pstrykacz.imieninowy 19.11.04, 07:32 Kto był na Szczytniaku ręka do góry !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
asiaskarzysko Re: SZCZYTNIAK 22.11.04, 10:16 Ja byłam !! Dokładnie 5-go stycznia ub. roku i bardzo się z tego cieszę ! Niewielu ludzi wie,jakie tajemnice kryje to wzniesienie (prawie 600 metrowe). Akurat dzień wcześniej spadł śnieg,aura sprzyjała, zdjęcia były cudowne,gołoborza,chociaż przykryte poduchą śniegu, ale widoczne, panorama na szczycie przepiękna ! Ruiny kilku zabudowań i świetna studnia w korzeniach potężnej jodły. Pozdrawiam -Asia- Odpowiedz Link Zgłoś
pstrykacz.imieninowy A może wybierzemy się razem na Szczytniak ? 25.11.04, 10:46 A może wybierzemy się razem na Szczytniak ? Odpowiedz Link Zgłoś
asiaskarzysko A bardzo chętnie 25.11.04, 16:14 Zimowa aura powinna sprzyjać,a ja mam słabość do pokonywania szlaków z ludźmi lubiącymi pstrykać o wszystkim dokoła ;- )) POZDRAWIAM Pełna nadzieji Odpowiedz Link Zgłoś
pstrykacz.imieninowy fajnie ;)))) 25.11.04, 18:22 Tylko w jaki sposób się skrzykniemy ? ja mieszkam w Kielcach a Ty w Skarżysku :((( Odpowiedz Link Zgłoś
asiaskarzysko Re: fajnie ;)))) 25.11.04, 19:14 Spokojnie... nie takie wypady mam już na swoim koncie, to tylko 34 km, dogadamy się przed roztopami ;-) Pozdrawiam wszystkich, którzy mnie podwieźli podczas mej podróży na Przystanek Woodstock 2004 :P Nie pozdrawiam panów konduktorów z którymi miałam styczność w drodze powrotnej, co skończyło się opustoszeniem mojego drobnego majątku, który tyle dni 3małam w stanie nienaruszonym. No cóż ;coś za coś... (dobiorę się do ich majątku, jak dorosnę ha ha ). Tak więc 30 km w stosunku do ponad 800 jakie zrobiłam jenego dnia nie robi mi różnicy . Jeszcze napisz z którego pokolenia jesteś,żebym potem nie było czegoś w stylu "Cześć tu Wojtek, też mam 12 lat, chętnie Cię poznam " ;- )) NARAZIE POPATRZ, JAK TAM DOJECHAĆ OD STRONY KIELC, A ZRESZTĄ PEWNIE WIESZ ... Ja jechałam przez Nową Słupię POZDRAWIAM -ASIA- Odpowiedz Link Zgłoś
pstrykacz.imieninowy Re: fajnie ;)))) 30.11.04, 07:21 ja dojadę minibusem do Nowej Słupii ;))) albo do Łagowa moge dojechać ?! Odpowiedz Link Zgłoś
hanka9 No i co? 03.01.05, 17:35 Zostaliście na tym Szczytniaku czy co? Nic o Was nie słychac;-)) H9 Odpowiedz Link Zgłoś
pstrykacz.imieninowy Re: No i co? 07.03.05, 20:56 ja jestem za tym aby iśc na Szczytniak - nawet teraz ! w zimę !!! Odpowiedz Link Zgłoś
asiaskarzysko Re: SZCZYTNIAK 01.04.05, 00:37 Jak drzewa będą zielone a różowe okulary nie będą zniżane do koloru pastelowego ;-)).Jednym słowem róbta co chceta, do końca maja na wyprawy się nie piszę. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pstrykacz.imieninowy Ania... Ania... Ania... Ania... 20.04.05, 13:17 Ania... Ania... Ania... Ania... dziewczyna warta kochANIA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
pstrykacz.imieninowy Ania... Ania... Ania... dziewczyna warta kochANIA. 15.08.05, 12:10 Odpowiedz Link Zgłoś