Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Kto za Svenem murem niech sie tu wpisze..

IP: *.dip.t-dialin.net 21.01.02, 17:25
    JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    Obserwuj wątek
      • Gość: Svenka Sven zieeeeh!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 21.01.02, 18:32
        Du bist nicht allein:-))))))))
        • Gość: GREGOR Re: Sven zieeeeh!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 21.01.02, 18:39
          Sven ,Du bist der Bester!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          Adam ,powinieneś go przeprosić za tych ciuli co gwizdali!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          • Gość: adi Re: Sven zieeeeh!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 21.01.02, 20:01
            jaaaaaaaaa !!!!!! Teeeeeeeżżżżz!!!!
            Adam byłeś 2!!!!!!!!
      • Gość: patriota Re: Kto za Svenem murem niech sie tu wpisze.. IP: *.pl 21.01.02, 20:09
        Oto wątek dla głupich buraków.Do wszystkich wspieających Svena:Wy
        zdrajcy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        • jeffry Re: Kto za Svenem murem niech sie tu wpisze.. 21.01.02, 20:21
          Sven poraz kolejny pokazal klase. Bylem na skoczni w sobote i w niedziele.
          Bylo mi naprawde przykro za tych ktorzy gwizdali. Ale coz zrobic - Sven stal
          sie "naturalnym" wrogiem polakow gdyz jako pierwszy zaczal wygrywac z naszym
          jedynym skoczkeim. Nie uwazam ze jestem zdrajca piszac to, ale nie uwazam
          rowniez zeby to Adam mial przepraszac za kibicow kogokiolwiek.
        • Gość: Svenka Kto zdrajca? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 21.01.02, 20:55
          Wiesz... ja kibicuję Svenowi 3 lata...
          Dłużej niż Małyszowi. I mam niejasne wrażenie, że gdybym nagle zmieniła
          faworyta, to słusznie miałbyś prawo nazwać mnie zdrajcą. Własnych poglądów i
          przekonań.
      • Gość: Mama H. Re: Kto za Svenem murem niech sie tu wpisze.. IP: *.resnet.uky.edu 21.01.02, 20:28
        To skandal jak sze zachowali kybyce w Polska. Nagwizdali na mojego synka, asz
        pszybiegl caly zaplakany. Hamstwo. Zadam odebrania pierwszego miejsca
        Malyszowi, dozywotniej dyskwalifikacja polski sedzia, pszekazania kibicof co
        gwizdali do dyspozycja trenera Hessa, odebrania Zakopane na zawsze organizacjy
        pucharu szwata i oficjalny pszeprosziny od Malysza i rzadu polskiego!

Mama Svenka
        • Gość: Gregor Re: Kto za Svenem murem niech sie tu wpisze.. IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 21.01.02, 20:55
          Du bist ein Ciul !!!!mama svenka i wierz mi bydziesz sie ciuloł w galoty
          podściepie polski!!!!!!!!!!!!!Małysz jest wielki ale ty i poloczki jesteście
          ciule!!!!!!
          • Gość: Mama H. Re: Kto za Svenem murem niech sie tu wpisze.. IP: *.resnet.uky.edu 21.01.02, 21:12
            Gość portalu: Gregor napisał(a):

> Du bist ein Ciul !!!!

Ich verstehe nicht was du sagst, aber du bist ein guter Mensch. Ich bin sicher du
            hast auch geweint wie mein Sonchen Sven. Weist du was? Wir mussen mit diesen
            Polaken etwas machen, es geht einfach nicht das wir so verlieren, nicht war?
            Ty prawdziwy Polak, ja kochac ciebie!

Svens Mutti
          • Gość: "ciul" Re: Kto za Svenem murem niech sie tu wpisze.. IP: *.toya.net.pl 22.01.02, 00:24
            Wole być ciulem według ciebie, niż poj***anym folksdojczem pochodzącym ze
            Śląska (wybaczcie Ślązacy).
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka