Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Button: Jestem lepszy od Hamiltona

IP: *.rbinet.co.uk 11.11.08, 11:37
    Hahahahahahahahahahahahaha :D :D :D

Kovalainen tez ma McLaren a jakos mistrzem nie jest :)

Wez Jenson nie pitol tylko skoncz jakis wyscig w koncu :)
    Obserwuj wątek
      • Gość: Wrocławianin Re: Button: Jestem lepszy od Hamiltona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.08, 11:56
        Chciałem Ci przypomnieć ze kilka lat temu jak Honda była konkurencyjna Button
        był najbardziej widowiskowo jezdrzącym kierowcą w całek stawce. Jeździł tak tak
        jak Vetell pod koniec tego sezonu. Ale niestety Honda zbłądziła, a Button z
        pustego nie naleje. Ale co Ty możesz o tym wiedzieć wtedy jeszcze nie f1 nie
        było Kubicy i się nie oglądało??? Pamiętasz Bariczello w Ferrari? Porównaj go z
        tym z Hondy i będziesz wiedział co znaczy bolid. Mam nadzieję że po wprowadzeniu
        zmian w sezonie 2009 stawka się wyrówna do Ferrari, McLarena, BMW dołączy
        wreszcie Honda, Toyota i Renult
      • Gość: mient Button: Jestem lepszy od Hamiltona IP: *.radom.vectranet.pl 11.11.08, 11:58
        hehe ciekawe co na to zespol hondy ze ich kierowca mowi ze musi
        jezdzic zlym samochodem :D reklama hondy to to nie jest :D

z drugiej strony jak by Button byl dobry to by nie jezdzil w
        hondzie...
        • Gość: POKi Re: Button: Jestem lepszy od Hamiltona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.08, 13:17
          > z drugiej strony jak by Button byl dobry to by nie jezdzil w
          > hondzie...

W F1 jeździ 22 kierowców, z czego połowa zasługuje na miejsce w którymś z trzech
          najlepszych zespołów, tak się dziwnie składa, że 11 kierowców w trzech zespołach
          się nie zmieści i nie ma tutaj winy Buttona...
      • Gość: kwiat Button: Jestem lepszy od Hamiltona IP: *.chello.pl 11.11.08, 12:18
        Nic takiego nie powiedział. Powiedział :"Take Hamilton worst bolid". Coś w stylu
        daj Hamiltonowi gorszy bolid to będzie wiadomo czy jest dobrym kierowcą.
        • Gość: hmm Re: Button: Jestem lepszy od Hamiltona IP: *.xs4all.nl 11.11.08, 12:24
          to samo mialem napisac.

niech zyje pieniactwo GW i robienie krzykliwych, przeklamujacych tresc naglowkow.

a poziom Faktu jest coraz blizej...
          • Gość: michal Re: Button: Jestem lepszy od Hamiltona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.08, 13:01
            to nie jest GW tylko portal agory gazeta.pl, strona GW to wyborcza.pl inteligencie
            • Gość: hmm Re: Button: Jestem lepszy od Hamiltona IP: *.xs4all.nl 11.11.08, 13:13
              czy my sie skads znamy, ze roscisz sobie prawo do rzucania we mnie epitetami?
            • Gość: odoor Re: Button: Jestem lepszy od Hamiltona IP: *.flashnet.pl 11.11.08, 13:14
              a co to za różnica, skoro zamieszczają artykuły z GW?
            • Gość: POKi Re: Button: Jestem lepszy od Hamiltona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.08, 13:19
              Michale inteligencie, jakbyś nie zauważył, wszystkie wydawnictwa Agory wykonują
              polecenia i założenia Agory, czy to gazeta.pl, czy to GW czy nawet Poradnik
              Domowy, wszystko jest na jedno kopyto i kieruje się tą samą ideą - kasa, misiu,
              kasa.
      • Gość: MM Button: Jestem lepszy od Hamiltona IP: 195.116.68.* 11.11.08, 12:20
        Kiedyś puki jeszcze nie było Kubicy to był mój ulubiony kierowca ;) Trzeba mieć
        nadzieję że w następnym sezonie Honda znowu będzie konkurencyjna, a kto wie może
        będzie najlepsza.
      • mil1231 cwir, Kovalainen nie ma takiego samego McLarena 11.11.08, 13:09
        jak Hamilton. W McLarenie wszystko podporządkowane jest Lewisowi
        • pocalujta_wujta Tylko ze Kovalainen jezdzi pierwszy sezon w zespol 11.11.08, 15:01
          Hamilton natomiast jest wychowankiem McLarena od gokartow. To wlasnie McLaren
          dawal mu gokarta a sam Hamilton byl pod okiem Rona Dennisa od dziecinstwa.

Lewis zostal wyedukowany przez McLarena i z tym zespolem pracuje od lat wiedzac
          wszystko o F1 zanim wielu zawodnikow do tej formuly sie zblizylo.

Kovalainen takiej sytuacji nie ma.

O tym sie pisze w wielu miejscach, ale jak widac nie wszyscy czytaja takie
          "tajemnice".
          • mil1231 to nie są żande tajemnice-Kovalainen przyszedł 11.11.08, 15:34
            do McLarena z Renault- to chyba każdy wie. ale to nie jest wytłumaczenia- Alonso
            też stamtąd przyszedł a był od Hamiltona lepszy dopóki zespół nie zaczął celowo
            go sabotować na korzyść Hamiltona (gdzieś od GP USA 2007 gdy Alonso poprosił
            Rona Dennisa aby wydał team order i nakazał Hamiltonowi go przepuścić)
      • mechaniczny.stefan [...] 11.11.08, 13:53
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: dfdf Re: A ja jestem lepszm piłkarzem od Christiano Ro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.08, 14:32
          Ale głupotę palnąłeś.... Oni jeżdżą samochodami (bolidami) więc nie wszystko
          zależy od umiejętności. W przypadku kopacza, wszystko jest w jego nogach i żaden
          cudny but mu nie pomoże.
        • pocalujta_wujta Popisujesz sie podajac bzdurne porownania 11.11.08, 14:57
          mechaniczny.stefan napisał:

> Tylko nikt mnie nie chce wpuścić na boisko, więc nie mogę tego
          > udowodnić.

W sumie z Twojej wypowiedzi wynika, ze nie masz pojecia na czym polega F1. Twoje
          porownanie nie ma sie nijak do F1. Poczytasz to moze cos zrozumiesz. Tlumaczyc
          takim jak ty jest ciezko.
      • Gość: butt Button patałchu najpierw poradź sobie z Rubensem IP: 82.160.143.* 11.11.08, 14:44
        jeszcze do pana zientarskiego z polshitu - dżenson a nie dżejson!
        • Gość: Tytus de Zoo Re: Button patałchu najpierw poradź sobie z Ruben IP: *.chello.pl 11.11.08, 16:52
          A bo pewnie wszystko kojarzy mu się z "Jameson" a może z "Johnny"
          (Walker) ;-)))

Gość portalu: butt napisał(a):

> jeszcze do pana zientarskiego z polshitu - dżenson a nie dżejson!
      • Gość: schumifan Re: Button: Jestem lepszy od Hamiltona IP: *.prenet.pl 11.11.08, 17:14
        niestety button ma racje, ze mialby ogromne szanse na tytol w macku,
        doswiadczenie ma ogromne a i umiejetnosciami prowadzenia auta albo wcale albo w
        niewielkim stopniu ustepuje hamowi, z tym ze buton nie popelnia takich durnych
        bledow. w 2004 roku jezdzil honda ktora wtedy mniej wiecej odpowiadala
        predkoscia bmw z 2008 roku, i byl The best of the rest-najlepszy z pozostalych,
        bo ferrari wtedy mialo rakiete na kolach i wygrali 15 z 17 wyscigow a w
        generalce od buttona lepsi byli tylko schumi i rubens barichello obaj z ferrari
      • Gość: schumifan Re: Button: Jestem lepszy od Hamiltona IP: *.prenet.pl 11.11.08, 17:15
        a koval zgodzil sie na giermka murzyna wiec nie dziwota ze tak jezdzi a nie
        inaczej. na pewno nie jestslabszy od eddiego Irvina i barichello-giermkow schumiego

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka