Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Reiss do Jarocina nie jedzie, ale jest bliżej W...

IP: *.toya.net.pl 08.07.09, 13:21
    A co z zarzutami? Przedawniło się?
    Obserwuj wątek
      • Gość: gress [...] IP: 195.205.192.* 08.07.09, 13:34
        Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
        • Gość: nie bądź obłudny Re: Reiss do Jarocina nie jedzie, ale jest bliżej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.09, 13:44
          jestem z Amiki. Tej Amiki którą teraz wszyscy nazywają Lechem a która wizją wilkiego klubu "kupiła" fanów z Poznania.
          • Gość: WP1912 Re: Reiss do Jarocina nie jedzie, ale jest bliżej IP: 194.114.146.* 08.07.09, 13:49
            Z Amiki czy z Czarnych Wróblewo, których przez jakiś czas wszyscy
            nazywali Amicą?! Ale jesteś żałosny!
            • Gość: AGD Re: Reiss do Jarocina nie jedzie, ale jest bliżej IP: *.wroclaw.vectranet.pl 08.07.09, 15:53
              Lech sie sprzedał za lodówke.Reiss się sprzedał za kase......Amica Reiss na remis oboje się sprzedali.Pyrusą gratulujemy sprzedanej drużyny i ikony klubu.Wielkie gratulacje.Ps.Mieliście pake i co zwojowała Wasza Amica Poznań?Teraz wszyscy na stadion i nadzorujcie żeby się trybuny zeszły tak jak należy.
              • Gość: mat Re: Reiss do Jarocina nie jedzie, ale jest bliżej IP: *.joanitow.finemedia.pl 08.07.09, 16:16
                Zamknij się buraku. Przez takich jak ty wstyd mi że jestem z Wrocławia.
              • Gość: wax Re: Reiss do Jarocina nie jedzie, ale jest bliżej IP: *.icpnet.pl 08.07.09, 17:27
                żal mi ciebie... zeszły sezon był w P-ń najlepszy od 16 lat -> 1/16pUefa, Puchar
                Polski, 3 miejsce ligi... mało? w takim razie musicie wszyscy bardzo nas
                doceniać, skoro uważacie ze to niewiele, ze sezon stracony. Dziękujemy bardzo za
                wasz Wiarę w nasze umiejętności.
                • Gość: Paolo KKS Re: Reiss do Jarocina nie jedzie, ale jest bliżej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.09, 18:12
                  To najlepsze rozwiązanie dla Piotrak i Warty. Trzymam kciuki za udane rozmowy. A
                  tymi burakami wiecznie ubliżającymi Wielkiemu Lechowi czy Piotrkowi się nie
                  należy przejmować. Boli i ch potęga Lecha a zaraz zaboli potęga Warty!
        • Gość: najaremo Re: Reiss do Jarocina nie jedzie, ale jest bliżej IP: 195.42.249.* 08.07.09, 15:19
          to komu kibicuje nie ma znaczenia, koles wziął kase i sprzedał mecz
          tudzież odwrotnie, nie wnikam. Meritum jest takie, że umoczony jest
          równo, a jako piłkarz skończony. Choćby nie wiem jak grał, ile
          bramek strzelał, będąc autorytetem dla wielu młodych ludzi okazał
          się sprzedajną dziwką. i tyle w tym temacie
          • Gość: ciekawy Re: Reiss do Jarocina nie jedzie, ale jest bliżej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.09, 20:47
            A jakie konkretnie zarzuty ma Pan Piotr?

Kupił? Sprzedał? A może coś słyszał ale nie zakablował? Kto powie??
            Ech... wszyscy tacy mądrzy a tak naprawdę nikt nic nie wie...

Jesteście buraki po prostu ŻAŁOŚNI!
      • Gość: Paweł Tracz Reiss do Jarocina nie jedzie, ale jest bliżej W.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.09, 13:59
        Nie będę się wdawał w żenujące pyskówki pseudokibiców.
        Zgłaszam swój sprzeciw wobec zatrudniania piłkarzy,którym postawiono ciężkie
        zarzuty korupcyjne do których się początkowo przyznał,za nie nie przeprosił,a
        teraz stroi się w piórka pokrzywdzonego piłkarza.
        Tak w ogóle nie jestem ani kibicem Wisły, ani Legii, ale jestem z Ostrowca,
        który sympatyzuje z Lechem Poznań, co nie przeszkadza mi nazywać rzeczy po
        imieniu - panie Piotrze R. gdyby Pan przeprosił za to co Pan zrobił, odzyskał
        by Pan bardzo wiele szacunku wśród kibiców,,,,,
        • Gość: bulawinkaKKS Re: Reiss do Jarocina nie jedzie, ale jest bliżej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.09, 14:18
          to ze Reiss bedzie grac w Warcie, a nie w Lechu, to winna ukochanego pana
          Rutkowskiego. Na poczatku wydawalo mi sie ze da klub w rece kibicow (WL), a sam
          tylko umowy bedzie podpisywac, ale nie, jednak to jest biznesman, a nie kibic.
          Doigrasz sie panie Rutkowski, najpierw zwalniasz Smude, Reissa, zlecasz budowe
          konstrukcji dachu w nieuzgodnionym terminie z wladzami WL, teraz widze ze sila
          nie zostawiasz Zielinskiemu wyboru i on musi stawiac na Golikow i innych, zeby
          pokazac Smudzie ze nie mial racji i to wlasnie on, Rutkowski, jest madrzejszy.
          Doigrasz sie.
          • Gość: mati Re: Reiss do Jarocina nie jedzie, ale jest bliżej IP: *.wellinnovation.com 08.07.09, 14:37
            jakkolwiek tiotr r dak dupy i za pare miedziakow zlamal sobie kariere, czego
            nie rozumiem jak zarabiajac dobre pieniadze skusil na takie szmaciane
            interesy. to w sprawie podjecia pracy w warcie, pilka to jego zawod (nie
            nazywajmy miloscia, bo z miloscia tak sie nie postepuje jak piotr r) i co ma
            zrobic jak w lechu go nei chca a on musi pracowac...
      • kolejorz_nie_ma_szans Teraz będzie sprzedawał wygrane zielonych :( 08.07.09, 14:24
        Warto, kwo wadis ?!
      • Gość: sedzia boczny Pan Piotr R. jest wielka persona w polskiej lidze IP: *.dip.t-dialin.net 08.07.09, 14:36
        Doswiadczenia Pana Piotra R. w lidze sa bezcenne a sam fakt, ze pozostaje na
        wolnosci dodaja pewnosci trafnego wyboru wladzom Warty. Taki zawodnik to skarb,
        wie komu i jak zaplacic nie wciagajac w brudne gierki zarzadu, rzeklbym taki
        polski Christiano Ronaldo- sam moze zmienic przebieg meczu- po polsku
        oczywiscie- da w lape i po sprawie.
        • Gość: bulawinkaKKS odezwali sie prawnicy.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.09, 15:00
          dopoki wyrok nie jest prawomocny, w Polsce wystepuje domniemanie niewinnosci, a
          wiec Piotrek moze was teraz zupelnie prawnie pozwac do sadu skladajac wniosek o
          publiczne zniewazenie. Dlatego jestem przeciw zawieszaniu zawodnikow z
          zarzutami, a bez wyroku, poniewaz prokuratura aresztuje wszystkich na prawo i
          lewo, zeby pokazac ze nawet najwieksi brali w tym uzdzial, i slabszych, aby
          pokazac jaka jest rozpietosc korupcji. Zaraz upomna sie o podwyzki. A aresztowac
          i postawic zarzuty wystarzczyloby 20-paru osobom, czlonkom PZPN.
          • Gość: Wit odezwali sie prawnicy.... IP: *.au.poznan.pl 08.07.09, 15:07
            Bezwzględnie zgadzam się z opinią domniemania niewinności. A czy
            któryś z Was był na zeznaniach, jak podobno przyznał się któryś z
            zawodników. Nie było Was, tam to skąd możecie wiedzieć, że jest
            winny. Zobaczcie jakie chocki klocki robiła prokuratura w sprawach
            Kaczmarka itp. A mieć zarzuty może każdy z nas, a szczególnie ci
            którzy tak łatwo przypisują wielu ludziom z zarzutami, że są winni.
            Pamiętajcie jeszcze, że prokuratura i sądy to dwie niezależne od
            siebie instytucje.
            A co do Piotra, to uważam, że powinien grać, gdzie chce lub gdzie go
            chcą aby grał.
          • kolejorz_nie_ma_szans Re: odezwali sie prawnicy.... 08.07.09, 15:50
            Śmieszne. Pozamykajtychco przypuszczają a ci co sprzedawali pozostaą na wolności:)
          • Gość: m Re: odezwali sie prawnicy.... IP: *.icpnet.pl 08.07.09, 16:15
            To ja proponuje aby twoje dzieci w szkole uczył pedofil - tylko z zarzutami,
            jeszcze prawomocnie nieskazany. Co ty na to? Przecież jest domniemanie niewinności!
            • Gość: kontemplator07 Re: odezwali sie prawnicy.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.09, 16:44
              M.J. tez był sądzony za pedofilię, ale zarówno sąd jak i opinia
              światowa nie dały temu wiary. Reiss miał trzy zarzuty, do dwóch się
              nie przyznał, a trzeci uznał za nieopoważny - nie może się
              wytłumaczyc publicznie, bo prokuratura mu zakazała.
              • Gość: m Re: odezwali sie prawnicy.... IP: *.icpnet.pl 08.07.09, 17:01
                To dlaczego MJ w takim razie zapłacił 20 mln rodzinie tego dzieciaka? Może za
                nic? Reiss nie powiedział, że nie sprzedał meczu tylko że nie chciał działać na
                szkodę Lecha, a to jest różnica
        • kolejorz_nie_ma_szans Reiss, won z miasta! 08.07.09, 15:49
          Tylko istnieje takie ryzyko, że zrobi tak jak w Lechu, czyli sprzeda wygrane
          zielonych mecze! :(
      • Gość: kontmplator07 Re: Reiss do Jarocina nie jedzie, ale jest bliżej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.09, 16:37
        Narazie na wolności, a za "spredajna dziwkę" móglibyście posiedzieć
        sami, gdybyście nie byli anonimowymi tchórzami.
      • Gość: zbynio Reiss do Jarocina nie jedzie, ale jest bliżej W... IP: 79.139.60.* 08.07.09, 16:57
        to bylo widome pol roku temu dziwne ze onet dziwi
      • Gość: Poznaniak Reiss do Jarocina nie jedzie, ale jest bliżej W... IP: *.echostar.pl 08.07.09, 17:10
        Niech jedzie sprzedawczyk... Oszukał cały Poznań
      • Gość: kibic Lecha Nieeeeeeeeeeeeee IP: *.adsl.inetia.pl 08.07.09, 18:23
        Reiss nie moze zdradzic Lecha i przejść do tych cieniasów tj. Warty.

Reiss na zawsze pozostanie legenda Lecha Poznan.
        • czyli.kon.karne Re: Nieeeeeeeeeeeeee 08.07.09, 20:20
          Gość portalu: kibic Lecha napisał(a):

> Reiss na zawsze pozostanie legenda Lecha Poznan.

Jaki sprzedajny klub, taka sprzedajna... ta, no... legenda
          • Gość: bulawinkaKKS Re: Nieeeeeeeeeeeeee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.09, 20:35
            naprawde, nie tylko gw ale i czytelnicy schodza na psy (jaki ojciec taki syn).
            luzdzi wy po prostu zazdroscicie kibicow Kolejorzowi i jego osiagniec, a
            chodzicie na taka legie gdzie przychodzi 3-krotnie mniej ludzi, a wasz
            "wspanialy klub" przegrywa z takim FK Moskwa... smieszne. Ja tez moge pojsc
            zlozyc wniosek przeciwko tobie ze ukradles mi 20 mln zlotych, co z tego ze to
            nieprawda, stracisz prace, wszyscy cie beda wysmiewac. Piotrek Reiss to
            ewenement na skale swiatowa, takie przywiazanie do klubu jest bardzo rzadko
            spotykane, Piotrek odchodzi z klubu 2 raz. za 1st razem odszedl poniewaz klub
            potrzebowal pieniadze a jego transfer do Niemiec byl na najbardziej dochodowy.
            drugi raz odchodzi poniewaz pan Rutkowski nie zna sie na prawie, jak prawie
            kazdy prezes, ktory zawiesza zawodnika na podstawie zarzutow.
            • Gość: niko Re: Nieeeeeeeeeeeeee IP: *.net.euron.pl 08.07.09, 22:16
              Brawo! Myślę, że Piotrek powinien zostać odznaczony Virtuti Militari! Należy mu
              się, jest taki dobry i prawy. Dodatkowo wnioskuję o przyznanie mu dożywotniej
              renty z budżetu państwa (jak medalistom olimpijskim, jest przecież taki
              szlachetny. Należy mu się.
        • Gość: RAUBER Re: Nieeeeeeeeeeeeee IP: *.spray.net.pl 09.07.09, 12:51
          Milcz pajacu. Reiss nie powinien przechodzić do Warty ponieważ ma postawione
          zarzuty prokuratorskie. Co do cieniasów to policz sobie ile Warta miała
          pierwszych, drugich i trzecich miejsc a ile Lech. W tabeli wszechczasów Warta
          jest wyżej niż Lech.

Dla mnie Warta jest nr 1. Lech to tylko kwiatek do kożucha, miły dodatek i tyle.
      • Gość: as Reiss do Jarocina nie jedzie, ale jest bliżej W.. IP: *.adsl.inetia.pl 09.07.09, 10:33
        Jestem tylko ciekawy dlaczego RUTKOWSKI nie zawiesil takiego pana Pogorzelczyka ktory kopil Puchar Polski z Aluminium Konin moralnosc Kalego?
      • Gość: Caram-bol "Swój na swego zawsze trafi".. IP: *.cust.tele2.se 09.07.09, 11:58
        A nie jest w tejże Warcie trenerem "przesławny" Bodzio BANIAK?? - Nie
        mający sobie równych w korumpowaniu???

- Wiadomo.. - "Swój na swego zawsze trafi"..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka