Gość: s IP: *.zeto.bydgoszcz.pl 22.12.03, 12:32 <A HREF="FTP://213.146.61.125">zakonczyc</A> Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kris Re: Mówi Tomasz Gollob IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.03, 13:19 Tomek po prostu powinien odejsc!Dla dobra swojego jak i klubu. Klub i jego dzialacze sa smieszni. To zajebisty pomysl zmienic nazwe i olac zobowiazania.Tylko co na to wladze żużla bo nowy klub powinien chyba zacząć starty od drugiej ligi? Jestem wieloletnim kibicem Polonii i jest mi bardzo przykro patrząc jak taki zasłużony klub przestaje istnieć. Ale prawda jest taka że skoro Polonii nie ma to nie ma BTŻ w ekstraklasie!!!!! W związku z tym Gollob niech odejdzie a panowie działacze brać się za pracę z młodzieżą ( w 2 lidze ) i budować to co tak pięknie rozjebaliście!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fin Re: Mówi Tomasz Gollob IP: *.atr.bydgoszcz.pl 22.12.03, 13:27 To jakis stary artykuł, co za patafian go przedatował na 22.12.2003 ? Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bromberg Re: Mówi Tomasz Gollob IP: *.hipernet.ras.pl 22.12.03, 16:45 Fin ma rację ! Od razu przypomniał mi się ten wywiad ! Był niedawno w Gazecie ! Odpowiedz Link Zgłoś
maniak_polonii [...] 22.12.03, 15:48 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AzbestPsychoFan CHAMIDŁO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.03, 15:28 nie chcemy klanu G. w Tarnowie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: astek Re: CHAMIDŁO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.12.03, 18:02 Mamy Jonssona , Gollob wypad! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JW Re: CHAMIDŁO IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 22.12.03, 21:45 Bardzo dobrze, bo ich nie dostaniecie. Za mali jesteście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: melek Re: CHAMIDŁO IP: 80.244.142.* 23.12.03, 09:27 Jestesmy WIELCY !! ale Golloba nie chcemy w Tarnowie !!! po przeczytaniu tego artykułu teraz juz wiem, ze TG to prawdziwy cham i burak !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iks Re: CHAMIDŁO IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.12.03, 10:52 Nawet jesli jest z "G" tak jak piszesz, to nie powod, zebys to publikowal. A piszac ze dopiero "teraz" sie o tym dowiedziales nie swiadczy najlepiej o twojej wiedzy o zuzlu i zawodnikach. Klaniam sie nisko. Odpowiedz Link Zgłoś