Dodaj do ulubionych

śląski finał WOŚP w Tychach

25.11.04, 23:52
No i doczekaliśmy się śląskiego finału Orkiestry w naszym mieście. Impreza odbędzie się na Placu Baczyńskiego, będzie trwała od mniej więcej południa do późnych godzin wieczornych.
Więcej zeznam jak zostaną na 100% ustalone szczegóły dotyczące artystów i atrakcji ;-)

Pozdrowienia
Obserwuj wątek
    • man_x Re: śląski finał WOŚP w Tychach 27.11.04, 13:33
      bedzie TV? musze isc do fryzjera
    • Gość: Paweł Super! Super! PiŁ - gratuluję! n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 13:52
      • perlailotr Re: Super! Super! PiŁ - gratuluję! n/t 27.11.04, 18:26
        To nie moja zasługa. Gratulacje należą się raczej tyskiemu sztabowi WOŚP, prezydentowi, szefostwu MCK i wydziałowi promocji.

Pozdro
        • Gość: Paweł Re: Super! Super! PiŁ - gratuluję! n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.11.04, 18:39
          Ach, myślałem, że też miałeś z tym coś wspólnego. W takim razie gratuluję
          wymienionym :-).
        • Gość: ja Re: Super! Super! PiŁ - gratuluję! n/t IP: *.Server.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 27.11.04, 21:31
          po co ta skromność? przecież ty jesteś szefostwo MCK i zaufany prezydenta. AQle
          żeby być uczciwyum dodaj, że z miejskiej kasy zapłacimy za WOŚP telewizji aż
          100 000 złotych. Telezwizxji, nie orkiestrze...
          • perlailotr Re: Super! Super! PiŁ - gratuluję! n/t 27.11.04, 23:25
            Nie do końca. To sa pieniądze na organizację tej imprezy - scena, nagłośnienie, oświetlenie, sztuczne ognie, honoraria zespołów, prowadzących itp. Nie płacimy tej kasy na konto telewizji tylko realizujemy umowy zawarte z poszczególnymi podmiotami. Umowa z telewizją przewiduje po prostu przeznaczenie na cel tej imprezy 100 tys. zł i tak to zostało zapisane w budżecie.

To tak tytułem uzupełnienia, żeby być uczciwym :-)

Pozdrowienia
          • perlailotr Re: Super! Super! PiŁ - gratuluję! n/t 27.11.04, 23:26
            I jeszcze jedno. "Szefostwo MCK" to Wojtek Wieczorek.
            To, żeby być sprawiedliwym.

Pzdr
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka