Forum Sport Sport
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

Red WIng OUT !!!

IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 24.04.01, 17:01
    Red Wings przegraly po bardzo slabym meczu 3-2 w overtime
    Obserwuj wątek
      • janmit Re: Red WIng OUT !!! 24.04.01, 18:01
        ja nie mam nic przeciwko drugiej rundzie bez Red Wings :-)

chyba panowie Fedorov i spolka poczuli sie za pewnie po dwoch latwych wygranych
        na swoim lodzie! mam nadzieje, ze to ich sporawdzi na ziemie.

wydaje mi sie, ze Kings nie przeskocza juz Colorado!

licze rowniez na final New Jersey - Colorado, ale Devils maja teraz
        trudniejszego przeciwnika, ktory zmiotl Ottawa z powierzchni lodowiska

Janek
        • Gość: Bravvo Re: Red WIng OUT !!! IP: 212.244.213.* 24.04.01, 19:46
          A mi jest smutno bez Red Wings :(((((
          to dla mnie zdecydowanie najlepszy zespol.

a Diablow nie lubie :((((((
        • Gość: Bravvo Re: Red WIng OUT !!! IP: 212.244.213.* 24.04.01, 19:47
          A mi jest smutno bez Red Wings :(((((
          to dla mnie zdecydowanie najlepszy zespol.

a Diablow nie lubie :((((((
          • Gość: Knicks Re: Red WIng OUT !!! IP: 213.76.28.* 24.04.01, 19:49
            Pap pa wings ! Its time for Pittsburgh !!! Oliwa do boju !!
            • Gość: sad Re: Red WIng OUT !!! IP: 213.76.110.* 25.04.01, 00:02
              Red Wings to zdecydowanie najlepszy zespol
              ale kontuzje... 14 = Shanahan i 19=Yzerman
              bez nich to... juz nie to samo. Kings sa rozpedzeni, m.in. ostro finiszowali
              zeby sie zmiescic w playeoff. Detroit przegralo tym roku 1 (!) mecz u siebie,
              ale ten najwazniejszy - w play off. Tak bywa, moze za rok... Po prostu szkoda.
      • Gość: NHLfan Re: Red WIng OUT !!! IP: *.tnt11.sjc4.da.uu.net 25.04.01, 02:23
        Smutne beda te play-offy bez Detroit, ale zarozumialym ruskom potrzebny byl
        zimny prysznic. Los Angeles chyba juz nieprzejda grajac najpiekniejszy hokej
        Colorado, ale wiedzialem ze musza zaskoczyc. Maja bardzo solidnych graczy i
        szczescie.
        O pechu Detroit duzo by mozna mowic, ale to juz drugi rok z rzedu praktycznie
        nic niezdzialali poza dobijaniem wszystkich w sezonie zasadniczym.
        Stawiam na final Colorado(wreszcie)- Pittsburg. Niewierze zeby Avalanche
        przegrali w finale z Pingwinami.
        • Gość: zbyszko Re: Red WIng OUT !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.04.01, 02:37
          ja tam kibicuję pingwinom (niestety nie orientuję się dokładnie co sie dzieje
          obecnie w nhl-u), naprawdę tacy słabi są???
          • Gość: polok Re: Red WIng OUT !!!so what??? IP: *.65wack-echat.corecomm.net 25.04.01, 03:11
            moja druzyna byly dwie przed play off,buffalo sabres i washington capitals
            (szkoda mi bondry).zostaje przy buffalo(aczkolwiek nie zdziwie sie jak wyraja
            dewils.w tym roku stawiam na druzyne ze wschodu.co do oliwy,laplo sie
            pingwinom,przepowiadam ze dostana w dupke w nastepnej rundzie.nie podniecajcie
            sie panowie oliwa bo oliwa grzeje lawe i nie beda goscia wypuszczac na lod po
            to zeby robil power play dla przeciwnikow.play off to nie czas dla oliwy.on o
            tym dobrze wie gorzej jak widze z jego fanatykami.z zachodniej konferencji
            stawiam na dallas stars.GO SABRES!!!GO DEVILS!!!!
            • Gość: Tie Re: Red WIng OUT !!!so what??? IP: 209.183.153.* 25.04.01, 14:12
              Gość portalu: polok napisał(a):

> moja druzyna byly dwie przed play off,buffalo sabres i washington capitals
              > (szkoda mi bondry).zostaje przy buffalo(aczkolwiek nie zdziwie sie jak wyraja
              > dewils.w tym roku stawiam na druzyne ze wschodu.co do oliwy,laplo sie
              > pingwinom,przepowiadam ze dostana w dupke w nastepnej rundzie.nie podniecajcie
              > sie panowie oliwa bo oliwa grzeje lawe i nie beda goscia wypuszczac na lod po
              > to zeby robil power play dla przeciwnikow.play off to nie czas dla oliwy.on o
              > tym dobrze wie gorzej jak widze z jego fanatykami.z zachodniej konferencji
              > stawiam na dallas stars.GO SABRES!!!GO DEVILS!!!!

Zobaczymy upierdliwy Poloku jak Tie Domi zlamie kilka szczek twoim devilsom, kogo sie wtedy beda
              prosic o pomoc.
              • Gość: tom Re: GO LEAFS GO IP: 47.9.50.* 25.04.01, 17:15
              • Gość: hip Re: Red WIng OUT !!!so what??? IP: *.wlfdle1.on.home.com 26.04.01, 03:25
                I Tie dobrze gada miom zdaniem Toronto Leaf-si rozwala Devils w 6 meczach w
                sezonie zasadniczym gralismy z nimi 3 razy 1 wygrana , 1 przegrana , no i remis
                ale po tym jak Toronto rozwalilo Ottawa w 4 meczach tracac tylko 3 bramki tak
                ze stawiam na Colorado - Toronto w finale
              • Gość: polok Re: Red WIng OUT !!!so what??? IP: *.65wack-echat.corecomm.net 26.04.01, 07:34
                dzieki za mile slowa.nie zapominaj ZE JA STAWIAM NA
                WSCHODNIA KONFERENCJE dlatego pamietaj ze albo buffalo
                albo new jersey...................tpfu.
              • janmit Re: Red WIng OUT !!!so what??? 26.04.01, 11:25
                Gość portalu: Tie napisał(a):

> Zobaczymy upierdliwy Poloku jak Tie Domi zlamie kilka szczek twoim devilsom, ko
                > go sie wtedy beda
                > prosic o pomoc.

jak na razie to Tie ma klopoty z fanami, ktorzy go niemilosiernie okladaja :)
                ciekawe jak poradzi sobie z Devils i kto kogo bedzie obijal!
                • Gość: hip Re: Red WIng OUT !!!so what??? IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 26.04.01, 22:00
                  wiem o czym mowisz o meczu Philadelfia Fleyers z Toronto ktory Toronto wygralo
                  3-1 a Tie Domi poszedl do Penetly Box i wdal sie w dyskusje z kibicem a potem
                  oblal go woda no to ten wpadl do srodka potym jak pekla szyba i sie troche
                  poszarpali ale Tie nawet sie nie bil znim i zaplacil kare $1000 to wszystko a
                  Bufflo nie ma szans w drugiej rundzi przegra w 6 meczach.
    Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka