Gość: rafalek IP: 212.160.117.* 20.04.01, 10:10 chciałbym żeby wygrał Alaves ( nie wiem co prawda gdzie leży ) Liverpool gra tak skandaliczny i brzydki futbol że byłoby to przykre gdyby taki zespół triumfował Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fan Re: alaves - liverpool IP: 143.97.123.* 20.04.01, 16:24 Rafalku, czy boli Cie glowka. Czy Ty widziales kiedys druzyne grajaca brzydki futbol? Liverpool rozniesie ten Alaves i to zobaczysz w jakim stylu!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszko Re: alaves - liverpool IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.04.01, 17:07 rafałku czy naprawdę kibicujesz zespołowi , który gra w różowych koszulkach?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moler Re: alaves - liverpool IP: *.de.deuba.com 20.04.01, 17:20 z calym szacunkiem dla hiszpanow, ale w tej edycji pucharow juz osiagneli wiecej niz marzyli. W finale stawiam na Liverpool i im zamierzam kibicowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: campo Re: alaves - liverpool IP: 212.244.177.* 20.04.01, 17:37 Choć więcej przemawia za Liverpoolem,to coś mi mówi że wygra Alaves.Będzie to duża niespodzianka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: grg Re: alaves - liverpool IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 21.04.01, 05:38 Futbol to nie lyzwiarstwo figurowe, żeby dawac tu noty za „wrazenia artystyczne”. Gra ma być przede wszystkim e f e k t y w n a, niekoniecznie zas efektowna. Tak się gra żeby wygrac, choc akurat tak poukladanej druzynie jak Liverpool nie przystoi może wykopywanie pilki na oslep. Kiedy jest blisko konca meczu, to przy korzystnym wyniku, tak to w pilce noznej najczesciej bywa. Liverpool po prostu dazyl konsekwentnie do wytyczonego celu i osiagnal go. A Barcelona bila glowa w mur... Jeśli chodzi o final, to stawiam oczywiście na „Czerwonych”, mimo, ze wyniki Alaves mogą imponowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: capulet Re: alaves - liverpool IP: *.starosielce.sdi.tpnet.pl 21.04.01, 12:35 niezłe te "różowe koszulki" zbyszko, niezłe... Pzdr :)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rafalek Re: alaves - liverpool IP: 212.160.117.* 24.04.01, 12:02 Gość portalu: zbyszko napisał(a): > rafałku czy naprawdę kibicujesz zespołowi , który gra w różowych koszulkach?? słuchaj kretynie jesli chodzi o orientacje sexualna to pedalow (homoseksualistów) w anglii jest pewnie ze 15 razy wiecej niz na poludniu Europy.Poza tym Hiszpanie sa biali jak ja. A ty ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbyszko do rafałka różowo białego, który o alaves w telewizji coś usłyszał IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.04.01, 15:25 Słuchaj cwelu różowiutki, alawes leży w baskonii (ale pewnie nawet nie wiesz gdzie to jest) a nie w hiszpanii i nie wiem ilu gra tam hiszpanów. Z tej racji, że jest to klub baskijski nawet byłbym skłonny mu kibicować, gdyby nie fakt, że grają z liverpoolem. Mam nadzieje,że u siebie w tej śmiesznej lidze sprawią bęcki wszystkim hiszpańskim ceniasom. Nie liczyłem homoseksualistów w anglii, bo nie podzielam twojej orientacji "biało- różowy rafałku". Zresztą każdy wie, że ligę hiszpańską z łatwością można określić "ligą ciot", natomiast co do ligi angielskiej określenie takie byłoby całkowicie nieadekwatne Jeśli taki dureń jak ty jest biały, i ja miałbym sie z tej racji z nim utożsamiać, to pragnąłbym urodzić czarny, fioletowyczy nawet zielony. Gość portalu: rafalek napisał(a): > słuchaj kretynie jesli chodzi o orientacje sexualna to pedalow (homoseksualistó > w)w anglii jest pewnie ze 15 razy wiecej niz na poludniu Europy. Poza tym >Hiszpanie sa biali jak ja. A ty ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MATEO Re: alaves - liverpool IP: *.gostyn.sdi.tpnet.pl 27.04.01, 10:56 Liverpool wygra puchar UEFA. Nie ważne w jakim stylu (tutaj nie daje sie not za wartości artystyczne). Pozdrowienia dla wszystkich fanów "The Reds". YOU'LL NEVER WALK ALONE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarek Re: alaves - liverpool IP: *.bartoszyce.sdi.tpnet.pl 27.04.01, 16:53 Faworytem jest Liverpool ale Alaves sprawiło już wiele niespodzianek w tej edycji pucharu UEFA, więc nic nie szkodzi żeby wygrało także finał.Myślę jednak, że Liverpool jest tak doświadczonym klubem, że nie pozwoli wydrzeć sobie zwycięstwa.Będzie 2:0 dla Liverpoolu Odpowiedz Link Zgłoś