Dodaj do ulubionych

SZCZYTNIAK

19.11.04, 07:32
Kto był na Szczytniaku ręka do góry !!!
Obserwuj wątek
    • asiaskarzysko Re: SZCZYTNIAK 22.11.04, 10:16
      Ja byłam !! Dokładnie 5-go stycznia ub. roku i bardzo się z tego cieszę !
      Niewielu ludzi wie,jakie tajemnice kryje to wzniesienie (prawie 600 metrowe).
      Akurat dzień wcześniej spadł śnieg,aura sprzyjała, zdjęcia były
      cudowne,gołoborza,chociaż przykryte poduchą śniegu, ale widoczne, panorama na
      szczycie przepiękna ! Ruiny kilku zabudowań i świetna studnia w korzeniach
      potężnej jodły.

Pozdrawiam -Asia-
      • pstrykacz.imieninowy A może wybierzemy się razem na Szczytniak ? 25.11.04, 10:46
        A może wybierzemy się razem na Szczytniak ?
        • asiaskarzysko A bardzo chętnie 25.11.04, 16:14
          Zimowa aura powinna sprzyjać,a ja mam słabość do pokonywania szlaków z ludźmi
          lubiącymi pstrykać o wszystkim dokoła ;- ))

POZDRAWIAM Pełna nadzieji
          • pstrykacz.imieninowy fajnie ;)))) 25.11.04, 18:22
            Tylko w jaki sposób się skrzykniemy ? ja mieszkam w Kielcach a Ty w Skarżysku :(((
            • asiaskarzysko Re: fajnie ;)))) 25.11.04, 19:14
              Spokojnie... nie takie wypady mam już na swoim koncie, to tylko 34 km, dogadamy
              się przed roztopami ;-)

Pozdrawiam wszystkich, którzy mnie podwieźli podczas mej podróży na Przystanek
              Woodstock 2004 :P Nie pozdrawiam panów konduktorów z którymi miałam styczność w
              drodze powrotnej, co skończyło się opustoszeniem mojego drobnego majątku, który
              tyle dni 3małam w stanie nienaruszonym. No cóż ;coś za coś... (dobiorę się do
              ich majątku, jak dorosnę ha ha ).
              Tak więc 30 km w stosunku do ponad 800 jakie zrobiłam jenego dnia nie robi mi
              różnicy .
              Jeszcze napisz z którego pokolenia jesteś,żebym potem nie było czegoś w
              stylu "Cześć tu Wojtek, też mam 12 lat, chętnie Cię poznam " ;- ))

NARAZIE POPATRZ, JAK TAM DOJECHAĆ OD STRONY KIELC, A ZRESZTĄ PEWNIE WIESZ ...

Ja jechałam przez Nową Słupię

POZDRAWIAM -ASIA-
              • pstrykacz.imieninowy Re: fajnie ;)))) 30.11.04, 07:21
                ja dojadę minibusem do Nowej Słupii ;))) albo do Łagowa moge dojechać ?!
                • pstrykacz.imieninowy Re: fajnie ;)))) 26.12.04, 18:02
                  ładna pogoda ;)))
                  • hanka9 No i co? 03.01.05, 17:35
                    Zostaliście na tym Szczytniaku czy co?
                    Nic o Was nie słychac;-))
                    H9
                    • pstrykacz.imieninowy Re: No i co? 07.03.05, 20:56
                      ja jestem za tym aby iśc na Szczytniak - nawet teraz ! w zimę !!!
                      • pstrykacz.imieninowy --- kiedy idziemy na szczytniak ? --- 29.03.05, 21:03
    • asiaskarzysko Re: SZCZYTNIAK 01.04.05, 00:37
      Jak drzewa będą zielone a różowe okulary nie będą zniżane do koloru
      pastelowego ;-)).Jednym słowem róbta co chceta, do końca maja na wyprawy się
      nie piszę.

Pozdrawiam
      • pstrykacz.imieninowy Ania... Ania... Ania... Ania... 20.04.05, 13:17
        Ania... Ania... Ania... Ania... dziewczyna warta kochANIA !!!
        • pstrykacz.imieninowy Ania... Ania... Ania... dziewczyna warta kochANIA. 15.08.05, 12:10

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka