Dodaj do ulubionych

Plan zajęć :) PRAWO

19.09.06, 11:46
Mam pytanie, do ludzi orientujących się:) Czego brakuje jeszcze na aktualnyie
podanym planie zajęć ??? hiram.kul.lublin.pl/?p=p Jakieś języki, albo
W-F ??? Z góry dzięki za ODP:)
Obserwuj wątek
    • kulowski_student Re: Plan zajęć :) PRAWO 19.09.06, 11:57
      fakt, brakuje wam tylko jezykow nowoż. i łaciny i WF (ktory zapewne dowala wam w
      poniedz rano bo jak wszystkei wyklady macie tak samo jak my to i WF zapewne tak
      bedzie) I cos mało macie wykładów z Grzesiem G., dziwne......
    • waterek Re: Plan zajęć :) PRAWO 19.09.06, 14:08
      Grzesio G . ???? O kogo chodzi ???:)
      • kulowski_student Re: Plan zajęć :) PRAWO 19.09.06, 14:15
        to będzie Wasz ulubieniec :) prof Grzegorz Górski od Historii Ustroju Państw.
        Widzialem na stronce ze macie tylko 5 wykladow z nim przez caly semestr. on
        przyjezdza nieregularnie :), ale żeby aż tak rzadko
        • waterek Re: Plan zajęć :) PRAWO 19.09.06, 14:23
          a Ty miałeś z nim więcej wykładów ???
          • waterek Re: Plan zajęć :) PRAWO 19.09.06, 14:25
            a i jeszcze jedno. Wykłada on gdzieś indziej, bo napisałeś "przyjeżdża" ???
    • agafka1988 Re: Plan zajęć :) PRAWO 19.09.06, 14:18
      ten plan jest straszny :( bedziemy musieli pare razy dziennie tluc sie na KUL..
      I jeszcze te zajecia do wieczora... Masakra ;p
      • kulowski_student Re: Plan zajęć :) PRAWO 19.09.06, 14:32
        po pierwsze on do nas przyjezdzal co 2 tygodnie i wyklady byly 2 dni. Wiec w
        sumie wychodzilo 4 na miesiac. On mieszka w Toruniu, wykładał na UMK i chyba go
        zwolnili, jest rektorem tez w jakiejs prywatnej szkolce. Na 1 roku jest wlasnie
        najlepszy plan.... z tesknota bede wspominal czasy kiedy mialem 5 dni w tygodniu
        wolne :)
        • crazycandy87 Re: Plan zajęć :) PRAWO 19.09.06, 17:15
          Waterek bys sie nie osmieszal z tymi pytaniami na forum . Weź nr gg od
          kulowskiego studenta( Kamila) i zmolestuj go pytaniami...on to lubi , oj lubi
          .Nie raz to robilam... hehe , pozdro
          • kulowski_student Re: Plan zajęć :) PRAWO 19.09.06, 19:46
            hehe dobre Madzia. Wiesz....ja lubie jak mnie dziewczyny molestują :)Ale czemu
            nie dodałaś, że w prokuratorze leży już akt oskarżenia przeciw Tobie za to
            molestowanie :) Spedzisz w kiciu z jakies 8 lat. Jesli kolega bedzie potrzebował
            pomocy to niech pisze :)
            • crazycandy87 Re: Plan zajęć :) PRAWO 19.09.06, 20:09
              Oj tam 8 latek szybko minie wyjde za dobre sprawowanie po 6ciu. A zaraz potem
              znajde Cie i znowu zmolestuje i jeszcze raz i znowu i jeszcz i jeszcze... juz
              dojrzalszy bedziesz a nie taki podlotek jak teraz hehe :)8405249 Kamil przez
              roztargnienie nrku nie podal ( to jest najlepszy numerek... ) hehe , pozdro
              • kulowski_student Re: Plan zajęć :) PRAWO 19.09.06, 20:40
                wiesz, a kto powiedział że ty dożyjesz tych 6 lat w wiezieniu. Teraz tylu
                kryminalistów jest w wiezieniach co za kasę zabili by kazdą osobe, nawet taką
                cooolową niewiastę jak ty :)
                • crazycandy87 Re: Plan zajęć :) PRAWO 19.09.06, 20:43
                  Hehe jak na mnie naslesz to ja cie jeszcze uprzedze.... wiec spodziewaj sie
                  niespodziewanego ... honey :p
                  • kulowski_student Re: Plan zajęć :) PRAWO 19.09.06, 20:46
                    słyszałaś o Borysie, łowcy blondynek z Przasnysza??? To jest takie seryjny
                    killer. On jest szybszy niż półobrót Chucka Norrisa
                    • crazycandy87 Re: Plan zajęć :) PRAWO 19.09.06, 20:49
                      No musze przyznac przeszedles test... niezly jestes.. Orężem prawnika jest slowo
                      i musi nim swietnie wladac.. Jak cos juz wiem do kogo sie zwrocic za tych pare lat..
                      • kulowski_student Re: Plan zajęć :) PRAWO 19.09.06, 21:05
                        remis Madziuu :) takie dzielne dziewczyny rzadko sie spotyka. Ziemia mazowiecka
                        musi byc z Ciebie dumna :)
    • waterek Re: Plan zajęć :) PRAWO 19.09.06, 14:59
      No nie takie całkiem wolne .... A ile jest W-F na tydzień??? PS. Sory, że tak
      męcze... :)
      • kulowski_student Re: Plan zajęć :) PRAWO 19.09.06, 15:06
        po to jestem żeby pomoc :) raz na tydzien po 1,5 godz
    • marad11 dr hab Grzegorz G 20.09.06, 10:54
      A może tylko 5 razy bo po 2,5 godziny a Wy np mieliscie po 1,5? Ale z tego co
      wiem [;)] to nie powinniśmy płakac że tak mało.
      • kulowski_student Re: dr hab Grzegorz G 20.09.06, 11:28
        a wiesz Adrian tego to już ci nie powiem :) Nie pamiętam, moja niewiedza wynika
        chyba z tego że byłem tylko na pierwszym wykładzie <zobaczyc jak wyglada> i na
        ostatnim zeby z twarzy pamiętał mnie na egzaminie
        • marad11 Re: dr hab Grzegorz G 20.09.06, 11:46
          Kamil! No to w takim razie może bezpowrotnie straciłeś szansę słuchania
          fascynujących wykładów! Przychodź na nasze! ;]
          • marad11 Już 12 wykładów z dr hab GG 20.09.06, 11:58
            Ciekawe czy jeszcze jakieś przybędą...
          • kulowski_student Re: dr hab Grzegorz G 20.09.06, 12:00
            Czuje sie zaszczycony tym zaproszeniem... Ale chyba jednak nie skorzystam, może
            kiedyś. Napewno znajdzie sie cos na 2 roku dla mnie zeby sie tez ponudzic :)
            • kulowski_student Re: dr hab Grzegorz G 20.09.06, 17:45
              już nie przybędzie :) Tyle i my mielismy :)
              • kulowski_student Re: dr hab Grzegorz G 20.09.06, 17:48
                i jeszcze jedno!!! Jak zobaczylem tą godzinę (7:30) heheh tak sie uśmiałem.
                Niesamowity hardcore. Nie dosc ze cudowny wyklad to do tego o cudownej porze.
                Może zatem pobijecie nasz rekord 30 osób na wykładzie??? POWODZENIA
                • marad11 Re: dr hab Grzegorz G 20.09.06, 18:06
                  Ja to się modlę [a co, umiem! ;)], żeby informacja jakoby KUL miał wprowadzic
                  obowiązkowe wykłady okazała się plotką. Kurde - na 7.30... bede musiał wstac 2
                  godziny wczesniej! Hardcore faktycznie :/...

Ale jak to zwykle u mnie - optymizm zwycięża :)
                  • johnny85 Re: dr hab Grzegorz G 20.09.06, 19:15
                    Na kulu nie ma obowiązkowych wykładów i większość prowadzących wykłady nie
                    wyciąga z frekwencji konsekwencji.Na I roku to może ks dr Wierzbicki od etyki
                    tylko,a Góral pewnie tyle twarzy bez przerwy w tych różnych miejscach
                    spotyka,że na pewno ludzi z wykładu nie spamięta.
                    • d.aga87 Re: dr hab Grzegorz G 20.09.06, 21:15
                      mam nadzieję bo niespecjalnie pasuje mi pędzenie na 7.30 na uczelnie... :]
                      tym bardziej, że jak dobrze pójdzie będę miała wolne piątki :D
                      da sie tak poustawiać wszystko?
                      • marad11 Re: dr hab Grzegorz G 20.09.06, 21:25
                        Tylko czy znajdą się dobre osoby które pożyczą nam później notatki? Aj promis!
                        Bede pożyczał [jak będę miał! ;)]
                        • w_wisniowski Re: dr hab Grzegorz G 20.09.06, 22:21
                          marad11 napisał:

> Tylko czy znajdą się dobre osoby które pożyczą nam później notatki? Aj promis!
                          > Bede pożyczał [jak będę miał! ;)]
                          chyba nie po wykldach u prof.G.G.? ;) dla mnie miało to formę "opowiastek wujka
                          Grzesia" ;-/ Ciekawe, ale nie zawsze bogate w treści przydatne na egzaminie...
                          Prawoznastwo - robienie notatek będzie raczej śmieszne :)
                          Etyka - nie warto
                          Biblia - wszystko jest w skrypcie
                          Mnie zupełnie wystarczyło notowanie wykłdów z rzymu i hist. filozofii.
                          Szczególnie, że skrypty z tego drugiego funckonujące w obiegu są wątpliwej
                          jakości, co profesor dość często( także na egzaminie) powtarzał.
    • agafka1988 Re: Plan zajęć :) PRAWO 21.09.06, 11:45
      a ja tak czekam i czekam, kiedy będziemy miec w koncu te lektoraty dodane do planu?
      • kulowski_student Re: Plan zajęć :) PRAWO 21.09.06, 16:11
        never....... to sie nie doczekasz heheheh :)lektoratów na 99,9% nie dadzą
        • w_wisniowski Re: Plan zajęć :) PRAWO 21.09.06, 18:07
          kulowski_student napisał:

> never....... to sie nie doczekasz heheheh :)lektoratów na 99,9% nie dadzą
          a jeśli ta 0,1 % się stanie to i tak jeszcze będzie się to mogło
          zmienić...cierpliwości. letkorat to średnia przyjemność.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka