności nie są na poziomie kanadyjskich graczy ale staram sie
          na ile mogę. Wierzę, że jest w tym kraju dziewczyna która chciałaby zagrać na
          tych mistrzostwach a nie ma jeszcze z kim i także szuka.

Pozdrawiam
          Kamil Gęśla MCC

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka