Gość: Marek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.03, 18:19 Duże wzmocnienia Tworzy sie naprawdę dobra drużyna Obstawiam że na zachodzie będzie trzecia po sezonie zasadniczym. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: PANI Znawca Re: Minnesota Timberwolves IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.10.03, 19:29 Kandi jest słaby,Spree stary i egoistyczny,to samo Sam(pamiętam jak grał w 95 przeciwko Magic)i tylko Garnetta żal.To jest mój ulubiony plejer jeszcze od czasu draftu i to on ma być MVP Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: PaniZnawca Re: Minnesota Timberwolves IP: *.krosno.sdi.tpnet.pl 02.01.04, 21:42 Myślałam aby pisać peany na cześć DaKida,ale jak ktoś nie wie czym jest ten sport to postawa tego człowieka i jego oczy mówią wszystko.On po prostu kocha te 3 litery. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz22W-wa Re: Minnesota Timberwolves IP: *.acn.pl 02.01.04, 22:24 Pewnie narażę się na zarzut powtarzania, ale K.G. jest świtny i według mnie to zawodnik kompletny...A pracował na swoją pozycję długo, od rezerwowego rookie, nr 5 draftu '95 do najjaśniejszej gwiazdy NBA dnia dzisiejszego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LB Re: Minnesota Timberwolves IP: 217.11.142.* 11.02.04, 12:47 Zdziwię się, jeśli MVP dostanie ktokolwiek inny niż KG. Znakomity sezon: indywidualnie i drużynowo. LB Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilt Re: Minnesota Timberwolves IP: 62.29.137.* 12.02.04, 14:05 Biorąc pod uwagę wszystki czynniki, trudno oczekiwać, by MVP sezonu został ktoś inny niż KG. To chyba jedyne rozstrzygnięcie, które nie budzi wątpliwości. Zastanawiać się można najwyżej nad 2. miejscem: tradycyjnie silny Duncan czy może nowy w czołówce J. O’Neal? Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
kg4mvp nic pewnego 13.02.04, 05:23 KG nie dostanie MVP jezeli nie poprowadzi Wolves'ow do zwycieswa w Midwest Division. Co to za MVP co nie umnie wygrywac? Jesli Wolves nie przeskocza Spurs w tabeli na koncu sezonu zasadniczego, to sorry. W Ameryce liczy sie zwyciestwo. KG moze znowu zostac MVP of the All Stars Game - bo to jedna gra. Choc musle ze w tym roku Shaq sie w koncu wkurzyl. Prawda jest taka ze jakbyc ty czy ja zaczynal druzyne NBA od podstaw i moglbys wziasc jednego czlowieka z ligi, to wzia bys Shaq'a. Niestety Shaq is "the true MVP".... Pozdrawiam i GO WOLVES p.s. Wallego powinni sprzedac. Za mietki... Randy Moss gral caly sezon z ta sama kontuzja ktora ma Wally. Spree i Sam (i czasem Hoiberg) moga rzucic za 3, a Wally nie umie bronic w tej lidze. Najwazniesze zeby Kandiman wreszcie kruka cos dal z siebie! Odpowiedz Link Zgłoś
kg4mvp NUMBER ONE !!! 15.04.04, 04:32 Niestey wuglada na to ze w drugiej rundzie bedziemy musiel grac z Lakersami... Sacramento mozemy wciagnac nosem, ale jesli LALA sie rozegra to mozemy nie dac rady. Martwi tez troche sytuacja na pozycji rozgrywajacego... Tak czy inaczej ten rok to festiwal Minnesoty. Jesli KG nie bedzie w tym roku MVP, jestem pewien ze pojawia sie na tym tle zamachy terrorystyczne na Ameryke! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wilt Re: Minnesota Timberwolves IP: 62.29.137.* 12.02.04, 14:08 > Myślałam aby pisać peany na cześć DaKida,ale jak ktoś nie wie > czym jest ten sport to postawa tego człowieka i jego oczy mówią > wszystko.On po prostu kocha te 3 litery. Jakie trzy litery, powiedz: CIA? KGB? LPR? ;-) Ale zawsze dobrze, że nie cztery litery…. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex.4 Re: Minnesota Timberwolves IP: 4.2.* / *.kuleuven.ac.be 12.02.04, 17:21 A tak na marginesie to kiedy W.szczerbiak wraca do gry????? Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lukasz22W-wa Re: Minnesota Timberwolves IP: *.aster.pl / *.aster.pl 12.02.04, 20:09 Chyba lepiej byłoby żeby Wally nie wracał...Naprawdę tak myślę. On też będzie chciał oddawać swoją porcję rzutów, a to może wprowadzić załamanie taktyki. Nie jest wykluczone pojawienie się konfliktów na tym tle (jak kiedyś Marbury z K.G. albo w Philly Iverson ze Stackiem). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alex.4 Re: Minnesota Timberwolves IP: 4.2.* / *.kuleuven.ac.be 13.02.04, 10:01 raczej aby wracal. W pojedynke tytulow sie nie zdobywa. Co prawda teraz Minnesota ma calkiem niezly obwod, ale krotka lawke rezerwowych. W po to moze sie zemscic Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
kg4mvp NUMBER ONE !!! 15.04.04, 04:33 Niestey wuglada na to ze w drugiej rundzie bedziemy musiel grac z Lakersami... Sacramento mozemy wciagnac nosem, ale jesli LALA sie rozegra to mozemy nie dac rady. Martwi tez troche sytuacja na pozycji rozgrywajacego... Tak czy inaczej ten rok to festiwal Minnesoty. Jesli KG nie bedzie w tym roku MVP, jestem pewien ze pojawia sie na tym tle zamachy terrorystyczne na Ameryke! Odpowiedz Link Zgłoś