Gość: mateo IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.09, 15:16 ciekawi mnie ten nowy sponsor.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: robak Na kolana IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.09, 17:17 Padam na kolana przed tym zarządem i tylko ubolewać,że tacy ludzie bawili się na wsi przez tyle lat.Chwała panom:Rutkowskiemu,Grobelnemu ,Kadzińskiemu i kibicom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Iiiii Re: Lech za rok z wielkimi pieniędzmi IP: *.echostar.pl 19.01.09, 18:38 Tyskie albo Lech...Łatwo się domyślić :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mumin Lech za rok z wielkimi pieniędzmi IP: *.echostar.pl 19.01.09, 20:50 Myśle że tym doodatkowym sponsorem jest VW Odpowiedz Link Zgłoś
elrapi Re: Lech za rok z wielkimi pieniędzmi 19.01.09, 21:29 Myślę, że VW raczej nie, bo oni zwalniają teraz dużo ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mojeon Lech za rok z wielkimi pieniędzmi IP: *.lexell.com.pl 19.01.09, 22:23 sponsorem będzie FORD !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Lech za rok z wielkimi pieniędzmi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.09, 22:53 Jak juz to Skoda ... ale w tej sytuacji ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bidzej Lech za rok z wielkimi pieniędzmi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.09, 23:19 A ja mysla ze jakas firma bookmacherska, bo koncerny samochodowe raczej odpadaja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1500 zwolnionych PBG sponsorem Lecha ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.01.09, 08:09 W podziękowaniu za otrzymanie kontraktu na dokończenie stadionu Lecha, sponsorem pewno zostanie PBG Wysogotowo (dawniej Piecobiogaz TG )któremu podlega wykonawca robót Hydrobudowa Polska. Może wreszcie jej prezes Jerzy Ciechanowski wywiąże sie z kontraktu. Wcześniej, jako prezes Energopolu-7 (przechrzczonego z powodu zadłużenia w 2003r na MAXER) nie dokonczył otrzymanego w 2002r kontraktu na budowę stdionu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Lech przykladem dla reszty IP: *.hsd1.nj.comcast.net 20.01.09, 15:49 Z nie ukrywanym trudem kresle te slowa. Jestem kibicem Slaska. Musze przyznac ze filozofia Lecha jest jak najbardziej zgodna z wielowiekowa tradycja gospodarnosci mieszkancow Wielkopolski. Gdyby Wisla Krakow umiala kontrolowac pazernosc swoja i swoich zawodnikow, to juz kilka razy wystapilaby w LM. Malymi krokami Lech wyciaga caly polski futbol ligowy z prowincjonalnego rynsztoka. Brawo. Szkoda ze Kolejorz ma "tylko" trzech (czterech) zawodnikow, ktorzy moga zasilic reprezentacje Polski. Ale od czego jest reszta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: Lech przykladem dla reszty IP: *.chello.pl 20.01.09, 17:55 a najwieksza szkoda ze to amica a nie lech Odpowiedz Link Zgłoś