Dodaj do ulubionych

przedszkole nr 29 przy ul. Hubala

04.03.09, 13:31
Witam. Zastanawiam się nad posłaniem dziecka do tego przedszkola. Proszę o
opinie na jego temat. Dziękuję i pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • ewelina_sn Re: przedszkole nr 29 przy ul. Hubala 13.03.09, 21:34
      Ponawiam swój wątek. Może znajdą się rodzice dzieci uczęszczających do tego
      przedszkola?
    • tiff_any Re: przedszkole nr 29 przy ul. Hubala 17.03.09, 17:07
      Od września chodzi tam 2 moich dzieci i jestem bardzo zadowolona. Przedszkole jest po całkowitym remoncie – wszystko jest nowe i czyste.
      Pani dyrektor jest bardzo życzliwą osobą i śmiało mogę powiedzieć, że odpowiednią na zajmowanym stanowisku.
      Personel jest bardzo miły, pomocny i kompetentny. Panie naprawdę przejmują się dziećmi i dbają o nie. Dzieci dużo przez ten czas się nauczyły. Przedszkole oferuje dużo zajęć dodatkowych, na które dzieci z chęcią uczęszczają.
      Moje maluchy bardzo lubią chodzić do tego przedszkola do tego stopnia, że jak przychodzi weekend to pytają się, kiedy będzie poniedziałek, bo chcą do przedszkola.
      Osobiście polecam.
      • extyszanka powodzenia Ci życzę i nie-napalania się... 22.03.09, 09:35
        bardzo ciężko się dostać do tego przedszkola choćby ze względu na to że jest to
        przedszkole integracyjne. Polecam przedszkole na os M, ul. Młodzieżowa, fajny
        personel, dyrektorka fajna.
        • ewelina_sn Re: powodzenia Ci życzę i nie-napalania się... 23.03.09, 12:30
          Dziękuję za opinie. Wiem, ciężko się tam dostać. Przy składaniu podania pani od
          razu mnie poinformowała, że są małe szanse, bo chętnych bardzo dużo. Pozdrawiam.
    • ela-ka Re: przedszkole nr 29 przy ul. Hubala 01.06.09, 13:25
      Witam serdecznie
      Mogę ze spokojnym sumieniem polecić to Przedszkole. Moja córeczka
      chodzi tam już 3 lata, jest zadowolona i radosna.
      Panie z jej grupy to naprawdę profesjonale przedszkolanki z zawodu i
      zamiłowania. Opiekuńcze, pomocne a przy tym bardzo madre i rozsadne.
      Personel przedszkola życzliwy i uczynny. Ponieważ mam troje dzieci i
      dużo doświadczeń z przedszkolami uważam że Przedszkole 29 jest
      jednym z niewielu godnym polecenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka