poproszekilokrowek 19.07.06, 03:54 szukam osoby z pomyslem na proste i eleganckie logo dla firmy graficznej. firma nazywa sie 'massreaction'. oplata $100 CAD. osoby zainteresowane prosze o kontakt na adres: poproszekilokrowek@gazeta.pl Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
artur666 Co za bzdety?! 19.07.06, 19:16 mozesz mi podac adres tej firmy graficznej, ktorej brak pomyslow na chociazby wlasne logo? Ja sie nie lapie na 100 dolcow. Odpowiedz Link
poproszekilokrowek Re: Co za bzdety?! 19.07.06, 19:56 A na ile sie lapiesz? 10000? Wiec chyba zabladziles na tym forum. Zreszta, zainteresowani sie znalezli. artur666 napisał: > mozesz mi podac adres tej firmy graficznej, ktorej brak pomyslow na chociazby > wlasne logo? > Ja sie nie lapie na 100 dolcow. Odpowiedz Link
artur666 Re: Co za bzdety?! 21.07.06, 10:06 U mnie logo z prawami publikacji kosztuje od 200-700. Pomylilem forum, dlaczego? Nie wiedzialem jest to forum studenci? :) lub praca na czarmo... Kolego ja nie chce od ciebie zadnej pracy, z rodakami z polskich forumow pryncypialnie nie robie zadnych interesow, to zapowiada interes minusowy. Czesc Odpowiedz Link
poproszekilokrowek Re: Co za bzdety?! 21.07.06, 17:38 Kolego, za bardzo sie rozpedziles. Nikt ci tu zadnej pracy nie oferuje i nigdy by nie zaoferowal. Za duzo chamskiej tresci w twoich wypowiedziach. Bonne Chance! artur666 napisał: > U mnie logo z prawami publikacji kosztuje od 200-700. > Pomylilem forum, dlaczego? Nie wiedzialem jest to forum studenci? :) lub praca > na czarmo... > Kolego ja nie chce od ciebie zadnej pracy, z rodakami z polskich forumow > pryncypialnie nie robie zadnych interesow, to zapowiada interes minusowy. > Czesc Odpowiedz Link
mucha_na_dziko1 A to niby co, ogloszenie matrymolnialne? heheh 23.07.06, 17:00 Facet ciebie od razu wyczul. "szukam osoby z pomyslem na proste i eleganckie logo dla firmy graficznej. firma nazywa sie 'massreaction'. oplata $100 CAD. osoby zainteresowane prosze o kontakt na adres: poproszekilokrowek@gazeta.pl" Odpowiedz Link