Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Trąba -prośba o pomoc

IP: *.jgora.dialog.net.pl 30.11.03, 23:06
    Yo Mam pytanie czy ktoś zna adres jakiegoś sklepu internetowego w którym
    można nabyć trąby na mecze. Nie chodzi mi o te na sprężone powietrze ,tylko
    takie plastikowe dł. około 70 cm które wydają basowy odgłos.

Z góry dzięki.
    Obserwuj wątek
      • Gość: jan wężyk Re: Trąba -prośba o pomoc IP: *.chello.pl 01.12.03, 00:21
        Zrobię dobry uczynek i nie podam Ci adresu, bo trąby to wiocha i tragedia. Im
        mniej tego badziewia na polskich stadionach tym lepiej.
        • Gość: Bonhart APEL DO DOBRYCH LUDZI! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.03, 01:31
          Ludzie!
          Za zadne skarby nie podawajcie mu adresu!
          On moze byc kibicem WASZEGO klubu, a wtedy o 1 trabke wiecej na stadionie
          klubu ktoremu kibicujecie!

PS> Do autora watku: stary, a nie lepiej kibicowac po ludzku - wlasnym gardlem?
          • devote Re: APEL DO DOBRYCH LUDZI! 01.12.03, 02:57
            ale z was buraki :)
            gosc specjalnie napisal prowokacje a wy lykacie wszystko
            • Gość: Bonhart Re: APEL DO DOBRYCH LUDZI! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.03, 15:12
              Ale ze mnie burak... Nastepnym razem dwa razy pomysle zanim napisze,
              zeby tylko nie urazic twego zmyslu estetycznego o wielki devote.
      • Gość: Razorfan Re: Trąba -prośba o pomoc IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.03, 14:14
        z trabkami to juz nie jest smieszne. To jakas plaga ktora najwyrazniej nie
        odpowiada tylko mniejszosci (no bo prawdziwych kibicow to u nas niewielu).
        Najladniejszy basowy glos wydaje spiew z przepony i tego sie trzymajmy.
        • Gość: Geezoos Re: Trąba -prośba o pomoc IP: *.aster.pl / *.acn.pl 02.12.03, 00:38
          a mi tam najbardziej sie podoba basowy dzwiek silnika Subaru Impreza WRC. Ale
          ja to sie nie znam...
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka