Gość: cwir IP: *.rbinet.co.uk 11.11.08, 11:37 Hahahahahahahahahahahahaha :D :D :D Kovalainen tez ma McLaren a jakos mistrzem nie jest :) Wez Jenson nie pitol tylko skoncz jakis wyscig w koncu :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Wrocławianin Re: Button: Jestem lepszy od Hamiltona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.08, 11:56 Chciałem Ci przypomnieć ze kilka lat temu jak Honda była konkurencyjna Button był najbardziej widowiskowo jezdrzącym kierowcą w całek stawce. Jeździł tak tak jak Vetell pod koniec tego sezonu. Ale niestety Honda zbłądziła, a Button z pustego nie naleje. Ale co Ty możesz o tym wiedzieć wtedy jeszcze nie f1 nie było Kubicy i się nie oglądało??? Pamiętasz Bariczello w Ferrari? Porównaj go z tym z Hondy i będziesz wiedział co znaczy bolid. Mam nadzieję że po wprowadzeniu zmian w sezonie 2009 stawka się wyrówna do Ferrari, McLarena, BMW dołączy wreszcie Honda, Toyota i Renult Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mient Button: Jestem lepszy od Hamiltona IP: *.radom.vectranet.pl 11.11.08, 11:58 hehe ciekawe co na to zespol hondy ze ich kierowca mowi ze musi jezdzic zlym samochodem :D reklama hondy to to nie jest :D z drugiej strony jak by Button byl dobry to by nie jezdzil w hondzie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POKi Re: Button: Jestem lepszy od Hamiltona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.08, 13:17 > z drugiej strony jak by Button byl dobry to by nie jezdzil w > hondzie... W F1 jeździ 22 kierowców, z czego połowa zasługuje na miejsce w którymś z trzech najlepszych zespołów, tak się dziwnie składa, że 11 kierowców w trzech zespołach się nie zmieści i nie ma tutaj winy Buttona... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kwiat Button: Jestem lepszy od Hamiltona IP: *.chello.pl 11.11.08, 12:18 Nic takiego nie powiedział. Powiedział :"Take Hamilton worst bolid". Coś w stylu daj Hamiltonowi gorszy bolid to będzie wiadomo czy jest dobrym kierowcą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: Button: Jestem lepszy od Hamiltona IP: *.xs4all.nl 11.11.08, 12:24 to samo mialem napisac. niech zyje pieniactwo GW i robienie krzykliwych, przeklamujacych tresc naglowkow. a poziom Faktu jest coraz blizej... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: michal Re: Button: Jestem lepszy od Hamiltona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.08, 13:01 to nie jest GW tylko portal agory gazeta.pl, strona GW to wyborcza.pl inteligencie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm Re: Button: Jestem lepszy od Hamiltona IP: *.xs4all.nl 11.11.08, 13:13 czy my sie skads znamy, ze roscisz sobie prawo do rzucania we mnie epitetami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: odoor Re: Button: Jestem lepszy od Hamiltona IP: *.flashnet.pl 11.11.08, 13:14 a co to za różnica, skoro zamieszczają artykuły z GW? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POKi Re: Button: Jestem lepszy od Hamiltona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.11.08, 13:19 Michale inteligencie, jakbyś nie zauważył, wszystkie wydawnictwa Agory wykonują polecenia i założenia Agory, czy to gazeta.pl, czy to GW czy nawet Poradnik Domowy, wszystko jest na jedno kopyto i kieruje się tą samą ideą - kasa, misiu, kasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Button: Jestem lepszy od Hamiltona IP: 195.116.68.* 11.11.08, 12:20 Kiedyś puki jeszcze nie było Kubicy to był mój ulubiony kierowca ;) Trzeba mieć nadzieję że w następnym sezonie Honda znowu będzie konkurencyjna, a kto wie może będzie najlepsza. Odpowiedz Link Zgłoś
mil1231 cwir, Kovalainen nie ma takiego samego McLarena 11.11.08, 13:09 jak Hamilton. W McLarenie wszystko podporządkowane jest Lewisowi Odpowiedz Link Zgłoś
pocalujta_wujta Tylko ze Kovalainen jezdzi pierwszy sezon w zespol 11.11.08, 15:01 Hamilton natomiast jest wychowankiem McLarena od gokartow. To wlasnie McLaren dawal mu gokarta a sam Hamilton byl pod okiem Rona Dennisa od dziecinstwa. Lewis zostal wyedukowany przez McLarena i z tym zespolem pracuje od lat wiedzac wszystko o F1 zanim wielu zawodnikow do tej formuly sie zblizylo. Kovalainen takiej sytuacji nie ma. O tym sie pisze w wielu miejscach, ale jak widac nie wszyscy czytaja takie "tajemnice". Odpowiedz Link Zgłoś
mil1231 to nie są żande tajemnice-Kovalainen przyszedł 11.11.08, 15:34 do McLarena z Renault- to chyba każdy wie. ale to nie jest wytłumaczenia- Alonso też stamtąd przyszedł a był od Hamiltona lepszy dopóki zespół nie zaczął celowo go sabotować na korzyść Hamiltona (gdzieś od GP USA 2007 gdy Alonso poprosił Rona Dennisa aby wydał team order i nakazał Hamiltonowi go przepuścić) Odpowiedz Link Zgłoś
mechaniczny.stefan [...] 11.11.08, 13:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dfdf Re: A ja jestem lepszm piłkarzem od Christiano Ro IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.08, 14:32 Ale głupotę palnąłeś.... Oni jeżdżą samochodami (bolidami) więc nie wszystko zależy od umiejętności. W przypadku kopacza, wszystko jest w jego nogach i żaden cudny but mu nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
pocalujta_wujta Popisujesz sie podajac bzdurne porownania 11.11.08, 14:57 mechaniczny.stefan napisał: > Tylko nikt mnie nie chce wpuścić na boisko, więc nie mogę tego > udowodnić. W sumie z Twojej wypowiedzi wynika, ze nie masz pojecia na czym polega F1. Twoje porownanie nie ma sie nijak do F1. Poczytasz to moze cos zrozumiesz. Tlumaczyc takim jak ty jest ciezko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: butt Button patałchu najpierw poradź sobie z Rubensem IP: 82.160.143.* 11.11.08, 14:44 jeszcze do pana zientarskiego z polshitu - dżenson a nie dżejson! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tytus de Zoo Re: Button patałchu najpierw poradź sobie z Ruben IP: *.chello.pl 11.11.08, 16:52 A bo pewnie wszystko kojarzy mu się z "Jameson" a może z "Johnny" (Walker) ;-))) Gość portalu: butt napisał(a): > jeszcze do pana zientarskiego z polshitu - dżenson a nie dżejson! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schumifan Re: Button: Jestem lepszy od Hamiltona IP: *.prenet.pl 11.11.08, 17:14 niestety button ma racje, ze mialby ogromne szanse na tytol w macku, doswiadczenie ma ogromne a i umiejetnosciami prowadzenia auta albo wcale albo w niewielkim stopniu ustepuje hamowi, z tym ze buton nie popelnia takich durnych bledow. w 2004 roku jezdzil honda ktora wtedy mniej wiecej odpowiadala predkoscia bmw z 2008 roku, i byl The best of the rest-najlepszy z pozostalych, bo ferrari wtedy mialo rakiete na kolach i wygrali 15 z 17 wyscigow a w generalce od buttona lepsi byli tylko schumi i rubens barichello obaj z ferrari Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: schumifan Re: Button: Jestem lepszy od Hamiltona IP: *.prenet.pl 11.11.08, 17:15 a koval zgodzil sie na giermka murzyna wiec nie dziwota ze tak jezdzi a nie inaczej. na pewno nie jestslabszy od eddiego Irvina i barichello-giermkow schumiego Odpowiedz Link Zgłoś