Dodaj do ulubionych

Edek Pach Pach Pach

22.03.05, 13:18
Szacunek i dla najwierniejszego kibica w Tychach!
Obserwuj wątek
    • dementia Re: Edek Pach Pach Pach 22.03.05, 13:21
      hahahaah chyba nie mówisz o tym Edku, na którego widok do dziś drżę i to nie z
      podniecenia! To był (i jest pewnie do dziś)postrach dzieci, spier... na jego
      widok, aż się kurzyło za nami.
      • hen0i Re: Edek Pach Pach Pach 22.03.05, 13:54
        heheheehe, Edek postrach okolicy! :))

• dementia Re: Edek Pach Pach Pach 22.03.05, 13:56
          Mój ojciec chodził do SP11 i opowiadał mi, że była kiedyś afera w szkole, bo
          brat Edka na lekcji wdrapał się na ławkę i zaczął sikać po klasie. Ech... To
          były czasy... ;-P
      • Gość: arvena Re: Edek Pach Pach Pach IP: *.proxy.pascal.pl 22.03.05, 14:21
        Mieszkał niedaleko moich rodziców, biegał po podwórku i straszył dzieciaki -
        sama zwiewałam! Jak raz wpadł do fryzjera, to wypłoszył całą kolejkę.
      • 123giee Re: Edek Pach Pach Pach 10.11.24, 12:56
        Edek żyje ktoś wie ??
    • Gość: Ronja Re: Edek Pach Pach Pach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.03.05, 13:27
      Edek is the best...
      Szacuneczek
    • radexior Re: Edek Pach Pach Pach 22.03.05, 23:13
      O tym właśnie Edku mówię.
      Ostatnio czesto wracam wieczorową porą z Katowic i spotykam Edka Pach Pach Pach razem z kijem hokejowym. Pewnie i On ma chwile radości po zdobyciu mistrzostwa :-)
      • Gość: bty Re: Edek Pach Pach Pach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.05, 23:35
        kto to jest edek?
        • salo Re: Edek Pach Pach Pach 23.03.05, 08:23
          Gość portalu: bty napisał(a):

> kto to jest edek?

No właśnie, kto ?
          Wygląda na to, że mieszkając w Tychach powinnam wiedzieć, a tymczasem ....
          • hen0i Re: Edek Pach Pach Pach 23.03.05, 08:26
            Edek to baaardzo publiczna osoba :) Od zawsze go pamietam i od zawsze trzeba bylo przed nim uciekac :) Ostatnio widziałam go wlasnie na lodowisku.
            • Gość: Gość Re: Edek Pach Pach Pach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 11:46
              Bo Edka można spotkać głównie na lodowisku...
              • Gość: xyz Re: Edek Pach Pach Pach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 12:17
                nie! w drodze miedzy lodowiskiem a os. U dwa razy czesciej :P
                • Gość: Gość Re: Edek Pach Pach Pach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 12:42
                  Ok. Zgadza się. Z lodowiska wraca autobusem linii 14 ok 19.00 (tak było latem
                  ub.r.) pięknie wita się z kierowcą a później zaczyna kibicować...
                  • Gość: bty Re: Edek Pach Pach Pach IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.05, 12:51
                    to jakies miejskie legendy, muszę się wybrać i poszukać Edka
                  • radexior Re: Edek Pach Pach Pach 23.03.05, 13:02
                    Tej zimy wracał przeważnie autobusem ok. 22:10.
                    • Gość: Gość Re: Edek Pach Pach Pach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 13:16
                      ...jak widać, treningi były wzmożone, co dało oczekiwany efekt. :-))))
          • dementia Re: Edek Pach Pach Pach 23.03.05, 10:09
            Edek jest osobą niepełnosprawną intelektualnie. Upodobał sobie mecze hokejowe,
            rozmowy z samym sobą i uderzanie się ręką po głowie. Na pewno znasz typa z
            widzenia...
      • Gość: Ronja Re: Edek Pach Pach Pach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 08:46
        ...a zimą chadzał po pasażu Hypernowej w białym kasku...
        • Gość: :) Re: Edek Pach Pach Pach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 17:34
          Widziałam Edka kilka razy właśnie na lodowisku i wydaję mi się, że to
          największy kibic Naszych hokeistów - zastanawiam się tylko co o nim sądzą sami
          gracze? Ja go odbieram pozytywnie a Wy??
          • Gość: Ronja Re: Edek Pach Pach Pach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 08:03
            Wyjątkowo pozytywnie...
            • Gość: p-vest Re: Edek Pach Pach Pach IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.05, 15:11
              Edi jest z a j e b i s t y , kiedyś trenowałem hokej, widziałem go jak wiecznie
              śmigał wokoło tafli, teraz tez tak jest, ale też bardzo, bardzo często można
              spotkać Jarka ( piszę Jarka, bo pewnie niewielu wie jak on wogóle ma na imie) w
              Iglo, tam też zawsze za frajer dostanie mały browar, Edek jest o.k.
          • matams Re: Edek Pach Pach Pach 13.09.05, 16:52
            Edka spotkalem jakies czas temu (ze dwa albo trzy lata bedzie) w autobusie jak
            walil sie po glowie i cos tam smecil pod nosem w sobie znanym rytmie,
            Generalnie mialem zamiar spiepszac ale kumpel wyasnim mi co to za czlowiek...
            do dnia dzisiejszego jak widze Edka to az mi sie lepiej robi, jedyny normalny
            na tym swiecie :)
    • radexior Powrócił 13.09.05, 13:40
      sezon hokeja się rozpoczął to i nasz gwiazda wróciła:)
      • ronja2 Re: Powrócił 13.09.05, 14:18
        ...i znowu będzie przeżywał głęboki stres...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka