ewelina_sn 04.03.09, 13:31 Witam. Zastanawiam się nad posłaniem dziecka do tego przedszkola. Proszę o opinie na jego temat. Dziękuję i pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ewelina_sn Re: przedszkole nr 29 przy ul. Hubala 13.03.09, 21:34 Ponawiam swój wątek. Może znajdą się rodzice dzieci uczęszczających do tego przedszkola? Odpowiedz Link Zgłoś
tiff_any Re: przedszkole nr 29 przy ul. Hubala 17.03.09, 17:07 Od września chodzi tam 2 moich dzieci i jestem bardzo zadowolona. Przedszkole jest po całkowitym remoncie – wszystko jest nowe i czyste. Pani dyrektor jest bardzo życzliwą osobą i śmiało mogę powiedzieć, że odpowiednią na zajmowanym stanowisku. Personel jest bardzo miły, pomocny i kompetentny. Panie naprawdę przejmują się dziećmi i dbają o nie. Dzieci dużo przez ten czas się nauczyły. Przedszkole oferuje dużo zajęć dodatkowych, na które dzieci z chęcią uczęszczają. Moje maluchy bardzo lubią chodzić do tego przedszkola do tego stopnia, że jak przychodzi weekend to pytają się, kiedy będzie poniedziałek, bo chcą do przedszkola. Osobiście polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
extyszanka powodzenia Ci życzę i nie-napalania się... 22.03.09, 09:35 bardzo ciężko się dostać do tego przedszkola choćby ze względu na to że jest to przedszkole integracyjne. Polecam przedszkole na os M, ul. Młodzieżowa, fajny personel, dyrektorka fajna. Odpowiedz Link Zgłoś
ewelina_sn Re: powodzenia Ci życzę i nie-napalania się... 23.03.09, 12:30 Dziękuję za opinie. Wiem, ciężko się tam dostać. Przy składaniu podania pani od razu mnie poinformowała, że są małe szanse, bo chętnych bardzo dużo. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
ela-ka Re: przedszkole nr 29 przy ul. Hubala 01.06.09, 13:25 Witam serdecznie Mogę ze spokojnym sumieniem polecić to Przedszkole. Moja córeczka chodzi tam już 3 lata, jest zadowolona i radosna. Panie z jej grupy to naprawdę profesjonale przedszkolanki z zawodu i zamiłowania. Opiekuńcze, pomocne a przy tym bardzo madre i rozsadne. Personel przedszkola życzliwy i uczynny. Ponieważ mam troje dzieci i dużo doświadczeń z przedszkolami uważam że Przedszkole 29 jest jednym z niewielu godnym polecenia. Odpowiedz Link Zgłoś