radexior 22.03.05, 13:18 Szacunek i dla najwierniejszego kibica w Tychach! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dementia Re: Edek Pach Pach Pach 22.03.05, 13:21 hahahaah chyba nie mówisz o tym Edku, na którego widok do dziś drżę i to nie z podniecenia! To był (i jest pewnie do dziś)postrach dzieci, spier... na jego widok, aż się kurzyło za nami. Odpowiedz Link Zgłoś
hen0i Re: Edek Pach Pach Pach 22.03.05, 13:54 heheheehe, Edek postrach okolicy! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
dementia Re: Edek Pach Pach Pach 22.03.05, 13:56 Mój ojciec chodził do SP11 i opowiadał mi, że była kiedyś afera w szkole, bo brat Edka na lekcji wdrapał się na ławkę i zaczął sikać po klasie. Ech... To były czasy... ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arvena Re: Edek Pach Pach Pach IP: *.proxy.pascal.pl 22.03.05, 14:21 Mieszkał niedaleko moich rodziców, biegał po podwórku i straszył dzieciaki - sama zwiewałam! Jak raz wpadł do fryzjera, to wypłoszył całą kolejkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Edek Pach Pach Pach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 13:27 Edek is the best... Szacuneczek Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: Edek Pach Pach Pach 22.03.05, 23:13 O tym właśnie Edku mówię. Ostatnio czesto wracam wieczorową porą z Katowic i spotykam Edka Pach Pach Pach razem z kijem hokejowym. Pewnie i On ma chwile radości po zdobyciu mistrzostwa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bty Re: Edek Pach Pach Pach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.05, 23:35 kto to jest edek? Odpowiedz Link Zgłoś
salo Re: Edek Pach Pach Pach 23.03.05, 08:23 Gość portalu: bty napisał(a): > kto to jest edek? No właśnie, kto ? Wygląda na to, że mieszkając w Tychach powinnam wiedzieć, a tymczasem .... Odpowiedz Link Zgłoś
hen0i Re: Edek Pach Pach Pach 23.03.05, 08:26 Edek to baaardzo publiczna osoba :) Od zawsze go pamietam i od zawsze trzeba bylo przed nim uciekac :) Ostatnio widziałam go wlasnie na lodowisku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Edek Pach Pach Pach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 11:46 Bo Edka można spotkać głównie na lodowisku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Edek Pach Pach Pach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 12:17 nie! w drodze miedzy lodowiskiem a os. U dwa razy czesciej :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Edek Pach Pach Pach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 12:42 Ok. Zgadza się. Z lodowiska wraca autobusem linii 14 ok 19.00 (tak było latem ub.r.) pięknie wita się z kierowcą a później zaczyna kibicować... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bty Re: Edek Pach Pach Pach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.05, 12:51 to jakies miejskie legendy, muszę się wybrać i poszukać Edka Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Re: Edek Pach Pach Pach 23.03.05, 13:02 Tej zimy wracał przeważnie autobusem ok. 22:10. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: Edek Pach Pach Pach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 13:16 ...jak widać, treningi były wzmożone, co dało oczekiwany efekt. :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dementia Re: Edek Pach Pach Pach 23.03.05, 10:09 Edek jest osobą niepełnosprawną intelektualnie. Upodobał sobie mecze hokejowe, rozmowy z samym sobą i uderzanie się ręką po głowie. Na pewno znasz typa z widzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Edek Pach Pach Pach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 08:46 ...a zimą chadzał po pasażu Hypernowej w białym kasku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Edek Pach Pach Pach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 17:34 Widziałam Edka kilka razy właśnie na lodowisku i wydaję mi się, że to największy kibic Naszych hokeistów - zastanawiam się tylko co o nim sądzą sami gracze? Ja go odbieram pozytywnie a Wy?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ronja Re: Edek Pach Pach Pach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 08:03 Wyjątkowo pozytywnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p-vest Re: Edek Pach Pach Pach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 15:11 Edi jest z a j e b i s t y , kiedyś trenowałem hokej, widziałem go jak wiecznie śmigał wokoło tafli, teraz tez tak jest, ale też bardzo, bardzo często można spotkać Jarka ( piszę Jarka, bo pewnie niewielu wie jak on wogóle ma na imie) w Iglo, tam też zawsze za frajer dostanie mały browar, Edek jest o.k. Odpowiedz Link Zgłoś
matams Re: Edek Pach Pach Pach 13.09.05, 16:52 Edka spotkalem jakies czas temu (ze dwa albo trzy lata bedzie) w autobusie jak walil sie po glowie i cos tam smecil pod nosem w sobie znanym rytmie, Generalnie mialem zamiar spiepszac ale kumpel wyasnim mi co to za czlowiek... do dnia dzisiejszego jak widze Edka to az mi sie lepiej robi, jedyny normalny na tym swiecie :) Odpowiedz Link Zgłoś
radexior Powrócił 13.09.05, 13:40 sezon hokeja się rozpoczął to i nasz gwiazda wróciła:) Odpowiedz Link Zgłoś
ronja2 Re: Powrócił 13.09.05, 14:18 ...i znowu będzie przeżywał głęboki stres... Odpowiedz Link Zgłoś