Dodaj do ulubionych

Zdjęcia do dokumentów

21.07.06, 19:36
Osoby które dostały się na studia muszą dostarczyć 4 zdjęcia
Mogą one być czarno-białe?
Myślicie że na takich lepiej się wychodzi?
U fotografa można wybrać rozmiar zdjęcia czy trzeba go uciąć żeby pasowało do
formatu potrzebnego na studia?
Dziękuję za odpowiedzi
Pozdrawia Was pani_hekate
Obserwuj wątek
    • c00l Re: Zdjęcia do dokumentów 21.07.06, 20:01
      Ja osobiscie jesli sie dostane to dostarcze zdjecia czarno-biale. Mysle, ze roznicy nie ma, ktore wybierzesz. Z tego co slyszalem to na czarno-bialych nie widac tradzika, bydz moze i lepiej sie na tych wychodzi, ale to juz kwestia gustu. Co do rozmiaru to nie wiem jak to fotograf robi. Ja zdjecia juz mam i bede musial obciac je do rozmiaru podanego na stronie.

Na co skladasz i ile masz pkt?
      • marad11 m_r :) 21.07.06, 21:25
      • pani_hekate Re: Zdjęcia do dokumentów 22.07.06, 11:22
        Psychologia - nie pamiętam ile wychodziło
        Socjologia - 68
    • moore7 Re: Zdjęcia do dokumentów 23.07.06, 14:15
      heh oczywiście mówi sie u fotografa rozmiar i on to zrobi bez problemu...:) a co do koloru mysle ze kolrowe powinno sie zanosić? a tak poza tematem dlaczego KUL nie przyjmuje oryginałów ani kopii poswiadczonych notarialnie??
      • c00l Re: Zdjęcia do dokumentów 23.07.06, 15:37
        Ja juz zdjecia mam, ale troche wiekszy format. Ale nie bede zamawial nowych, tylko troche przytne, chyba nie bedzie problemu, bo po co placic jeszcze raz?

KUL nie chcial zadnych oryginalow, bo jest na tyle madry, ze w razie jak sie ktos nie dostanie to nie odsyla dokumentow.
        • madziaxxx6 Re: Zdjęcia do dokumentów 23.07.06, 20:49
          Nie ma roznicy czy są to zdjęcia kolorowe czy czarnobiale ja osobiście mam w
          indeksie kolorowe ale znajomi mają tez czarno białe.A rozmiar może byc nawet
          sttandard.Ja w tamtym roku dałam przycięte i Pani powiedziała że jak mają taką
          potrzebę to sami przycinają.Ale wiadomo -lepiej samemu o to zadbać;-)
    • pani_hekate Re: Zdjęcia do dokumentów 04.08.06, 16:49
      up

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka