Gość: Hh IP: *.toya.net.pl 08.07.09, 13:21 A co z zarzutami? Przedawniło się? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gress [...] IP: 195.205.192.* 08.07.09, 13:34 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nie bądź obłudny Re: Reiss do Jarocina nie jedzie, ale jest bliżej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.09, 13:44 jestem z Amiki. Tej Amiki którą teraz wszyscy nazywają Lechem a która wizją wilkiego klubu "kupiła" fanów z Poznania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WP1912 Re: Reiss do Jarocina nie jedzie, ale jest bliżej IP: 194.114.146.* 08.07.09, 13:49 Z Amiki czy z Czarnych Wróblewo, których przez jakiś czas wszyscy nazywali Amicą?! Ale jesteś żałosny! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGD Re: Reiss do Jarocina nie jedzie, ale jest bliżej IP: *.wroclaw.vectranet.pl 08.07.09, 15:53 Lech sie sprzedał za lodówke.Reiss się sprzedał za kase......Amica Reiss na remis oboje się sprzedali.Pyrusą gratulujemy sprzedanej drużyny i ikony klubu.Wielkie gratulacje.Ps.Mieliście pake i co zwojowała Wasza Amica Poznań?Teraz wszyscy na stadion i nadzorujcie żeby się trybuny zeszły tak jak należy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mat Re: Reiss do Jarocina nie jedzie, ale jest bliżej IP: *.joanitow.finemedia.pl 08.07.09, 16:16 Zamknij się buraku. Przez takich jak ty wstyd mi że jestem z Wrocławia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wax Re: Reiss do Jarocina nie jedzie, ale jest bliżej IP: *.icpnet.pl 08.07.09, 17:27 żal mi ciebie... zeszły sezon był w P-ń najlepszy od 16 lat -> 1/16pUefa, Puchar Polski, 3 miejsce ligi... mało? w takim razie musicie wszyscy bardzo nas doceniać, skoro uważacie ze to niewiele, ze sezon stracony. Dziękujemy bardzo za wasz Wiarę w nasze umiejętności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paolo KKS Re: Reiss do Jarocina nie jedzie, ale jest bliżej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.09, 18:12 To najlepsze rozwiązanie dla Piotrak i Warty. Trzymam kciuki za udane rozmowy. A tymi burakami wiecznie ubliżającymi Wielkiemu Lechowi czy Piotrkowi się nie należy przejmować. Boli i ch potęga Lecha a zaraz zaboli potęga Warty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: najaremo Re: Reiss do Jarocina nie jedzie, ale jest bliżej IP: 195.42.249.* 08.07.09, 15:19 to komu kibicuje nie ma znaczenia, koles wziął kase i sprzedał mecz tudzież odwrotnie, nie wnikam. Meritum jest takie, że umoczony jest równo, a jako piłkarz skończony. Choćby nie wiem jak grał, ile bramek strzelał, będąc autorytetem dla wielu młodych ludzi okazał się sprzedajną dziwką. i tyle w tym temacie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ciekawy Re: Reiss do Jarocina nie jedzie, ale jest bliżej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.09, 20:47 A jakie konkretnie zarzuty ma Pan Piotr? Kupił? Sprzedał? A może coś słyszał ale nie zakablował? Kto powie?? Ech... wszyscy tacy mądrzy a tak naprawdę nikt nic nie wie... Jesteście buraki po prostu ŻAŁOŚNI! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Tracz Reiss do Jarocina nie jedzie, ale jest bliżej W.. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.09, 13:59 Nie będę się wdawał w żenujące pyskówki pseudokibiców. Zgłaszam swój sprzeciw wobec zatrudniania piłkarzy,którym postawiono ciężkie zarzuty korupcyjne do których się początkowo przyznał,za nie nie przeprosił,a teraz stroi się w piórka pokrzywdzonego piłkarza. Tak w ogóle nie jestem ani kibicem Wisły, ani Legii, ale jestem z Ostrowca, który sympatyzuje z Lechem Poznań, co nie przeszkadza mi nazywać rzeczy po imieniu - panie Piotrze R. gdyby Pan przeprosił za to co Pan zrobił, odzyskał by Pan bardzo wiele szacunku wśród kibiców,,,,, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bulawinkaKKS Re: Reiss do Jarocina nie jedzie, ale jest bliżej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.09, 14:18 to ze Reiss bedzie grac w Warcie, a nie w Lechu, to winna ukochanego pana Rutkowskiego. Na poczatku wydawalo mi sie ze da klub w rece kibicow (WL), a sam tylko umowy bedzie podpisywac, ale nie, jednak to jest biznesman, a nie kibic. Doigrasz sie panie Rutkowski, najpierw zwalniasz Smude, Reissa, zlecasz budowe konstrukcji dachu w nieuzgodnionym terminie z wladzami WL, teraz widze ze sila nie zostawiasz Zielinskiemu wyboru i on musi stawiac na Golikow i innych, zeby pokazac Smudzie ze nie mial racji i to wlasnie on, Rutkowski, jest madrzejszy. Doigrasz sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mati Re: Reiss do Jarocina nie jedzie, ale jest bliżej IP: *.wellinnovation.com 08.07.09, 14:37 jakkolwiek tiotr r dak dupy i za pare miedziakow zlamal sobie kariere, czego nie rozumiem jak zarabiajac dobre pieniadze skusil na takie szmaciane interesy. to w sprawie podjecia pracy w warcie, pilka to jego zawod (nie nazywajmy miloscia, bo z miloscia tak sie nie postepuje jak piotr r) i co ma zrobic jak w lechu go nei chca a on musi pracowac... Odpowiedz Link Zgłoś
kolejorz_nie_ma_szans Teraz będzie sprzedawał wygrane zielonych :( 08.07.09, 14:24 Warto, kwo wadis ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sedzia boczny Pan Piotr R. jest wielka persona w polskiej lidze IP: *.dip.t-dialin.net 08.07.09, 14:36 Doswiadczenia Pana Piotra R. w lidze sa bezcenne a sam fakt, ze pozostaje na wolnosci dodaja pewnosci trafnego wyboru wladzom Warty. Taki zawodnik to skarb, wie komu i jak zaplacic nie wciagajac w brudne gierki zarzadu, rzeklbym taki polski Christiano Ronaldo- sam moze zmienic przebieg meczu- po polsku oczywiscie- da w lape i po sprawie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bulawinkaKKS odezwali sie prawnicy.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.09, 15:00 dopoki wyrok nie jest prawomocny, w Polsce wystepuje domniemanie niewinnosci, a wiec Piotrek moze was teraz zupelnie prawnie pozwac do sadu skladajac wniosek o publiczne zniewazenie. Dlatego jestem przeciw zawieszaniu zawodnikow z zarzutami, a bez wyroku, poniewaz prokuratura aresztuje wszystkich na prawo i lewo, zeby pokazac ze nawet najwieksi brali w tym uzdzial, i slabszych, aby pokazac jaka jest rozpietosc korupcji. Zaraz upomna sie o podwyzki. A aresztowac i postawic zarzuty wystarzczyloby 20-paru osobom, czlonkom PZPN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wit odezwali sie prawnicy.... IP: *.au.poznan.pl 08.07.09, 15:07 Bezwzględnie zgadzam się z opinią domniemania niewinności. A czy któryś z Was był na zeznaniach, jak podobno przyznał się któryś z zawodników. Nie było Was, tam to skąd możecie wiedzieć, że jest winny. Zobaczcie jakie chocki klocki robiła prokuratura w sprawach Kaczmarka itp. A mieć zarzuty może każdy z nas, a szczególnie ci którzy tak łatwo przypisują wielu ludziom z zarzutami, że są winni. Pamiętajcie jeszcze, że prokuratura i sądy to dwie niezależne od siebie instytucje. A co do Piotra, to uważam, że powinien grać, gdzie chce lub gdzie go chcą aby grał. Odpowiedz Link Zgłoś
kolejorz_nie_ma_szans Re: odezwali sie prawnicy.... 08.07.09, 15:50 Śmieszne. Pozamykajtychco przypuszczają a ci co sprzedawali pozostaą na wolności:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: odezwali sie prawnicy.... IP: *.icpnet.pl 08.07.09, 16:15 To ja proponuje aby twoje dzieci w szkole uczył pedofil - tylko z zarzutami, jeszcze prawomocnie nieskazany. Co ty na to? Przecież jest domniemanie niewinności! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kontemplator07 Re: odezwali sie prawnicy.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.09, 16:44 M.J. tez był sądzony za pedofilię, ale zarówno sąd jak i opinia światowa nie dały temu wiary. Reiss miał trzy zarzuty, do dwóch się nie przyznał, a trzeci uznał za nieopoważny - nie może się wytłumaczyc publicznie, bo prokuratura mu zakazała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m Re: odezwali sie prawnicy.... IP: *.icpnet.pl 08.07.09, 17:01 To dlaczego MJ w takim razie zapłacił 20 mln rodzinie tego dzieciaka? Może za nic? Reiss nie powiedział, że nie sprzedał meczu tylko że nie chciał działać na szkodę Lecha, a to jest różnica Odpowiedz Link Zgłoś
kolejorz_nie_ma_szans Reiss, won z miasta! 08.07.09, 15:49 Tylko istnieje takie ryzyko, że zrobi tak jak w Lechu, czyli sprzeda wygrane zielonych mecze! :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kontmplator07 Re: Reiss do Jarocina nie jedzie, ale jest bliżej IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.07.09, 16:37 Narazie na wolności, a za "spredajna dziwkę" móglibyście posiedzieć sami, gdybyście nie byli anonimowymi tchórzami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbynio Reiss do Jarocina nie jedzie, ale jest bliżej W... IP: 79.139.60.* 08.07.09, 16:57 to bylo widome pol roku temu dziwne ze onet dziwi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Poznaniak Reiss do Jarocina nie jedzie, ale jest bliżej W... IP: *.echostar.pl 08.07.09, 17:10 Niech jedzie sprzedawczyk... Oszukał cały Poznań Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kibic Lecha Nieeeeeeeeeeeeee IP: *.adsl.inetia.pl 08.07.09, 18:23 Reiss nie moze zdradzic Lecha i przejść do tych cieniasów tj. Warty. Reiss na zawsze pozostanie legenda Lecha Poznan. Odpowiedz Link Zgłoś
czyli.kon.karne Re: Nieeeeeeeeeeeeee 08.07.09, 20:20 Gość portalu: kibic Lecha napisał(a): > Reiss na zawsze pozostanie legenda Lecha Poznan. Jaki sprzedajny klub, taka sprzedajna... ta, no... legenda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bulawinkaKKS Re: Nieeeeeeeeeeeeee IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.09, 20:35 naprawde, nie tylko gw ale i czytelnicy schodza na psy (jaki ojciec taki syn). luzdzi wy po prostu zazdroscicie kibicow Kolejorzowi i jego osiagniec, a chodzicie na taka legie gdzie przychodzi 3-krotnie mniej ludzi, a wasz "wspanialy klub" przegrywa z takim FK Moskwa... smieszne. Ja tez moge pojsc zlozyc wniosek przeciwko tobie ze ukradles mi 20 mln zlotych, co z tego ze to nieprawda, stracisz prace, wszyscy cie beda wysmiewac. Piotrek Reiss to ewenement na skale swiatowa, takie przywiazanie do klubu jest bardzo rzadko spotykane, Piotrek odchodzi z klubu 2 raz. za 1st razem odszedl poniewaz klub potrzebowal pieniadze a jego transfer do Niemiec byl na najbardziej dochodowy. drugi raz odchodzi poniewaz pan Rutkowski nie zna sie na prawie, jak prawie kazdy prezes, ktory zawiesza zawodnika na podstawie zarzutow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niko Re: Nieeeeeeeeeeeeee IP: *.net.euron.pl 08.07.09, 22:16 Brawo! Myślę, że Piotrek powinien zostać odznaczony Virtuti Militari! Należy mu się, jest taki dobry i prawy. Dodatkowo wnioskuję o przyznanie mu dożywotniej renty z budżetu państwa (jak medalistom olimpijskim, jest przecież taki szlachetny. Należy mu się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RAUBER Re: Nieeeeeeeeeeeeee IP: *.spray.net.pl 09.07.09, 12:51 Milcz pajacu. Reiss nie powinien przechodzić do Warty ponieważ ma postawione zarzuty prokuratorskie. Co do cieniasów to policz sobie ile Warta miała pierwszych, drugich i trzecich miejsc a ile Lech. W tabeli wszechczasów Warta jest wyżej niż Lech. Dla mnie Warta jest nr 1. Lech to tylko kwiatek do kożucha, miły dodatek i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Reiss do Jarocina nie jedzie, ale jest bliżej W.. IP: *.adsl.inetia.pl 09.07.09, 10:33 Jestem tylko ciekawy dlaczego RUTKOWSKI nie zawiesil takiego pana Pogorzelczyka ktory kopil Puchar Polski z Aluminium Konin moralnosc Kalego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Caram-bol "Swój na swego zawsze trafi".. IP: *.cust.tele2.se 09.07.09, 11:58 A nie jest w tejże Warcie trenerem "przesławny" Bodzio BANIAK?? - Nie mający sobie równych w korumpowaniu??? - Wiadomo.. - "Swój na swego zawsze trafi".. Odpowiedz Link Zgłoś