Gość: kck IP: 82.160.4.* 23.11.03, 19:10 Bardzo ładnie tym razem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: WALKER Re: Rutkowski, Wujec: No i co, Doktorku? IP: *.chello.pl 23.11.03, 22:19 He he ,a ''Gazeta'' typowała Orlando na finał wschodu .A i T- mac'a na MVP . Ale ten Romański niemądry . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Borsuk O nerka, moja nerka LOL śliczne! IP: *.lodz.msk.pl / 10.120.18.* 24.11.03, 12:30 Taaaa Ben Wallace włóczył się po wschodzie..Orlando ,Washington ..Niewiele potrafił, stad był wymieniany..a Troy Hudson Eksplodowal w Minnesocie, mającej zresztą szczęście do rozgrywających drugiego planu.. Najwiekszym problemem Orlando jest marudząca ci**a tracy mcgraduś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Rutkowski, Wujec: No i co, Doktorku? IP: *.rokietnica.sdi.tpnet.pl 23.11.03, 23:11 Hej, panowie, napiszcie coś o Macieju Lampe, dlaczego nie gra, czy jest za słaby na NBA (od Sweetneya chyba słabszy nie jest), czy olewa treningi i co się z nim w ogóle dzieje? Gdzieś się przewinęło, że ma jakąś dziewczynę i tyle o nim wiemy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lop Re: Rutkowski, Wujec: No i co, Doktorku? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.11.03, 10:28 pol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Max Kto mnie oświeci !??? IP: *.bremultibank.com.pl 24.11.03, 09:03 Na czym polega w NBA obrona strefowa? Napisano w artykule: "Tracy McGrady przygaszony i bezradny wobec obrony strefowej". Z tego co pamiętam w NBA trzeba grać każdy swego... Odpowiedz Link Zgłoś
xamel Re: Kto mnie oświeci !??? 24.11.03, 11:03 Gość portalu: Max napisał(a): > Na czym polega w NBA obrona strefowa? Napisano w > artykule: "Tracy McGrady przygaszony i bezradny wobec obrony > strefowej". Z tego co pamiętam w NBA trzeba grać każdy swego... uuu to masz spore zaleglosci jest dozwolona strefa, ale chyba nie w takiej formie jak w FIBA w tym roku juz chyba wszyscy to stosuja, wprowadzili jesli dobrze pamietam dwa sezony temu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danp Dwa zastrzeżenia IP: *.interecho.com / 192.168.3.* 24.11.03, 11:43 1.Jeżeli Giricek jest super strzelcem to chyba panowie macie duże braki w wiedzy o NBA. 2.Nie sądzę żeby problemy McGrady'ego były spowodowane nie możnością znlezienia przez coacha Riversa recepty na nią. Przecież rok temu też broniono strefą a chyba wiemy kto był królem strzelców NBA... To raczej T-Mac ma problemy z samym sobą, a i zespół jako całość mu niewiele pomagał, ale nie można wszystkiego zrzucać na trenera (choć tak jest najłatwiej). No i rzecz dotycząca Bena Walleca gdy on odchodził z Orlando to o ile mnie pamięć nie myli był przeciętniakiem (5 pkt i 8 zb na mecz). Reszta bardzo mi się podobała tak trzymać. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luc Re: Dwa zastrzeżenia IP: *.inter-i.wohnheim.uni-mainz.de 24.11.03, 13:00 o znalazl sie znawca tematu,ktory czytac nie umie- "Rivers w ogóle nie miał nosa do długoterminowej oceny talentu swoich podopiecznych"- to nie wyklucza tego,ze Wallace byl przecietniakiem. Coach po prostu nie zauwazyl w nim ogromnego potencjalu i to napisali autorzy tego artykulu. Jak mozna komentowac artykuly dziennikarzy skoro nie zna sie znaczenia niektorych polskich slow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danp Re: Dwa zastrzeżenia IP: *.interecho.com / 192.168.3.* 24.11.03, 14:41 No jak widać znawca większy niż TY. Przeczytaj dokładnie co napisali autorzy to może zrozumiesz, choć wątpię w to czytając twoją wypowiedź. Mam prawo mieć zastrzeżenia do treści artykułu, żyję w wolnym kraju, nie te czasy leszczu nie te czasy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luc Re: Dwa zastrzeżenia IP: 143.93.112.* 24.11.03, 18:50 no jednak nadal nie zrozumiales autorow artykulu- nie napisali oni nigdzie,ze Wallace nie byl przecietny. Szukasz jakiejs ideologii tylko nie mozesz jej znalezc...Leszczu? Jasne,ze jest wolnosc prasy,ale zastanow sie zanim cos napiszesz bo szkoda pradu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danp Do Luca IP: *.interecho.com / 192.168.3.* 24.11.03, 20:50 Za leszcza przepraszam, zagalopowałem się. Jeśli chodzi o Bena chodziło mi o to że autorzy artykułu zasugerowali i przedstawili "listę" zawodników których niby także Doc się pozbył (miał w tym udział jak napisali). Ja na usprawiedliwienie Riversa napisałem że wtedy gdy Ben grał w Orlando to nie zapowiadał się na tak dobrego gracza, i podałem jego statystyki z ostatniego roku gry w Orlando. Zresztą w Waszyngtonie też się na nim nie poznali. Tylko o to mi to chodziło. Pozdrawiam i miej urazy o to niaładne określenie z mojej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luc Re: Do Luca IP: *.inter-i.wohnheim.uni-mainz.de 24.11.03, 21:14 spoko looz. Mi sie wydaje,za autorzy zwrocili na jedna dosyc wazna ceche trenera, ktorej nie ma Rivers- ocene potencjalu poszczegolnych zawodnikow. Jasne,ze czasami zalezy to od samego gracza, ale wydaje mi sie,ze niektorzy maja talent profetyczny- kto zrobi kariere a kto nie. Jak wielkie to ryzyko widzimy w przypadku Trybanskiego, a takich osob-wpadek NBA jest na peczki. Pozdro Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kane Mourning zakończył kariere IP: *.compower.pl 24.11.03, 21:00 wlasnie przez nere, ma miec przeszczep, wiec sie nie dziwie ze sie wkurwil na tego kogos Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: danp Re: Mourning zakończył kariere IP: *.interecho.com / 192.168.3.* 24.11.03, 21:08 No cóż niezbyt teraz fortunnie wygląda ta wypowiedź Martina. Poza tym ciekawe czy Kenyon też był taki mądry podczas zeszłosezonowych finałów gdy Duncan robił z nim co chciał? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: helsing Ale jesteście Frupulatni!! :)) he he IP: *.stansat.pl 25.11.03, 12:23 jak shaq coś powie to zawsze z klasą!!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lopez Re: Rutkowski, Wujec: No i co, Doktorku? IP: *.zmigrod.jarsat.pl 25.11.03, 15:57 Uwielbiam te artykulu z Gazety. Sa swietne!!! Ale to tlumaczenie tez jest niezle (Jak smiesz sie smiac z mojej nerki??). He, he...:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: trusi apropo orlando IP: *.icpnet.pl 26.11.03, 17:15 M-mac gdy przychodzil do orlando nie byl zadna gwiazda tylko rezerwomwym z toronto!!! gwiazda stal sie dzieki temu ze hill zlapal kontuzje i ktos musial wziazc gre na siebie A co do H. Granta to dobrze ze go wyrzucil bo i tak porzytku niego nie bylo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NYK no i GORDAN a nie "Gordon" Giricek (n/t) IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 27.11.03, 22:36 Odpowiedz Link Zgłoś