Gość: najaremo IP: 195.42.249.* 05.12.08, 14:43 może Honde zastąpi Daewoo? bo FSO chyba nie da rady... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: redit Re: Formuła 1 w szoku po wycofaniu się Hondy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.08, 14:55 wykazałeś się fantastycznym poczuciem humoru.I zabrałeś głos ,bo chyba to lubisz? Ekshibicjonista z człowieka wychodzi na Forum? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fax Re: Formuła 1 w szoku po wycofaniu się Hondy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.08, 15:13 Barichello chyba zakończy kariere albo przejdzie do Toro Rosso, ciekawe co z Buttonem, może McLaren? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rezus Formuła 1 w szoku po wycofaniu się Hondy IP: *.chello.pl 05.12.08, 15:33 Cieniasy i gołodupcy nie mają szmalu a pchają się do formuły. Miałem kiedyś Hondaja i wiem że to kiepskie auto , dziwie się jak takim czymś można startować w wyścigach F1. Odpowiedz Link Zgłoś
afore1 Re: Formuła 1 w szoku po wycofaniu się Hondy 05.12.08, 16:15 Gość portalu: rezus napisał(a): > Cieniasy i gołodupcy nie mają szmalu a pchają się do formuły. Miałem kiedyś > Hondaja i wiem że to kiepskie auto , dziwie się jak takim czymś można startować > w wyścigach F1. Buahahahah, co za pajac!! Kiepskie to ty masz poczucie humoru. Ile ty masz lat bachorze? Porównywać zwykłe auto do bolidu F1, to jakby porównać twoje IQ 50 do IQ przeciętnego człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
koham.mihnika.copyright zwlaszcza, ze auto Honda to auto b. dobrej jakosci 06.12.08, 07:12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zszokowany! Formuła 1 w szoku po wycofaniu się Hondy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.08, 15:34 Jestem w szoku! Codziennie coraz gorsze informacje, kolejna nieprzespana noc... czuję jak przez palce umyka mi radość życia... bez Hondy Formuła 1 nie będzie już taka sama, idę utopić się w ubikacji :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Re:Tak będzie zaraz na żużlu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.08, 17:29 Gollob będzie się ścigał z Gollobem . Raz w Gorzowie raz w Bydgoszczy . Czasy będą sumowane i mistrzem zostaje , Bydgoszcz lub Gorzów . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Formuła 1 w szoku po wycofaniu się Hondy IP: *.prz.rzeszow.pl 05.12.08, 15:48 Kurcze - gdyby tak odpadło jeszcze 6 zaspołów kubica miałby zapewnione miejce na podium!!! Ludzie - nie kupujcie samochodów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
przemoe Formuła 1 w szoku po wycofaniu się Hondy 05.12.08, 15:58 Co raz to gorzej. Jak nie tory spadają z kalendarza to wycofują się zespoły. Czarna wizja, ale niestety prawdopodobna: toiowonasportowo.blox.pl/2008/12/Groza-w-F1.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dejvu oszczędnościach w 2009 i 210 roku.... IP: *.as.kn.pl 05.12.08, 15:59 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: japo Formuła 1 w szoku po wycofaniu się Hondy IP: *.nm.e-zet.pl 05.12.08, 16:08 A gdzie FERRARI?? też nie ma w tabelce zespołów na 2009r Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ten co się czepia Re: Formuła 1 w szoku po wycofaniu się Hondy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.08, 16:15 A na pozycji pierwszej kto/co jest? Mikołaj z reniferem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zenek chondy sa za slabe samohody IP: *.dip.t-dialin.net 05.12.08, 16:49 chonda i tak nie mialyby szans, mojim vw golf lepiej sie jezdzi (oryginalny z rajchu) Odpowiedz Link Zgłoś
led47 Re: chondy sa za slabe samohody 05.12.08, 18:09 zenek zjedź swoim pudłem z rajchu np na onet Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: japo Re: Formuła 1 w szoku po wycofaniu się Hondy IP: *.nm.e-zet.pl 05.12.08, 16:55 Dziękuję! jest ferrari na ciemnym pasku a nie renifery z mikołajem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pocalujta_wujta Wszyscy producenci samochodow maja dlugi IP: 204.153.88.* 05.12.08, 16:58 Do niedawna tylko Toyota nie miala dlugow, ale to sie chyba zmienilo. Od wielu lat nie bylo nikogo na rynku samochodowym, kto by nie mial dlugow wsrod producentow. Tak to dziala wiec Honda nie jest nowoscia. To co z pewnoscia odstrasza Honde od F1 to: 1. Utrata GP na rynku amerykanskim - w zasadzie podstwowym rynku dla Hondy. Tu maja Indy Racing League ktore Honda napedza (swoimi "standardowymi") silnikami bolidy wiec po co F1? 2. Ciagle ukrocanie innowacji Hondy w F1 - np. zabronienie rozwoju aktywnego zawieszenia... podczas gdy innowacje wprowadzane przez Ferrari wchodzil za przyzwoleniem FIA. 3. Brak faktycznej polityki zarzadu F1 i FIA w stosunku do rozwoju ekonomicznej i czystej technologii - na te Honda postawila ostatnio - FIA natomiast postawila na KERS i przyszlosciowe turbodoladowanie - oba rozwizania z wielkimi znakami zapytania o skutecznoc i uzytecznosc w tej chwili. 4. Usuniecie z rozwoju technologicznego F1 tego z czego Honda slynie - silniki - czyli nieslawna standaryzacja, ktora prowadzi raczej donikad niz do oszczednosci - zaden szanujacy sie producent samochodow nie bedzie uzywal "standardowego silnika", bo co to jest tak naprawde? To co Max Mosley bredzi ze "Honda jest ostrzezeniem" jest tak naprawde rezultatem jego staran przez ostatnie lata w F1. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek Racja, oprócz długów Hondy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.08, 20:47 Honda może mieć kredyty do spłacenia, ale nie ma długów w tym sensie, co Wielka Trójka Żebraków, tzn. nie traci, ale zarabia i ma zyski. Z F1 Honda wycofywała się już dwa razy, oba były motywowane finansowo. Tyle, że nie chodziło o ograniczenie strat, a o skierowanie pieniędzy na rozwój. W obu wypadkach się opłaciło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pocalujta_wujta Ferrai i McLaren sa najbardziej zainteresowane ;-) IP: 204.153.88.* 05.12.08, 17:10 Ich rynek zbytu samochodow jest wsrod takiej populacji kilentow co to bardzo oszczedzaja nawet w trudnych czasach. A to nie czesciowo ci co sie przyczynili do upadku swiatowego rynku podczas gdy odeszli od firm zaliczajac po drodze bonusy w dziesiatkach milionow dolarow? No ja sie zaloze ze oni przewaznie jezdza Toyotami i KIA'mi az osczednosci. Takie pieprzenie. F1 jest drogim sportem wycelowanycm w najbogatszych i tak nalezy to trakktowac. Samochody producentow z F1 w duzej mierze sa samochodami dla bogatej klienteli ktora nie oszczedza przy zakupie samochodow. Wielu z tuch ludzi jest kolekcjonerami. A tak na marginesie chcialbym zobaczyc jak Jerry Seinfel oszczedza na samochodach bedac wlascicicielem 43 Porsche i wielu, wielu innych samochodow. To co nalezy zmienic by byla oplacalnosc to Ecclestone powinien sie zastanowic nad zmiana modelu swojego biznesu nie idaca w pozorne oszczednosci zespolow produkujacych samochody. Byc moze zachlannosc FOM i FIA jest zbyt duza na trudne czasy. Ci panowie powinnni zacisnac pasa a nie kazac zaciskac go innym. Sa na to metody, ale trzeba chciec to zrobic a nie pokazywac paluszkiem jak to inni maja zrobic by... "moje" przychody dalej rosly. Prawda jest taka, ze przy obecnych zatargach rola F1 sie marginalizuje i jak to potrwa to kryzys F1 spowoduje, ze te wyscigi juz nigdy nie beda mialy az takiego prestizu a kierowcy beda mysleli zeby jezdzic w innych seriach, ktorych jest jednak troche. Dodatkowo otworzy sie przestrzen dla nowych rodzajow wyscigow. Moze i to dobrze. Zawsze jednak szkoda ze umiera kawalek historii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dupa nie ekonom czy to wynik obniżenia stóp do 0 % IP: *.chello.pl 05.12.08, 17:16 niedawno w Japonii ? ale pomogło !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ferrari Formuła 1 w szoku po wycofaniu się Hondy IP: *.leed.cable.ntl.com 05.12.08, 18:03 Widzicie gdzieś na tej liście ferrari?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nannini To co zostalo ostatnio z dawnej F1 to bullshit IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 05.12.08, 18:17 Tak jak wczesniej napisalem, gdy sie dopiero skosni przymierzali do tego kroku. Bardzo dobrze zrobili ze sie wycofali. Cala ta formule, co by sie chciala nazywac jeden, to o kant doopy trzeba rozbic. Widac ze japy maja glowe na karku. Pakowanie forsy w cos, co przypomina shit, dobre jest dla matolkow, lubiacych byc dymanym przez stetryczalego zboka z UK, z ktorym nawet jego wlasna kobitka nie chce miec nic do czynienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: THLSTND Formuła 1 w szoku po wycofaniu się Hondy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.12.08, 18:17 www.thelaststand.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Formuła 1 w szoku po wycofaniu się Hondy IP: *.ols.vectranet.pl 05.12.08, 19:02 akhem, to wlasnie brak rezultatow imho przesadzil sprawe. ponadto zespol hondy nie mial zadnego sponsora. mysle, ze toyota bedzie nastepna... Odpowiedz Link Zgłoś
kissinger77 Re: Formuła 1 w szoku po wycofaniu się Hondy 05.12.08, 19:07 I pomyśleć, że w 1990 roku do każdej elimnacji F1 przystępowało 35 kierowców (16 ekip po 2, oraz 3 teamy po jednym kierowcy)...potrzebne były nawet przedkwalifikacje w piątek, a do wyścigu startowało 26 wozów. Tak już nie będzie...:-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dupa nie ekonom Robertowi nic nie grozi ? IP: *.chello.pl 05.12.08, 19:18 BMW kolejną ofiarą moto-kryzysu na stronach TVN24 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f1fan button unemployed ;) IP: *.oxfd.cable.ntl.com 05.12.08, 20:29 jak widze tego patalkacha buttona to mi sie.... mimo wszystko szkoda nie jego. teamu Odpowiedz Link Zgłoś
lyona NIE WIERZĘ 05.12.08, 22:24 TO WASZE NIESPORTOWE ZACHOWANIE tak do wszystkich Teamów to kieruję bo silnik się zapalił i nikt nie zareagował A moim zdaniem to było zero najskromniejszy facet to wcale nie najsłabszy. To mi proszę to wytłumaczyć Albo papa i nie czytam nigdy więcej. Honda to legenda Bez niej możecie przestać istnieć dla mnie choćby i za minutę ale to aż 6000 setnych s. wieczność Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kick FSO Grande wchodzi do Formuły 1 - nowa siła IP: 213.134.184.* 05.12.08, 23:03 Agencje donoszą, że FSO reaktywuje markę Fso Duzy Fiat zwaną obecnie FSO Grande, która będzie nową siłą w Formule 1. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: peter Formuła 1 w szoku po wycofaniu się Hondy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.08, 08:02 I bardzo dobrze się, że ktoś się z tego z pseudo-sportu wycofał. Mam nadzieję, że w obliczu kryzysu reszta też zrezygnuje i zamkną to targowisko próżności i kłębowisko smrodu spalin. Więcej świadomości ekologicznej przydałaby się w obliczu wzrastającego zagrożenia ze strony ocieplenia się klimatu. Im więcej tych pożeraczy ropy i benzyny jeździ tym gorzej dla świata. To tyczy się wszystkich głupków, którzy wlewają hektolitry paliw do swych ryczących i smrodliwych maszyn, tylko dlatego, że chcą sobie pojeździć szybciej, z mocą, zasmakować ryzyka i podnieść adrenalinę. Zanieczyszczają powietrze, rozjeżdżają lasy na swych quadach i jeepach, a potem wygodnie siedzą sobie w swych drogich bunkrach oglądając jak kolejny tajfun, trąba powietrzna, powódź niszczą domy, miasteczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kierowca Formuła 1 w szoku po wycofaniu się Hondy IP: *.chello.pl 06.12.08, 18:41 Trzeba tylko ograniczyć niebotyczne zarobki kierowców,i powoli wszystko powróci do normy! Przecież obecne gaże przodujących w tej branży kierowców,nie mieszczą się w głowach i wprost alar mują,o konieczności wprowadzenia jakiegoś logicznego umiaru i skromniejszych świadczeń finansowych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wojtec Formuła 1 w szoku po wycofaniu się Hondy IP: *.xdsl.centertel.pl 07.12.08, 10:20 A mi moja Honde wczoraj rozbił jakiś burak z Toyoty... :( Podobno nie zauwazył... :/ Ślepiec! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marko Re: Formuła 1 w szoku po wycofaniu się Hondy IP: *.adsl.inetia.pl 09.12.08, 13:39 stawiam na Daewoo Matiza :) Zapraszamy do głosowania na Roberta Kubicę - codziennie :) www.asycieniasy.pl/index.php?task=view&id=165 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: F4R Re: Formuła 1 w szoku po wycofaniu się Hondy IP: 130.138.227.* 16.12.08, 15:57 Marne wyniki są antyreklamą. Honda technologicznie nie dorasta europejskim konkurentom więc się wycofuje, żeby oszczędzić sobie dalszego obciachu. Odpowiedz Link Zgłoś