wizz300 18.12.08, 10:27 Czy ktoś z was gra? Macie jakiegoś sprawdzonego buka? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
burass Re: Zakłady na NBA 18.12.08, 10:40 Kiedyś o tym myślałem, ale to chyba mało popularne. Nie znam nikogo, kto by się bawił w zakłady na koszykówkę. Masz na upatrzonego jakiegoś buka? Odpowiedz Link Zgłoś
wizz300 Re: Zakłady na NBA 18.12.08, 10:48 Sam nie wiem, ziomale grają na bwin, to myslałem o tym: www.bwin.com/pl/public.aspx?aid=23527&row=1 Ale nie mam jakiejś specjalnej jazdy na nich. Masz jakies doswiadczenia z bwin? Odpowiedz Link Zgłoś
behemot100 Re: Zakłady na NBA 18.12.08, 13:56 Jak jesteście tacy mocarze, w amerykańskiej lidze, to może spróbujecie tego: www.bwin.com/pl/public.aspx?aid=23526&row=3 To dopiero jazda. Zakłady na futbol amerykański. Ciekawe czy ktokolwiek to obstawia?;-) Odpowiedz Link Zgłoś
burass Re: Zakłady na NBA 18.12.08, 14:11 To rzeczywiście niezłe. Zakłady na NFL w naszej polskiej rzeczywistości to jak skoki narciarskie w afryce. Futbol amerykański raczej nie ma dużych szans na to by stać się naszą dyscypliną narodowa. Chociaż z drugiej strony F1 też nie miało dużych szans, a trafił się Kubica ;-) Odpowiedz Link Zgłoś