Gość: Muminek IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 04.04.02, 14:06 niestety:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sawa55 Re: To forum umarło...... 04.04.02, 15:56 Gość portalu: Muminek napisał(a): > niestety:) Muszę zgodzić sie z Tobą. To przykre, że nie ma chetnych do pisania. Czemu??? Czy w okolicach Tczewa nie ma niczego interesującego??? Mieszkam bardzo dużo kilometrów od tego miejsca i pisze o rzeczach niezwiązanych z Tym miejscem, jednak bardzo chciałbym poczytać o ciekawych miejscach w Waszych okolicach!!! Przygnębiony milczeniem sawa55 ;o( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: To forum umarło...... IP: *.bydgoszcz.mtl.pl 04.04.02, 20:24 Niestety Sawa Tczew to nie Warszawa. Bieda aż piszczy, bezrobocie szaleje, chociaż mozna powiedzieć że nie to jest główną przyczyną odwiedzin na tym forum. WYNIKA TO ZAPEWNE Z BRAKU ROZPOWSZECHNIENIA FORUM WŚRÓD OKOLICZNYCH INTERNAUTÓW. Ja też nie jestem z Tczewa ale rodzinne korzenie moje kroki tu skierowały aby zobaczyć co słychać a tu cisza ..... niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sawa55 Re: To forum umarło...... IP: 213.17.165.* 05.04.02, 09:26 Sza... Cicho sza.... Czas na ciszę.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zntk Re: To forum umarło...... IP: *.proxy.aol.com 07.04.02, 02:48 jak sie macie kumie sawo?a czyja to wina,ze cisza,a gdzie twoja kolezanka karina?moglbys ja pozdrowic odemnie,mam nadzieje,ze wszystkie egzaminy juz po za nia i chyba jest szczesliwa.co do tczewa,to chyba moze sie pochwalic gra pilkarzy,kto wie moze beda najlepsza druzyna calego pomorskiego,z calego serca im tego zycze.tez nie jestem z tczewa,ale mam mile z niego wspomnienia,jak rowniez z okolicznych miast jak gniew,swiecie,nowe,bydgoszcz,gdansk.sporo ludzi czyta,ale sam slyszalem,jak niektorzy pragna brac udzial tylko w budujacych tematach.a jakos na tczewie ich troche brakuje.miejcie sie dobrze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HAM Re: To forum umarło...... IP: *.proxy.aol.com 17.06.02, 08:04 Ponad 2 miesiace uplywa a nikt nic nie powiesil to chyba nie ma sensu utrzymywanie takiego forum Odpowiedz Link Zgłoś
sawa55 Re: To forum umarło...... 18.06.02, 21:32 Gość portalu: HAM napisał(a): > Ponad 2 miesiace uplywa a nikt nic nie powiesil > to chyba nie ma sensu utrzymywanie takiego forum Nie powiesił, ale są osoby, które przeszły ogromną metamorfozę. Chcesz sprawdzić i troszeczkę popisać???? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HAM Re: To forum umarło...... IP: *.proxy.aol.com 27.06.02, 07:56 co masz na mysli? osoby staly sie niepismienne? Odpowiedz Link Zgłoś
sawa55 Re: To forum umarło...... 27.06.02, 18:53 Gość portalu: HAM napisał(a): > co masz na mysli? > osoby staly sie niepismienne? Ze nie. Metamorfozy człowieku. Patrzą na życie troszeczkę innymi sprawami. Patrzą na świat przez różowe okulary... :) może część znalazła ciekawsze SPOSOBY NA spędzanie czasu niz pisanie na forum. Siedzenie przed kompem czy spędzanie miłych chwil na powietrzu... Hmmmm. Zastanawiam się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HAM Re: To forum umarło...... IP: *.proxy.aol.com 28.06.02, 07:57 Moze siedza przed tv i ogladaja wspaniale programy Poza tym pragne zauwazyc ze forum Tczewskie nigdy nie bylo rozbujane Dopiero onlyania npisala wczoraj 3 posty i przelamala magiczna bariere 100 postow. Pisanie na forum jest faktycznie strata czasu ale taka strata jest takze wiele innych czynnosci np. sex dla przyjemnosci a nie prokraacji(?) Odpowiedz Link Zgłoś
gosia-s Re: To forum umarło...... 28.06.02, 11:50 Witam :))) Widzę, że i tu przygnało naszego Muminka. Podejrzewam, że chciał Was trochę sprowokować i nakłonić do nabijania postów. Zresztą Was tu chyba niemało, do roboty! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: To forum umarło...... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 28.06.02, 23:19 Gosiu co na Kociewie Ciebie przygnało, Czyżby w twym sercu trosk było mało? A może Ci przeszedł twój smutek wielki Gdy wypiłaś pifko z zimnej butelki. :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: To forum umarło...... 29.06.02, 17:02 Muminek..my Cie po prostu sledzimy ;) Przemysl pozdrawia Tczew :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia-s Re: To forum umarło...... IP: *.chello.pl 30.06.02, 16:15 trochę pokrętnie, ale trafiłam tu przez forum o forum. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: do śledzących...... IP: *.polpak-karton.pl 30.06.02, 20:10 No to moje drogie czas o tym pomyśleć Aby Gofcia zaistniała w filmowym przemyśle. Trzeba znaleźć reżysera aby kręcił jeszcze jeden Z Gofcią film o tym agencie - jak mu tam? - 007. Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: do śledzących...... 01.07.02, 11:23 hahaha...czyli...my name is Bond...Gofa Bond ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: do śledzących...... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.07.02, 22:07 Ja o czymś innym myślałem lecz na to nie wygląda, Żebyś Gofciu zechciała być dziewczyną Bonda. :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
gofa Re: do śledzących...... 04.07.02, 12:20 pewnie ze nie chce, a po cholere mi jakis james u nogi sie bedzie platal ;) Odpowiedz Link Zgłoś
sawa55 Re: To forum umarło...... 30.07.02, 09:05 Gość portalu: ham napisał(a): > rip Dlaczego?? Nic nie może przecież wiecznie trwać... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: To forum umarło...... IP: *.polpak-karton.pl 30.07.02, 10:56 Jestem po urlopie, wchodzę na tą stronę :))) A tu tylko słowa lekko poronione. Pruszcz sobie z Warszawą krótkie posty stuka, Nie wiadomo który zaczepki wciąż szuka. Weźcie pifko w ręce pijcie swoje zdrowie, Po nowej butelce kazdy więcej powie. :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
sawa55 Re: To forum umarło...... 30.07.02, 11:49 Gość portalu: Muminek napisał(a): > Jestem po urlopie, wchodzę na tą stronę :))) > A tu tylko słowa lekko poronione. > Pruszcz sobie z Warszawą krótkie posty stuka, > Nie wiadomo który zaczepki wciąż szuka. > Weźcie pifko w ręce pijcie swoje zdrowie, > Po nowej butelce kazdy więcej powie. :)))) Mumineczku kochany jak się jest w pracy to się nie pija, a po pracy... rzecz jasna.;) Wiesz to forum (z przykrością to pisze...) umarło kiedy zntk zniknął z netu. Wy wszyscy jakoś lipowo piszecie. :) Pozdrawiam i raczej nie z Wawy.,.. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: To forum umarło...... IP: *.polpak-karton.pl 30.07.02, 18:23 No to zimnym pifkiem w ten upalny dzionek, Toast - Twoje zdrowie! - wznoszę w Twoją stronę. :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sawa55 Re: To forum umarło...... 30.07.02, 22:22 Gość portalu: Muminek napisał(a): > No to zimnym pifkiem w ten upalny dzionek, > Toast - Twoje zdrowie! - wznoszę w Twoją stronę. :))))) dzięki, ale teraz to i ja jestem już po jednym pifeczku. Jest super. Jadę popływać może będzie mi lepiej... Złapię więcej pozytywnej energii... :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ham Re: To forum umarło...... IP: *.proxy.aol.com 31.07.02, 08:01 poplywac w Wisle?? Odpowiedz Link Zgłoś
sawa55 Re: To forum umarło...... 31.07.02, 12:17 Gość portalu: ham napisał(a): > poplywac w Wisle?? Na żwirowni za Raszynem... :) Może chcesz się przyłączyć następnym razem??? Karina96 zawsze się kusi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Muminek Re: To forum umarło...... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.02, 16:01 Tylko mi nie pływajcie po "trzeźwemu" ;) bo to niebezpieczne :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sawa55 Re: To forum umarło...... 31.07.02, 16:23 Gość portalu: Muminek napisał(a): > Tylko mi nie pływajcie po "trzeźwemu" ;) bo to niebezpieczne :))))) Teraz pije tylko colę wiśniową i czekam na kochanej godz. 20 na zakupki do jakiejś 22 i nad wodę... :) Nad żwirek. :) Oczywiście po pifeczku :) ale tylko jednym, bo musze to ograniczyć. :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zntk Re: To forum umarło...... IP: *.proxy.aol.com 01.08.02, 06:04 sawa,forum jest ok.tylko brak pewnej pozytywnosci u autorow przebojow tematu. np.w tczewie po 80-ciu latach osiagnieto mily sukces pilkarski,awans do III ligi czym nie moga sie np. pochwalic wspaniali ludzie ze swiecia/n.w.. nawet wypite piwko,moze dostarczyc milego natchnienia.sawa,glowa do gory,jutro bedzie lepiej.ej,czy masz juz sporo banknotow euro,warto je zbierac na przyszlosc,moga sie przydac. Odpowiedz Link Zgłoś