Dodaj do ulubionych

odwołania

06.07.09, 12:34
Mam pytanie odnośnie odwołań w przypadku niedostania się na wybrany kierunek. Załóżmy, że jako kierunek 1go wyboru wybrałam prawo, nie dostałam się. Przyjęli mnie natomiast na kierunek 2go wyboru - pedagogikę. Mam zamiar napisać odwołanie, żeby spróbować w II naborze na prawo. Co zrobić w takiej sytuacji? Złożyć dokumenty na pedagogikę i w trakcie złożyć też odwołanie na prawo? Czy można jednocześnie potwierdzić chęć studiowania pedagogiki, jednocześnie się odwołując? Nie wiadomo czy moje odwołanie zostanie przyjęte a jeśli nie potwierdziłabym chęci studiowania pedagogiki zostałabym z niczym... Nie wiem czy dobrze rozumuję :)
Obserwuj wątek
    • michasz23 Re: odwołania 06.07.09, 12:39
      tak, przyłączam się do pytania, chociaż mam nadzieję, że dostanę sie w I naborze :P
      • forgetmenot90 Re: odwołania 06.07.09, 12:41
        ja oczywiście też ;D
        • treehill Re: odwołania 06.07.09, 16:41
          Złóż dokumenty na pedagogikę i jednocześnie napisz odwołanie na prawo. Jeśli
          dostaniesz się na prawo z odwołania, to po prostu zabierz dokumenty z dziekanatu
          pedagogiki i przenieś je do dziekanatu prawa :)
          • forgetmenot90 Re: odwołania 06.07.09, 17:47
            ooo! dzięki, właśnie o to mi chodziło :)
            • koralgol90 Re: odwołania 07.07.09, 14:29
              Hmmm ja tez właśnie o tym myślałam;) Czy wie ktoś może, czy to jest tak, że
              kiedy przysyłają mi listowanie informacje o tym czy się dostałam czy nie, to czy
              jest tam też jakiś dokument, który muszę porostu wypełnić w przypadku nie
              dostania się, żeby ubiegac się o miejsce w IIgim naborze? Czy takie odwołanie
              pisze się poprostu ręcznie?;/
              • forgetmenot90 Re: odwołania 07.07.09, 15:00
                taki wniosek pojawi się na stronie KULu, wystarczy wydrukować i uzupełnić :)
                • effkaaa Re: odwołania 12.07.09, 20:01
                  mam takie pytanko... nie dostałam sie przy 1 naborze na psychologie i bede skaldac odwolanie ale nie wiem czy moge tez zlozyc papiery na peagogike nie bedac zapisana tam wczesniej ... ?? che sie zarejestrowac przy 2 naborze ... czy to jest mozliwe ??
                  prosze o szybka odpowiedz :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka