Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Engel powiedział

IP: *.pl 29.01.02, 16:54
    Engel powiedział, że Krzynówek jest dużo, dużo lepszy niż Smolarek. Szanuje
    trenera za to co zrobiła, ale niech nie wciska takiego kitu. Smolarek przerasta
    wszystkich polskich piłkarzy, razem z Olim, o głowe pod względem techniki.
    Krzynówek to przy nim drewno. Zresztą co to za porównanie, czołowy klub
    Holenderski i bardzo słaby klub Bundesligi. To samo za siebie mówi.
    Obserwuj wątek
      • campo Re: Engel powiedział 29.01.02, 17:12
        Kiedy tak powiedział?
        Z tego co mi wiadomo to Engel Smolarka nie powoływał przede wszystkim dlatego,
        ze ten byl potrzebny młodzieżówce. Teraz pewnie go powoła na mecz z Irlandią
        Pn, tylko nie wiadomo czy Feyennord go zwolni. Mam nadziję ze tak, bo będzie
        okazja udowodnić swą wyzszość.

Równiez uważam że Smolarek jest lepszy od Krzynówka, ale to nie ja jestem
        trenerem:-)

Pzdr.
      • Gość: Robert Re: Engel powiedział IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 20:19
        Podobnie jak ty uwazam ,że Smolarek jest o niebo lepszy niz niektórzy faworyci
        Engela.Teraz otrzymał szansę i mam nadzieję że ja wykorzysta.
        Robert
      • Gość: Cyfra Re: Engel powiedział IP: *.dip.t-dialin.net 30.01.02, 21:00
        Gość portalu: Crotalus napisał(a):

> Engel powiedział, że Krzynówek jest dużo, dużo lepszy niż Smolarek. Szanuje
        > trenera za to co zrobiła, ale niech nie wciska takiego kitu. Smolarek przerasta
        >
        > wszystkich polskich piłkarzy, razem z Olim, o głowe pod względem techniki.
        > Krzynówek to przy nim drewno. Zresztą co to za porównanie, czołowy klub
        > Holenderski i bardzo słaby klub Bundesligi. To samo za siebie mówi.

Smolarek jak narazie musi walczyc o miejsce w podstawowym skladzie.Moze kiedys
        bedzie gwiazda(zycze Mu tego).Ale w obecnej chwili Krzynowek jest duzo lepszym
        pilkarzem.
        • Gość: flexx Re: Engel powiedział IP: *.gorzow.sdi.tpnet.pl 30.01.02, 21:47
          Krzynówek... Zraziłem sie do tego faceta już w 15minucie jego 2meczu w reprezie
          (nie wiem czy ktoś pamięta, ale debitował on u Wójcika w meczu w Bratysławie z
          Słowacją, jako gracz GKS B.). Jest to gracz solidny, ale jednak mocno sie nie
          wyróżniający. Natomiast Ebi chyba jednak bardziej przdatmy jest w ataku, ale
          tam jest konkurencja, więc raczej w kadrze narazie będzie pomocnikiem... Uważam
          że warto sprawdzić jeszcze następujących piłkarzy (można było ich własnie teraz
          powołać):
          G.Szamotulski- Jest w dużo lepszej Formie, niż Liberda, który poza wzrostem
          jest przeciętny. No ale on jest( a raczej był) z Poloni...
          A.Kobylański- Lepszy od Krzynówka i na równi z Smolarkiem
          W.Kowalczyk- Niektórzy mnie wyśmieją, ale czemu nie?
          A.Juskowiak- To samo co do Kowalczyka
          G.Rasiak- Wielki talent, przyda sie
          Ijeszcze kilku by sie znalazło....
          • Gość: kajo95 Re: Engel powiedział IP: *.tychy.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 07:40
            Gość portalu: flexx napisał(a):

> Krzynówek... Zraziłem sie do tego faceta już w 15minucie jego 2meczu w reprezie
            >
            > (nie wiem czy ktoś pamięta, ale debitował on u Wójcika w meczu w Bratysławie z
            > Słowacją, jako gracz GKS B.). Jest to gracz solidny, ale jednak mocno sie nie
            > wyróżniający. Natomiast Ebi chyba jednak bardziej przdatmy jest w ataku, ale
            > tam jest konkurencja, więc raczej w kadrze narazie będzie pomocnikiem... Uważam
            >
            > że warto sprawdzić jeszcze następujących piłkarzy (można było ich własnie teraz
            >
            > powołać):
            > G.Szamotulski- Jest w dużo lepszej Formie, niż Liberda, który poza wzrostem
            > jest przeciętny. No ale on jest( a raczej był) z Poloni...

szamo?! komentując jego gre na przedpolu w lidze nabijają się z niego, że w
            bramce ma zapięte szelki

> A.Kobylański- Lepszy od Krzynówka i na równi z Smolarkiem

gorszy od kozmińskiego, krzynówka i kosowskiego, lepszy od smolarka

> W.Kowalczyk- Niektórzy mnie wyśmieją, ale czemu nie?

i niektórzy mają rację, bo czemu tak?

> A.Juskowiak- To samo co do Kowalczyka

na pewno lepszy od wichniarka, sypniewskiego i żurawskiego

> G.Rasiak- Wielki talent, przyda sie

wielki jeżeli mowa o wzroście, umiejetności nie na miare pierwszej reprezentacji

> Ijeszcze kilku by sie znalazło....

to juz lepiej nie szukaj...
          • pc Re: Engel powiedział 31.01.02, 09:40
            Gość portalu: flexx napisał(a):

> Krzynówek... Zraziłem sie do tego faceta już w 15minucie jego 2meczu w reprezie
            >
            > (nie wiem czy ktoś pamięta, ale debitował on u Wójcika w meczu w Bratysławie z
            > Słowacją, jako gracz GKS B.).

Ja nie pamiętam, a który to był jego drugi mecz?

> Jest to gracz solidny, ale jednak mocno sie nie
            > wyróżniający. Natomiast Ebi chyba jednak bardziej przdatmy jest w ataku, ale
            > tam jest konkurencja, więc raczej w kadrze narazie będzie pomocnikiem... Uważam

Na razie to nie pojedzie na MŚ. Życie jest brutalne... Żeby tylko się nie zaczął
            obrażać i dąsać na cały świat. Jego czas jeszcze nadejdzie...

Pozdr.
            • campo Re: Engel powiedział 31.01.02, 09:55
              pc napisał(a):

> Na razie to nie pojedzie na MŚ. Życie jest brutalne... Żeby tylko się nie zaczą
              > ł
              > obrażać i dąsać na cały świat. Jego czas jeszcze nadejdzie...
              >
              > Pozdr.

To zalezy gdzie bedzie go widział Engel. Jeżeli wystawi go w meczu z Irlandią
              Pn. na ataku, to na MS nie pojedzie, no chyba ze strzeli z 6 bramek:-)
              Natomisiast w pomocy mogłby sie przydać, ale chyba tylko na zmiennika Karwana lub
              Koźminskiego, chyba zeby cofnąć Koźminskiego do obrony kosztem Żewłakowa....na co
              Engel nie pójdzie.

Pzdr.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka