Gość: aut IP: 157.158.10.* 14.04.09, 09:33 nie załamuj się Marta, jak pograsz jeszcze ze 2 lata, w końcu trafisz na gorszą (lub niedysponowaną) od siebie i będzie "Domachowska jak burza" bo tak są komentowane Twoje wygrane mecze. wytrwałości !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: janadamf Fatalny sezon Polki: Domachowska wciąż bez zwyc.. IP: *.c3-0.wsd-ubr1.qens-wsd.ny.cable.rcn.com 14.04.09, 09:41 Aaaaaaaaa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: reeee Fatalny sezon Polki: Domachowska wciąż bez zwyc.. IP: 157.158.10.* 14.04.09, 10:27 może w końcu i coś wygra, ale przez te durne rankingi (nie oddające potencjału) będzie to pewnie 1 runda eliminacji do ITF (gdzie indziej już nie będzie dało się grać) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mały Fatalny sezon Polki: Domachowska wciąż bez zwyc.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.09, 11:05 Marta ! Daj już sobie spokój z tenisem. Te ciągłe porażki to dla Ciebie stres, dla nas kibiców wstyd. Niby "papiery" na grę miałaś, ale nigdy nie pokazałaś swoich możliwości. Dziękujemy za Ci za grę, ale już oszczędź nam proszę kolejnych newsów w mediach o Twoich porażkach z kwalifikantkami z Łotwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tenisista to są kompleksy Polaczków, W1ktor, gdzie jesteś? IP: *.chello.pl 14.04.09, 11:49 dlaczego bronisz tylko Radwańskiej? pewnie W1ktory myślą to samo co i ten przedmówca. niech sobie wygrywa i przegrywa jak chce, a Ty nie musisz czytać o newsach w Wyborczej, bo w przeciwieństwie do W1ktora Jędrzeja itp Pepe twierdzę iż, wyniki są w ogóle nie ważne dla oceny zawodnika, albo nie są przynajmniej jedyne ważne, a Marta gra dla siebie a nie dla żadnych fanów z Polski, czy zresztą innych krajów. niech sobie gra i przegrywa czy wygrywa jaj jej się podoba, nie ma przecież obowiązku wygrywania. ważne że ładnie gra w tenisa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: to są kompleksy Polaczków, W1ktor, gdzie jest IP: 62.233.253.* 14.04.09, 12:29 chciało by się powiedzieć że to samo co napisałeś o Domachowskiej ma odniesienie do Radwańskiej, ale tego już nie jesteś w stanie zaakceptować, kto sieje burze zbiera wiatr, proste Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrzej Ej.... IP: *.chello.pl 14.04.09, 15:19 Gość portalu: tenisista napisał(a): > [...] w przeciwieństwie do W1ktora Jędrzeja itp [...] Ej, a co to znaczy "W1ktor, Jędrzej itp"? ;) Ja mam z W1ktorem mało co wspólnego, sposób w jaki ten pan manifestuje tu swą obecność jest mi raczej obcy. To już prędzej ciebie bym z W1ktorem skojarzył - obaj w tym co tu robicie jesteście jacyś tacy maniakalni... Jedyne, co mnie z W1ktorem łączy, to poparcie okazywane na tym forum Agnieszce Radwańskiej, ale to jest zbyt wątła przesłanka, by pakować nas do jednego wora. Choć mogę zrozumieć, że ty akurat widzisz to inaczej. Aga pełni w twym życiu, w twych emocjach, tak eksponowaną rolę, że jest dla ciebie rzeczą naturalną dzielić ludzi wg ich stosunku do tej zawodniczki. Ale to nie jest trzeźwy sposób patrzenia, wierz mi. Odpowiedz Link Zgłoś
uzman I co z tego? 14.04.09, 11:56 I tak jest piękna, a Radwańska choćby wygrała 1000 turniejów nigdy nie wzbudzi takiego zainteresowania u mężczyzn. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cc Re: I co z tego? IP: *.cust.tele2.se 14.04.09, 12:10 Ach, to według ciebie Domachowska gra w tenisa, żeby wzbudzić męskie zainteresowanie? I rozumiem, że twoje zainteresowanie wzbudziła? No to szkoda tylko, że z powodu jej kiepskich wyników na korcie nie będą jej owi fani tenisa pięknych tenisistek niestety mieli okazji za często oglądać. To dla Marty na pewno wysoce obraźliwa opinia. A tobie wystawia jak najgorsze świadectwo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: konkluzja Fatalny sezon Polki: Domachowska wciąż bez zwyc.. IP: 157.158.10.* 14.04.09, 14:25 Wielcy "znafcy" nie wiedzą, czemu Domach. przegrywa ??? Proste jak drut : - talent - zero - "warsztat" - mizeria - bezmyślność - bezdenna. Wyniki i nieliczne pokazywane mecze potwierdzają w pełni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Fatalny sezon Polki: Domachowska wciąż bez zw IP: *.static.dsl.dodo.com.au 14.04.09, 15:00 Dodac nalezy,ze obie Radwanskie mimo slabej gry, leciutko dokopia "pieknej" Marcie. Inaczej,skopia ta ladna pupe. Jej gra to juz zupelne dno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jędrzej Re:Zupełne dno? IP: *.chello.pl 14.04.09, 15:31 Gość portalu: Piotr napisał(a): > Dodac nalezy,ze obie Radwanskie mimo slabej gry, leciutko dokopia > "pieknej" Marcie. Inaczej,skopia ta ladna pupe. > Jej gra to juz zupelne dno. A Robert Kubica? Otylia Jędrzejczak? Kasia Skowrońska? Mariusz Wlazły? O ile pamiętam twe posty, to oni wszyscy też są "dnem". To dno jeszcze bardziej denne od Marty Domachowskiej, czy też trochę mniej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skrót i lob Tenisisto, twój Piotruś z Australii obraża Martę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.09, 19:42 Dlaczego tenisisto dopuszczasz by TWÓJ PIOTRUŚ Z AUSTRALII tak bezkarnie obrażał Martę przez odezwania w rodzaju "piękna Marta" i "jej gra to zupełne dno". Szczególnie to ostatnie wymaga zdecydowanej interwencji. Czy po tym co napisał twój kochaś z Australii dalej będzie szanownym Panem Piotrem i znawcą tenisa? Czy też dało ci to coś do myślenia? Wykaż konsekwencję i zlej tego australijskiego szubrawcę po pysku. Widzisz dyziu jeden, jakbyś sam nie był takim głupolem, to dawno byś zauważył, że indywiduum Piotr bez względu na to o kogo i o co chodzi, zawsze odzywa się w tym samym stylu. Ale myślenie to dla głuptaska Piotra i głuptaska tenisisty jest zbyt ciężkim zadaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr Re: Tenisisto, twój Piotruś z Australii obraża Ma IP: *.static.dsl.dodo.com.au 15.04.09, 12:53 Fajnie to napisales. Jak sie zaliczylo 8 turniejow Australian Open,wszystkie od 1983r. w Sydney i 2 Wimbledony to mozna napisac,ze ktos gra dennie,lub bez pomyslu na wygrana.Mozna duzo napisac. Trzy lata pod rzad Kubica zawalil (szczescie sprzyja lepszym) F1 w Melbourne.Ogladalem to na wlasne oczy,to mozna wiele o tym facecie napisac. Dla mnie to placzek zwalajacy wine na innych,jego wypowiedzi to stekanie,kwekanie i ciagle narzekanie. Wiesz co sie chce od tego? Kibelek.Zgadnij co by sie stalo jak by tak w noge zagrala Australia z Polska? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skrót i lob A zatem cierpisz na rozwolnienie? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.09, 15:57 Każdy prawie twój kawałek to jest właśnie kibelek. Wniosek? Cierpisz na rozwolnienie, podobnie zresztą jak tenisista. Jesteście siebie warci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr [...] IP: *.static.dsl.dodo.com.au 16.04.09, 06:23 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: skrót i lob Potwierdziłeś kibolu, że cierpisz na rozwolnienie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.04.09, 16:37 Potwierdziłeś kibolu, że cierpisz na rozwolnienie, a skoro w gacie popuszczasz bez przerwy, to idź kibolu do medyka, niech ci coś zapisze na tę twoja biegunkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: obiektywnie Fatalny sezon Polki: Domachowska wciąż bez zwyc... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.04.09, 08:29 Marta, powinnaś oddać mi pieniądze, które miałem postawione u bukmacherów na Ciebie w zakładzie kombinowanym ... Całe 1700 PLN mi zawaliłaś, jako jedyna nie wygrałaś w moim kuponie ... Obiektywnie rzecz ujmując, od dzisiaj zawsze będę obstawiał przeciwko Tobie, taka niestety jest prawda. "Sorry Winetou" Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: Fatalny sezon Polki: Domachowska wciąż bez zw 17.04.09, 08:49 za wygraną ty powinieneś jej zapłacic. Odpowiedz Link Zgłoś