sawa55 04.03.03, 10:30 ... jakies dziwne zainteresowanie moja osobą nastąpiło od około tygodnia przez... no wiecie. 1,2,3 i juz za dwa dni może i 4 :)))) Tylko co tu wybrać. nie wiem sam:))) Pozdrawiam wszystkich chorych na grype :p Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sawa55 Re: Cos dziwnego... 05.03.03, 09:51 dzien nastepny... czy ja mam szczescie czy pecha do angielskiego?? Moze wreszcie naucze sie go w stopniu zaawansowanym:) Grypowicze!!! Wzywam Was do pisania!!!!!!!!! Mieszkańcy akademików Wy także ruszcie tyłki. Dzis mam cisze od 1,3,4. No ok. Moze od 1,3 ale.... i tak jest wesolo:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 112-3 Re: Cos dziwnego... IP: 150.254.38.* 06.03.03, 09:02 Oj nie wlewaj sobie, zes taki popularny jest. To tylko zludzenia. A co za szyba??? Ludzie po prostu z toba nie moga sie nudzic. Grypowicze maja sie coraz gorzej, ale nadal odwiedzaja odkryty w poniedzialek klub "Kisielice". Drogi Sawo skocz na stronke www.kisielice.z.pl. Moglbym tam siedziec godzinami i patrzec sie w ten zagadkowy sufit. Juz zostalem mile przywitany przez ladne dziewczynki:):):):):), ktore robia za barmanki:). Moze cytrynke podac, a moze mleczko. To jest klimat , w ktorym na razie mam ochote przebywac. Zupelnie co innego niz piatkowo-sobotnie kluby. Na razie robie sobie internetowa przerwe. Jakas otoczke wokol siebie trzeba stworzyc. Az sie dziwie ze mialem sile dzisiaj wstac, ale coz w koncu trzeba mile rozpoczac weekend:) PA Odpowiedz Link Zgłoś
sawa55 Re: Cos dziwnego... 06.03.03, 13:03 Gość portalu: 112-3 napisał(a): > Oj nie wlewaj sobie, zes taki popularny jest. To tylko zludzenia. A co za > szyba??? Ludzie po prostu z toba nie moga sie nudzic. Że jak?? Grypowicze maja sie coraz > > gorzej, ale nadal odwiedzaja odkryty w poniedzialek klub "Kisielice". A moi grypowicze siedzą w domku i zdychaja:((( I nie chodzą ze mną na spacerki :((( Juz zostalem mile przywitany przez ladne > dziewczynki:):):):):), ktore robia za barmanki:). Moze cytrynke podac, a moze > mleczko. To jest klimat , w ktorym na razie mam ochote przebywac. Zupelnie co > innego niz piatkowo-sobotnie kluby. No tak piszesz jakby Ci sie nie podobało:) Oj nieprzesadzaj dziecko, tylko baw sie gdzie Ci złoty trunek nalewają:) > Na razie robie sobie internetowa przerwe. Jakas otoczke wokol siebie trzeba > stworzyc. Az sie dziwie ze mialem sile dzisiaj wstac, ale coz w koncu trzeba > mile rozpoczac weekend:) wrrrrrrrrr > PA 3maj sie. Odpowiedz Link Zgłoś
taichinka Re: Cos dziwnego... 07.03.03, 16:36 sawa55 napisał: > A moi grypowicze siedzą w domku i zdychaja:((( I nie chodzą ze mną na spacerki > :((( No to radosna wiadmosc - grypowicz4e wstali dzis z lozeczka i juz sie szykuja na pierwszy wiosenny sloneczny spacerek :-) > No tak piszesz jakby Ci sie nie podobało:) Oj nieprzesadzaj dziecko, tylko baw > sie gdzie Ci złoty trunek nalewają:) Mnie tam sie podobalo - a trunku bylo i nie malo :P Zabawilismy sie w ostatkowo - ojj bylo naprawde wesolo!!!!!!!!! > > Na razie robie sobie internetowa przerwe. Jakas otoczke wokol siebie trzeb > a > > stworzyc. Az sie dziwie ze mialem sile dzisiaj wstac, ale coz w koncu trze > ba > > mile rozpoczac weekend:) > > wrrrrrrrrr Takze wrrrrrrr - chorowitku z miasta ezoterycznego wracaj do zdrowia i na wirtualne lacze!!!! Buziaki!!!! (juz bez wirusowe :) Odpowiedz Link Zgłoś