jankauuu 13.09.09, 10:43 Cześć czy słyszał ktoś o ośrodku szkoleniowym IVORA Cambridge? Ponoć można tam zdać certyfikat Cambridge z grafiki i otrzymać laptop za darmo. Proszę o info Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaborrr Re: szkolenia IVORA Cambridge - Web Design 09.11.09, 17:24 Cześć, Zapisałem się na szkolenie z Web Design. Szkolenie trwa 150 godzin. Rozpoczyna się w przyszłym tygodniu. Mam bardzo pozytywne przeczucia :-). Szkolenie jest dobre dla takich jak ja, początkujących w web designie. Jeszcze nie wiem czy podejść do certyfikatu Cambridge, bo on więcej kosztuje. Ale mogę w trakcie zajęć zdecydować czy chcę certyfikat IVORA Cambridge, czy Cambridge. Certyfikat Cambridge jest uznawany międzynarodowo, więc nawet gdybym zdecydował się na wyjazd z Polski. Odpowiedz Link
camel_3d ludu moj ludu... 11.11.09, 12:00 certyfikaty to se mozna niestety zrolowac i ..bardzo ciemne miejsce wsadzic..najwazniejsze w ubieganiu sie o prace grafika (w tym przypadku) jest portfolio. Bez tego to szanse sa tak na poziomie Morza Martwego :)) tudiez Mierzei Wislanej :)))) Odpowiedz Link
jankauuu Re: certyfikat Cambridge - heheheh 12.11.09, 15:20 camel_3d napisał: > :))) dobre... > > Cambridge- Odpowiedz Link
joolanta Re: certyfikat Cambridge - heheheh 13.11.09, 09:59 ... no tak chyba "referencje" o tym świadczą... Odpowiedz Link
gaborrr Re: certyfikat Cambridge - heheheh 13.11.09, 16:49 IVORA zaczyna dopiero w tym roku w Polsce, więc jasne że referencji jeszcze nie ma. Sprawdź na stronie chorwackiej (wygoogluj tłumaczenie), tam naprawdę dużo osób wyraziło się pozytywnie o szkoleniach. Odpowiedz Link
camel_3d Re: certyfikat Cambridge - heheheh 18.11.09, 09:54 joolanta napisała: > ... no tak chyba "referencje" o tym świadczą... :)))))))) Odpowiedz Link
camel_3d hmm... 13.11.09, 12:54 wklepalem w google "Ivora Cambridge Education Centre" i w zasadzie znalazlem tylko strny polskie..gdyby to byla taka miedzynarodowa instytucja..to chyba prowinny byc tez stzrny po angielsku..i w innych jezykach.. a wspolpracy z Cambride University nie znalazlem slowa.. Odpowiedz Link
camel_3d twoj link--- 13.11.09, 12:55 > www.ivora.pl/index.php?kat=pocetna, więc nie jest to tylko certyfikat wyskakuje mi : Greska 404! Stranica ne postoji! chyba serwer w czechach jest nie? Odpowiedz Link
gaborrr Re: twoj link--- 13.11.09, 16:47 Właściwie, to jest firma z kapitałem chorwacki, więc pewnie serwer jest w Chorwacji i stąd czeski jak myślisz komunikat :-) Odpowiedz Link
camel_3d Re: twoj link--- 18.11.09, 09:53 brzmialo podobnie :)) firma z kapitalem chorawckim i dyplomem z oxfordu ;) niezla konstelacja..zastanawialbym sie...bardzo.. Odpowiedz Link
kate.bee Re: szkolenia IVORA Cambridge 20.07.10, 18:30 Witam, mój mąż w 2009 roku podpisał umowę z IVORA na kurs z grafiki komputerowej. Kurs zakończył się egzaminem (w marcu) po którym miał otrzymać dyplom ukończenia. Niestety nie doczekał się dyplomu, bo się okazało, że firma już nie istnieje. Zgarneli swoje manatki z biura i tylko poczta wisi na klamce. Nikt nie odbiera telefonów. Dużo pieniędzy wydaliśmy tylko po to żeby stracić czas, bo nawet nie ma udokumentowane-oprócz umowy- że na takie kursy uczęszczał. Odpowiedz Link