Dodaj do ulubionych

To forum umarło......

IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.02, 14:06
niestety:)
Obserwuj wątek
    • sawa55 Re: To forum umarło...... 04.04.02, 15:56
      Gość portalu: Muminek napisał(a):

> niestety:)

Muszę zgodzić sie z Tobą. To przykre, że nie ma chetnych do pisania. Czemu??? Czy
      w okolicach Tczewa nie ma niczego interesującego??? Mieszkam bardzo dużo
      kilometrów od tego miejsca i pisze o rzeczach niezwiązanych z Tym miejscem,
      jednak bardzo chciałbym poczytać o ciekawych miejscach w Waszych okolicach!!!
      Przygnębiony milczeniem sawa55 ;o(
      • Gość: Muminek Re: To forum umarło...... IP: *.bydgoszcz.mtl.pl 04.04.02, 20:24
        Niestety Sawa Tczew to nie Warszawa. Bieda aż piszczy, bezrobocie szaleje,
        chociaż mozna powiedzieć że nie to jest główną przyczyną odwiedzin na tym
        forum. WYNIKA TO ZAPEWNE Z BRAKU ROZPOWSZECHNIENIA FORUM WŚRÓD OKOLICZNYCH
        INTERNAUTÓW. Ja też nie jestem z Tczewa ale rodzinne korzenie moje kroki tu
        skierowały aby zobaczyć co słychać a tu cisza ..... niestety.
        • Gość: sawa55 Re: To forum umarło...... IP: 213.17.165.* 05.04.02, 09:26
          Sza... Cicho sza.... Czas na ciszę....

• Gość: zntk Re: To forum umarło...... IP: *.proxy.aol.com 07.04.02, 02:48
            jak sie macie kumie sawo?a czyja to wina,ze cisza,a gdzie twoja kolezanka
            karina?moglbys ja pozdrowic odemnie,mam nadzieje,ze wszystkie egzaminy juz po za
            nia i chyba jest szczesliwa.co do tczewa,to chyba moze sie pochwalic gra
            pilkarzy,kto wie moze beda najlepsza druzyna calego pomorskiego,z calego serca
            im tego zycze.tez nie jestem z tczewa,ale mam mile z niego wspomnienia,jak
            rowniez z okolicznych miast jak gniew,swiecie,nowe,bydgoszcz,gdansk.sporo
            ludzi czyta,ale sam slyszalem,jak niektorzy pragna brac udzial tylko w
            budujacych tematach.a jakos na tczewie ich troche brakuje.miejcie sie dobrze.
            • Gość: HAM Re: To forum umarło...... IP: *.proxy.aol.com 17.06.02, 08:04
              Ponad 2 miesiace uplywa a nikt nic nie powiesil
              to chyba nie ma sensu utrzymywanie takiego forum
              • sawa55 Re: To forum umarło...... 18.06.02, 21:32
                Gość portalu: HAM napisał(a):

> Ponad 2 miesiace uplywa a nikt nic nie powiesil
                > to chyba nie ma sensu utrzymywanie takiego forum

Nie powiesił, ale są osoby, które przeszły ogromną metamorfozę.
                Chcesz sprawdzić i troszeczkę popisać???? :)
                • Gość: HAM Re: To forum umarło...... IP: *.proxy.aol.com 27.06.02, 07:56
                  co masz na mysli?
                  osoby staly sie niepismienne?
                  • sawa55 Re: To forum umarło...... 27.06.02, 18:53
                    Gość portalu: HAM napisał(a):

> co masz na mysli?
                    > osoby staly sie niepismienne?

Ze nie. Metamorfozy człowieku. Patrzą na życie troszeczkę innymi sprawami. Patrzą
                    na świat przez różowe okulary... :)
                    może część znalazła ciekawsze SPOSOBY NA spędzanie czasu niz pisanie na forum.
                    Siedzenie przed kompem czy spędzanie miłych chwil na powietrzu...
                    Hmmmm. Zastanawiam się.
                    • Gość: HAM Re: To forum umarło...... IP: *.proxy.aol.com 28.06.02, 07:57
                      Moze siedza przed tv i ogladaja wspaniale programy
                      Poza tym pragne zauwazyc ze forum Tczewskie nigdy
                      nie bylo rozbujane
                      Dopiero onlyania npisala wczoraj 3 posty i przelamala magiczna bariere 100
                      postow.
                      Pisanie na forum jest faktycznie strata czasu
                      ale taka strata jest takze wiele innych czynnosci np.
                      sex dla przyjemnosci a nie prokraacji(?)
                      • gosia-s Re: To forum umarło...... 28.06.02, 11:50
                        Witam :)))

Widzę, że i tu przygnało naszego Muminka. Podejrzewam, że chciał Was trochę
                        sprowokować i nakłonić do nabijania postów. Zresztą Was tu chyba niemało, do
                        roboty!
                        • Gość: Muminek Re: To forum umarło...... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.02, 23:19
                          Gosiu co na Kociewie Ciebie przygnało,
                          Czyżby w twym sercu trosk było mało?
                          A może Ci przeszedł twój smutek wielki
                          Gdy wypiłaś pifko z zimnej butelki. :)))))
                          • gofa Re: To forum umarło...... 29.06.02, 17:02
                            Muminek..my Cie po prostu sledzimy ;)
                            Przemysl pozdrawia Tczew :)))
                            • Gość: gosia-s Re: To forum umarło...... IP: *.chello.pl 30.06.02, 16:15
                              trochę pokrętnie, ale trafiłam tu przez forum o forum. :)))
                              • Gość: Muminek Re: do śledzących...... IP: *.polpak-karton.pl 30.06.02, 20:10
                                No to moje drogie czas o tym pomyśleć
                                Aby Gofcia zaistniała w filmowym przemyśle.
                                Trzeba znaleźć reżysera aby kręcił jeszcze jeden
                                Z Gofcią film o tym agencie - jak mu tam? - 007.
                                • gofa Re: do śledzących...... 01.07.02, 11:23
                                  hahaha...czyli...my name is Bond...Gofa Bond ;)
                                  • Gość: Muminek Re: do śledzących...... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.02, 22:07
                                    Ja o czymś innym myślałem lecz na to nie wygląda,
                                    Żebyś Gofciu zechciała być dziewczyną Bonda. :)))))
                                    • gofa Re: do śledzących...... 04.07.02, 12:20
                                      pewnie ze nie chce, a po cholere mi jakis james u nogi sie bedzie platal ;)
    • Gość: ham Re: To forum umarło...... IP: *.proxy.aol.com 30.07.02, 08:23
      rip
      • sawa55 Re: To forum umarło...... 30.07.02, 09:05
        Gość portalu: ham napisał(a):

> rip

Dlaczego?? Nic nie może przecież wiecznie trwać... :)
        • Gość: Muminek Re: To forum umarło...... IP: *.polpak-karton.pl 30.07.02, 10:56
          Jestem po urlopie, wchodzę na tą stronę :)))
          A tu tylko słowa lekko poronione.
          Pruszcz sobie z Warszawą krótkie posty stuka,
          Nie wiadomo który zaczepki wciąż szuka.
          Weźcie pifko w ręce pijcie swoje zdrowie,
          Po nowej butelce kazdy więcej powie. :))))
          • sawa55 Re: To forum umarło...... 30.07.02, 11:49

> Jestem po urlopie, wchodzę na tą stronę :)))
            > A tu tylko słowa lekko poronione.
            > Pruszcz sobie z Warszawą krótkie posty stuka,
            > Nie wiadomo który zaczepki wciąż szuka.
            > Weźcie pifko w ręce pijcie swoje zdrowie,
            > Po nowej butelce kazdy więcej powie. :))))
            Mumineczku kochany jak się jest w pracy to się nie pija, a po pracy... rzecz
            jasna.;)

Wiesz to forum (z przykrością to pisze...) umarło kiedy zntk zniknął z netu.
            Wy wszyscy jakoś lipowo piszecie. :)

Pozdrawiam i raczej nie z Wawy.,.. ;)
            • Gość: Muminek Re: To forum umarło...... IP: *.polpak-karton.pl 30.07.02, 18:23
              No to zimnym pifkiem w ten upalny dzionek,
              Toast - Twoje zdrowie! - wznoszę w Twoją stronę. :)))))
              • sawa55 Re: To forum umarło...... 30.07.02, 22:22

> No to zimnym pifkiem w ten upalny dzionek,
                > Toast - Twoje zdrowie! - wznoszę w Twoją stronę. :)))))

dzięki, ale teraz to i ja jestem już po jednym pifeczku.
                Jest super.
                Jadę popływać może będzie mi lepiej... Złapię więcej pozytywnej energii... :)
                • Gość: ham Re: To forum umarło...... IP: *.proxy.aol.com 31.07.02, 08:01
                  poplywac w Wisle??
                  • sawa55 Re: To forum umarło...... 31.07.02, 12:17
                    Gość portalu: ham napisał(a):

> poplywac w Wisle??

Na żwirowni za Raszynem... :)

Może chcesz się przyłączyć następnym razem???

Karina96 zawsze się kusi...

• Gość: Muminek Re: To forum umarło...... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.02, 16:01
                      Tylko mi nie pływajcie po "trzeźwemu" ;) bo to niebezpieczne :)))))
                      • sawa55 Re: To forum umarło...... 31.07.02, 16:23

> Tylko mi nie pływajcie po "trzeźwemu" ;) bo to niebezpieczne :)))))
                        Teraz pije tylko colę wiśniową i czekam na kochanej godz. 20 na zakupki do
                        jakiejś 22 i nad wodę... :)
                        Nad żwirek. :)

Oczywiście po pifeczku :) ale tylko jednym, bo musze to ograniczyć. :(
                        • Gość: zntk Re: To forum umarło...... IP: *.proxy.aol.com 01.08.02, 06:04
                          sawa,forum jest ok.tylko brak pewnej pozytywnosci u autorow przebojow tematu.
                          np.w tczewie po 80-ciu latach osiagnieto mily sukces pilkarski,awans do III ligi
                          czym nie moga sie np. pochwalic wspaniali ludzie ze swiecia/n.w..
                          nawet wypite piwko,moze dostarczyc milego natchnienia.sawa,glowa do gory,jutro
                          bedzie lepiej.ej,czy masz juz sporo banknotow euro,warto je zbierac na
                          przyszlosc,moga sie przydac.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka