milstar Tango chilli oraz Eliza baby pink już w sprzedaży 05.02.10, 16:51 Tango vhilli dostępne jako plunge i balkonetka. Zapraszamy Odpowiedz Link
e-ness STROJE KAPIELOWE w SH 06.02.10, 10:29 Miło mi poinformowac,że w sklepie pojawiły sie stroje kąpielowe Panache zapraszam serdecznie e-ness Odpowiedz Link
nessie-jp Re: SECRET HILLS Warszawa-Kabaty (Ursynów) 19.02.10, 23:09 Byłam i jestem bardzo zadowolona. Po pierwsze świetna lokalizacja Odpowiedz Link
secrethills Re: SECRET HILLS Warszawa-Kabaty (Ursynów) 23.02.10, 09:06 Bardzo dziekujemy za odwiedziny i miłe słowa:) zapraszamy ponownie pozdrawiam e-ness Odpowiedz Link
milstar NOWOŚCI: Maskaradki, Fauve, Fantasie 24.02.10, 11:38 Witam, pojawiły się już w sprzedaży następujące modele z kolekcji wiosna - lato: Masquerade Estepona w rozmiarach 30D - 38G Masquerade Maia turkusowa w rozmiarach 30D - 38G Masquerade Tiffany orchid w rozmiarach 30D - 38G Fantasie Simone w rozmiarach 30DD - 34G Fauve Merissa w rozmiarach 30DD - 34FF serdecznie zapraszamy Odpowiedz Link
e-ness Kolejne spotkanie BRASH 13.03.2010 06.03.10, 22:11 Miło mi poinformować, iż 13.03.2010 (sobota) w godz 10.00-15.00 w Salonie Secret Hills odbędzie się kolejne spotkanie BRASH. Współorganizatorem uroczystości jest b.style, wyłaczny dystrybutor marek Freya, Fantasie, Fauve i Elomi. Przy ciastku i kawie , w miłej atmosferze, udzielane będą porady z zakresu prawidłowego dopasowania bielizny. Każda z uczestniczek spotkania, pod okiem bra-fitterek, będzie miała możliwość przymierzyć różne modele biustonoszy, aby znaleźć idealny dla siebie. Oprócz cennych porad z zakresu dopasowania biustonosza i pielęgnacji biustu, zabierze ze sobą materiały brafittingowe. Te z Pań, które w tym dniu skuszą się na zakupy, bedą miały mozliwość wzięcia udziłału w konkursie, którego nagrodą jest KUPON o wartości 200 zł na zakupy w salonie Secret Hills. Czekamy na Was z mnóstwem niespodzianek, nagród i promocji. 13.03.2010 na wszystkie marki b.style (nie objete promocją) obowiązuje rabat 15% Zapraszamy serdecznia Odpowiedz Link
secrethills Jeszcze jedna niespodzianka 10.03.10, 18:08 Na sobotnim (13.03.2010) spotkaniu bedzie mozna na żywo, zobaczyc propozycje marek Freya, Fantasie, Fauve i Elomi na sezon jesień/zima 2010, których recenzje można przeczytac na Stanikomanii stanikomania.blox.pl/html/1310721,262146,169.html?2 zapraszam serdecznie e-ness Odpowiedz Link
ewa1.ewa Re: SECRET HILLS BiuBiu 11.03.10, 09:24 Mam pytanie- czy są w Pani sklepie jakieś nowości z biubiu? Interesują mnie zwłaszcza bluzki w rozmiarze ok 46b/bb.Może już coś z krótkim rękawem? Odpowiedz Link
notizia_me Re: SECRET HILLS BiuBiu 11.03.10, 17:40 Na chwilę obecną w sklepie w tym rozmiarze jest tylko bluzka do dżinów i czekamy na dostawę Fru- Fru. Czekamy na dostawę nowych bluzek biubiu- pojawią się w sklepie prawdopodobnie jutro lub w poniedziałek. Zostaną również uzupełnione rozmiary. Zapraszamy Odpowiedz Link
anka_z_lasu czy są u Państwa białe koszule BiuBiu? 16.03.10, 00:17 rozmiar, hmm, 38-40BB albo coś koło tego ;) Odpowiedz Link
notizia_me Re: czy są u Państwa białe koszule BiuBiu? 17.03.10, 11:15 białe koszule są tylko z BBB, w tym rozmiarze koszule są w kolorze niebieskim i bordowym. Zapraszamy Odpowiedz Link
idziejoannaoch Re: SECRET HILLS Warszawa-Kabaty (Ursynów) 16.03.10, 18:55 czy w Secret Hills jest może tease me Curvy Kate Showgirl w rozmiarze 30E? kolor jest drugorzędny ;) Odpowiedz Link
notizia_me Re: SECRET HILLS Warszawa-Kabaty (Ursynów) 17.03.10, 11:13 niestety na chwilę obecną nie mamy tease me w tym rozmiarze. Czekamy na dostawę nowej kolekcji showgirl:) Odpowiedz Link
adsa_21 Re: SECRET HILLS Warszawa-Kabaty (Ursynów) 20.03.10, 17:37 Chcialam Pani Agnieszce bardzo serdecznie podziekowac za nieoceniona pomoc i serdecznosc podczas piatkowych zakupow:-) Kolezanka nareszcie ma dobrze dobrany biustonosz a moja garderoba wzbogacila sie o kolejna bluzeczke Biu Biu - czerwona kusicielke:-) Sklep jest doskonale wyposazony, posiada bogaty asortyment. Bez obaw mozna tam przyjsc z dzieckiem, jest dywanik, stolik do zabawy. Panie sa nieocenione i widac ze znaja sie na robocie:-) Na pewno odwiedze sklep latem,mam juz kolejny model upatrzony i moze skusze sie na sukienke BiuBiu i Fru Fru:-) Odpowiedz Link
secrethills Re: SECRET HILLS Warszawa-Kabaty (Ursynów) 21.03.10, 09:43 Dziękuje, czytać tak miłe komentarze to czysta przyjemność:) cieszę się, że są Panie zadowolone z wizyty w SH, do zobaczenia:) pozdrawiam e-ness Odpowiedz Link
secrethills Re: SECRET HILLS Warszawa-Kabaty (Ursynów) 21.03.10, 09:57 Z okazji nadejścia upragnionej wiosny, do końca marca wszystkie kostiumy kąpielowe z kolekcji wiosna/lato 2010 15% taniej (oferta nie łączy się z innymi promocjami). zapraszam serdecznie e-ness Odpowiedz Link
secrethills WIOSNA w Secret Hills 21.03.10, 10:01 Z okazji nadejścia upragnionej wiosny, do końca marca wszystkie kostiumy kąpielowe z kolekcji wiosna/lato 2010 15% taniej (oferta nie łączy się z innymi promocjami). zapraszam serdecznie e-ness Odpowiedz Link
adsa_21 Re: WIOSNA w Secret Hills 22.03.10, 10:45 Pani Agnieszko jestem zainteresowana kostiumem jednoczesciowym, najlepiej w jednolitym kolorze, z jakims fajnym dekoltem. Rozm. miski 32 G/34 FF Znajde u Pani taki?:-) Odpowiedz Link
notizia_me Re: WIOSNA w Secret Hills 22.03.10, 12:39 witam! W sklepie znajdują się dwa modele kostiumów jednocześciowych- geneva i seychelles. Zarówno z jednego, jak i z drugiego modelu dostępne są wskazane przez Panią rozmiary. Zapraszamy. Natalia SH Odpowiedz Link
adsa_21 Re: WIOSNA w Secret Hills 22.03.10, 14:18 dziekuje za odp. Czy kostium Seychelles jest dostepny w kolorze Blue? Jesli tak to czy moge poprasic o odlozenie? Przyjechalabym po niego w srode rano Odpowiedz Link
notizia_me Re: WIOSNA w Secret Hills 22.03.10, 14:30 kostium seychelles jest dostępny w kolorze blue w rozmiarze 34FF, został juz dla Pani odłożony. Z tego modelu jest dostępne również tankini. Zapraszamy Odpowiedz Link
adsa_21 Re: WIOSNA w Secret Hills 23.03.10, 07:57 fajnie,dziekuje. W takimk razie jutro sie zjawiam po odbior Odpowiedz Link
notizia_me FAUVE w Secret Hills 23.03.10, 13:38 Miło nam poinformowac że w sklepie dostępne są trzy modele marki Fauve: - MERISSA (half cup) - ALISSA (half cup) - INDIA (balkonetka) Zapraszamy! Odpowiedz Link
lori_anna zielony tulipan wydłużony 25.03.10, 15:35 Witam, czy ta sukienka będzie dostępna w sklepie? Interesuje mnie rozmiar 38bb/bbb Odpowiedz Link
notizia_me Re: zielony tulipan wydłużony 25.03.10, 16:00 Zielony tulipan jest dostępny ale w standardowej długosci. Rozmiar którym jest Pani zainteresowana jest dostępny. Zapraszamy! Odpowiedz Link
notizia_me PROMOCJA NA BIUBIU 25.03.10, 17:58 Od dziś wszystkie ubrania BIUBIU w kolorze czerwonym taniej w Secret Hills!!! Antośka w cenie 60zł:) kocio- kocio z szarfą w cenie 55zł kusicielka w rewelacyjnej cenie 52zł i dodatkowo bluzka kopertowa w szerokiej rozmiarówce w cenie 52zł:))) Zapraszamy do Secret Hills!!! Odpowiedz Link
notizia_me nowa dostawa BIUBIU 30.03.10, 13:58 Kolekcja wiosenno- letnia jest już dostępna w Secret Hills!!! dostępne: * Sun Flower * Power Flower * Tequila fioletowa * Zielony Tulipan wersja "standardowa" i wydłużona ponadto została uzupełniona rozmiarówka z Fru Fru, bluzek do dżinów i bluzek koszulowych. Zapraszamy! Odpowiedz Link
lori_anna Re: nowa dostawa BIUBIU 31.03.10, 12:53 czyli rozumiem, że wydłuzona wersja 38bb/bbb jest? Odpowiedz Link
notizia_me Re: nowa dostawa BIUBIU 31.03.10, 15:04 witam! W tym rozmiarze jest tylko "standardowa" długość sukienki. Odpowiedz Link
lori_anna Re: nowa dostawa BIUBIU 31.03.10, 16:24 szkoda, bo standardowa jest na mnie za krótka Odpowiedz Link
lori_anna power flower? 20.04.10, 11:37 witam, czy ta bluzeczka jest może dostepna w rozmiarze 38bb/bbb? Odpowiedz Link
notizia_me GODZINY OTWARCIA W OKRESIE ŚWIĄTECZNYM 30.03.10, 14:50 Witam! Informujemy, że w dniach 3-6 kwietnia sklep jest nieczynny. Życzymy Wesołych Świąt! Secret Hills Odpowiedz Link
notizia_me 2 kwietnia- PIĄTEK sklep czynny w godzinach 11-15 02.04.10, 11:17 Przepraszamy za utrudnienia. Secret Hills Odpowiedz Link
lori_anna frezja finezja 20.04.10, 11:00 witam, mam pytanie - czy sukienka frezja-finezja będzie dostępna? Odpowiedz Link
notizia_me Re: frezja finezja 20.04.10, 13:46 Jakim rozmiarem sukienki jest Pani zainteresowana? Odpowiedz Link
notizia_me Re: frezja finezja 20.04.10, 14:37 sukienka NAJPRAWDOPODOBNIEJ będzie dostępna w sklepie. jak tylko pojawi się w sklepie pojawi się informacja na lobby. pozdrawiam Odpowiedz Link
notizia_me WYPRZEDAŻ marki COMEXIM 22.04.10, 15:21 Biustonosze marki Comexim w atrakcyjnych cenach: *MAR 65zł *GRACE 74zł *JULIA w kolorze czarnym i szampan 69zł Zapraszamy!!! Secret Hills Odpowiedz Link
alladyna1986 Re: WYPRZEDAŻ marki COMEXIM 22.04.10, 22:41 Ooo;))) Coś na studencką kieszeń.;) A znajdzie się rozmiar na mnie, zwłaszcza Comexim Mar? Nie miałam jeszcze do czynienia z ta marką i nie wiem nawet, w jaki obwód celować. 67/68 ścisło, 72 luźno pod, 90 w biuście, 93 zwis. Chętnie wpadnę przymierzyć, choćby jutro;) Odpowiedz Link
notizia_me Re: WYPRZEDAŻ marki COMEXIM 23.04.10, 11:17 ZApraszamy do przymierzenia:) Mam nadzieję, że uda się coś dopasować. Mar jest bardzo ściłym biutonoszem więc należy mierzyć, rozmiary są więc zapraszamy:) W przystę[nych cenach jest Curvy Kate, Keia Pink i polska Dalia któa również świetnie się sprawdza:) Odpowiedz Link
notizia_me KEIA PINK w atrakcyjnej cenie 23.04.10, 16:40 *Georgie w kolorze ivory i teal w cenie 93zł *Anette 129zł Zapraszamy! Odpowiedz Link
nessie-jp Re: KEIA PINK w atrakcyjnej cenie 24.04.10, 16:15 notizia_me napisała: > *Georgie w kolorze ivory i teal w cenie 93zł Jaka rozmiarówka jest dostępna? Coś około 70F-FF albo G będzie? (Na 78 pod i 100 w). Odpowiedz Link
notizia_me Re: KEIA PINK w atrakcyjnej cenie 28.04.10, 14:09 Zapraszamy do przymierzenia, napewno uda się nam dobrać właściwy rozmiar:) Odpowiedz Link
notizia_me SUMMER, JESSICA, ADELE i LARA W SECRET HILLS!!! 28.04.10, 14:27 Z przyjemnością informuję, że w sklepie dostępne już sa 1. SUMMER half cup i miękka balkonetka 2. JESSICA 3. ADELE 4. LARA (ELOMI) 5. SMOOTHING- biustonosz dla mam karmiących ELOMI Ponadto biustonosz Porcelain straples dostępny jest w 4 kolorach- white, nude, chocolate, black:) Zapraszamy!!! Odpowiedz Link
notizia_me DECO w Secret Hills 04.05.10, 12:31 Miło mi poinformować, że w sklepie dostępny jest już model Deco w nowym kolorze POMEGRANATE!!! Zapraszamy!!! Odpowiedz Link
notizia_me GOSSARD w Secret Hills 06.05.10, 13:57 od dziś w Secret Hills można kupić: * ESPIRIT w 3 kolorach- black, black/pink oraz scarlet * FRENCH FANCY- kolor purple * COSMETIX SUPERBOOST SATINE- kolor nude i magnetic Zapraszamy!!! Odpowiedz Link