stealon 09.06.10, 21:19 chodzi mi parametry techniczne, tj. procek pamiec itp... mam tu na mysli stacjonarke a nie lapa. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
very_famous Re: jaki komputer "pociagnie" Adobe CS5? 11.06.10, 12:43 Zależy na jakich programach pracujesz. After Effects oraz Premiere Pro wymagają obsługi 64-bitowej i bardzo mocnych komputerów. Indesign, Photoshop czy Illustrator już takie wymagające na szczęście nie są. Wszelkie wymagania sprzętowe są dostępne na stronie Adobe. Odpowiedz Link
camel_3d Re: jaki komputer "pociagnie" Adobe CS5? 17.06.10, 14:26 nie tak do konca..w zasadzie kazdy dostepny na rynku (nowszy) komp pociagnie bez problemu CS5. Ja mam 4 letniego i CS5...dziala bez zarzutu. Zalezy tylko jakie projekty si erobi. Odpowiedz Link
rukla Re: jaki komputer "pociagnie" Adobe CS5? 02.08.10, 16:22 Najważniejszy parametr to pamięć RAM. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
camel_3d RAM?? 28.08.10, 14:35 ja bym raczej na 3 rzeczy stawial procesor karta graf ram... sam ram ..mozesz sobei i 8 GB wetknac..ale ze slaba karta i procesorem to si ekomputer zaorze na smierc:) Odpowiedz Link