Dodaj do ulubionych

Dęblińskie szkoły

25.02.07, 13:05
Być może chodziliście do tych samych szkół, podstawówek lub szkół średnich.
Czy pamiętacie nauczycieli, szczególnie tych charakterystycznych?
Obserwuj wątek
    • bormen62 Re: Dęblińskie szkoły 27.06.07, 09:07
      kilka lat temu chodziłem do szkoły podstawowej nr2 byli tam fajni nauczyciele
      dyrektor Kwiatkowski poloniści i wuefiarze tworzyli oni fajny klimat czasami
      było gorzej a czasami lepiej ale zawsze można było liczyć na niektórych
      nauczycieli bardzo miło wspominam ten czas teraz chodzi tam moja córka i gdy
      rozmawiamy o tej szkole to mi nie wierzy że było tak fajnie teraz nie ma już
      tego klimatu który tworzyli dawni nauczyciele podobno do niektórych nauczycieli
      dzieci mówią na TY za moich czasów był szacunek do nauczycieli a teraz ciekaw
      jestem kiedy zaczną dzieci mówić do nowego dyrektora na ty ciekawe jak by na to
      reagował dyrektor Kwiatkowski, lub pani dyrektor Zienkiewicz o zgrozo co się
      teraz dzieje
      • mamaw sybeliuss jesteś z Deblina? 01.07.08, 18:11
        • mamaw sibeliuss jestes z Dęblina? 01.07.08, 18:12
    • valla Re: Dęblińskie szkoły 28.06.07, 19:18
      :) Ja chodzilam do "4" na Lotnisku
      Najlepszy byl Pan Paprota:) no i Pani Skolimowska zapadla w pamiec :)
      pozdr :)
      • aleksjej_x Re: Dęblińskie szkoły 28.06.07, 19:43
        O tak pani Skolimoska była pani dyrektor gimnazjum nr 2 była super, to był
        dyrektor. Z gimnazjum najfajniejsi nauczyciele to pani Papis śmiechowa taka
        dało się z nią pogadać i pożartować również pani Piasecka to był nauczyciel i
        pan Paprota też fajny...ale teraz pozostają same spomnienia dobre i złe ale
        tych dobrych to jest najwięcej
    • fafik_12 Re: Dęblińskie szkoły 01.07.07, 21:37
      miałem przyjemność chodzić do Szkoły Podstawowejnr2 w Dęblinie z tamtych czasów
      pamiętam kilku fajnych nauczycieli panią dyrektor Zienkiewicz pana dyrektora
      Kwiatkowskiego,pana Ambroziaka,pana Borowskiego,panią Pawlik i kilku innych
      stanowili Oni o klimacie tej szkoły ich zajęcia były fajne można było z nimi
      pogadać o wszystkim.Ciekaw jestem jak dzisiaj jest w "dwójce"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka