Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

losowanie przez komputer

29.11.03, 08:29
    Z tym losowaniem przez komputer to jakieś oszustwo. Zdałem sie na niego i co?
    ZERO punktów. Nawet punkcika za długość. Normalny rabunek.
    Obserwuj wątek
      • redakcja Re: losowanie przez komputer 29.11.03, 10:30
        Komputer losuje odległości w przedziale +10 m / - 10 m od odległości punktu K
        danej skoczni. Wczorajsza skocznia miała punkt K120, a najdłuższe skoki były 139
        m i 134 m
        • atb Re: losowanie przez komputer 29.11.03, 14:04
          żeby wybór losowy miał jakikolwiek sens przedział losowy powinien wyglądać tak
          (punkt sędziowski-10m;punkt sędziowski); przykład z wczoraj (132m;142m); przy
          dobrym losowaniu można by było trafić nawet maksa :-)
      • kooba73 wykasowac losowo 29.11.03, 11:49
        ca za sens ma losowe wybieranie wynikow?? kazdy przyglup muglby wtedy wygrac
        bez najmniejszego pojecia o skokach narciarskich!!! ja bym ta opcje wykasowal.
        • piterek2003 Re: wykasowac losowo 29.11.03, 11:55
          ty chyba chory jestes...ktos typujac losowo nie ma SZANS wygrac!!!
          • kooba73 Re: wykasowac losowo 29.11.03, 12:19
            nie jestem chory. w kusamo nie ma problemu. ale gdyby skoki byly w granicach
            110-130 m to bylby juz problem!
            • piterek2003 Re: wykasowac losowo 29.11.03, 13:01
              no nie zartuj...przeciez to wynika z banalnego prawdopodobienstwa, ale pomysl
              zdrowym rozsadkiem...ty i ja znamy wyniki kwalifikacji i treningow...nasze typy
              wiadomo nie bede dokladne ale mysle ze plus/minus 5 metrow jest bardzo
              prawdopodobne...a koles jakie ma sznase?? plus minus 10 i to kolo punktu K
              ktory prawie zawsze jest przeskakiwany wiec typy ponizej niego sa
              bezsensu...mysle ze jak ktos typuje losowo to jest frajer i ja sie z tego
              ciesze bo mam jednego konkurenta mniej...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka