Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Cuda we Wrocławiu

21.06.09, 21:54
    Albo ja już niczego nie rozumiem albo się zaczęły te cuda zapowiadane dziać.
    Należy się też rozejrzeć od kogo mecz kupić i komu nie zależy na startowym
    miejscu w play offach. Może od Hejkum kejkum oleum coleum? Albo od Torunia
    kupimy po sąsiedzku meczyk?
    Obserwuj wątek
      • Gość: 78 Re: Cuda we Wrocławiu IP: *.ssp.dialog.net.pl 21.06.09, 22:03
        jak to, przeciez wszystko szczesliwie sie skonczylo ;-0 Atlas nie ma bonusa.
        • Gość: Szrek Re: Cuda we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 10:31
          Ktoś ma pewnie słuszne obawy o ten bonus, który Atas zainkasuje na
          Polonii
      • Gość: wts Re: Cuda we Wrocławiu IP: *.ssp.dialog.net.pl 22.06.09, 14:30

MUWON tyfus padł ci na worek mosznowy stasuj się i sperma niech doda ci mocy.
        • muvon200 Re: Cuda we Wrocławiu 22.06.09, 18:41
          To ty wypuściłeś tę świnię?
      • szlachcic Re: Cuda we Wrocławiu 22.06.09, 17:12
        muvon twoja glupota i twoje zakompleksienie jest juz nieuleczalne
        Wyobraz sobie to ze przed ta kolejka stawialem i na zwyciestwo
        Wroclawia i Bydgoszczy z bonusem
        Dlaczego/
        Bo Gdansk jest cienki a na wyjazdach super cienki
        a we Wroclawiu liczylem ze polewaczkowy tak zrobi tor ze slabsze
        ewidentnie w tym sezonem Leszno z zawodzacym Adamsem tez sobie nie
        poradzi
        A na koniec na dowod twojej skrajnej glupoty i tradycyjnego
        bydgoskiego zakompleksienia dodam ze jak Bydgoszcz w Lesznie prawie
        zrobila niespodzianke i jak u siebie zremisowala to uwazales ze jest
        wszystko ok
        Prawda jest taka zakompleksiony bydgoszczaninie ze bydgoszcz i
        Wroclaw prezentuja bardzo podobny poziom wiec powiedz mi dlaczego
        Wroclaw mial ten mecz przegrac?
        • muvon200 Re: Cuda we Wrocławiu 22.06.09, 18:40
          ble ble ble ble ( :) wiesz o co chodzi) , poza niektórymi poglądami na temat
          drużyn oczywiście, bo to nie ble ble ble.
          • szlachcic Re: Cuda we Wrocławiu 22.06.09, 19:24
            muvon200 napisał:

> ble ble ble ble ( :) wiesz o co chodzi) , poza niektórymi
            poglądami na temat drużyn oczywiście, bo to nie ble ble ble.

z tego tekstu wynika ze uwazasz ze od Wroclawia jestescie znacznie
            lepsi skoro sie nie zgadzasz. znasz sie na zuzlu
            • Gość: vg Re: Cuda we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.06.09, 22:36
              Muvon prokurator z tyfusiewa uważa że jak jego Polonia kręciła,to teraz wszędzie
              widzi szwindel.
            • muvon200 Twój problem 23.06.09, 08:35
              Twój problem polega na tym, że nie rozumiesz o co mi chodzi z tym ble ble ble.
              Na temat żużla każdy ma swoje poglądy i ok ale tto nie powód by pisać:
              "muvon twoja glupota i twoje zakompleksienie jest juz nieuleczalne
              bydgoskiego zakompleksienia dodam ze jak Bydgoszcz
              Prawda jest taka zakompleksiony bydgoszczaninie"
              I to jest właś muvon twoja glupota i twoje zakompleksienie jest juz nieuleczalne
              bydgoskiego zakompleksienia dodam ze jak Bydgoszcz
              Prawda jest taka zakompleksiony bydgoszczaninie"
              I to jest własnie owo ble ble ble ble
              • szlachcic Re: Twój problem 23.06.09, 12:15
                nie muwon, opowiadasz glupty ty i do tego lejesz wode

inteligentny czlowiek jednoznacznie wychwyci to ze po prostu uwazasz
                ze jezeli Bydgoszcz remisuje z lesznem a Wroclaw nie ma prawa wygrac
                bo okreslasz to jako cud wiec uwazasz tym samym ze sila bydgoszczy
                jest wieksza niz wroclawia. Bo gdybys inaczej nie myslal nie
                pisalbys ze to kant a oczywiscie to miales na mysli
                • muvon200 Re: Twój problem 23.06.09, 12:47
                  miałem na myśli, że to są cuda i obojętnie czy umówione w sensie miejsca w
                  kadrze, czy inne cudo się wydarzyło. I z tym możesz dyskutować i ok. Masz inne
                  zdanie ok. Ale to co zacytowałem to jest BLE BLE BLE BLE i nic tego nie zmieni,
                  a do tego bardzo źle świadczy o Tobie
      • cancro Re: Cuda we Wrocławiu 23.06.09, 07:57
        Żadne cuda! Byłem (jak zwykle) na meczu i nic nie wskazywało na żadne cuda.
        Chyba rzeczywiście nie znasz się na tym sporcie, skoro nie wiesz, ze na własnych
        śmieciach nawet ze słabeuszem trzeba się liczyć. Wszystkie mecze przegrane u
        siebie Atlas przegrywał dosłownie w ostatnim wyścigu, a i na wyjazdach (z
        wyjątkiem meczu w Gorzowie)radził sobie niezgorzej. W meczu z Lesznem życiówkę
        zrobił Janowski, a Rudy ciachnął komplet (z bonusem). Przebudził się Watt
        (7pktów), nieźle pojechali Jeleń i Ogór. I to wszyscy na swoim normalnym
        poziomie - z wyjątkiem Watt'a oczywiście co właśnie było kluczem do sukcesu. Nie
        dopatrujmy się drukowania tam, gdzie go nie ma. Zresztą o wartości naszych
        zespołów przekonamy się w bezpośrednim starciu. Według mojej oceny to właśnie
        Bydgoszcz i Wrocław zajmą dwa ostatnie miejsca w e-lidze. Z pewnością wygra
        lepszy! Pozdrawiam!
        • szlachcic Re: Cuda we Wrocławiu 23.06.09, 12:23
          cancro napisał:

> Żadne cuda! Byłem (jak zwykle) na meczu i nic nie wskazywało na
          żadne cuda. Chyba rzeczywiście nie znasz się na tym sporcie, skoro
          nie wiesz, ze na własnych śmieciach nawet ze słabeuszem trzeba się
          liczyć.

wybacz muvonowi, to sfrustrowany kibic Bydgoszczy, jeszce niedawno
          pial z zachwytu ze jego klub zawsze jezdzil w e-lidze
          teraz ciezko mu sie pogodzic z kolejnym sezonem w ktorym jego
          ukochany klub moze spasc
          • muvon200 Re: Cuda we Wrocławiu 23.06.09, 13:23
            wybacz muvonowi, to sfrustrowany kibic Bydgoszczy, jeszce niedawno
            pial z zachwytu ze jego klub zawsze jezdzil w e-lidze
            teraz ciezko mu sie pogodzic z kolejnym sezonem w ktorym jego
            ukochany klub moze spasc

BLE BLE BLE BLE BLE
        • muvon200 Re: Cuda we Wrocławiu 23.06.09, 12:54
          ok ale zobacz jak wygląda mecz w przypadku szycia. Dokładnie tak jak napisałeś.
          Chłopaki się przebudzili i jechali dobrze. Nie da się odróżnić odpuszczenia od
          przebudzenia. To oczywiście czysto akademickie wywody, bo zwykły kibic taki jak
          ja, no wiesz z trąbą, widzi takie wyniki i czuje że coś jest nie tak. ALe spoko
          masz prawo sądzić tak jak piszesz i może masz rację, ale może nie. A czy szyte
          to cuda czy nie to już nieważne. Cuda. Niedługo końcówka części zasadniczej i
          dopiero teraz zaczną się cuda gdy kluby podliczą kasę. Nie chodzi mi o kupowanie
          bo pewnie jednak się nikt nie zdecyduje na przekręt, ale gdańskie cuda będą
          częstsze.
          • cancro Re: Cuda we Wrocławiu 24.06.09, 09:12
            Na ten temat w zasadzie npisałem juz wszystko. W tym meczu prowadzenie zmieniało
            się trzykrotnie! Że wszystko odbyło się fair świadczy przebieg biegu
            dziesiątego. Ze startu pierwszy wychodzi Jędzrzejak, za nim Hampel, potem Watt i
            Pawlicki. Na drugim łuku Jędrzejaka mija Hampel, na kolejnym kolega z pary Watt
            (!) i wreszcie na drugim łuku przedostatniego okrążenie wrocławskiego "asa"
            wyprzedza junior Pawlicki. Czy to wygląda twoim zdaniem na "szycie"? Poza tym
            wszyscy pojechali na swoim normalnym poziomie: Jędrzejak 5, Jeleń 9, McGovan
            jadący za Nichollsa 1 (w trzech wyścigach), Crump 14, Maciek zaś 11, ale przy
            zwykłym dla niego dorobku 7-8 punktów zdobyte 11 nie dziwią. Tylko Watt
            przestraszony odstawieniem Nichollsa zrobił życiówkę - 7 punktów i jak pisałem
            to było kluczem do zwycięstwa. Ale przedcież Atlas kontraktując Watt'a takich
            właśnie wyników od niego oczekiwał! Gdzie tu "szycie"?
            • Gość: Heniek Star Re: Cuda we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 20:14
              Ja też myślę, że to cuda jakieś. No przecież zobacz na listę startową. Poza
              Crumpem cienizna ligowa. CIENIZNA. A szycie własnie polega na tym, żeby nie
              odpuszczać w żywe oczy tylko troszkę się pościgać. Cuda i tyle. I rację ma
              chłiop że teraz się dopiero zacznie oszczędzanie na wyjazdach. To wypacza ten
              sport. Po co się starać w przypadku słabszej drużynyy jak np. Polonia? Po co?
              Skoro do Gdańska sobie jadą juniorzy, we Wrocu popierdułki jeżdża lepiej od
              dobrej drużyny. Po co się starać i wygrywać wszystko u siebie skoro takie cuda
              się dzieją?
      • szlachcic Re: Cuda we Wrocławiu 23.06.09, 13:56
        muvon200 napisał:

> Albo ja już niczego nie rozumiem albo się zaczęły te cuda
        zapowiadane dziać.

jakie zapowiadane i przez kogo?

to nie cuda muvon a regulamin stworzony przez ludzi nieudolnych
        Trzeba zmienic regulamin. Brak proby toru spowodowalo i w tym
        sezonie widac to idealnie mniejsze szanse na zwyciestwo gosci.
        Pomijam juz bezpieczenstwo zawodnikow. Jak mniej jest mozliwosci
        zwyciestw gosci to wieksze znaczenie ma zwyciestwo u siebie.
        dlatego Gdansk fuksiarsko zdobyl punkty z Czestochowa czyli zespolem
        ktory powalczy o mistrza i fuksiarsko ODSKOCZYL z rejonow spadkowych
        co ma wielkie znaczenia miedzy 3 zespolami walczacymi o utrzymanie
        sie. Jedan zbieg okolicznosci/pech dal niesamowitego kopa Gdanskowi
        do przodu
        do tego dochodzi zmiana regulaminu i walka o utrzymanie w play off
        ale we wiekszej ilosci meczow
        ja proponuje polfinaly do 2 zwyciestw pierwszy mecz u tego kto byl
        wyzej (1-4, 2-3) i o utrzymanie to samo
        O mistrza, 3 miejsce i o utrzymanie to samo
        Ewentualnie jak oszolomy nadal beda sie upierac ze proba toru jest
        zla to moglaby byc pazysta ilosc meczy o mistrza i o utrzymanie
        i lepszy stosunek decyduje o tytule i utrzymaniu
        a tak mamy znowu kretynskie mecze do jednej bramiki w ktorym Gdansk
        gromi Bydgoszcz a po tem dokladnie ten sam wynik tylko dla B
        • muvon200 Re: Cuda we Wrocławiu 23.06.09, 14:57
          Szlachcic, Ty jak chcesz to umiesz ludzkim głosem pisać
          • szlachcic Re: Cuda we Wrocławiu 23.06.09, 20:06
            muvon200 napisał:

> Szlachcic, Ty jak chcesz to umiesz ludzkim głosem pisać

ja zawsze tak pisze tylko dobrze je oceniasz tylko wtedy gdy jest to
            pisanie na bydgoska nute a kazde na inna nute krytykujesz
            • muwon200 Re: Cuda we Wrocławiu 23.06.09, 21:02
              Nadal nie rozumiesz. Ja nigdy nie wyśmiewam Twoich poglądów, najwyżej się nie
              zgadzam z nimi. I nieważne czego dotyczą. Natomiast tępię i opisuję przez Ble
              ble ble, ubliżanie, wymyślanie własnych "faktów" i tworzenie własnej
              rzeczywistości, która z moim miastem często nie ma nic wspólnego. Te wszystie
              banialuki o brudnej Brdzie, szarości itp. są zwyczajnie wymyślone bo przecież
              już dawno nie byłeś w Bydzi. Dobrze o tym wiesz.
              • Gość: Biim Re: Cuda we Wrocławiu IP: *.chello.pl 23.06.09, 23:34
                Tak samo jak TY nie byles na meczu we Wroclawiu, a tworzysz sobie tylko znana
                teorie.
                • Gość: Muvon200 Re: Cuda we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 00:11
                  No może źle napisałem w sensie dosłownym. Chodzi o cuda które niektórzy
                  przewidywali, że dziać się będą. Zgoda można nawet pominąć fakt Wrocławia, choć
                  niestety nadal mam inne zdanie, ale wyjazdy juniorami się zaczynają i będą się
                  dziać. Kluby mają prawo, ale oczywiście przy tym dochodzi do manipulacji, bo
                  wybierane są kluby którym się odpuszcza.
                  • Gość: DD Re: Cuda we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 09:47
                    A kto te kluby niby wybiera?Wal śmiało.
                    • Gość: setny_sympatyk_PO Re:E,muvon ciekawiej było w Czestochowie IP: *.chello.pl 24.06.09, 13:33
                      Chyba wiele tracisz skupiajac sie na Wrocławiu,bydgoszczaku.
                      • Gość: Heniek Re:E,muvon ciekawiej było w Czestochowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.09, 14:22
                        Częstochowa ma silną drużynę z Nickim i Gregiem plus jeszcze kilku i są w stanie
                        wygrać nawet z Apatorem. I to cuda raczej nie są. A Muvon chyba paisał nie tylko
                        o Wrocu. Weź przeczytaj ostatni jego wpis. Pisze tam o cudach które juz się
                        zaczęły i które jeszcze będą w ostatnich kolejkach gdy już niektóre zespoły będą
                        miały pewny byt.
                        • Gość: setny_sympatyk_PO Re:E,muvon ciekawiej było w Czestochowie IP: *.chello.pl 24.06.09, 18:12
                          Nie mam na mysli wyczynow na żużlu ale popis torunskiej bojowości
                          pod Jasną Górą.
                          • Gość: arek od wycieczek Re:E,muvon ciekawiej było w Czestochowie IP: *.chello.pl 25.06.09, 12:01
                            Bo my wszedzie w kazdym zawodzie i stanie jesteśmy waleczni jak
                            założyciele naszej rydzykowej osady-krzyżacy.Upływ czasu czy zmiana
                            ustroju nie zmienia naszej mentalnosci ani postepowania.
                            My zawsze bedziemy sie wyrozniac od reszty kraju.
                            My jestesmy przeciez wyjatkowi.
                  • szlachcic Re: Cuda we Wrocławiu 24.06.09, 17:35
                    > ale wyjazdy juniorami się zaczynają

a czy czasem kilka lat temu to nie polonia zapoczatkowala wyjady bez
                    obcokrajowcow i chyba wlasnie do wroclawia?
                    i o ile muvon to nie jest powod do chwaly a nawet mozesz powiedziec
                    ze to slabosc danego klubu to tego w zaden sposob zmienic nie mizesz
                    bo nigdy nie bedziesz wiediec czy zawodnik X jest kontuzjowany a
                    zawodnikowi Y uciekl samolot
                    Ten probelem polskiego zuzla mozna rozwiazac tylko w jeden sposob
                    Trzeba zrobic taki regulamin aby 1 mecz nie mial takiego znaczenia
                    jak ma dzisiaj.
                    a rozsadny i uczciwy play off!!!!
                    a rozsadny i sprawiedliwy bedzie taki z np 4 meczami o utrzymanie.
                    2 mecze to za malo
                    za przyklad wezmy ten sezon
                    Gdansk ratuje du[pe przez slawetny mecz z Czestochowa i ma
                    zagwarantowane utrzymanie
                    ale play off w czterech meczach miedzy 5-8 - 6-7 dosc sprawiedliwie
                    wozwiazuje zagadke kto ma jechac o utrzymanie
                    I dokladnie to samo w bezposrednim meczu o utrzymanie, 4 mecze, badz
                    nieparzysta ilosc z korzyscuia tego kto byl lepszy po zasadniczej.
                    Ja jestem za nieparzysta liczba ale musialaby byc proba toru bo bez
                    niej to nie ma sensu nieparzysta ilosc bo wiadomo ze beda wygrywac
                    gospodarze

z tymi naszymi dzialaczami problem jest taki ze oni widza problemy
                    jak ten problem kopnie ich w ich tluste rozleniwione dupy osobiscie
                    Jak kopnie kogo innego to udaja ze jest ok
                    I dla tego ja nie pamietam aby kiedykolwiek rozwiazano w zuzlu jakis
                    problem.

Dlatego ktos dobrze napisal ze to ja powinienem byc szefem polskiego
                    zuzla :)
                    • muvon200 Re: Cuda we Wrocławiu 24.06.09, 17:47

> a czy czasem kilka lat temu to nie polonia zapoczatkowala wyjady bez
                      > obcokrajowcow i chyba wlasnie do wroclawia?

No być może, nie pamiętam co nie zmenia własnie faktu czarów a je potwierdza.
                      Polonia czy inny klub, to nie ma znaczenia. Ja pisze z pozycji kibica. Spotyka
                      się człowiek z kumplami, dyskutuje, kalkuluje wierzy i ma nadzieję, a tu proszę
                      jeden dwa przypadku tak zwanej choroby, anginki albo innej osobistej tragedii i
                      właściwie sport przestaje być sportem. Może się zdarzyć, że asy mają słabszy
                      dzień. Może też być tak, że kalectwo jakieś ma lepszy ale .... no.
                      Co do Twojego pomysłu to jak najbardziej jestem za. Niedobrze jest, że kalectwo
                      cieniujące cały sezon, ledwie siadające na 6 miejscu nagle zdobywa brązowy
                      medal. No to są kpiny ze sportu. To po co ta cała liga w której zdobywa się o
                      kilka ładnych punktów więcej skoro potem jedna kontuzja i cieniactwo ma medal?
                      Twoje rozwiązanie pewnie by do tego nie dopuściło.
                      • szlachcic Re: Cuda we Wrocławiu 25.06.09, 18:09
                        >Spotyka
                        > się człowiek z kumplami, dyskutuje, kalkuluje wierzy i ma nadzieję

wlasnie, interesujemy sie sportem aby miec fun
                        i dlatego wkur... mnie takie cos
                        o ile nie wszystkie bzdury da sie przewidziec to najgorsze jest to
                        ze dzialacze nie robia nic aby te nawet jaskrawe glupoty tepic
                        dzisiaj przeczytalem ze TKH nie moze zatrudniac nowych zawodnikow bo
                        ma zadluzenie bo tak kiedys prezez PZHL piwiedzial to naszemu
                        prezesowi. zadnego oficjalnego pisma, nic
                        I nie ma co sie dziwic ze hokej to prowincjonalny sport, zreszta
                        taki jak zuzel
                        skad ci sie dzialacze biora to ja nie wiem
                        Iles lat temu PZHL pozwolil graczom Podhala na play-off o utrzymanie
                        przejsc do dryzyny innej. dlatego sadlismy z ligi
                        Cyrki w hokeju cyrki w zuzlu przez dzialaczy tumanow
                        • Gość: muvon200 Re: Cuda we Wrocławiu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.09, 20:38
                          gadałem z kolegami z Wrocławia. Oni najbardziej boją się tego co spotkało
                          Polonię 2 lata temu. SPÓŁDZIELNI tym razem na Cieślaka. I mówią wprost Gdańsk i
                          Bydgoszcz oraz Gorzów będą dostawać prezenty od innych klubów. Skoro kibicom coś
                          takiego do głowy przychodzi to chyba coś na rzeczy jest. Albo zobacz nasze
                          typowania tutaj. Czy można typować?
      • muvon200 Czy wydarzy się cud w Lesznie? 26.06.09, 21:52
        Całkiem prawdopodobne. Będzie to kolejny z cudów niewidów polskiej ligi. Ja
        prorok jakiś jestem czy co :)?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka